Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond op een weiland afgraven:

Grond op een weiland afgraven

Stuk weiland afgraven.
Onze klant uit Haulerwijk (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond op een weiland afgraven uit heel Nederland:

Verwarming aanleggen in nul-woning

Het betreft een renovatieproject met als doel hier een nul-woning van te maken. Bij de woning is een weiland beschikbaar (daarmee ruim voldoende grond beschikbaar). Ik wil vervolgens verwarming laten aanleggen voor een 3 personen huishouden, zonnepanelen gaan elektra leveren. Het zal gaan om ongeveer 270 m2.

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Omgevallen boom en stronk verwijderen

Tijdens de storm van 18 januari is er een grote boom bij ons omgewaaid. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de omgevallen boom en de boomstronk. De boom is naar schatting ongeveer 20 meter lang en ligt in een weiland die goed te bereiken is. De stronk die nog half in de grond zit dient volledig te worden verwijderd.

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Drainage in de tuin aanleggen

Bij mijn vrijstaande woning met een weiland van ongeveer 400 m2 wil ik een drainage laten plaatsen. De grond is enorm drassig. Op het lang staat er wel een grote walnotenboom die behouden dient te blijven. Graag maken ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Drainage aanleggen in weiland

Lezer, graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een drainage in een weiland van 3000 m2. Zwarte grond en op 90 cm diepte gaat het over in wit zand. Het is een weiland waar pony's op moeten komen te staan.

Schone weiland grond afvoeren voor bouwkavel

Kunt een idee geven van de prijs wat het kost om rond de 120 kuub grond af te voeren ten behoeve van een nieuw te bouwen woning in Schoorl?

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.

Enkele dennenbomen verwijderen

Wij willen graag 3 dennen laten verwijderen achter in de tuin, Ze zijn ongeveer 15 meter hoog, De dennen staan op een schuin oplopend stuk grond. Onze tuin grenst aan een weiland dat toegankelijk is.

Houten schuur laten plaatsen

Plaatsen van houten schuur 8 x 3 x 3 hoog. Huidige schuur is van hout en 2,5 x 2,5 x 2,4. Gezamenlijk met buren in project BAM er zijn toen 3 palen voor geslagen. Doorgang, eigen opgang, naar achteren is 3 meter. Voorheen was het een weiland. We wonen hier nu 10,5 jaar en de grond zakt nog steeds met gemiddeld 1 cm per jaar. Zaak is dus wel dat het nieuwe gebouw goed gefundeerd is zodat het niet mee zakt. Bestaande gebouwtje volledig verwijderen en daarna het nieuwe bouwen. Plat dak. Aanstaande zaterdag in de loop van de dag zou ik eventueel een vakman kunnen ontvangen thuis.