Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Harlingen of directe omgeving.

18 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Harlingen:

Grasveld bestraten

Ik wil ons grasveld laten bestraten. Betreft een klein oppervlakte van 7 vierkante meter. De bestrating moet dezelfde soort zijn als welke wij al reeds geplaatst hebben. (Afmetingen 20 x 20 cm). Stenen en zand niet in bezit.

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.

Gazon door kunstgras vervangen

We gaan zelf ons oude gazon (65 m2) verwijderen en er een zandbed in leggen. Van u verwacht ik het leggen en afwerken, zoals het hoort.

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?

Volledige schutting laten plaatsen

Het plaatsen van een schutting van dertien meter met een hoek erin. Voor mij en de buren samen. Er moeten daarom ook twee aparte deuren in verwerkt worden. Een traditionele houten schutting met horizontaal geplaatste planken. Graag ontvang ik eerst een indicatie van de kosten.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Tussen juli en september 2017 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Graag willen wij de achtertuin laten aanleggen door een vakman. In deze aanvraag stuur ik de foto's van de afmetingen van de tuin en een voorbeeld hoe wij de achtertuin voor ogen hebben. We willen zoals u op de foto ziet ook graag een tuinhuis (berging met overkapping waar we onze loungeset kwijt kunnen). Daarnaast willen we zoals u op de voorbeeld ziet ook borders met 2 grasveldjes met een looppad daarnaast.

Houten schommels en rubber tegels aanbrengen

Ik wil graag een houten schommel in de tuin voor mijn dochter. Er moeten tegels uitgehaald worden en rubber tegels komen er voor in de plaats. Een houten schommel moet ik nog kopen en die moet dan geplaatst worden.

Achtertuin leegtrekken en opnieuw inrichten

De achtertuin is op dit moment een onkruid paradijs. Wij willen dit graag volledig leeg laten trekken en opnieuw inrichten. Het gaat om een tuin van ongeveer gemiddelde oppervlakte +/- 60 vierkante meter. Grotendeels bestrating en stukje beplanting. Stenen en planten in overleg, eventueel ook leveren.

Graag het weer op orde brengen van een ...

Graag het weer op orde brengen van een licht verwaarloosde tuin