Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Friesland.

261 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, terras ophogen, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin schutting plaatsen, tuin ophogen en tegels/gras aanleggen, waterput slaan of pulsen, achtertuin renoveren, stalen damwand laten slaan, tuin opnieuw laten aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Friesland:

donderdag 29 november 2018

Tuinaanleg nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van 6.50 meter breed en 9 meter diep. Er zal een terras van ongeveer 45 m2 gelegd moeten worden met rondom een houten schutting. Aan de achterzijde wil ik graag een dubbele deur. Verder zal er aan weerszijde een plantenbak van ongeveer 80 cm breed en 4 meter lang geplaatst moeten worden met tropische beplanting en verlichting. Voor onze woning en 11 andere woningen zijn wij op zoek naar het afgraven van de bouwgrond, afvoeren hiervan en het storten van schone grond. Kunt u dit separaat offreren?
dinsdag 6 november 2018

Vijver aanleggen

Visvijver gat uitgraven in de voortuin, ongeveer 21 m2/ 1,20 meter diep.
woensdag 10 oktober 2018

Populieren terugsnoeien

Ik wil mijn populierenbomen laten terug snoeien tot een hoogte van 4 meter. Hout wat er van af komt mag de vakman zelf houden. Takken wil ik laten versnipperen of opruimen.
woensdag 10 oktober 2018

Voortuin grond afgraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die circa 7 m2 modder zo'n 15 cm kan afgraven en afvoeren ten behoeve van toekomstige bestrating.
vrijdag 5 oktober 2018

Bomen rooien

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het rooien van 5 grote 45 jarige populieren. Deze bomen staan om een vrijstaande boerderij. Aangezien wij sinds kort zonnepanelen op de schuur hebben laten installeren moeten de bomen verwijderd worden. De stronken kunnen in de grond blijven en wij willen het hout graag voor eigen gebruik houden, indien mogelijk wel graag in stukken gezaagd. Zoals u op de foto wellicht kunt zien staan de bomen tussen een sloot en de schuur, de bomen kunnen in het aanliggende land liggen en verder worden verwerkt. Voor de kap is geen vergunning nodig. Alvast bedankt voor uw reactie.
zondag 23 september 2018

Boom kappen

Ik zoek een hovenier die aan de voorzijde van mijn woning een boom met een doorsnede van ongeveer 20-30 cm kan verwijderen.
vrijdag 14 september 2018

Tuinschermen plaatsen

Het plaatsen van drie kunststof Tuinschermen (Elefant tuinscherm) antraciet. Een scherm verwijderen en een heg met coniferen verwijderen van ongeveer drie meter lang en hoog. Afscheiding is samen met de buren. Daarnaast zou er voor mij een houten deur geplaatst moeten worden. Er is een achterom.
vrijdag 24 augustus 2018

Stronken van hulst en coniferen verwijderen

Het gaat om het verwijderen van een tiental stronken van coniferen en hulststruiken. Deze staan aan de zijkant van de woning en zijn goed te bereiken. Het groenafval dient te worden afgevoerd.
maandag 20 augustus 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil een tuin laten egaliseren en bestraten.
maandag 13 augustus 2018

Schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting op de erfafscheiding en een gedeelte van de achterzijde (inclusief deur). Er zal een klein stukje oude schutting verwijderd moeten worden (circa 7 meter). Materialen lever ik aan.
zondag 12 augustus 2018

Boom kappen

In september zou ik graag mijn Spar gekapt willen hebben. De boomstronk verwijderen of uitfrezen. De spar is 10-15 meter hoog. De diameter van de stam is 30 cm. Ik heb een achterom.
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.
zondag 5 augustus 2018

Tuinrenovatie onderhoudsvrij

Tuin laten renoveren. En mooi terras om te zitten.
zaterdag 4 augustus 2018

Schutting met duur plaatsten

Ik wil schutting met deur plaatsen. De schutting is 2,45 bij 1,80 meter.
zaterdag 4 augustus 2018

Grond afgraven

Onze tuin is ongeveer 4 x 3 meter en deze willen we graag laten afgraven. Het ophogen et cetera willen we zelf doen maar wat kost het afgraven ons in totaal?
vrijdag 3 augustus 2018

Palmboom omzagen en afvoeren

Ik wil een palmboom omzagen en afvoeren. Ruim om te werken aan straat kant 5 meter hoog
zondag 29 juli 2018

Damwand vervangen of renoveren

Ik wil onze damwand laten vervangen of renoveren. Het gaat om ongeveer 20-25 meter en 2 meter hoog. Dit is een schatting. Het betreft een damwand die door de jaren heen schuin is komen te staan en al wat planken verliest. De damwand staat in een sloot die in de zomer droog staat. Ik nodig u uit om langs te komen voor een offerte.
donderdag 26 juli 2018

Waterbron in de tuin boren voor beregening

Ik zou graag een waterbron in de achtertuin willen laten boren. Dit voor het beregenen van de tuin. Graag een aansluiting met pomp. Weet niet hoe diep het grondwater hier zit. Graag complete offerte voor boren bron en aansluiting met pomp.
donderdag 26 juli 2018

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij willen graag een Douglas of hardhouten schutting met een deur (90 cm) met slot inclusief palen en aansluiting op garage laten plaatsen. Bij elkaar heeft het een afmeting van 2.70 meter. Graag hiervoor prijsindicatie en termijn waarop dit gedaan zou kunnen worden.
donderdag 26 juli 2018

Afrastering rond een tuin zetten

Naar schatting is het af te rasteren gedeelte ongeveer 30 m lang. Zelf denken we aan palen met schapengaas. Ik vraag dit voor mijn oude buurvrouw, zij kan haar hond niet meer uitlaten en dus moet de tuin worden afgezet zodat hij daar in kan. Er is wel redelijke haast bij.
donderdag 26 juli 2018

Waterput in de tuin slaan

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het boren van een waterput, met pomp en toebehoren, bij ons in de tuin. Deze is goed bereikbaar. Moet geschikt zijn voor besproeiing van het gras en de planten. Totaal 600 m2. Misschien in overleg te bepalen wat de kosten zijn voor vernevelaars, wel of niet in de grond verwerkt. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.
woensdag 25 juli 2018

Kunstgras leggen in de achtertuin

Het gazon (6,2 x 9 meter) willen wij aanleggen met kunstgras. Daarnaast moet ook 4 meter haag verwijderd worden. Werkzaamheden bevatten: - Oude gazon verwijderen - Zand inrijden en aantrillen - Egaliseren - Drukverdeeldoek aanbrengen - Kunstgras aanleggen op gazon waar een speeltoestel is ingegraven
vrijdag 20 juli 2018

Waterput slaan voor beregening

Ik wil een waterput slaan voor het beregenen van de tuin. De tuin is ongeveer 300 vierkante meter. Er is een zijpoort 1,20 m.
donderdag 19 juli 2018

Boomstronk met wortels verwijderen

In de tuin hebben wij een boomstronk van ongeveer 30 cm hoog. Deze stronk willen wij graag inclusief wortels laten verwijderen. Aan 1 kant staat hij dicht tegen een muurtje aan, de andere kanten staat hij vrij. De stronk dient ook te worden afgevoerd.
zaterdag 14 juli 2018

Waterput in de tuin laten slaan

Graag ontvang ik per mail een indicatie voor het slaan van een waterput inclusief pomp voor beregening tuin. Betreft vakantiewoning te Gasselte.

Partners

Partners van Casius