Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

255 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

dinsdag 2 juni 2020

Waterput slaan in tuin

Ik zoek iemand die een waterput / bron kan maken in onze tuin. We willen deze bron gebruiken voor het beregenen van de tuin en het vullen van een zwembadje.
maandag 1 juni 2020

Waterbron slaan in de tuin

Slaan van een puntstuk voor beregening moestuin. Bron moet schoon water leveren voor tuin. Levering met pomp.
maandag 1 juni 2020

Waterput boren in de tuin

ik wil een waterput laten boren (spuiten). Ook onze over buurman wil dit. Graag ontvangen wij een offerte voor advies en het evt boren (spuiten) van 2 putten (onze tuin + tuin van buurman)
woensdag 27 mei 2020

Schutting plaatsen verwijderen struiken

Wij willen graag een aanbieding voor het plaatsen van een schutting, en verwijderen van de bestaande schutting en coniferenhaag. Het gaat om afmeting van 26 mtr waarvan 10 mtr coniferenhaag.
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren of pulzen

Ik wil bij mijn woning een waterput laten aanleggen vooral om het gazon en planten op mijn perceel (perceelgrootte totaal 1750 m2). Uitgangspunten: - diepte tot ca. 10 m. - zo dicht mogelijk bij garage plaatsen - werken met hydrofoorpomp - simpele installatie zonder toeters en bellen
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren of pulzen particulier

Wij willen graag een watervoorziening in onze tuin om het gras, de planten en de kas te bewateren en om de vijver bij te vullen. welke mogelijkheden zijn hiervoor en wat kost zoiets globaal inclusief pomp en installatie? De Grondsoort is zand. De plaats van de put of bron is goed bereikbaar.
maandag 25 mei 2020

Aanleggen terras

Wij willen graag een terras laten aanleggen ten behoeve van plaatsing nieuw tuinhuisje en opbouwzwembad. Zie bijgevoegde tekening Het terras zal zo'n 4,60 meter breed zijn en 12 meter lang. De tuin is iets aflopend dus er zal misschien iets opgehoogd moeten worden om een en ander waterpas te krijgen. Soort steen is afhankelijk van de totaalprijs.
vrijdag 22 mei 2020

pomp slaan voor moestuin/tuin

Ik wil een pomp slaan bij de moestuin, het gaat om een veengrond. Het is een beetje moerassig, de tuin is goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten.
dinsdag 19 mei 2020

Graszoden laten leggen

Ik wil graag 360m2 graszoden laten leggen. Ondergrond is veengrond. Huidige grond is onkruid en wild gras. Gaat om een nieuwbouw woning. Bijgesloten foto toont huidige staat/beplanting van de grond.
zondag 10 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput in de tuin voor beregening. Met een pijp rond 90 of 110 waar een dompelpomp in kan. De put moet achter in de tuin komen en daar kan je nu nog met de vrachtwagen komen. Het is wel veen grond
zondag 10 mei 2020

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil in mijn tuin kunstgras laten plaatsen, incl voorwerk zoals legaliseren en oud gras er uithalen, en twee struiken uit tuin verwijderen. Oppervlakte ongeveer 42 m2
vrijdag 8 mei 2020

Aanpassen terras en gazon

Van ons nieuwe huis willen wij direct de tuin ook aanpakken. De huidige tuin bestaat uit ongeveer 45m2 tegels en ongeveer 65 m2 gras wat gewoon heel slecht en zeer hobbelig is. Dit alles moet er dus uit. Hierna willen wij een nieuw terras creëren van ongeveer 40 m2. En daarnaast nog deels een nieuwe grasmat met aan de zijkanten een stukje tuin creëren. Omdat vooral het gazon gedeelte nu hobbelt en zeer afloopt dient het denk ik wel goed opgevuld en geëgaliseerd worden. Beplanting van de borders en schutting plaatsen wordt door ons gedaan. Uitvoering liefst z.s.m.
donderdag 7 mei 2020

Nieuwbouw tuin

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en hier willen we een nieuwe tuin aan laten leggen. Het gaat om een hoekwoning, dus de tuin is makkelijk te bereiken. Op de tekening zijn de afmetingen weergegeven. Het gaat echt om de basis, dus alleen gras en betegelen. Liefst 10 m2 betegelen. De huidige ondergrond is bouwgrond.
zondag 3 mei 2020

