Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeewolde of directe omgeving.

340 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeewolde:

Vijver verwijderen en dichtmaken

Ik wil de vijver in de achtertuin van 4 meter bij 2 meter en ongeveer 1 meter diep laten verwijderen en opgevuld en vlak gemaakt zien worden. Er is een tuindeur naar een steeg die ongeveer op 20 a 25 meter van de straat ligt. Graag zou ik alles van a tot z laten uitvoeren.

Boomstronk verwijderen

Bij mij in de tuin zit een oude boomstronk die eruit moet omdat ik samen met de buren de schutting wil gaan vervangen. Het is een redelijke stronk, want toen wij de boom hadden omgezaagd konden we zo snel 37 ringen tellen, maar hij heeft ook al een tweetal jaar elfenbankjes verzameld, dus ik hoop dat ie de strijd snel opgeeft. De splinters van de boom hoeven niet afgevoerd te worden, die laat ik in de tuin liggen. Zie foto Op de foto is ook een kleine stronk te zien, die zou ik ook graag laten verwijderen op dezelfde dag. Ook al weet ik niet wat het is, alleen dat ie heel diep gaat (want ik heb een keer geprobeerd 'm uit te graven).

Tuin afgraven en ontdoen van struiken

Ik wil een tuin van 8 x 20 meter laten afgraven (15 cm) en ontdoen van struiken (circa 40 m2). Het materiaal mag worden afgevoerd.

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Alleen een bron slaan met een pomp om de tuin te sproeien en de vijver bij te vullen. De tuin is 630 m2.

Boom kappen

Er dient een Wilg van ongeveer 10 meter hoog gekapt te worden, de stronk mag blijven staan. De boom staat redelijk vrij maar kan niet alle kanten op vallen. Het opruimen van het groen zullen wij zelf verzorgen.

Tuinschermen met betonpalen plaatsen

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. Het gaat om 18 schermen. De schermen moeten geplaatst worden tussen betonnen palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. Ik zal zelf zorgen dat de materialen aanwezig zijn.

Vijver renoveren

Lekkage vijver, schoonmaken verlichting e.d.

Ophoogzand aanbrengen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen. Er moet 1 m3

Houten schutting na storm repareren

Boogscherm met brede latten van mijn achtertuin is omgewaaid en beschadigd, deze moet vervangen worden. De andere palen van de achterschutting zitten los, dat was al zo en moet hersteld worden. Kunt u langs komen om te kijken wat er aan gedaan kan worden?

Schutting plaatsen met een poort

De schutting moet bestaan uit 3 panelen, 5 hardhouten palen en een poort over een lengte van 6 a 7 meter. Er staat nog een oude schutting, deze staat niet in de grond bevestigd en mag verwijderd worden inclusief afvoeren.

Grenen schutting met tuinpalen plaatsen

Ik wil een grenen schutting inclusief antraciet palen óf hardhouten palen inclusief het plaatsen zonder extra betonmortel. De lengte bedraagt 850 cm (tussen huis en schuur).

Complete kunststof schutting plaatsen

Complete schutting plaatsen in kunststof grijs antraciet met een deur van 90 cm. Totale lengte is ongeveer 30 meter. Het betreft een nieuwbouwtuin.

Ouderwetse en verwaarloosde tuin renoveren

De huidige tuin is verwaarloos en ouderwets, daarnaast woekert er bamboe door de tuin. Wij zullen zelf de oude bestrating en schuttingen verwijderen. Ook hebben wij zelf al een ontwerp gemaakt voor de renovatie van de tuin. Wij hopen dat jullie ons hiermee kunnen helpen.

Coniferen snoeien

Graag wil ik een offerte betreft Coniferen snoeien. Dit ivm verhuizing voor meer info mail of bel mij op.

Houten schutting plaatsen met betonnen palen

Wij willen een hout-beton schutting van 13 schuttingdelen, 180 x 200 cm, 16 hoge beton palen antraciet, 2 poorten, 100 x 200 cm, een schuin deel van hoog naar laag. 9 lage delen, inclusief dubbele lage poort 2 meter breed, 10 lage palen antraciet. De totale oppervlakte is ongeveer 46 meter.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Mijn schutting heeft een totale van lengte 6 meter waarvan 1 meter poort. Dan wil ik de hoek om (zowel links als rechts) 1 schuttingdeel. Dus ik bestel 5 schutting delen en andere benodigdheden, zodra ik weet wat de kosten zijn voor het plaatsen van de schutting. De deur heb ik. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Bestrating en kunstgras in de tuin leggen

Onze tuin leeghalen: dit gaat om een aantal bomen, struiken, het gazon en de oude bestrating. De afwatering in orde maken. Ondergrond is klei grond, waarschijnlijk ook een afwatering systeem aanleggen. Daarna wil ik graag op een gedeelte kunstgras aanleggen, bestrating aanleggen, een pergola bouwen (met Douglas hout) en een fietsen overkapping maken (3 bij 4 meter ongeveer). De afmeting van de tuin is 12 x 16 meter.

Haag verwijderen

Aan de straatzijde zou ik ongeveer 20 meter coniferenhaag willen laten verwijderen. De hoogte is ongeveer 1.50 meter. Daarna dienen de coniferen afgevoerd te worden. Er is een foto beschikbaar.

Japanse kers verwijderen met wortel

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een Japanse kers kappen en zo mogelijk ook het verwijderen van de wortels ook verwijderen. De boom staat in de voortuin, dicht bij de woning. Hij is goed te bereikbaar en staat tussen de tegels. Er is een foto beschikbaar.

Stronken van bomen verwijderen

Het betreft 2 stuks boomstronken verwijderen door middel van een stobbenfrees. De diameter is 1 van 15 cm en 1 van 25 cm. De stronken staan in de achtertuin zónder achterom. De tuin is via de garage te bereiken met een maximale doorgaan van ongeveer 80 cm.

Boomstronk verwijderen

In onze nieuw tuin zit een boomstronk met een diameter op de grond van 28 centimeter. Graag willen wij weten wat het kost om deze te laten verwijderen.

Luxe betonschutting leveren en plaatsen

Het aanschaffen en plaatsen van een beton schutting met de onderzijde van betonplaat rotsmotief dubbelzijdig 72 cm hoog, kleur antraciet en vuren houten schutting van 21 plank, 130 cm hoog, toog model en betonpalen met punt, lengte 270 cm, kleur antraciet in betonmortel gestort. Incl. Beugels, schroeven e.d. En afvoeren oude schutting. Afmeting lengte schutting = 31 mtr. Met 2 hoeken (diepte re 11,70 m -breedte 11,20 m -diepte li 7,80 m)

Complete tuin renoveren

Ik wil graag mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is circa 10 x 6 meter. Er moeten aan beide kanten coniferen uit en daar wil ik dan graag een schutting geplaatst hebben. Ik moet nog even met de buren overleggen over de materiaalkeuze voor de schutting. Verder moeten de tegels eruit en opnieuw gelegd worden. Het moet gewoon een zeer onderhoudsvriendelijke tuin worden aangezien ik verbrijzelde polsen heb. Hierdoor is het nu ook meer een oerwoud dan een tuin. Ik wil de tuin bijna helemaal laten betegelen. Er hoeft slechts een kleine strook over te blijven voor beplanting. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie en materiaalkeuze hier met mij te bespreken en daarna een offerte te verzorgen.

Berk achter in de tuin kappen

Achter in m'n tuin staat een berk. Op 1,5 meter hoogte gaat de stam over in 3 of 4 zijtakken waardoor de boom breed is. De takken hangen boven andere tuinen, de brandgang en een schuurtje. De boom staat in de hoek van de tuin met aan 2 kanten een schutting. Er zitten enkele dode takken aan de boom waardoor die gevaarlijk wordt omdat de takken met wind naar beneden komen. De hoogte is denk ik 10-12 meter. Er is, voor zover ik weet, geen vergunning nodig in Zeewolde. Deze boom wil ik laten kappen en de wortels weg laten frezen tot 10 a 20 cm de grond in. De boom graag zagen tot haardhout. Takken afvoeren kunnen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen in onze achtertuin een coniferenhaag van 2,5 m1 hoog en 6 m1 lang laten verwijderen. De haag staat op de erfafscheiding met de buren en laten we graag met weinig overlast voor hen verwijderen. Hierna willen wij een schutting laten plaatsen van palen met schuttingdelen van 1,8 x 1,8 m1, in totaal ongeveer 15 m1 lang. Verder moet er nog een boomstronk worden verwijderd van een iep. Ook al het afval moet worden afgevoerd. De tuin is achterom goed bereikbaar. Er zijn foto's van de situatie beschikbaar.