Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor heg verwijderen:

Heg verwijderen

Ik wil een heg laten verwijderen van ongeveer 3 meter lang. Ze staan in de goed toegankelijke achtertuin. Wat zijn de kosten daarvan? Het heeft niet zoveel haast, dus wanneer het kan.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heg verwijderen uit heel Nederland:

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen graag de (beuken) heg laten verwijderen en afvoeren. En daarvoor een mooie schutting laten plaatsen. Het is een heg van 2. 20 hoog en 6 meter lang.

Heg verwijderen

Ik wil een heg laten verwijderen. De heg is ongeveer 80 cm hoog en 5 meter lang. De heg ligt aan de voorkant van het huis en is makkelijk te bereiken.

Haag van coniferen verwijderen

In de achtertuin is een coniferen heg volledig uit de hand gegroeid. Wat kost het om deze te verwijderen. De tuin is ongeveer 10 meter lang.

Hulstboom kappen

We willen graag een Hulst boom laten kappen, een oude stronk verwijderen en een heg.

Tuin egaliseren, bestraten, et cetera

De voortuin is gedeeltelijk bestraat en ik wil de gehele voortuin bestraat hebben. D.w.z. de border waar planten staan verwijderen en bestraten. Oude stenen (beton Waaltjes) laten liggen en uitsluitend de borders bestraten zodat het een geheel is. Daarna bak laten maken voor wat planten en 3 boompjes tegen een heg aan. De Waaltjes voor de extra bestrating graag mee aanbieden.

Heg verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn buxus heg laten verwijderen en afvoeren. De heg bestaat uit 2 delen van 2.50 meter en 4 meter lang en 1.50 meter hoog. De heg staat aan de buitenzijde van mijn terras, op een groot grasveld. Het is een buxus heg en wordt aangetast door rupsen.

Heg en stenen verwijderen

In de voortuin staat er een heg van klimop van 1 meter hoog en 12 meter lang. Hieronder liggen stenen die op elkaar gelegd zijn. De heg en de stenen dienen volledig te worden verwijderd. Tevens zal er een deel van de grond afgegraven moeten worden zodat de gehele voortuin weer gelijk is.

Boomstronk verwijderen

Mijn buurman en ik hebben een aantal boomstroken in de tuin staan. Nu willen wij deze graag laten verwijderen. Het gaat hier om 2 grote boomstronken van ongeveer 40 cm, 1 kleine maar die moet nog afgezaagd worden, doen wij zelf. En nog een groene heg. Deze hebben wij nog niet verwijderd, gaat nog wel gebeuren. Hier zullen de wortels naar mijn idee ook flink zijn. In de bijlage zitten een aantal foto’s om u een beeld te geven van de situatie. Graag ontvangen wij van u een offerte, en of u nog deze week tijd heeft om deze te verwijderen.

Tuin leegruimen, bestraten en inrichten

Onze voortuin graag leegruimen inclusief het verwijderen van een boomstronk en het afvoeren daarvan. Ook de tuin laten egaliseren en bestraten. Rondom de tuin een heg laten plaatsen van ongeveer 1.60 cm - 1.70 cm.

Schutting plaatsen

Ik wil een heg verwijderen en een schutting hiervoor in de plaats laten plaatsen. De schutting is ongeveer 10 meter. Ik heb een achterom, dus er moet ook een poort geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius