Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

252 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, schuttingen van hout laten monteren, oprit en achtertuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg, tuin opnieuw inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

zondag 18 februari 2018

2-jaarlijks tuinonderhoud

Grond omgooien spitten en snoeien
maandag 12 februari 2018

Heg verwijderen

Ik wil een heg laten verwijderen van ongeveer 3 meter lang. Ze staan in de goed toegankelijke achtertuin. Wat zijn de kosten daarvan? Het heeft niet zoveel haast, dus wanneer het kan.
zondag 11 februari 2018

Tuin op laten knappen

Schuttingen plaatsten, bestrating achter en zijkant, verlichting in de grond, oprit. Borders voor 2 hoogtes. Wil zelf ook meehelpen om de kosten laag te houden.
zaterdag 10 februari 2018

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg
zondag 14 januari 2018

Schuttingdelen en palen plaatsen

Het plaatsen van 13 schuttingdelen en palen van hardhout. Hierbij graag de bestaande schutting verwijderen. Offerte graag opdelen in een prijs voor het houtwerk en het plaatsen.
zaterdag 6 januari 2018

Schuttingdeuren laten plaatsen

Ik wil graag 2 schuttingdeuren laten plaatsen naast mijn huis op de oprit. Breedte is 3.40 meter. Met een slot die van beide kanten opslot kan. Liefst zo goedkoop maar wel stevig mogelijk.
dinsdag 2 januari 2018

Walbeschoeiïng vervangen

Wij willen komend jaar graag onze walbeschoeiing laten vervangen. We wonen aan een brede sloot (+/- 3meter) met stromend water. Onze tuin is ongeveer 10 meter breed. We hebben zelf geen materiaal.
dinsdag 21 november 2017

Schutting leveren en plaatsen

14 meter rechtaan schutting plaatsen. Voor ons zijn er 2 opties. Kunststof of met beton onderstuk, graag zou ik van beide de prijzen met plaatsen van u ontvangen.
woensdag 15 november 2017

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen voortuin. Betreft circa 5 meter. De deur inbegrepen in de schutting. Wie kan dit voor een schappelijk prijs doen? Wil wel graag een deur met slot. Het betreft een huurhuis, dus hoeft geen peperdure schutting te zijn maar wel windbestendig.
maandag 6 november 2017

Drainage in de tuin aanleggen

Ik heb problemen in mijn tuin met betrekking tot het laten afvoeren van het water. Ik zou graag een drainage in de tuin willen aanleggen. Ik weet niet zeker of dit horizontaal of verticaal moet.
maandag 6 november 2017

Tuin afgraven, egaliseren en ophogen met tuinaarde

Voor onze nieuwbouwwoning zou ik graag een offerte willen voor het ophogen van de achtertuin. De klant
maandag 6 november 2017

Schutting vervangen

Wij willen samen met de buren de oude schutting gaan vervangen. Er zijn 5 schermen nodig van 180 cm en een poort. Van 1 scherm moet een gedeelte afgezaagd worden en gebruikt om "het hoekje" te zetten. Het andere stuk scherm komt dan op de scheidslijn van de tuinen. Behalve het klusmateriaal kopen wij de schermen en alles wat voor de schutting aan materiaal nodig is. Eén tuin is betegeld, de ander heeft een kleine border. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. We willen het werk graag in onderling overleg laten uitvoeren, bij voorkeur nog dit jaar.
zondag 5 november 2017

Schutting plaatsen

We zouden graag de kosten weten voor het plaatsen van een gaaspanelen schutting te Noordwolde Friesland. Het gaat om een lengte van ongeveer 45 meter waarbij de vakman alle materialen mag leveren. Er is geen voorwerk nodig en de locatie is goed bereikbaar.
woensdag 1 november 2017

Geïmpregneerd grenen schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 16.50 meter lang en 1.80 meter hoog, van geïmpregneerde grenen planken. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de materialen.
woensdag 18 oktober 2017

Blokhut Tygo plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma de blokhut Tygo te gaan kopen van 170 x 120 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montage van de blokhut op een vlakke bestrating in mijn tuin.
zondag 15 oktober 2017

Schuttingdelen van hout plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen hardhout en de oude schuttingdelen verwijderen.
vrijdag 6 oktober 2017

Boomstronk uitfrezen in een voortuin

Ik wil graag dat een boomstronk in mijn voortuin wordt uitgefreesd. De boom is ongeveer 70 cm in doorsnede en heeft verschillende vertakkingen. De stronk is al tot 50 cm boven de grond afgezaagd. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 3 oktober 2017

Oprit bestraten en terras tuin aanleggen

Terras tuin is ± 43 m2; Oprit en voortuin ± 53 m2; Is nieuw huis. Zand ligt er al. Tegels kunnen per direct besteld worden. Tuin terras gaat om 60 x 60 tegels; Oprit gaat om 21 x 10 klinkers. Hoor graag wat de eventuele kosten zijn, de werkplek is goed bereikbaar.
maandag 2 oktober 2017

Onderhoud aan een tuin

De tuin moet opnieuw worden opgeknapt, en de klant wil dat er met enige regelmaat iemand langs komt om het te onderhouden. Het lijkt mij verstandig om de klant even terug te bellen.
woensdag 27 september 2017

Boomstammen verwijderen

Ik heb mijn haag weggehaald nu zijn de boomstammen over. Die wou ik graag laten verwijderen. Ong 14 stuks
maandag 25 september 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?
woensdag 13 september 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Schutting inclusief palen leveren en plaatsen 12/13 meter. Geheel van hout, palen van hardhout. De schutting van degelijk hout. Verticale planken. En verwijderen van oude schutting. De schutting is via een achterom bereikbaar.
maandag 4 september 2017

Woekerende bamboe en wortels verwijderen

Bamboe definitief verwijderen met stronkenfrees
zondag 3 september 2017

Strakke vijver laten aanleggen

Het betreft de aanleg van een moderne vijver in een rechthoek, 1.20 meter x 4.80 meter van zo'n 80 cm diep met waterval en staptegels. Goede pomp filter dat de vijver mooi helder is. Zal worden gebruikt voor goudvissen en een enkele koikarper ging in ons oude kleine vijverbak ook prima. Graag offerte met bak en een offerte met folie, goede kwaliteit. Zie bijgevoegde foto dit is de situatie van onze zelf bedachte en uitgevoerde tuin. Bak van stapelblokken is niet verlijmd kan nog veranderd/aangepast worden.
donderdag 31 augustus 2017

Schuttingdelen plaatsen

Klant wenst graag een offerte voor het plaatsen van 11 schuttingdelen en een poort. Mogelijk zal 1 scherm moeten worden ingekort. Klant denkt dat dit na opnieuw meten mogelijk niet noodzakelijk is. Alle materialen heeft de klant inmiddels gekocht bij de Gamme en thuis beschikbaar. Het betreft houten schuttingdelen en houten palen van 270 cm. Mogelijk moet een HWA verlegd worden. Klant wil dit eventueel zelf doen, maar mag ook door de vakman worden uitgevoerd (is optioneel). De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius