Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen in een weiland:

Drainage aanleggen in een weiland

Het weiland is ongeveer 50 x 100 meter. Op 1 meter diepte ligt een leemlaag. Ik wil vlak daarboven 700 meter drainage laten plaatsen. Aan drie zijden is een sloot om het water naar af te voeren.
Onze klant uit Boelenslaan (Friesland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen in een weiland uit heel Nederland:

Groendak aanleggen

Ik wil graag een dak plaatsen van sedum extensief groen dak op circa 55 m² plat dak op de aanbouw, schuur en dakkappel. De woning is uit 1993 en de aanbouw van 2007, de dakkappel is in 2019 geplaatst met versterkte dakconstructie (voor evt. zonnepanelen) en is circa 15 m². De capaciteit moet minimaal 30 l/m² zijn en bevat in ieder geval anti-worteldoek, drainage, substraat en sedum. De totale oppervlakte is 55 m2 en bestaat uit garagedak en aanbouwdak, en dakkapel op zolder.

Tuin ontwerp en aanleg

Ik zou graag een een tuin van ongeveer 275 m2 laten ontwerpen en aanleggen voor mijn nieuwbouwwoning. Ik wil graag elementen als een grasveld, drainage, bestrating, haag en beplanting.

Bestrating patiotuin met schellevis tegels aanleggen

Bestrating patiotuin 4,5 x 5,5 meter met Schellevistegels 50x50x5 cm ca. 13 m2, stroken 100x20x5 cm ca. 4 m2, beton opsluitbanden 100x15x 5 cm, ca 10m1. Bestrating verspringend aan te leggen, langs de randen komen borders. Aanleg drainage Aco Hexaline sleufgoot en aansluiten op HWA riolering Bestratingsmateriaal, drainage goot en zand wordt door opdrachtgever geleverd, de rest door stratenmaker.

Drainage aanleggen voor bestaand kunstgras afmetingen 3x7 meter

Voor een bestaand kunstgrasveld drainage aanleggen. Afmetingen zijn 3 x 7 meter. Alleen als het kunstgrasveld in goede staat behouden blijft.

Drainage aanleggen weiland

Weiland 7000 m2 drainage aanleggen, Ik heb op dit nog geen idee wat voor drainage het beste past bij mijn stuk land, ik zou graag geïnformeerd willen worden door een vakman.

Tuin aanleggen

Tuin (opnieuw) betegelen. Twee bloemenbakken realiseren. Verlichting in de tegels aanleggen. In de bijlage heb ik een zit element met bloemenbakken toegevoegd die wij graag zouden willen laten maken. Wij laten de schutting en schuur staan. Onze tuin is al betegeld en de verlichting in de tegels bestaat al. Drainage bestaat ook al. Tuin is ongeveer 30 m2 groot. Ik stel het wel op prijs als U komt kijken om vervolgens een offerte uit te brengen. De nieuwe tegels regel ik zelf, graag zou ik wel willen dat de vakman de oude tegels verwijderd en afvoert.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.

Bestraten achtertuin incl aanleggen drainage

Ik zoek een stratenmaker die mijn tuin kan bestraten. Het laten bestraten van de achtertuin met oxford klinkers (bestellen we zelf) ca 50 m2. Bestraten van 12 m2 grotere tegels 60 bij 60cm bij openslaande terrasdeuren. Opsluitband antraciet plaatsen ter afscheiding (bestellen we zelf). Tevens waar nodig ophogen van de achtertuin. Aanleggen van drainage voor afvoer hemelwater. De foto laat de huidige tuin zien. Alles wordt verwijderd incl schuur en er wordt een nieuwe schutting geplaatst. Daarna kan er bestraat worden zoals omschreven.

Drainage aanleggen weiland

Ik wil een drainage aan laten leggen in een weiland. Afm ca 60 × 30 mtr

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.

Partners

Partners van Casius