Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

263 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

donderdag 20 juni 2019

Bomen snoeien

Ik wil 5 grote Wilgenbomen laten snoeien. De locatie is goed bereikbaar.
maandag 17 juni 2019

Schutting plaatsen

Het gaat om een recht stuk van 34 meter met houten palen en er tussen panelen van betongaas. Eventueel haaks erop een stuk van zo’n 3 meter van betongaas. Inclusief plaatsen.
zondag 16 juni 2019

Waterput boren in een tuin

Ik wil een waterput laten slaan/boren voor het sproeien van tuin/gazon. De oppervlakte van de te besproeien tuin is 1000 m2. De locatie is makkelijk te bereiken, er kan met een vrachtwagen omheen gereden worden. Ik heb geen pomp en dergelijken dus graag een zo compleet mogelijke offerte
zondag 9 juni 2019

Spiegelvijver aanleggen

Ik wil een trampoline verwijderen en vervangen door een spiegelvijver. Afmeting 220 x 320 x 70. Graag een offerte.
zaterdag 8 juni 2019

Het kappen en uitfrezen van een oude kastanjeboom

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een grote, oude kastanjeboom. De boom is goed bereikbaar. Na het kappen dient alles te worden afgevoerd.
zondag 2 juni 2019

Voortuin renoveren

Ik wil een kleine ommuurde voortuin (10 x 2 meter) renoveren: oude beplanting en oude boomwortel eruit, afgraven grond.
donderdag 30 mei 2019

Twee boomstronken verwijderen uit de voortuin

Ik zoek een hovenier die 2 stronken uit de voortuin kan uitfrezen. De stronken zijn erg kort. De stronken zijn erg goed bereikbaar.
donderdag 23 mei 2019

Snoeien grote beukenhaag

Ik wil mijn beukenhaag ongeveer 36 meter lang laten snoeien. Het is een hoge haag ongeveer 2.50 meter die ik gedeeltelijk terug wil laten snoeien naar 1 meter hoogte. De haag is ongeveer 15 jaar oud.
dinsdag 21 mei 2019

Waterput boren of pulzen

Ik zoek een hovenier voor het slaan van een put in een dorpstuin. In deze tuin beschikken we niet over water. We willen graag beschikken over een waterput. De pomp zelf hebben we reeds een aantal jaren geleden aangeschaft de rest niet. Als we water geven dan hebben we zo'n 2 tot 300 liter water nodig. De aan te leggen pomp moet dat wel in 1 tot 2 uur kunnen leveren. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot. De tuin is bereikbaar via paadjes.
maandag 20 mei 2019

Boomstronk verwijderen en andere werkzaamheden

In de voortuin(dus goed bereikbaar) willen wij een strook van ongeveer 14 m2 tuin weg laten halen. Dit is een stukje tuin omringt door bielzen. In deze strook moet een boomstronk met een diameter van 38 cm verwijderd worden. Ook een kleine boomstronk moet verwijderd worden, deze is tussen de 10 en 15 cm. De stronk mag of met wortel en al verwijderd worden of met behulp van een stobbenfrees worden verwijderd. Het is de bedoeling dat op deze plek bestrating komt, graag krijg ik advies betreffend de beste optie. Er moet groen weggehaald worden. Het groen, de bielzen en een paar kub zwarte grond moet afgevoerd worden. Graag een indicatie van de totale kosten.
vrijdag 17 mei 2019

Boomstronk frezen

Er dient 1 boomstronk verwijderd te worden. De stronk steekt ongeveer 20 a 30 cm boven het maaiveld uit en staat vrij.
donderdag 9 mei 2019

Houten terras vervangen door onderhoudsvriendelijk materiaal

Mijn houten terras is aan vervanging toe. Ik wil dit laten vervangen door onderhoudsvriendelijk materiaal. Gaarne adviseren en offerte na opmeten en persoonlijke bezichtiging.
zaterdag 4 mei 2019

