Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

266 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

donderdag 24 januari 2019

Tuin leeghalen en zand storten

Ik wil mijn tuin laten afgraven. De tuin bevat gras en stenen en dat wil ik afgevoerd hebben om erna zand te laten storten. De tuin is ongeveer 49 m2.
dinsdag 22 januari 2019

Verbrande coniferen verwijderen en nieuwe planten

Het gaat om het verwijderen van circa 12 verbrande coniferen en het planten van nieuwe coniferen van 1,5 tot 1,75 meter hoog. Het betreft een lengte van circa 8 meter dat verbrand is. Zie de foto's voor een beeld van de situatie.
donderdag 10 januari 2019

Tuinrenovatie uit laten voeren

Ik wil mijn voortuin laten renoveren en onderhoudsvriendelijk maken, hiervoor is een ontwerp nodig en aanleg. De tuin ligt op het noorden en meet ongeveer 8 x 13 meter. Ik ben hiervoor op zoek naar een hovenier. Ik wil niet alleen tegels maar ook bijvoorbeeld bakken met groen.
woensdag 2 januari 2019

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.
zondag 30 december 2018

Damwand aanleggen

De damwand van de sloot grenzend aan de voortuin moet worden vervangen. De damwand bevindt zich aan de tuinkant en is ongeveer 11 meter inclusief het zijstuk van de dam/oprit.
vrijdag 28 december 2018

Tuindeur van composiet op maat maken

Tuindeur vervangen door een van Composiet, op maat. Afmeting 95.5 x 219 cm. Inclusief hang- en sluitwerk, montage en afhangen. Plus verwijderen en afvoeren bestaande, zware houten deur.
donderdag 29 november 2018

Tuinaanleg nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van 6.50 meter breed en 9 meter diep. Er zal een terras van ongeveer 45 m2 gelegd moeten worden met rondom een houten schutting. Aan de achterzijde wil ik graag een dubbele deur. Verder zal er aan weerszijde een plantenbak van ongeveer 80 cm breed en 4 meter lang geplaatst moeten worden met tropische beplanting en verlichting. Voor onze woning en 11 andere woningen zijn wij op zoek naar het afgraven van de bouwgrond, afvoeren hiervan en het storten van schone grond. Kunt u dit separaat offreren?
dinsdag 6 november 2018

Vijver aanleggen

Visvijver gat uitgraven in de voortuin, ongeveer 21 m2/ 1,20 meter diep.
woensdag 10 oktober 2018

Populieren terugsnoeien

Ik wil mijn populierenbomen laten terug snoeien tot een hoogte van 4 meter. Hout wat er van af komt mag de vakman zelf houden. Takken wil ik laten versnipperen of opruimen.
woensdag 10 oktober 2018

Voortuin grond afgraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die circa 7 m2 modder zo'n 15 cm kan afgraven en afvoeren ten behoeve van toekomstige bestrating.
vrijdag 5 oktober 2018

Bomen rooien

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het rooien van 5 grote 45 jarige populieren. Deze bomen staan om een vrijstaande boerderij. Aangezien wij sinds kort zonnepanelen op de schuur hebben laten installeren moeten de bomen verwijderd worden. De stronken kunnen in de grond blijven en wij willen het hout graag voor eigen gebruik houden, indien mogelijk wel graag in stukken gezaagd. Zoals u op de foto wellicht kunt zien staan de bomen tussen een sloot en de schuur, de bomen kunnen in het aanliggende land liggen en verder worden verwerkt. Voor de kap is geen vergunning nodig. Alvast bedankt voor uw reactie.
zondag 23 september 2018

Boom kappen

Ik zoek een hovenier die aan de voorzijde van mijn woning een boom met een doorsnede van ongeveer 20-30 cm kan verwijderen.
vrijdag 14 september 2018

Tuinschermen plaatsen

Het plaatsen van drie kunststof Tuinschermen (Elefant tuinscherm) antraciet. Een scherm verwijderen en een heg met coniferen verwijderen van ongeveer drie meter lang en hoog. Afscheiding is samen met de buren. Daarnaast zou er voor mij een houten deur geplaatst moeten worden. Er is een achterom.
vrijdag 24 augustus 2018

Stronken van hulst en coniferen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een tiental stronken van coniferen en hulststruiken. Deze staan aan de zijkant van de woning en zijn goed te bereiken. Het groenafval dient te worden afgevoerd.
maandag 20 augustus 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil een tuin laten egaliseren en bestraten.
maandag 13 augustus 2018

Schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting op de erfafscheiding en een gedeelte van de achterzijde (inclusief deur). Er zal een klein stukje oude schutting verwijderd moeten worden (circa 7 meter). Materialen lever ik aan.
zondag 12 augustus 2018

Boom kappen

In september zou ik graag mijn Spar gekapt willen hebben. De boomstronk verwijderen of uitfrezen. De spar is 10-15 meter hoog. De diameter van de stam is 30 cm. Ik heb een achterom.
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.
zondag 5 augustus 2018

Tuinrenovatie onderhoudsvrij

Tuin laten renoveren. En mooi terras om te zitten.
zaterdag 4 augustus 2018

Schutting met duur plaatsten

Ik wil schutting met deur plaatsen. De schutting is 2,45 bij 1,80 meter.
zaterdag 4 augustus 2018

Grond afgraven

Onze tuin is ongeveer 4 x 3 meter en deze willen we graag laten afgraven. Het ophogen et cetera willen we zelf doen maar wat kost het afgraven ons in totaal?
vrijdag 3 augustus 2018

Palmboom omzagen en afvoeren

Ik wil een palmboom omzagen en afvoeren. Ruim om te werken aan straat kant 5 meter hoog
zondag 29 juli 2018

Damwand vervangen of renoveren

Ik wil onze damwand laten vervangen of renoveren. Het gaat om ongeveer 20-25 meter en 2 meter hoog. Dit is een schatting. Het betreft een damwand die door de jaren heen schuin is komen te staan en al wat planken verliest. De damwand staat in een sloot die in de zomer droog staat. Ik nodig u uit om langs te komen voor een offerte.
donderdag 26 juli 2018

Waterbron in de tuin boren voor beregening

Ik zou graag een waterbron in de achtertuin willen laten boren. Dit voor het beregenen van de tuin. Graag een aansluiting met pomp. Weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Graag complete offerte voor boren bron en aansluiting met pomp.
donderdag 26 juli 2018

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij willen graag een Douglas of hardhouten schutting met een deur (90 cm) met slot inclusief palen en aansluiting op garage laten plaatsen. Bij elkaar heeft het een afmeting van 2.70 meter. Graag hiervoor prijsindicatie en termijn waarop dit gedaan zou kunnen worden.

Partners

Partners van Casius