Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdeuren laten plaatsen:

Schuttingdeuren laten plaatsen

Ik wil graag 2 schuttingdeuren laten plaatsen naast mijn huis op de oprit. Breedte is 3.40 meter. Met een slot die van beide kanten opslot kan. Liefst zo goedkoop maar wel stevig mogelijk.
Onze klant uit Boornbergum (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdeuren laten plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingdeuren en -scherm plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om in 2 aangrenzende tuinen 2 deuren van 1 meter breed en 1,80 meter hoog, 2 deuren van 90 cm breed en 1,80 meter hoog en 1 schuttingdeel van 1,20 meter breed te plaatsen. Dit in een bestaande schutting tussen 2 tuinen.

Schuttingpalen met stormschade vervangen

4 schutting palen zijn gebroken en alle andere zitten te los in de grond wegens stormschade. Graag ontvang ik een offerte voor het laten vervangen van in ieder geval 4 hardhouten palen (mits de andere palen nog goed zijn). Het opnieuw laten plaatsen van de overige palen en het herstellen van de schuttingdeuren. De deuren hangen helemaal scheef en de schuifdeur rolt niet goed meer. De klant geeft aan dat hij graag contact met de vakman wil hebben.

Schutting en schuttingdeuren plaatsen

Graag prijsopgaaf voor plaatsen schutting met hardhouten palen van ongeveer 8. 50 cm lang en 189-200cm hoog met regel erop en daarop dwars 2x schutting van 2 meter met schuttingdeuren 2x met stalen frame en rvs slot. Oude schutting verwijderen. De schutting is samen met de buren. Op de palen moeten planken worden gemonteerd, tussen de planken 8cm ruimte. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinschermen en schuttingdeuren plaatsen

De klus bestaat uit het plaatsen van 8 tuinschermen (type Jumbo), inclusief tuinpalen. Daarnaast het ophangen van twee deuren, inclusief montage van een slot. Het gaat om deuren voor bij de schutting (tuinpoorten). Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schuttingdeuren in de tuin plaatsen

Ik zou graag twee deuren in de tuin willen, op maat te maken. We hebben een aantal foto's bijgevoegd als idee. Een deur van ongeveer 90 a 100 cm breed en tussen de 1.80 en 2.00 meter hoog. Andere deur 90 cm breed. Beide inclusief kozijn links/rechts. Misschien dorpel aan de bovenkant, weten we nog niet.

Schutting en tuinpoort plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag om een schutting en tuinpoort te laten plaatsen. Het gaat om de tuinpoort Jumbo grenen antraciet 180 x 90 cm en de schutting Jumbo grenen antraciet 180 x 180 cm, 4x tuinpalen (Tuinpaal geïmpregneerd grenen 210x6,8x6,8cm), 1x betonmortel (25kg),1x Gamma grondboor verzinkt staal 7cm, 4x Paalhouderpunt verzinkt 7x7cm,4x paalhouderplaat 7x7cm,1x Poortslot met kruk(zwart),4x duimheng verzinkt 600mm, 2x vlechtschermsteun RVS met schroeven 4stuks. Echter ben ik niet in het bezit van gereedschap. Bijkomende werkzaamheden: het aan storten van gaten met beton, het aanpassen van de schermen en het afhangen van schuttingdeuren. In verband met nachtdiensten wil ik vragen om bij geen gehoor een voicemail bericht achter te laten.

Schutting laten zetten

Wij willen graag een schutting laten plaatsen en zijn benieuwd naar de prijs, zodat we ons daar op kunnen voorbereiden. Het gaat om ongeveer 32 meter en 2 schuttingdeuren, voor en achter, ook zit er in die 32 meter 4 meter lage schutting (voortuin). Dus 28 meter hoog en 4 meter laag en 2 deuren.

Schutting en vijver herstellen

In mijn tuin moet het e.e.a. gebeuren, hierbij te denken aan; - Vervangen van een schuttingpaneel, deze is kapot gewaaid. - Vervangen van een afgebroken schuttingpaal punt / grond bevestiging. - Opnieuw plaatsen van 2 schuttingdeuren, deze sluiten niet meer goed aan. Waarschijnlijk ligt dit aan de omgebogen scharnieren. - Opknappen van de vijver (5 m3), deze ligt scheef en moet gefatsoeneerd worden. Het is geen voorgevormde bak maar een losse zak. Er zijn foto's beschikbaar.

Schutting met schuttingdeuren plaatsen

Er dienen 4 schuttingsdelen naast elkaar geplaatst te worden en aan de achterzijde 3 delen plus 2 poortdeuren. Graag ontvang ik een offerte voor een houten schutting en een schutting van hout met betonnen onderplaten en palen.

Schutting met schuttingdeuren plaatsen

Wij willen graag een schutting van 22 mtr en 3 deuren laten zetten van planken. Ik wil daar graag goedkope planken voor gebruiken. Kunt u mij daar een offerte van sturen wat het kost inclusief plaatsen.