Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Leeuwarden of directe omgeving.

971 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Leeuwarden:

Tuinrenovatie uit laten voeren

Ik wil mijn voortuin laten renoveren en onderhoudsvriendelijk maken, hiervoor is een ontwerp nodig en aanleg. De tuin ligt op het noorden en meet ongeveer 8 x 13 meter. Ik ben hiervoor op zoek naar een hovenier. Ik wil niet alleen tegels maar ook bijvoorbeeld bakken met groen.

Tuindeur van composiet op maat maken

Tuindeur vervangen door een van Composiet, op maat. Afmeting 95.5 x 219 cm. Inclusief hang- en sluitwerk, montage en afhangen. Plus verwijderen en afvoeren bestaande, zware houten deur.

Tuinaanleg nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van 6.50 meter breed en 9 meter diep. Er zal een terras van ongeveer 45 m2 gelegd moeten worden met rondom een houten schutting. Aan de achterzijde wil ik graag een dubbele deur. Verder zal er aan weerszijde een plantenbak van ongeveer 80 cm breed en 4 meter lang geplaatst moeten worden met tropische beplanting en verlichting. Voor onze woning en 11 andere woningen zijn wij op zoek naar het afgraven van de bouwgrond, afvoeren hiervan en het storten van schone grond. Kunt u dit separaat offreren?

Voortuin grond afgraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die circa 7 m2 modder zo'n 15 cm kan afgraven en afvoeren ten behoeve van toekomstige bestrating.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil een tuin laten egaliseren en bestraten.

Schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting op de erfafscheiding en een gedeelte van de achterzijde (inclusief deur). Er zal een klein stukje oude schutting verwijderd moeten worden (circa 7 meter). Materialen lever ik aan.

Schutting met duur plaatsten

Ik wil schutting met deur plaatsen. De schutting is 2,45 bij 1,80 meter.

Grond afgraven

Onze tuin is ongeveer 4 x 3 meter en deze willen we graag laten afgraven. Het ophogen et cetera willen we zelf doen maar wat kost het afgraven ons in totaal?

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij willen graag een Douglas of hardhouten schutting met een deur (90 cm) met slot inclusief palen en aansluiting op garage laten plaatsen. Bij elkaar heeft het een afmeting van 2.70 meter. Graag hiervoor prijsindicatie en termijn waarop dit gedaan zou kunnen worden.

Boomstronk met wortels verwijderen

In de tuin hebben wij een boomstronk van ongeveer 30 cm hoog. Deze stronk willen wij graag inclusief wortels laten verwijderen. Aan 1 kant staat hij dicht tegen een muurtje aan, de andere kanten staat hij vrij. De stronk dient ook te worden afgevoerd.

Voortuin opnieuw aanleggen

In onze voortuin ligt nu split. Het is een echte kattenbak geworden. Is het mogelijk om hier een laag grind over te leggen die bestaat uit grotere stenen of iets dergelijks? Het gaat om een oppervlakte van 13 m2.

Tuin uit laten graven

50 m2 tuin 15cm uitgraven. Tuin is goed te bereiken vanuit de openbare weg. Geen schutting dus een graafmachine heeft vrijbaan.

Tuin egaliseren en bestraten

Deel van de tuin , circa 15 m2, moet nog betsraat worden, met grijze betontegels 30x30x4, ik heb al 43 tegels liggen, nog 120 nodig. Ophoogzand heb ik een beetje. Waar de tafel staat moet ook bestraat.

Tuin uit laten graven

Ik wil mijn 35 m2 tuin 20 cm diep laten uitgraven. Stort bak ligt klaar. Alleen het graaf werk is nodig.

Kunstgras ophogen en pad verplaatsen

Onze tuin heeft een stuk van 6x4 meter wat verzakt is een dit willen we graag ophogen en kunstgras op laten leggen. Het pad wat er ligt moet verplaatst worden. Graag offerte voor plaatsen incl kunstgras

Vlonder op onverharde grond aanleggen

Aanleggen van een vlonder 6 m2 op onverharde grond.

Achteruin afgraven

In de achtertuin die makkelijk te bereiken is moet ongeveer 10 cm afgegraven worden. De grond dient ook te worden afgevoerd. De tuin is makkelijk te bereiken en is ongeveer 70 m2 groot.

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil kunstgras laten leggen over een oppervlakte van 285 x 455 cm. Een kantafsluiting is aanwezig. Oude gazon moet worden verwijderd.

Tuin afgraven en afvoeren

Op 28 april wordt er een nieuwe schutting met overkapping geplaatst. Nu moet de pachysandra verwijderd worden. Het gaat om twee stukken de eerste is 2 bij 4 meter. En die andere is meter bij een meter. De tuin begrenst aan de weg, hierdoor makkelijk bereikbaar.

Ligusterheg verwijderen en schutting plaatsen

Een brede hoge ligusterheg in de voortuin vervangen door een houten schutting. Ligusterheg is 3,5 meter lang, 2 meter hoog en 1 meter breed. Deze willen wij kwijt en daarvoor iets van een schutting neerzetten ter afscherming naar de buren. Staan opens voor advies van de vakman betreft type/soort schutting.

Kunstgras leggen in de achtertuin

Kunstgras in de achtertuin aanleggen. Afmeting 2.85 meter x 4.50 meter. Oude gras is verwijderd. Geëgaliseerd nog beetje worden. Kantonsluiting is er. Moet opgehoogd worden met zand en aangelegd worden. Diepte van kantonsluiting circa 10 cm. De tuin heeft een achterom van ongeveer 1.20 tot 1.50 meter breed.

Achtertuin renoveren

Onze achtertuin: oude vijver en betegeling verwijderen, ophogen, egaliseren, en opnieuw betegelen.

Tuin afgraven en schone aarde en zand toevoegen

Wij hebben een nieuwbouw project in Leeuwarden waarbij de achtertuinen van 6 woningen afgegraven en gevuld moet worden met tuin aarde/zand. Gaat in totaal om ongeveer 600 m² in totaal.

Schuttingdelen en palen plaatsen

Het plaatsen van 13 schuttingdelen en palen van hardhout. Hierbij graag de bestaande schutting verwijderen. Offerte graag opdelen in een prijs voor het houtwerk en het plaatsen.

Tuin afgraven, egaliseren en ophogen met tuinaarde

Voor onze nieuwbouwwoning zou ik graag een offerte willen voor het ophogen van de achtertuin. De klant