Waterput boren of pulzen

Ik wil een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. Groot ongeveer 1000 vkm. De boorinstallatie moet zich wel over gazon kunnen verplaatsen zonder ernstige schade te veroorzaken. De grondsoort is zand met hier en daar leem.
zaterdag 25 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Graag zou ik willen weten wat de kosten bedragen voor het laten slaan van een waterput. De waterput is bedoeld voor particulier gebruik voor het beregenen van een tuin van ca 1000 m2. Graag in uw reactie aangeven wat de kosten bedragen (voorrijkosten / materiaal / arbeid), hoe het water afgevoerd wordt (opgevangen, weggeleid of vrije afvoer) en op welke termijn de put geslagen zou kunnen worden. Alvast bedankt!
vrijdag 24 april 2020

Graszoden laten leggen

Ik wil een tuin van 200 m2 met graszoden laten leggen. Ondergrond is kleigrond, en moet deels worden gefreesd en volledig geëgaliseerd worden. Tevens waar nodig teelaarde overheen.
donderdag 23 april 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik wil een waterput laten aanbrengen inclusief een pomp. Mijn tuin is ongeveer 2000 m2. aangrenzend een eigen perceel land, wel gescheiden door een droog slootje. Desnoods kan de waterput in het perceeltje land, deze is goed bereikbaar en ongeveer 10 meter vanaf een schuurtje welke is voorzien van elekctra. De tuin is makkelijk te bereiken, hier kunnen meerdere grote voertuigen staan, indien nodig.
dinsdag 21 april 2020

Verwijderen gazon, frezen en aanleggen nieuw gazon met graszoden

Gazon vernieuwen. Het huidige gazon van c.a. 100 m2. Hier zitten ondiepe kuilen en veel onkruid in. Werkzaamheden: Bestaande graszoden eruit halen en verwijderen. Eventueel nieuwe onderlaag grond aanbrengen ondergrond bemesten Grond goed egaliseren Nieuwe graszoden leggen. Ik woon in een vrijstaand huis met oprit. Er is een robotmaaier geïnstalleerd.
maandag 20 april 2020

Waterput slaan voor beregening

ik wil graag een waterput in onze achtertuin aan laten brengen voor de beregening van het gazon en de borders. De achtertuin is enkel bereikbaar via een steegdeur (ca. 1.000 mm breed).
woensdag 15 april 2020

Graszoden laten leggen

Wij willen in onze tuin graszoden laten leggen de opervlakte is plusminus 20 vierkante meter. Er moet wel een stukje afgegraven worden want het is niet helemaal egaal.
zaterdag 11 april 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen een schutting in onze tuin laten plaatsen. Schutting moet eind april begin mei geplaatst worden. Daarbij graag de schutting op afbetaling. Gaat om 20.3 meter schutting. Hierbij willen wij ook een poort deur met slot uiteraard.
zaterdag 11 april 2020

Voortuin en pad langs het huis leegmaken

Ik wil mijn tuin vernieuwen. Het gras moet eruit (circa 40 m2) en er staan ook 3 struikjes die eruit mogen. Ik ga zelf een nieuwe tuin aanleggen. Graag alles afvoeren. Daarna schone tuingrond erop. De ondergrond is klei. Afmetingen: voortuin 5 x 6 meter. Langs het huis een strook van circa 1 x 9 meter. Er is wel veel haast bij.
donderdag 9 april 2020

Stronk van een hazelaar verwijderen

Ik wil een stronk van een hazelaar laten verwijderen. Vrij dikke wortels, dus ik denk dat er een frees nodig is. De stronk is ongeveer 80 cm hoog. Graag in eerste instantie contact via mail.
maandag 6 april 2020

Schutting aanschaffen en plaatsen

Een schutting plaatsen van ongeveer 2 meter. Oude schutting graag verwijderen en afvoeren.
zondag 5 april 2020

Heg verwijderen

Op een kavel eerst aan de voorkant de heg verwijderen. Het is 12 meter. Terras demonteren. Drainage op de kavel.