Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

263 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin laten renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

zondag 17 juni 2018

Boom rooien

Wij willen een boom laten rooien inclusief stronk, Het is een acacia, ongeveer 8 meter hoog en met een doorsnee van 72 cm. De tuin is goed bereikbaar, geen poort of ander obstakel. Graag uw offerte. De boom staat links van het midden van het huis.
woensdag 6 juni 2018

Houten damwand plaatsen in de tuin

Ik zoek een vakman die een damwand kan plaatsen van 10 meter langs de tuin. De huidige staat scheef, deze zal ik zelf verwijderen. Ik ben op zoek naar een complete offerte inclusief materialen en manuren.
dinsdag 5 juni 2018

Gazon door kunstgras vervangen

We gaan zelf ons oude gazon (65 m2) verwijderen en er een zandbed in leggen. Van u verwacht ik het leggen en afwerken, zoals het hoort.
maandag 4 juni 2018

Tuin uit laten graven

50 m2 tuin 15cm uitgraven. Tuin is goed te bereiken vanuit de openbare weg. Geen schutting dus een graafmachine heeft vrijbaan.
woensdag 30 mei 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Deel van de tuin , circa 15 m2, moet nog betsraat worden, met grijze betontegels 30x30x4, ik heb al 43 tegels liggen, nog 120 nodig. Ophoogzand heb ik een beetje. Waar de tafel staat moet ook bestraat.
zondag 27 mei 2018

Tuin afgraven en vullen met zwart aarde

Tuin 20 cm onder het maaiveld afgraven en modder afvoeren. Daarna de gecreëerde kuil afvullen met zwarte aarde. Tuin ongeveer 25 m2. De strook naast de oprit van ongeveer 5 m2 moet opgevuld worden met ivm verbreden van de oprit met een meter breed vanaf de woning tot de stoep, dus er moet voor ongeveer 20 m2 zwarte grond in. De heg die op de foto staat is dan al verwijderd.
dinsdag 22 mei 2018

Voortuin (en achtertuin) renoveren

Ik wil mijn voortuin en mogelijk mijn achtertuin renoveren. Ik wil al het gras eruit. De voortuin is ongeveer zo'n 20 m2 en achtertuin 6 m2. Het makkelijkst is met een kleine graafmachine. Ik heb een achterom. Eventueel ook het puin afvoeren als de prijs mooi is.
maandag 21 mei 2018

Graszoden in de tuin aanleggen

Wij willen graag gras in onze tuin. Zou u een offerte voor ons kunnen maken? De oppervlakte is circa 65/68 m2. Het egaliseren lukt mij grotendeels. Jullie zullen daar nog wel de laatste hand aan moeten zetten. Verder uiteraard de graszoden zelf en het leggen daarvan. De tuin is NIET met groot materiaal te bereiken. Alles zal via een normale deur via de huiskamer moeten! Met een kruiwagen kun je er wel doorheen.
donderdag 17 mei 2018

Tuin uit laten graven

Ik wil mijn 35 m2 tuin 20 cm diep laten uitgraven. Stort bak ligt klaar. Alleen het graaf werk is nodig.
woensdag 16 mei 2018

Kunstgras ophogen en pad verplaatsen

Onze tuin heeft een stuk van 6x4 meter wat verzakt is een dit willen we graag ophogen en kunstgras op laten leggen. Het pad wat er ligt moet verplaatst worden. Graag offerte voor plaatsen incl kunstgras
woensdag 16 mei 2018

Damwand plaatsen om verzakking in de tuin te voorkomen

Ik wil een damwand in verband met verzakking van mijn tuin. Het is nu nog een droge sloot die alleen in het najaar tot circa 60 cm gevuld raakt. Door herindeling komt er waarschijnlijk blijvend water in te staan. Het gaat alleen om een wand die de verzakking / verschuiving van de wal tegengaat van zo'n 14 meter. Ik hoef geen duur materiaal wat 20 of 30 jaar goed blijft, gewoon basismateriaal.
woensdag 16 mei 2018

Tuin snoeien en onkruid wieden

Mijn voor en zijtuin onkruid vrij maken ivm verhuizing.
maandag 7 mei 2018

Vlonder op onverharde grond aanleggen

Aanleggen van een vlonder 6 m2 op onverharde grond.
maandag 7 mei 2018

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen van 10 m bij 5 m.
vrijdag 4 mei 2018

Schutting plaatsen en coniferen verwijderen

Graag zouden we vrijblijvende offerte willen om coniferen te laten verwijderen en schutting te plaatsen. De coniferen zijn circa 18 meter lang. Achter onze tuin ligt een grasveld wat makkelijk te bereiken is met een kraan.
donderdag 3 mei 2018

Trampoline plaatsen, afwerken en drainage aanleggen

In een tuin met gras wordt een trampoline ingegraven, maar er moet drainage worden aangelegd. Dit mag verticaal, of horizontaal naar de sloot. Afstand naar de sloot bedraagt 5 meter. Diepte van de trampoline betreft ongeveer 45 cm. Plaatsen en afwerken (stutten, grind, worteldoek) van de ingegraven trampoline meenemen in de offerte. Goed bereikbaar allemaal.
woensdag 2 mei 2018

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Onze schutting is dit jaar omgewaaid omdat deze volledig rot is. Graag zouden we deze schutting willen laten afvoeren, en dan een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om 7 schuttingsdelen, van ongeveer 12,6 meter. We zouden graag een grenen schutting willen met (hard)houten palen. De palen moeten worden verankerd in beton omdat het kleigrond is.
woensdag 2 mei 2018

Achteruin afgraven

In de achtertuin die makkelijk te bereiken is moet ongeveer 10 cm afgegraven worden. De grond dient ook te worden afgevoerd. De tuin is makkelijk te bereiken en is ongeveer 70 m2 groot.
dinsdag 1 mei 2018

Houten walbeschoeiïng vervangen

Graag ontvang ik advies en een offerte voor het vervangen van mijn houten walbeschoeiing. De verrotte beschoeiing is 10 meter lang en de hoogte tot de bodem van de sloot is ongeveer 1.50 meter. De sloot / achtertuin is te bereiken via pad. Ik wil weer hout, geen kunststof. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
maandag 30 april 2018

Bestrating en overkapping

Graag willen wij een overkapping (5 x 3 meter) en bestrating (28 m2). Er ligt oude bestrating (vierkante stenen). De overkapping komt aan een carport vast te zitten. De bestrating willen we graag zo snel mogelijk gerealiseerd hebben.
vrijdag 27 april 2018

Gazon verwijderen en nieuw gazon aanleggen

Ik wil mijn grasgazon plus minus 80 m2 verwijderd hebben en afgevoerd. Daarna het gazon opnieuw aangeleggen met graszoden (schaduwgras). De tuin is goed toegankelijk.
woensdag 25 april 2018

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil kunstgras laten leggen over een oppervlakte van 285 x 455 cm. Een kantafsluiting is aanwezig. Oude gazon moet worden verwijderd.
zondag 22 april 2018

Hout-/betonschutting neerzetten

Wij willen een nieuwe schutting. De maten zijn: 10,80 bij 1,80 meter. We willen de schutting 2 meter hoog hebben. Aangezien het budget van ons en de buren niet hoog is hopen wij op een mooie offerte die bij ons zal passen. Ik heb een achteringang.
vrijdag 20 april 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk met wortels verwijderen.
donderdag 19 april 2018

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil graag de tuin ongeveer 20 cm laten afgraven en de grond laten afvoeren. Het oppervlak is ongeveer 35 m2 en bevat veel wortels plus een aantal boomstronken.

Partners

Partners van Casius