Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren:

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren uit heel Nederland:

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Tuin afgraven en wit zand erin

Graag zou ik een indicatie willen hebben voor het afgraven van mijn tuin. De nieuwbouwtuin is 100 m2 groot. Het zwarte zand moet worden afgegraven en afgevoerd en wit zand gestort voor de bestrating. Separaat zou ik willen weten wat het bestraten kost, hiervoor heb ik nog geen tegel uitgezocht.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand storten

Onze nieuwbouwtuin graag afgraven en zand storten zodat deze klaar is om betegeld te worden.

Tuin afgraven en weer ophogen

Wij willen graag onze nieuwbouwtuin, nog niets aan gedaan, 15 cm diep afgraven en het weer met nieuw zand ophogen. Het gaat om een rechthoekige tuin, alleen een tuinschuurtje aanwezig in de hoek, van 56 m2. Het zand om op te hogen zou dan 20 m2 geel zand, voor tegels, en 36 m2 tuinaarde, voor gras / beplanting, betreffen. De tuin is goed bereikbaar, 1 meter brede doorgang achterom. Kunnen jullie een offerte opstellen voor dit werk?

Nieuwbouwtuin afgraven

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven, afvoeren en ophogen van de nieuwbouw tuin van ongeveer 45 m2. Graag ook een offerte voor 30 m2 tegels in L vorm en 15 m2 gras. De tegels zijn al in het bezit.

Tuin afgraven, zand en tuinaarde storten

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het afgraven van 15 cm aarde om vervolgens conform een tuinplan zand en liefst ook direct grond voor planten te storten. Als alleen zand mogelijk is, dan graag daarvoor een offerte. Het gaat om een nieuwbouwtuin die vooralsnog nog kaal is van 40 m2, zie foto. Het is verplicht een telefoonnummer in te vullen, maar ik ben overdag niet goed bereiken. Een e-mail heeft de voorkeur. De tuin is goed toegankelijk.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen

Nieuwbouwtuin afgraven en schutting plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning zit een tuin van 5,40 meter breed en ongeveer 8 meter lang. Deze willen we laten afgraven en opnieuw op laten hogen met teelaarde. Daarnaast willen wij, eventueel met de buren, een schutting laten plaatsen van hardhout en/of (gecombineerd met) groen. Voor de schutting willen wij graag wat advies en mogelijkheden ontvangen.

Nieuwbouwtuin afgraven

We zouden graag een prijsindicatie/offerte willen ontvangen voor afgraven van de tuin van onze op te leveren nieuwbouwwoning ten behoeve van tuinaanleg. Het af te graven oppervlak van onze tuin, verdeeld over voor/zij/achter, is ongeveer 145 m2. De achterkant is enkel toegankelijk via een doorgang van 1.80 meter breed. De tuin ligt namelijk aan het water. Daarnaast zijn enkele buren ook geïnteresseerd en zouden eventueel mee willen doen. Het zou om een 4 tal buren gaan, ieder variërend van 100 tot 145 m2 grond. Is het voordelig om daarin samen op te trekken?

Graaf- en grondwerk in tuin

Voor onze nieuwbouwtuin (100 m2) zoeken we een partij die de bouwgrond kan afgraven (10 – 15 cm). Inclusief het afvoeren en eventueel ophogen met grond daarna. Ik begrijp uit mijn omgeving dat er veel partijen zijn die ook een enorme variatie in prijzen vragen. Mag ik vragen wat u voor een dergelijke opdracht rekent en zou u eventueel voor 3 april (want dan komt de schutting) ruimte hebben in uw planning? Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius