Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

247 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage op een volkstuincomplex aanleggen, tuin en voortuin renoveren, schuttingen plaatsen bij vier tuinen, vervuilde grond afgraven en afvoeren, tuin voor achter verbouwen, vijver aanleggen voor karpers, tuin aanleggen, tuin afgraven, eventueel ophogen en bestraten, tuin renoveren, tuin volgens een tuinontwerp aanleggen, voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen, keermuur/damwand metselen of aanbrengen, gezamenlijke schutting plaatsen, renovatie van de voortuin, vernieuwen van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

woensdag 18 oktober 2017

Blokhut Tygo plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma de blokhut Tygo te gaan kopen van 170 x 120 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montage van de blokhut op een vlakke bestrating in mijn tuin.
zondag 15 oktober 2017

Schuttingdelen van hout plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen hardhout en de oude schuttingdelen verwijderen.
vrijdag 6 oktober 2017

Boomstronk uitfrezen in een voortuin

Ik wil graag dat een boomstronk in mijn voortuin wordt uitgefreesd. De boom is ongeveer 70 cm in doorsnede en heeft verschillende vertakkingen. De stronk is al tot 50 cm boven de grond afgezaagd. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 3 oktober 2017

Oprit bestraten en terras tuin aanleggen

Terras tuin is ± 43 m2; Oprit en voortuin ± 53 m2; Is nieuw huis. Zand ligt er al. Tegels kunnen per direct besteld worden. Tuin terras gaat om 60 x 60 tegels; Oprit gaat om 21 x 10 klinkers. Hoor graag wat de eventuele kosten zijn, de werkplek is goed bereikbaar.
maandag 2 oktober 2017

Onderhoud aan een tuin

De tuin moet opnieuw worden opgeknapt, en de klant wil dat er met enige regelmaat iemand langs komt om het te onderhouden. Het lijkt mij verstandig om de klant even terug te bellen.
woensdag 27 september 2017

Boomstammen verwijderen

Ik heb mijn haag weggehaald nu zijn de boomstammen over. Die wou ik graag laten verwijderen. Ong 14 stuks
maandag 25 september 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?
woensdag 13 september 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Schutting inclusief palen leveren en plaatsen 12/13 meter. Geheel van hout, palen van hardhout. De schutting van degelijk hout. Verticale planken. En verwijderen van oude schutting. De schutting is via een achterom bereikbaar.
maandag 4 september 2017

Woekerende bamboe en wortels verwijderen

Bamboe definitief verwijderen met stronkenfrees
zondag 3 september 2017

Strakke vijver laten aanleggen

Het betreft de aanleg van een moderne vijver in een rechthoek, 1.20 meter x 4.80 meter van zo'n 80 cm diep met waterval en staptegels. Goede pomp filter dat de vijver mooi helder is. Zal worden gebruikt voor goudvissen en een enkele koikarper ging in ons oude kleine vijverbak ook prima. Graag offerte met bak en een offerte met folie, goede kwaliteit. Zie bijgevoegde foto dit is de situatie van onze zelf bedachte en uitgevoerde tuin. Bak van stapelblokken is niet verlijmd kan nog veranderd/aangepast worden.
donderdag 31 augustus 2017

Schuttingdelen plaatsen

Klant wenst graag een offerte voor het plaatsen van 11 schuttingdelen en een poort. Mogelijk zal 1 scherm moeten worden ingekort. Klant denkt dat dit na opnieuw meten mogelijk niet noodzakelijk is. Alle materialen heeft de klant inmiddels gekocht bij de Gamme en thuis beschikbaar. Het betreft houten schuttingdelen en houten palen van 270 cm. Mogelijk moet een HWA verlegd worden. Klant wil dit eventueel zelf doen, maar mag ook door de vakman worden uitgevoerd (is optioneel). De tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 15 augustus 2017

Tuin afgraven en afvoeren

Wij gaan deze maand verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Onze tuin is 22 meter diep en 6 meter breed, er staat een tuinhuis op het einde van de tuin, van 2 bij 3 meter. Afhankelijk van de prijs willen onze buren eventueel ook gebruik maken van uw diensten in het afgraven en afvoeren van de klei uit de tuin. Het is een blok van zeven huizen, waarvan één tuin reeds bestraat is (nr. 2). Er staan tot eind september nog geen schuttingen. Graag ontvang ik een offerte voor 126 m2, 252 m2, 375 m2, 501 m2, 627 m2 en 756 m2.
dinsdag 15 augustus 2017

