Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

265 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, nieuwe tuin aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

maandag 22 april 2019

Onkruid verwijderen, ook onder de heg

Ik zou graag mijn tuin onkruidvrij willen hebben. Het zit op verschillende plekken. Zie google earth.
zondag 21 april 2019

Tuinonderhoud

We hebben vrijwel onderhoudsvrije tuin. Er moet wel een voor- en najaarsbeurt worden gedaan. Tevens graag straatwerk netjes en onkruidvrij houden. Tevens een klein stukje gazon maaien. Betaling gegarandeerd via WMO. De tuin is 150 m2. We gaan ervan uit dat u zelf gereedschap heeft.
donderdag 18 april 2019

Schutting plaatsen

Een schutting van hardhouten palen en grenen planken. Het gaat om 35 meter met twee hoeken. En twee poorten. De oude schutting is al weggehaald dus graag op korte termijn.
maandag 8 april 2019

Coniferenhaag snoeien

De haag, circa 18 x 7 meter, rond 2,5 meter hoog snoeien. 1x in het jaar. (Snoeiperiode, ik weet niet precies wanneer. Mei/juni?)
zaterdag 6 april 2019

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.
woensdag 3 april 2019

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen over een lengte van ongeveer 30 meter. Van hout en houten palen. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 29 maart 2019

Tuin compleet tegelen

De achtertuin bij onze hoekwoning is ongeveer 7 meter breed en 12 meter lang. De bestrating, beplanting en het gras wil ik laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal de gehele tuin bestraat moeten worden. De drainage willen wij dan ook laten aansluiten op de afvoerpijp. De tuin is goed te bereiken.
vrijdag 22 maart 2019

Leveren en leggen kunstgras

Schuine gedeelte van onze tuin naar de waterkant willen we graag aanleggen met kunstgras. Gaat om ongeveer 13 M2. De ondergrond is nu gras. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?
vrijdag 22 maart 2019

Tuin afgraven

In de tuin een stuk van 5 x 5 meter afgraven. Ongeveer 80 cm diep voor een zitkuil. Wat zijn we daarvoor kwijt. Graag een prijsopgave voor alleen afgraven. Voor het afgraven en afvoeren en een voor afgraven, afvoeren en opvullen met laagje zand. Zelfde voor 15 cm afgraven. Ik wil graag de verschillende opties naast elkaar leggen. En op welke termijn zou dit kunnen plaatsvinden?
dinsdag 19 maart 2019

Graszoden laten leggen

Oppervlakte is 6,8 x 10,5 waar een hoekje á 2m2 uit is. Betreft een gedeelte moestuin (reeds door mij leeggehaald) en een gedeelte waar voorheen steentjes lagen. Ligt nu alleen nog een antiworteldoek op het zand. Hierop moeten de zoden worden gelegd. Op de manier dat voor de zoden het beste is. Zie ook foto, beetje gras wat er nog is haal ik zelf nog weg.
vrijdag 15 maart 2019

Drainage plaatsen

Wij hebben een halfvrijstaande woning met een natte kelder. Om dit probleem op te lossen willen wij graag buitenom een drainage van ongeveer 20 meter laten aanleggen. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn?
vrijdag 15 maart 2019

Tuin afgraven voor bestraten

Wij willen graag onze voortuin 20 cm laten afgraven. De tuin is 30 m2 groot en ommuurd met een muurtjes van 1 meter hoog. Er is een opening van 1 meter aanwezig. Separaat willen wij graag de kosten weten voor het afvoeren van de grond en het laten storten van zand zodat de tuin opgehoogd kan worden voor de bestrating.
donderdag 14 maart 2019

Vijver aanleggen

Ik wil graag een betonnen vijver in de tuin laten plaatsten. De plek voor de vijver is kaal met een looppad erom heen. De vakman dient het gat te graven en de vijver te plaatsen. De opties voor de afmetingen zijn 240 x 150 x 150 cm of 270 x 150 x 150 cm.
woensdag 13 maart 2019

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting van hard houten planken en palen laten plaatsen van 180 bij 870 cm en een deel van 180 bij 110 cm.
dinsdag 5 maart 2019

Oud gazon eruit en nieuw gazon plaatsen

Het gazon moet vernieuwd en beetje opgehoogd, maar niet helemaal opgehoogd we willen wel de glooiing behouden achter de overkapping moet van het oude gras gebruikt worden om op te hogen want de overkapping staat hoger dan het snippergroen daarachter Rechts van het gewone gazon is ook nog een stukje waar gazon moet komen. Samen is het 200 vierkante meter.
vrijdag 1 maart 2019

Boomstronk en wortels verwijderen

De oude hulstboom is tot op de grond afgezaagd. Nu wil ik graag de boomstronk en (in elk geval een deel van) de wortels weg hebben.
dinsdag 26 februari 2019

Grasveld bestraten

Ik wil ons grasveld laten bestraten. Betreft een klein oppervlakte van 7 vierkante meter. De bestrating moet dezelfde soort zijn als welke wij al reeds geplaatst hebben. (Afmetingen 20 x 20 cm). Stenen en zand niet in bezit.
dinsdag 26 februari 2019

Tuin aanleggen met lavendel en stootrand

Ik wil mijn voortuin van 34 m2 aanleggen met lavendel plus een stootrand aan brengen van steen.
donderdag 24 januari 2019

Tuin leeghalen en zand storten

Ik wil mijn tuin laten afgraven. De tuin bevat gras en stenen en dat wil ik afgevoerd hebben om erna zand te laten storten. De tuin is ongeveer 49 m2.
dinsdag 22 januari 2019

Verbrande coniferen verwijderen en nieuwe planten

Het gaat om het verwijderen van circa 12 verbrande coniferen en het planten van nieuwe coniferen van 1,5 tot 1,75 meter hoog. Het betreft een lengte van circa 8 meter dat verbrand is. Zie de foto's voor een beeld van de situatie.
donderdag 10 januari 2019

Tuinrenovatie uit laten voeren

Ik wil mijn voortuin laten renoveren en onderhoudsvriendelijk maken, hiervoor is een ontwerp nodig en aanleg. De tuin ligt op het noorden en meet ongeveer 8 x 13 meter. Ik ben hiervoor op zoek naar een hovenier. Ik wil niet alleen tegels maar ook bijvoorbeeld bakken met groen.
woensdag 2 januari 2019

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.
zondag 30 december 2018

Damwand aanleggen

De damwand van de sloot grenzend aan de voortuin moet worden vervangen. De damwand bevindt zich aan de tuinkant en is ongeveer 11 meter inclusief het zijstuk van de dam/oprit.
vrijdag 28 december 2018

Tuindeur van composiet op maat maken

Tuindeur vervangen door een van Composiet, op maat. Afmeting 95.5 x 219 cm. Inclusief hang- en sluitwerk, montage en afhangen. Plus verwijderen en afvoeren bestaande, zware houten deur.
donderdag 29 november 2018

Tuinaanleg nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van 6.50 meter breed en 9 meter diep. Er zal een terras van ongeveer 45 m2 gelegd moeten worden met rondom een houten schutting. Aan de achterzijde wil ik graag een dubbele deur. Verder zal er aan weerszijde een plantenbak van ongeveer 80 cm breed en 4 meter lang geplaatst moeten worden met tropische beplanting en verlichting. Voor onze woning en 11 andere woningen zijn wij op zoek naar het afgraven van de bouwgrond, afvoeren hiervan en het storten van schone grond. Kunt u dit separaat offreren?

Partners

Partners van Casius