Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor graszoden laten leggen:

Graszoden laten leggen

Ik wil graag 360m2 graszoden laten leggen. Ondergrond is veengrond. Huidige grond is onkruid en wild gras. Gaat om een nieuwbouw woning. Bijgesloten foto toont huidige staat/beplanting van de grond.
Onze klant uit Langelille (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graszoden laten leggen uit heel Nederland:

Graszoden leveren en in tuin aanleggen

Wij willen in onze achtertuin graszoden neer laten leggen. De hovenier moet de graszoden kunnen leveren en kunnen plaatsen. Het is ong 10 m2 verwachten we, mogelijk meer of minder. Graag bij de prijs ook vermelden op wat voor termijn u kunt.

Tuin afgraven egaliseren en graszoden leggen

Goedendag, ik vraag graag een offerte op voor het afgraven en plaatsen van graszoden in mijn nieuwbouwtuin. Ook wil ik graag dat de afgegraven grond wordt afgevoerd en de tuin na afgraven wordt opgehoogd tot het normale niveau. Het gaat om zo'n 40 vierkante meter. Mogelijk willen onze buren meedoen, dus ontvang ik ook graag de prijs van de quantum korting. ** IAA: Double check postcode **

Tegels verwijderen en graszoden leggen

Ik wil graag 12 m2 cobblestones verwijderen en graszoden leggen. Ik ben opzoek naar een partij die alles ook kan afvoeren en de graszoden ook kan leveren.

Graszoden laten leggen

Ik wil een tuin van 200 m2 met graszoden laten leggen. Ondergrond is kleigrond, en moet deels worden gefreesd en volledig geëgaliseerd worden. Tevens waar nodig teelaarde overheen.

Afvoeren van wit zand opvullen met zwarte grond

ik heb een stuk van 4x3 waar 10cm ongeveer witzand uit moet en opvullen met donkere grond om graszoden aan te leggen.

Verwijderen gazon, frezen en aanleggen nieuw gazon met graszoden

Gazon vernieuwen. Het huidige gazon van c.a. 100 m2. Hier zitten ondiepe kuilen en veel onkruid in. Werkzaamheden: Bestaande graszoden eruit halen en verwijderen. Eventueel nieuwe onderlaag grond aanbrengen ondergrond bemesten Grond goed egaliseren Nieuwe graszoden leggen. Ik woon in een vrijstaand huis met oprit. Er is een robotmaaier geïnstalleerd.

Graszoden laten leggen in voortuin

Wij willen graszoden laten leggen in onze voortuin. Voorheen was het een perk met vlinderstruiken. Het gaat om ca. 16 m2. De begroeiing is reeds verwijderd.

Graszoden laten leggen

Wij willen in onze tuin graszoden laten leggen de opervlakte is plusminus 20 vierkante meter. Er moet wel een stukje afgegraven worden want het is niet helemaal egaal.

oprit auto, terras en pad in de achtertuin

Terras van 21 M2 met keramische tegel aanleggen. Een stukje bij de voordeur en in de achtertuin een pad van het terras naar de nog aan te leggen oprit en parkeerplaats auto in totaal 28 M2 met waaltjes. Voor de oprit is het nodig de huidige band te vervangen. De totale M2 van de achtertuin tuin is 48M2 + 1M2 waaltjes bij de voordeur. Er liggen graszoden, op het terras ligt worteldoek en houten platen, dit zal dus iets moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels en waaltjes heb ik nog niet uitgezocht, als u hier een goed aanbod voor heeft graag meenemen in de offerte.

Verwijderen gazon, frezen, (eventueel leveren en) aanleggen van nieuwe graszoden

betreft een staplaats op een camping welke gemakkelijk per auto te bereiken is. Het gaat om het verwijderen van oud gazon, egaliseren en leggen van nieuwe graszoden, ongeveer 70m2

Partners

Partners van Casius