Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor heg verwijderen:

Heg verwijderen

Ik wil een heg laten verwijderen van ongeveer 3 meter lang. Ze staan in de goed toegankelijke achtertuin. Wat zijn de kosten daarvan? Het heeft niet zoveel haast, dus wanneer het kan.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heg verwijderen uit heel Nederland:

Heg laten verwijderen

De heg is circa 1,5 meter hoog en in totaal circa 12 meter lang (2 zijden van de tuin). Het is een oude heg (minimaal 30 jaar oud), hij heeft wortels tot in China. Bijkomstig probleem: er is GEEN achterom dus alles moet door het huis... Wie kan ons helpen??

Schuttingen met bijbehorende accesoires plaatsen

Graag willen wij de oude schutting en laurier haag vervangen door een nieuwe schutting. Totaal gaat het op 13 schuttingsdelen waarbij in de achterzijde een poortdeur geplaatst moet worden. De hoogte van de schutting dient 1.80 meter te zijn. Wij willen graag houten delen met betonnen palen en onderplaten. Er is een achterom en een brandgang aanwezig. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de laurier heg. Deze is ongeveer 8 meter lang en 1 meter breed.

Complete tuin laten renoveren

De hele tuin moet op zijn kop. Bak verwijderen. Terras, tuinpad met hergebruik van tegels. Onderhoudsvriendelijke tuin. Rode beuk 80 hoog heg, groene beuk als heg 180 hoog, zijkant, lavandula angustifolia hitcote, 5 hydrangea paniculata, 5 hydrangea macrophylla, grind 8/16, ligustrumovalifolium. Ik heb een tekening. Mochten jullie nog een betaalbaar en leuk idee hebben voor iets van water erin houd ik mij aanbevolen.

Kwalitatieve composiet schutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren een plaatsen van een composiet schutting inclusief palen. De lengte is ongeveer 11 meter en de hoogte zal 1,80 a 2 meter moeten worden. De coniferen heg die er nu staat zal ik zelf verwijderen.

Stronken van coniferen laten wegfrezen

Verwijderen van ca. 20 conifeerstronken uit de voortuin (10 bij 3 meter) van tussen bestaande beplanting (struiken en bomen). De tuin is omzoomd door een lage heg (ca. 50 cm. hoog).

Voortuin vernieuwen

Verwijderen heg en stenen. Aanleggen nieuwe tuin met stenen en een hek.

Doorgezakte pergola met begroeiing verwijderen

Als afscheiding met de buurman hebben wij in de voortuin een heg en pergola die begroeid is. De pergola is nu doorgezakt en wij willen deze zo snel mogelijk, voordat deze helemaal omvalt verwijderen en ook graag materiaal afvoeren. De heg op de grond mag eventueel blijven. De lengte is ongeveer 4 meter, hoogte 3 meter.

Tuin afgraven, boomstronken en heg verwijderen

Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grind, een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg, deze moeten weg. Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten.

Tuin afgraven, boomstronk en heg verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven van de tuin van 25 m2. Daarnaast dient er een boomstronk met een diameter van 55 cm verwijderd te worden en een kleine heg. Hierna mag er een klein laagje grind geplaatst worden.

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingdelen. De prijs wil ik graag weten van met en zonder verwijderen en afvoeren van een heg van 3 meter lang en 2 meter hoog. De schutting zelf moet 6 meter zijn.

Partners

Partners van Casius