Beschoeiing vervangen door kunststof

De beschoeiing van 35 strekkende meter dient te worden vervangen door kunststof. Tevens dient de aanwezig houten vlonder omgebouwd worden tot steiger. Het werk dient op een vakantiepart uitgevoerd te worden en is goed bereikbaar voor de vakman.
maandag 29 april 2019

Onderhoudsbeurt tuin

We hebben vrijwel onderhoudsvrije tuin. Er moet wel een voor- en najaarsbeurt worden gedaan. Tevens graag straatwerk netjes en onkruidvrij houden. Tevens een klein stukje gazon maaien. Betaling gegarandeerd via WMO. De tuin is 150 m2. We gaan ervan uit dat u zelf gereedschap heeft.
maandag 22 april 2019

Onkruid verwijderen, ook onder de heg

Ik zou graag mijn tuin onkruidvrij willen hebben. Het zit op verschillende plekken. Zie google earth.
zondag 21 april 2019

Tuinonderhoud

We hebben vrijwel onderhoudsvrije tuin. Er moet wel een voor- en najaarsbeurt worden gedaan. Tevens graag straatwerk netjes en onkruidvrij houden. Tevens een klein stukje gazon maaien. Betaling gegarandeerd via WMO. De tuin is 150 m2. We gaan ervan uit dat u zelf gereedschap heeft.
donderdag 18 april 2019

Schutting plaatsen

Een schutting van hardhouten palen en grenen planken. Het gaat om 35 meter met twee hoeken. En twee poorten. De oude schutting is al weggehaald dus graag op korte termijn.
maandag 8 april 2019

Coniferenhaag snoeien

De haag, circa 18 x 7 meter, rond 2,5 meter hoog snoeien. 1x in het jaar. (Snoeiperiode, ik weet niet precies wanneer. Mei/juni?)
zaterdag 6 april 2019

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.
woensdag 3 april 2019

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen over een lengte van ongeveer 30 meter. Van hout en houten palen. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 29 maart 2019

Tuin compleet tegelen

De achtertuin bij onze hoekwoning is ongeveer 7 meter breed en 12 meter lang. De bestrating, beplanting en het gras wil ik laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal de gehele tuin bestraat moeten worden. De drainage willen wij dan ook laten aansluiten op de afvoerpijp. De tuin is goed te bereiken.
vrijdag 22 maart 2019

Leveren en leggen kunstgras

Schuine gedeelte van onze tuin naar de waterkant willen we graag aanleggen met kunstgras. Gaat om ongeveer 13 M2. De ondergrond is nu gras. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?
vrijdag 22 maart 2019

Tuin afgraven

In de tuin een stuk van 5 x 5 meter afgraven. Ongeveer 80 cm diep voor een zitkuil. Wat zijn we daarvoor kwijt. Graag een prijsopgave voor alleen afgraven. Voor het afgraven en afvoeren en een voor afgraven, afvoeren en opvullen met laagje zand. Zelfde voor 15 cm afgraven. Ik wil graag de verschillende opties naast elkaar leggen. En op welke termijn zou dit kunnen plaatsvinden?
dinsdag 19 maart 2019

Graszoden laten leggen

Oppervlakte is 6,8 x 10,5 waar een hoekje á 2m2 uit is. Betreft een gedeelte moestuin (reeds door mij leeggehaald) en een gedeelte waar voorheen steentjes lagen. Ligt nu alleen nog een antiworteldoek op het zand. Hierop moeten de zoden worden gelegd. Op de manier dat voor de zoden het beste is. Zie ook foto, beetje gras wat er nog is haal ik zelf nog weg.
vrijdag 15 maart 2019

Drainage plaatsen

Wij hebben een halfvrijstaande woning met een natte kelder. Om dit probleem op te lossen willen wij graag buitenom een drainage van ongeveer 20 meter laten aanleggen. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Partners

Partners van Casius