Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

259 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

dinsdag 25 februari 2020

Gording balk walbeschoeiïng vervangen (25 meter)

Heb eigen haventje aan mijn tuin en daar moet de gordingbalk voor de walbeschoeiing worden vervangen (ca 25 meter)
maandag 24 februari 2020

Struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen

Struiken, coniferenen enkele bomen verwijderen en afvoeren. Tuin ophogen. Vijver van 5 bij 1,5 afgraven. Tuin is 225 m2. Ongeveer 30 a 40 kuub wat verwijderd moet. 20 kuub geel zand moet erop.
vrijdag 14 februari 2020

Hulp met een dode boom in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die mij kan helpen met een boom in mijn achtertuin. In het verleden is er een opdracht uitgezet bij een hovenier om de prachtige Himalayaberk te snoeien met als resultaat dat de boom is doodgegaan. Ik zoek een partij die kan constateren waardoor de boom is dood gegaan; de boom kan verwijderen en de grond kan klaar maken voor een nieuwe boom.
maandag 10 februari 2020

Nieuwe schutting

Er is 10 meter schutting omgewaaid en de deur van 1,5 meter is kapot. Het gaat om een hardhouten schutting, 17 planken per sectie.
zondag 9 februari 2020

Lijsterbes rooien na stormschade

In mijn omsloten achtertuin (7,5 x 13m.), bereikbaar door de garage/bijkeuken, staat/stond op ongeveer 2m. van achteren en vlak langs de schutting een cluster-lijsterbes met twee stammen. Ze dreigden vandaag, 9 februari, om te waaien. De voet is al deels gescheurd. Ze zijn 7-8m. hoog. We hebben de takken er zoveel mogelijk uitgezaagd en de bomen zo goed als mogelijk voorlopig gezekerd met lijnen. Het is niet zeker dat ze vannacht niet alsnòg om gaan: dan is er waarschijnlijk schade aan de schutting, de schuur en de serre van de buren of mijn bijkeuken. Wat kost het om beide bomen geheel om te zagen en af te voeren? De kluit hoeft er van mij niet geheel uit.
vrijdag 24 januari 2020

Tuin afgraven egaliseren en ophogen met tuinaarde

Ik wil onze tuin af laten graven, egaliseren en daarna 5 - 40 cm op laten hogen met zand. Graag ontvang ik een offerte. De hele tuin is 60 m2 maar het gaat om 30 m2.
woensdag 25 december 2019

Tuin nieuwbouwwoning

Ik wil een compleet nieuwe tuin van ongeveer 130 m2 aan laten leggen (voortuin, achtertuin en oprit). Ik weet nog niet precies hoe ik het wil hebben, dus ik kom graag met u in contact om de opties te bespreken.
maandag 25 november 2019

Oprit bestraten/herstraten

Herstraten oprit voor en naast het huis, 11,5 m lang, 3,25 m breed ( ca 30 m2 is nu bestraat met grindtegels, ca 7 m2 is een perk waaruit de beplanting al verwijderd is. Zwarte grond uit perk moet verwijderd worden en afgevoerd. Oude grindtegels moeten verwijderd worden en afgevoerd. In de zomer zal een auto van ca 2500 kg regelmatig op de oprit staan.Ondergrond en bestrating moeten dus sterk zijn.Nieuwe bestrating svp met klinkers.Graag advies over soort klinkers.Graag offertes waarin de diverse kosten uitgesplitst zijn( materialen,arbeidskosten van de diverse werkzaamheden enz).
donderdag 7 november 2019

Drainage aanleggen in een weiland

Het weiland is ongeveer 50 x 100 meter. Op 1 meter diepte ligt een leemlaag. Ik wil vlak daarboven 700 meter drainage laten plaatsen. Aan drie zijden is een sloot om het water naar af te voeren.
dinsdag 1 oktober 2019

Een bestaande houten beschoeiing vervangen van een haventje

Ik zoek een hovenier die de beschoeiing van een haventje kan vervangen. Het gaat om ongeveer 60 meter. De bestaande beschoeiing is van hout en dit dient eerst verwijderd te worden. De haven heeft een diepte van ongeveer 180 cm. Ik zou graag willen dat de nieuwe beschoeiing van een onderhoudsarm materiaal gemaakt wordt. Kunststof bijvoorbeeld.
maandag 30 september 2019

Tuin uitgraven, schoeiing en verlaagd terras plaatsen

Graag laat ik mijn tuin 3 meter uitgraven en de schoeiing en verlaagd terras plaatsen over een breedte van 13 meter. Het betreft nieuwbouw, aan een ondiepe sloot. het is goed toegankelijk. De schoeiing aan waterkant reeds aanwezig. De grond graag ook afvoeren.
vrijdag 27 september 2019

2 boomstronken verwijderen

Ik heb in de achtertuin 2 boomstronken grotendeels uitgegraven. Afvoeren is niet nodig. Er is een achterom aanwezig, wel zit die vast aan een steeg. Het gaat om een Larex, deze zou stronk zou laag afgezaagd kunnen worden. De ander was een Vlier, en daar zit een behoorlijke knol aan vast. Deze zou gedeeltelijk met wortel verwijdert moeten worden dat er een terras op kan. Wat kost het om de stronken eruit te halen?
donderdag 26 september 2019

Achtertuin nieuwbouw woning afgraven en opvullen met zand

Wij hebben een nieuwbouw woning welke half november word opgeleverd. Nu hebben wij last van riet in deze tuin en wouden wij graag onze tuin laten afgraven +/- 30 cm en laten opvullen met zand. Het gaat om ongeveer 110 m2
maandag 16 september 2019

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.
woensdag 11 september 2019

35 kuub aarde spuiten en egaliseren in achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die 35 kuub aarde in de achtertuin kan spuiten en egaliseren. In de achtertuin wordt het grasveld opnieuw aangelegd. Afstand vanaf de straat is maximaal 50 meter. De tuin is ongeveer 120 m2.
zondag 1 september 2019

Tuin ruimen en egaliseren

Ik wil graag mijn tuin laten ruimen en egaliseren voor een nieuw gazon. De tuin heeft een L vorm , is 20 meter lang en 5 meter breed. Er moet 1 dennenboom verwijderd worden (5 meter hoog) en een paar kleine bomen. Verder moet het oude zand afgevoerd worden.
zaterdag 31 augustus 2019

Schutting met deur leveren en plaatsen

Ongeveer 3 meter schutting en een deur. Mogelijk eerst Coniferen weghalen.
dinsdag 27 augustus 2019

Tuin egaliseren en gedeelte bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten egaliseren en een gedeelte bestraten. De huidige tegels haal ik er zelf uit en deze zouden weer opnieuw gebruikt moeten worden. Het hoeft niet opgehoogd, eventueel een klein beetje zand. Tuin is 10 meter diep en ongeveer 10 meter breed. Daarop staat nog een hok van 2.5 meter bij 3.5 meter. De helft van de tuin moet bestraat worden, de andere helft zaai ik zelf gras in. Er is een tuinpoort aanwezig.
donderdag 22 augustus 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting laten plaatsen. 16 meter lang en 180 cm hoog.
donderdag 22 augustus 2019

Waterput boren in weiland

Wij willen graag in het weiland een waterput laten slaan van ongeveer 20 meter diep. Wat zijn hiervoor de kosten?
maandag 19 augustus 2019

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen

Mijn sloot naast ons huis is ongeveer 25 meter lang, hier wil ik nieuwe walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 60 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 25 meter lang voorzien van sterke antiworteldoek. Naast mijn oprit van 15 meter lang en 2 meter breed 3 nieuwe bomen plaatsen met palisade blokken eromheen en vaste beplanting. Het oude materiaal wordt zelf door ons verwijdert en ik zorg zelf voor nieuw materiaal. Veel mogelijk in overleg.
zaterdag 17 augustus 2019

Grote boom snoeien

Boom snoeien, hij is ongeveer 7-8 meter hoog. Ik wil zelf niks doen, al het afval zal dus moeten worden verwijdert.
woensdag 14 augustus 2019

Coniferen met hederahaag verwijderen en afvoeren

Wij willen onze coniferen/hederahaag laten verwijderen en laten afvoeren. Hij is ongeveer 20 meter lang en een kleine 4 meter hoog. Ook willen we graag 2 boompjes er uit laten halen.
woensdag 31 juli 2019

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.
dinsdag 30 juli 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput slaan voor tuinberegening (ca 1900 m2). Inclusief pomp. De tuin heeft een zandbodem en is makkelijk te bereiken.

Partners

Partners van Casius