Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren:

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren uit heel Nederland:

Nieuwbouwtuin aanleggen

Na het afgraven de tuin aanleggen inclusief drainage. Hebben al wel een beetje een idee hoe en wat. Tegels nog geen idee van, hebben hier uw hulp bij nodig.

Nieuwbouwtuin afgraven

Binnenkort wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wat kost het om een tuin van 67 vierkante meter, 20 cm af te graven voor het aanleggen van bestrating? En wat zijn eventueel de mogelijkheden qua prijzen voor het in één keer afgraven van alle 35 tuinen van dit nieuwbouwproject? De aannemer heeft toestemming gegeven om alle tuinen af te laten graven kort voor oplevering, zodat alles afgegraven is voordat men schuttingen gaat plaatsen. Op dat moment zijn de tuinen nog bereikbaar voor groot materieel. Na oplevering zijn ze enkel nog bereikbaar via de brandgangen. De klant wil graag eerst contact met de vakman om nog wat gedetailleerder op de klus in te gaan.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Dit najaar willen wij onze tuin gaan aanleggen. Wij hebben reeds een ontwerp gemaakt die wij graag willen laten uitwerken. Het gaat om, het afgraven van een nieuwbouwtuin en afvoeren van de grond. Hierna zal er zand, aarde en puin gestort moeten worden. Er zal een terras geplaatst moeten worden, looppaden, houten vlonders, een tuinhuisje, schuttingwerk en beplanting. Op dit moment is de tuin nog kaal, alleen bouwgrond. De tuin is 14.97 meter breed en 25.57 meter lang.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand aanbrengen

Nieuwbouw woning afgraven en met zand vullen voor-, zij- en achterkant.

Oprit en voortuin van bestrating voorzien

We willen graag bestrating voor de oprit en de voortuin, tegels 60 x 60 cm. Die zijn al besteld bij Gamma. Van te voren egaliseren. In totaal is het 44 m2. Het is een nieuwbouwtuin dus indien nodig eerst iets afgraven. Graag zo snel mogelijk.

Nieuwbouwtuin afgraven en zand plaatsen

Onlangs is mijn nieuwbouwwoning gebouwd en ik heb de sleutel inmiddels ontvangen. Ik wil daar aan de achterzijde de tuin van 5 x 8 meter 20 cm diep laten uitgraven en er dan zand laten leggen. Er staan nog geen schuttingen. Ik ben op zoek naar bedrijven die hier de komende maand tijd voor hebben en ontvang graag uw offerte.

Bestrating in een nieuwbouwtuin verzorgen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouwwoning en gaan nu de tuin aanleggen. We willen een terras van ongeveer 22 m², een terras van ongeveer 7,5 m² en een pad van ongeveer 4,5 m² laten aanleggen. We kopen betontegels van 60 x 60 cm voor de terrassen en kleine tegels voor het pad. Ik maak graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen. Ik verwacht dat er aarde moet worden afgegraven en zand moet worden aangevoerd. Ik ontvang daarover graag uw advies. Het afgraven kan ik dan zelf verzorgen, het zand laat ik graag aanvoeren. De tuin is goed toegankelijk via een poort. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwbouwtuin bestraten

Onze nieuwbouwtuin wil ik graag laten bestraten. Afgraven, zand storten denk ik en bestraten met 80 x 40 cm tegels 5 cm dik. Achtertuin is 5.40 bij 5.00 meter, de voortuin 5.40 bij 2.00 meter. Het betreft een nieuwbouwcomplex waar nog veel tuintjes te doen zijn.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en inrichten

Tuin afgraven Tuin ophogen Terras aanleggen, goedkope tegels Deel mooi kunstgras aanleggen Deel bestraten, goedkope tegels

Nieuwbouwtuin afgraven en aanleggen

Naar verwachting wordt onze nieuwbouwwoning op 15 november opgeleverd. Wij willen daar de tuin van 5 bij 8 meter graag laten afgraven. Daarna moet er zand worden geplaatst en bestrating. We willen in het midden van de bestrating een afstapje. Ook willen we er eventueel enkele plantvakken in. We ontvangen hiervoor graag uw advies over de materiaalkeuze en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius