Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor ophoogzand aanbrengen:

Ophoogzand aanbrengen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen. Er moet 1 m3
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophoogzand aanbrengen uit heel Nederland:

Tuin uitgraven een ophoogzand aanbrengen

Onze tuinen dienen uitgegraven te worden het betreft 6 huizen, circa 300 m² in totaal, 20 cm af graven en weer ophogen met zand (60%) en 40% tuinaarde. De huidige tuin is van klein en zand. Behalve de schuurtjes staat er nog niets.

Terras ophogen en herbestraten

Terras bij appartementen complex van 30 m2: opnemen en afvoeren betonbanden en betontegels (30 cm), het is erg verzakt en er groeit veel onkruid onder; aanbrengen, verdichten en egaliseren ophoogzand, aanbrengen en pas maken van betonbanden en nieuwe betontegels. Er zijn twee mogelijkheden om bij de tuin te komen; via een fietspad achterom of via een vrij smalle gang. Wij hebben niets aangeschaft.

Tuin betegelen

Mijn klus omvat: . Aanbrengen anti worteldoek; . Leveren en aanbrengen ophoogzand; . Leggen tegels in wildverband (zie bijlagen) ongeveer 60 m2; . Aanbrengen opsluitbanden ongeveer 8 meter; . Aanbrengen stapelblokken voor de border. Afmeting blokken 30 bij 10 bij 12 cm, in 3 lagen van elk ongeveer 5 meter. De materialen met uitzondering van het ophoogzand verzorg ik zelf.

Grondwerk en eventueel bestraten

Grondwerk, inclusief het leveren en aanbrengen van een gebroken puinlaan ter behoeve van een stabiele oprit en het leveren en verwerken van voldoende ophoogzand en tuingrond Werkzaamheden: - Het afgraven van de tuin (exclusief oprit) op minimaal 25 centimeter van de dorpel over circa 70 vierkante meter - Het afgraven van de oprit (circa 30 vierkante meter) tot minimaal 40 cm - Zandpakket leveren en aanbrengen van circa 200 millimeter, verdichten met zware trilplaat (schatting circa 18 kubieke meter zand) Stelpost: Vrijgekomen grond afvoeren (circa 26 kubieke meter) Stelpost: Bij oprit 20 cm gebroken puin aanbrengen (Repac) Mogelijk is er al een puinlaag aanwezig. Stelpost: Aanleg elektra voor 6 lichtpunten, een stopcontact en een aansluiting voor een vijver met waterpomp en verlichting Indien u deze diensten ook aanbied: - Het leveren en aanbrengen van 75 vierkante meter bestrating bestaande uit circa 36 vierkante meter klinkers en 39 vierkante meter oud Hollandse tegel (Schellevis 60 bij 60 bij 5), 40 opsluitbanden antraciet (5 bij 15 bij 100) en 12 opritbanden antraciet (10 bij 20 bij 100) - Het leveren en aanbrengen van voldoende gezeefde tuingrond ter behoeve van bomen, hagen en opvullen van plantenbakken, oppervlakte circa 25 vierkante meter

Tuinbestrating aanleggen

Ik wil graag in mijn achtertuin bestrating laten aanbrengen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande tegels zal ik er zelf uithalen, maar de tuin moet nog wel met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ook wil ik graag worteldoek onder de tegels. De tuin is 7.10 meter lang en heeft delen van 320 x 240 cm en 390 x 260 cm groot die bestraat moeten worden. Er is ook een afvoerputje met aansluiting op een regenpijp. Ik heb 1 m³ ophoogzand en 55 tegels type Vegas besteld bij Gamma en dat wordt op 30 mei al geleverd. Ook heb ik al worteldoek. De tuintegels en zand worden aan de voorkant van het huis afgeleverd en moeten nog naar achteren worden gebracht. Door het huis is moeilijk met een kruiwagen ivm een smalle gang en moeilijke draai vanuit de keuken. Achterom is wel mogelijk maar wel via een binnentuin met hek en smal pad. Maar ook dat zou ik graag aan u overlaten. Ik wil graag snel beginnen, laat de klus hier even beoordelen en ontvang dan uw offerte

Achtertuin betegelen met keramische tegels

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 540 x 513 cm en moet volledig bestraat worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Op dit moment liggen er stoeptegels maar die zal ik zelf verwijderen. Ook zorg ik voor ophoogzand. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Kunstgras leggen - tegelen - schuttingen plaatsen

Graag zou ik offerte ontvangen voor 4 klussen: 1. Kunstgras leggen Ik zou graag in onze tuin een stuk kunstgras laten aanleggen van ongeveer 6 x 4 meter. We hebben de bestaande beplanting verwijderd, maar het stuk moet nog worden afgegraven tot 10 cm onder het maaiveld, ophoogzand aanbrengen en vervolgens het kunstgras leggen. Ik wil graag gebruik maken van Gamma kunstgras select. 2. Stuk van de tuin tegelen Daarnaast moet er een deel van de tuin betegeld worden. Het gaat om ongeveer 20 m2. Op dit stuk stond een vijver van ongeveer 6 m2. Die hebben we afgebroken. Het stuk moet worden geëgaliseerd en vervolgens betegeld. 3. Schutting plaatsen Als laatste willen we graag nieuwe schuttingen. Links 6 meter en rechts 9 meter en 180 cm hoog. Kunt u ook de bestaande schuttingen afbreken en afvoeren?

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Graag willen wij de achtertuin, 50 m2 laten bestraten en opsluitbanden plaatsen. De tuin is leeggehaald, iets afgegraven en ophoogzand is geplaatst. De betontegels 60 bij 60 bij 4 cm worden geleverd in week 10 april. Zand is nog niet aan getrild, mogelijk sprake van zaagwerk. Opsluitbanden zijn nog niet besteld, graag in overleg o.b.v. uw ervaring.

Nieuwbouwwoning afgraven en met zand egaliseren

Wij zijn onlangs in onze nieuwbouwwoning getrokken en willen nu de achtertuin gaan aanpakken die nog 1 vlakte ongezelligheid is. We willen de tuin van 35 m² laten afgraven en er daarna ophoogzand laten aanbrengen, zodat de tuin later betegeld kan worden. De laagdikte die eraf moet kan ik niet schatten, wellicht wilt u dit even zelf vaststellen vooraf. De tuin is momenteel nog goed toegankelijk. Er zijn ook enkele buren die hun tuin willen laten afgraven, die tuinen zijn wat groter. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Bestrating aanleggen als fundering voor het tuinhuis

Een fundering van betontegels maken voor prefab tuinhuis, buitenmaat fundering is 5.70 bij 2.80 meter. De tegelvloer mag iets ruimer zijn. De graszoden en grond zijn al afgegraven en afgevoerd. Nu nieuw ophoogzand aanbrengen, trillen en egaliseren, betonbanden plaatsen en tegels leggen. De tegelmaat moet ik nog bepalen, zal waarschijnlijk 50 x 50 of 60 x 60 worden.Kunt u het zand leveren?