Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

262 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

maandag 16 september 2019

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.
woensdag 11 september 2019

35 kuub aarde spuiten en egaliseren in achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die 35 kuub aarde in de achtertuin kan spuiten en egaliseren. In de achtertuin wordt het grasveld opnieuw aangelegd. Afstand vanaf de straat is maximaal 50 meter. De tuin is ongeveer 120 m2.
zondag 1 september 2019

Tuin ruimen en egaliseren

Ik wil graag mijn tuin laten ruimen en egaliseren voor een nieuw gazon. De tuin heeft een L vorm , is 20 meter lang en 5 meter breed. Er moet 1 dennenboom verwijderd worden (5 meter hoog) en een paar kleine bomen. Verder moet het oude zand afgevoerd worden.
zaterdag 31 augustus 2019

Schutting met deur leveren en plaatsen

Ongeveer 3 meter schutting en een deur. Mogelijk eerst Coniferen weghalen.
dinsdag 27 augustus 2019

Tuin egaliseren en gedeelte bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten egaliseren en een gedeelte bestraten. De huidige tegels haal ik er zelf uit en deze zouden weer opnieuw gebruikt moeten worden. Het hoeft niet opgehoogd, eventueel een klein beetje zand. Tuin is 10 meter diep en ongeveer 10 meter breed. Daarop staat nog een hok van 2.5 meter bij 3.5 meter. De helft van de tuin moet bestraat worden, de andere helft zaai ik zelf gras in. Er is een tuinpoort aanwezig.
donderdag 22 augustus 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting laten plaatsen. 16 meter lang en 180 cm hoog.
donderdag 22 augustus 2019

Waterput boren in weiland

Wij willen graag in het weiland een waterput laten slaan van ongeveer 20 meter diep. Wat zijn hiervoor de kosten?
maandag 19 augustus 2019

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen

Mijn sloot naast ons huis is ongeveer 25 meter lang, hier wil ik nieuwe walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 60 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 25 meter lang voorzien van sterke antiworteldoek. Naast mijn oprit van 15 meter lang en 2 meter breed 3 nieuwe bomen plaatsen met palisade blokken eromheen en vaste beplanting. Het oude materiaal wordt zelf door ons verwijdert en ik zorg zelf voor nieuw materiaal. Veel mogelijk in overleg.
zaterdag 17 augustus 2019

Grote boom snoeien

Boom snoeien, hij is ongeveer 7-8 meter hoog. Ik wil zelf niks doen, al het afval zal dus moeten worden verwijdert.
woensdag 14 augustus 2019

Coniferen met hederahaag verwijderen en afvoeren

Wij willen onze coniferen/hederahaag laten verwijderen en laten afvoeren. Hij is ongeveer 20 meter lang en een kleine 4 meter hoog. Ook willen we graag 2 boompjes er uit laten halen.
woensdag 31 juli 2019

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.
dinsdag 30 juli 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput slaan voor tuinberegening (ca 1900 m2). Inclusief pomp. De tuin heeft een zandbodem en is makkelijk te bereiken.
zondag 28 juli 2019

Waterput slaan of boren

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het slaan / boren van een waterput voor het beregenen van 4000 m2 exclusief pomp. Offertes via de mail graag!
maandag 22 juli 2019

Uitgraven en verwijderen 15 m 2 bamboe

In mijn tuin graag 15 vierkante meter bamboe verwijderen + afvoeren
dinsdag 16 juli 2019

Grauwe Populier rooien

Graag zouden wij de zieke Populier in onze voor tuin willen laten verwijderen. LET OP! de boom kan niet vallen en moet dus gedemonteerd worden. Dit betreft een flinke jongen ik denk +- 1 meter doorsnee en ik gok 15 a 20 meter hoog, met flinke takken. De boom staat aan de openbare weg met licht dagelijks verkeer. Aan de andere kant van de weg zit een weiland (tegenover het huis).
dinsdag 16 juli 2019

Plaatsen van een houten schutting

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen tussen mijn tuin en die van de buren. Dit zijn 4 hardhouten schuttingen, 9 palen en 4 gaasmatten tussen de palen over een lengte van 12,75 meter en achter over een breedte van 4,80 meter 2 hardhouten schuttingen, een poort [deur] en 3 palen. Het materiaal is dan hoogstwaarschijnlijk reeds aanwezig.
maandag 8 juli 2019

10 dennenbomen kappen en uitfrezen

Wij willen ongeveer 10 dennenbomen laten bomen verwijderen, met wortel en al. De tuin is goed bereikbaar met apparatuur.
woensdag 3 juli 2019

Tuin renovatie

Het gaat om +- 60 m 2 tuin waar de bestrating eruit moet, uit moet worden gegraafd, bestrating opnieuw gelegd moet worden.
zaterdag 29 juni 2019

Dode boom verwijderen en nieuwe boom aanplanten

Wat kost het om een berkenboom (himalayaberk) die aan het doodgaan is (dankzij een zogenaamde erkende hovenier die deze techniek eind februari (!) heeft toegepast) te verwijderen en het opnieuw aanplanten van een soortgelijke berkenboom (stamomtrek 40 cm). Opruim- en verwijderkosten inbegrepen? Graag uw reactie.
donderdag 20 juni 2019

Bomen snoeien

Ik wil 5 grote Wilgenbomen laten snoeien. De locatie is goed bereikbaar.
maandag 17 juni 2019

Schutting plaatsen

Het gaat om een recht stuk van 34 meter met houten palen en er tussen panelen van betongaas. Eventueel haaks erop een stuk van zo’n 3 meter van betongaas. Inclusief plaatsen.
zondag 16 juni 2019

Waterput boren in een tuin

Ik wil een waterput laten slaan/boren voor het sproeien van tuin/gazon. De oppervlakte van de te besproeien tuin is 1000 m2. De locatie is makkelijk te bereiken, er kan met een vrachtwagen omheen gereden worden. Ik heb geen pomp en dergelijken dus graag een zo compleet mogelijke offerte
zondag 9 juni 2019

Spiegelvijver aanleggen

Ik wil een trampoline verwijderen en vervangen door een spiegelvijver. Afmeting 220 x 320 x 70. Graag een offerte.
zaterdag 8 juni 2019

Het kappen en uitfrezen van een oude kastanjeboom

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een grote, oude kastanjeboom. De boom is goed bereikbaar. Na het kappen dient alles te worden afgevoerd.
zondag 2 juni 2019

Voortuin renoveren

Ik wil een kleine ommuurde voortuin (10 x 2 meter) renoveren: oude beplanting en oude boomwortel eruit, afgraven grond.

Partners

Partners van Casius