Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

263 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, tuin renoveren, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

maandag 13 augustus 2018

Schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting op de erfafscheiding en een gedeelte van de achterzijde (inclusief deur). Er zal een klein stukje oude schutting verwijderd moeten worden (circa 7 meter). Materialen lever ik aan.
zondag 12 augustus 2018

Boom kappen

In september zou ik graag mijn Spar gekapt willen hebben. De boomstronk verwijderen of uitfrezen. De spar is 10-15 meter hoog. De diameter van de stam is 30 cm. Ik heb een achterom.
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.
zondag 5 augustus 2018

Tuinrenovatie onderhoudsvrij

Tuin laten renoveren. En mooi terras om te zitten.
zaterdag 4 augustus 2018

Schutting met duur plaatsten

Ik wil schutting met deur plaatsen. De schutting is 2,45 bij 1,80 meter.
zaterdag 4 augustus 2018

Grond afgraven

Onze tuin is ongeveer 4 x 3 meter en deze willen we graag laten afgraven. Het ophogen et cetera willen we zelf doen maar wat kost het afgraven ons in totaal?
vrijdag 3 augustus 2018

Palmboom omzagen en afvoeren

Ik wil een palmboom omzagen en afvoeren. Ruim om te werken aan straat kant 5 meter hoog
zondag 29 juli 2018

Damwand vervangen of renoveren

Ik wil onze damwand laten vervangen of renoveren. Het gaat om ongeveer 20-25 meter en 2 meter hoog. Dit is een schatting. Het betreft een damwand die door de jaren heen schuin is komen te staan en al wat planken verliest. De damwand staat in een sloot die in de zomer droog staat. Ik nodig u uit om langs te komen voor een offerte.
donderdag 26 juli 2018

Waterbron in de tuin boren voor beregening

Ik zou graag een waterbron in de achtertuin willen laten boren. Dit voor het beregenen van de tuin. Graag een aansluiting met pomp. Weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Graag complete offerte voor boren bron en aansluiting met pomp.
donderdag 26 juli 2018

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij willen graag een Douglas of hardhouten schutting met een deur (90 cm) met slot inclusief palen en aansluiting op garage laten plaatsen. Bij elkaar heeft het een afmeting van 2.70 meter. Graag hiervoor prijsindicatie en termijn waarop dit gedaan zou kunnen worden.
donderdag 26 juli 2018

Afrastering rond een tuin zetten

Naar schatting is het af te rasteren gedeelte ongeveer 30 m lang. Zelf denken we aan palen met schapengaas. Ik vraag dit voor mijn oude buurvrouw, zij kan haar hond niet meer uitlaten en dus moet de tuin worden afgezet zodat hij daar in kan. Er is wel redelijke haast bij.
donderdag 26 juli 2018

Waterput in de tuin slaan

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het boren van een waterput, met pomp en toebehoren, bij ons in de tuin. Deze is goed bereikbaar. Moet geschikt zijn voor besproeiing van het gras en de planten. Totaal 600 m2. Misschien in overleg te bepalen wat de kosten zijn voor vernevelaars, wel of niet in de grond verwerkt. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.
woensdag 25 juli 2018

Kunstgras leggen in de achtertuin

Het gazon (6,2 x 9 meter) willen wij aanleggen met kunstgras. Daarnaast moet ook 4 meter haag verwijderd worden. Werkzaamheden bevatten: - Oude gazon verwijderen - Zand inrijden en aantrillen - Egaliseren - Drukverdeeldoek aanbrengen - Kunstgras aanleggen op gazon waar een speeltoestel is ingegraven
vrijdag 20 juli 2018

Waterput slaan voor beregening

Ik wil een waterput slaan voor het beregenen van de tuin. De tuin is ongeveer 300 vierkante meter. Er is een zijpoort 1,20 m.
donderdag 19 juli 2018

Boomstronk met wortels verwijderen

In de tuin hebben wij een boomstronk van ongeveer 30 cm hoog. Deze stronk willen wij graag inclusief wortels laten verwijderen. Aan 1 kant staat hij dicht tegen een muurtje aan, de andere kanten staat hij vrij. De stronk dient ook te worden afgevoerd.
zaterdag 14 juli 2018

Waterput in de tuin laten slaan

Graag ontvang ik per mail een indicatie voor het slaan van een waterput inclusief pomp voor beregening tuin. Betreft vakantiewoning te Gasselte.
donderdag 12 juli 2018

Grond op een weiland afgraven

Stuk weiland afgraven.
vrijdag 6 juli 2018

Bomen weghalen

We hebben 5 bomen in onze tuin die door de vorige eigenaar vreselijk verwaarloosd zijn. Het gaat om 1 grote boom en 3 gemiddelde grote bomen
woensdag 4 juli 2018

Schutting leveren en plaatsen

Mijn achtertuin heeft een nieuwe schutting nodig. Bij elkaar is het circa 35 meter. Hier moet ook een deur in. De oude schutting haal ik er zelf uit. De tuin is goed bereikbaar. Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden.
dinsdag 3 juli 2018

Boomstronken verwijderen

Ik zoek een partij die in mijn achtertuin 5 boomstronken kan verwijderen. De stammen zijn ongeveer 30-45 cm breed. Mijn achtertuin is bereikbaar via een achterom welk 82 cm breed is. Ik wil overigens dat de stronken tot 30 cm onder het maaiveld worden verwijderd.
vrijdag 29 juni 2018

Voortuin opnieuw aanleggen

In onze voortuin ligt nu split. Het is een echte kattenbak geworden. Is het mogelijk om hier een laag grind over te leggen die bestaat uit grotere stenen of iets dergelijks? Het gaat om een oppervlakte van 13 m2.
vrijdag 29 juni 2018

Graszoden leggen

Wij zijn opzoek naar bedrijven die graszoden te koop hebben en eventueel leggen. Het gaat om 45 m2. Graag ontvangen we een offerte voor de hoeveelheid m2 en eventueel het leggen ervan. Hierbij een foto van de situatie.
dinsdag 19 juni 2018

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

In de tuin een rij coniferen van ongeveer 3 meter hoog verwijderen inclusief een houten poort afvoeren. Daarvoor in de plaats een schutting plaatsen met deur. Totale breedte 8,5 meter. Graag compleet uitvoeren en een aanbod welke schuttingen geleverd kunnen worden. We willen wel een betonnen onderrand.
zondag 17 juni 2018

Boom rooien

Wij willen een boom laten rooien inclusief stronk, Het is een acacia, ongeveer 8 meter hoog en met een doorsnee van 72 cm. De tuin is goed bereikbaar, geen poort of ander obstakel. Graag uw offerte. De boom staat links van het midden van het huis.
woensdag 6 juni 2018

Houten damwand plaatsen in de tuin

Ik zoek een vakman die een damwand kan plaatsen van 10 meter langs de tuin. De huidige staat scheef, deze zal ik zelf verwijderen. Ik ben op zoek naar een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Partners

Partners van Casius