Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerenveen of directe omgeving.

240 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerenveen:

Bestrating en overkapping

Graag willen wij een overkapping (5 x 3 meter) en bestrating (28 m2). Er ligt oude bestrating (vierkante stenen). De overkapping komt aan een carport vast te zitten. De bestrating willen we graag zo snel mogelijk gerealiseerd hebben.

Graszonden leggen en tuin afgraven

Er dienen op een oppervlak van 250 m2 nieuwe graszoden gelegd te worden, inclusief vervanging zwarte grond (tuinaarde) en egalisering en afgraven huidige beplanting (struiken etc.). Gaarne uw prijs inclusief afvoer groenafval en eenmalig bemesting.

Tuin uitgraven voor een inground trampoline

We willen een inground trampoline van 300 cm diameter plaatsen en daaronder moet het uitgegraven worden, diepste punt 70 cm. De grond moet ook afgevoerd worden.

Tuindeur met een slot plaatsen

We zoeken iemand die een poort met slot in de tuin kan plaatsen. De schutting hebben we al geplaatst en de palen staan. Tevens het hang- en sluitwerk monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuin uitgraven en afvoeren

Wij hebben een strook aan onze tuin van +/- 25m lang en 1 meter breed, deze willen we graag leeg hebben om er vervolgens grind in te kunnen leggen.

Hedera verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil in onze tuin een heg van gaas met hedera en een oude poort laten verwijderen en daar een nieuwe schutting met poort laten plaatsen. Ik wil daarvoor hardhouten palen en een schutting van 200 cm hoog met horizontale planken, om-en-om geplaatst, dus geen kant en klare schuttingdelen. De totale lengte bedraagt 6 meter inclusief een poort van 180 tot 200 cm breed. De huidige heg is 450 cm lang en 280 cm hoog. De oude poort is 150 cm breed en 180 cm hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek voor het opnemen van het werk op prijs.

Waterput boren in een moestuin

Voor een basisschool met moestuin in Heerenveen zoek ik een bedrijf dat een waterput kan slaan met gewoon een ouderwetse handpomp erop. Kunt u mij op korte termijn verder helpen en wat zouden de kosten zijn? Ik hoor graag van u.

Walbeschoeiing langs de sloot plaatsen

Ik wil graag hardhouten palen in de sloot plaatsen om de 30 cm. Dit over een lengte van ongeveer 11 meter. Ik ga er later zelf steenschotten tegenaan plaatsen. Ik heb er zelf palen ingeslagen van ongeveer 2.50 meter.

Zwembad uit de tuin verwijderen

In mijn tuin ligt een zwembad van 9 x 4 x 1,5 meter. Deze wil ik graag laten verwijderen en het gat laten vullen met zand en deel aarde voor een gazon.

Apenboom kappen

Er dient een apenboom gekapt te worden en afgevoerd. De boom is 8 meter hoog en staat vrij in de voortuin. De stam dient op een meter afgezaagd te worden.

Bomen en struiken snoeien en afvoeren

Het betreft het snoeien van een berk, hazelaar, Malus, lijsterbes en een cotoneaster. Het afval dient door de vakman afgevoerd te worden.

Berkenboom kappen in de achtertuin

In onze achtertuin staat een zeer hoge berk. We weten niet hoe oud de berk is maar bij eventueel omwaaien zou hij voor ons en ons huis zeer gevaarlijk kunnen zijn. Daarom overwergen wij om de boom te kappen. Ook vragen wij ons af wat er met de wortels moet gebeuren. Daarom graag een vrijblijvende offerte.

Schutting plaatsen in plaats van heg

Ik heb nu in mijn achtertuin een heg van ongeveer 8 meter lengte en 2.5 meter hoog. Deze wil ik laten rooien en afvoeren en daarvoor in plaats wil ik een simpele houten schutting met horizontale planken laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering van de nieuwe schutting.

Tuin geheel leeg laten halen

Ik wil mijn tuin leeg laten halen. Dit betekent coniferen eruit, grond afgraven, terrastegels eruit en na afloop de tuin ophogen en egaliseren met wit zand. De tuin moet kaal en opbouwklaar zijn. De afmeting van de tuin is 4,5 meter breed en 17 meter lang.

Schutting met poort in de achtertuin plaatsen

Mijn nieuwe huis heeft een oude schutting tussen wederzijdse buren van ongeveer 5. 20 meter met deur erin. Tevens is er een kleine tussenschutting van ongeveer 2 meter. Wat gaat vervangen kosten?

Tuinontwerp maken en tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren en vraag hierbij ook een ontwerp te maken. Met veel bestrating en weinig planten. Schutting eromheen en iets van een tuinhuisje. De tuin is 4 bij 5 meter? Maximaal 4000 euro is mijn budget.

Schutting plaatsen

Er moet een schutting cq erfafscheiding worden geplaatst over een lengte van ongeveer 18/20 meter. Hoogte ongeveer 2 meter. Eerste 10 meter een dichte houten schutting, de volgende 10 meter onderbroken met onderdelen gaas o.i.d. met klimplant. De coniferen die er nu staan, halen we zelf met wortel en al eruit. Nieuwe schutting wel naar gekeken maar nog niet aangeschaft, optioneel mee te leveren.

Tuin leeg laten halen

Ik wil mijn tuin leeg laten halen. Dit betekent coniferen eruit, grond afgraven, terrastegels eruit en na afloop de achterkant ophogen voor de overkapping. De tuin moet kaal en opbouwklaar zijn. De afmeting van de tuin is 4,4 meter breed en 16 meter lang.

Walbeschoeiïng vervangen

Ik ben aan vervanging van mijn walbeschoeiing toe. De lengte is ongeveer 10 meter en de hoogte is ongeveer 1.50 meter. Wie kan mij een schatting geven van wat dit mij gaat kosten.

Schutting herplaatsen

Schutting na storm herplaatsen, planken aanwezig, palen zijn afgebroken. Ongeveer 15 meter. Palen moeten in beton gestort worden. Moeten 8 nieuwe palen worden geleverd door de vakman. Dus offerte voor arbeid en leveren palen.

Tuinscherm leveren en plaatsen

In verband met stormschade graag een offerte voor het plaatsen van 1 tuinscherm/schuttingdeel van 180 cm. bij 180 cm. Inclusief man-uren en aanschaf tuinscherm en palen. Het oude scherm is niet meer bruikbaar. We hebben een tuinscherm van de Gamma van €42,-.

Schutting plaatsen en tuin afwerken

Het plaatsen van een schutting van ongeveer 6 schermen en het plaatsen van stootrandjes langs de betegeling, dit betreft ongeveer 10 meter. Schutting kopen we zelf.

Tuinschermen plaatsen

Het plaatsen van 15 plankenschermen, horizontaal recht 180x180 lameldikte 15x135 mm, grenen glad geschaafd, aantal planken 15, 3 tussenlatten + palen. De bestaande 9 vlechtschermen moeten verwijderd worden en de materialen afgevoerd.

Walbeschoeiing plaatsen

Het plaatsen van ongeveer 10 meter walbeschoeiing.

Ik wil graag wat onkruid plus 10 cm. ...

Ik wil graag wat onkruid plus 10 cm. grond weg laten halen en mijn tuin is 12 X 8 meter.