Kunstgras laten leggen

Egaliseren zandbed en kunstgras leggen
dinsdag 15 augustus 2017

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Half september krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen graag een offerte aanvragen voor 7 tuin van de nieuwbouwwoningen. Wij willen het als buren samen doen om zo de kosten wat te besparen, maar ook voor het gemak. Vier tuinen willen afgraven, afvoeren en ophogen met zand 15 cm. En voor de overige 3 alleen tuin afgraven en afvoeren. Voor alle 7 woningen willen wij graag een optie erbij voor een afwatering/drainage systeem.
vrijdag 11 augustus 2017

Spar omhakken

Er dient een Spar gekapt worden. De boom is ongeveer 5 meter hoog en de stronk kan blijven staan. Rondom de boom is er voldoende mogelijkheid de boom te verwijderen.
zaterdag 5 augustus 2017

Schuttingsdelen plaatsen

Achter in de achtertuin willen wij een schutting van 8 meter lang en 2 meter hoog laten plaatsen. De voorkeur gaat uit naar hardhout of kunststof. Er is nu geen afscheiding aanwezig in de tuin.
donderdag 3 augustus 2017

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

wij zijn ons op dit moment aan het oriënteren op een vrijstaande nieuwbouwwoning, plattegronden met afmetingen van de tuinen voeg ik bij. Wij vragen ons heel erg af wat het zou kosten om een tuin via jullie aan te laten leggen. Voor de garage moet er geheel betegeld worden, net als aan de beide zijkanten van de woning, links 1 meter breed, rechts 2 meter breed. Aan de voorkant deels betegeling waar eventueel een zitje geplaatst kan worden en een stuk met beplanting. Aan de achterzijde aan de linker en rechterkant een betegeld terras en daar tussenin kunstgras en het stukje achter het huis en naast de bijkeuken ook betegeling. En een paar kleine stukjes met beplanting. En om de hele zij en achterkant een schutting/afscheiding. We zien het niet zitten om een en ander zelf aan te pakken, dus we hopen op een goede prijs van jullie kant .
donderdag 3 augustus 2017

Vlonder terras aanleggen

In de achtertuin van mijn nieuwe woning, oplevering januari 2018, wil ik een vlonder terras aan laten leggen van 5,5 x 3 meter.
dinsdag 18 juli 2017

Tuinschermen vervangen

Ik wil mijn bestaande tuinschermen laten verwijderen en afvoeren. Vervolgens 8 nieuwe tuinschermen van 180 x 180 cm, inclusief palen en 1 poort laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 17 juli 2017

Graszonden leggen en tuin afgraven

Er dienen op een oppervlak van 250 m2 nieuwe graszoden gelegd te worden, inclusief vervanging zwarte grond (tuinaarde) en egalisering en afgraven huidige beplanting (struiken etc.). Gaarne uw prijs inclusief afvoer groenafval en eenmalig bemesting.
woensdag 12 juli 2017

Hazelaar blokhut bouwen

As indicated above, I want to buy from Gamma the Hazelaar log cabin (blokhut) and have it installed in my garden. I need to know what this will cost me for your services to mount it up for me. The instruction manual which details all the work that has to be done is unfortunately too big to be attached to this mail (well you have it online). This as well includes the protection of the wood before mounting. I will not install the drainage profile (afwateringsprofiel), but will install also the shingles and the floor.
dinsdag 11 juli 2017

Tuin uit laten graven

Wij zouden graag onze tuin willen laten uit graven. De tuin is 16 meter diep en 4 meter breed. Er dient een gedeelte van 35 m2 uitgegraven te worden, ongeveer 10 a 15 cm. De graafmachine kan maximaal 0,80 cm breed zijn vanwege de schuttingdeur. De afgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd en hierna dient er zand gestort te worden. Er zal door een ander bedrijf bestraat gaan worden.
woensdag 5 juli 2017

Bomen kappen

De 2 esdoornbomen staan in de buurt van een conifeerhaag. Ik denk dat de taken eerst verwijderd moeten worden
woensdag 5 juli 2017

Esdoornbomen laten rooien

De 2 esdoorn bomen staan in de buurt van een conifeerhaag. Ik denk dat de takken eerst verwijderd moeten worden diameter 38 cm en ongeveer 6 m hoog.
maandag 3 juli 2017

Achtertuin en voortuin egaliseren

Ik wil de achtertuin (90 m2) frezen, egaliseren en eventueel deels van zand voorzien en een voortuin (9 m2) frezen en egaliseren. Nieuwbouw woning met alleen doorgang naar achtertuin via de garage.

Partners

Partners van Casius