Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Swifterbant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Swifterbant heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Swifterbant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Swifterbant of directe omgeving.

29 klanten uit Swifterbant bevelen een bij Casius in Swifterbant aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Swifterbant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Swifterbant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Swifterbant:

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.

Schutting plaatsen en afvoeren

Het gaat om de schutting grenzend aan de brandgang (tussenwoning). De bestaande schutting is door de storm omver gewaaid en er moet een nieuwe voor in plaats komen (zie foto). Voorkeur gaat naar een standaard houten schutting met betonnen onderplaat en palen (kleur antraciet). Werkzaamheden zijn oude schutting verwijderen en afvoeren, nieuwe schutting leveren en plaatsen.

Schutting plaatsen

Aan de zijkant van de garage wil ik een schutting. In de muur van de garage zijn al 3 gaten geboord voor hoekbevestiging van de schutting. Aan de paal zijn de hoek bevestiging al vast, maar in de stenen muur lukte het niet met schroef en plug en is bevestigt met montage kit. Volgens mij kan dit niet de schutting dragen. Wat kost het goed gedaan wordt?

Tuin afgraven en aarde afvoeren

Ik wil mijn tuin laten afgraven en daarbij ongeveer 6 m³ aarde laten afvoeren. Er kan een schuttingdeel worden verwijderd voor een goede toegang. Ik ontvang hiervoor graag een offerte. Ik wil de klus in overleg inplannen, als het mogelijk is op korte termijn.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting geplaatst hebben van 9 meter lengte inclusief deur. Ik wil graag een prijsopgave. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Ik wil graag grijze betonpalen met verticale planken, aan de onderkant wil ik graag betonplaten hebben.

Goedkope schutting plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een model goedkope schutting met een totale lengte van 9 meter inclusief een poortdeur van 1 meter. Het zou gaan om houten verticale planken met betonnen onderplaten. De palen mogen van hout of beton. De oude schutting verwijderd ik zelf.

Voorjaarsklaar maken van de tuin

Het gaat om een goede onderhoudsbeurt van de tuin. Snoeien van bomen (3 Leilinden, 2 Meidoorns en 2 bomen), snoeien van lage beplanting en perken in orde maken. Het gaat om een tuin van 500 m2 (rondom het huis). Achter is een groot deel terras en daaromheen de perken.

Tuin afgraven

Het gaat om een achtertuin van een hoekwoning. Achtertuin bereikbaar via, pas aangelegde, 3 meter brede oprit over gemeentelijke groenstrook, die nu nog geblokkeerd wordt door coniferenhaag. Na verwijderen, van deel van, coniferenhaag is de achtertuin ideaal bereikbaar voor een graafmachine tot 3 meter breed. Tuinklus omvat: - Verwijderen en afvoeren 11 meter lange coniferenhaag, ongeveer 2 meter hoog, ongeveer 1 meter breed. - Afgraven 125 m2 ten behoeve van de aanleg oprit in tuin en bestrating terras. Af te voeren grond is berekend op ongeveer 30 m3. - Verwijderen enkele lage struikjes/boompjes, maximaal 1 meter hoog ongeveer Er is een foto beschikbaar.

Verwijderen boomstronk

Een boomstronk, berk, met een diameter van ongeveer 40 centimeter verwijderen zodat daarna een terras kan worden aangelegd.

Tuin leeg maken en egaliseren

In onze tuin staan nog twee flinke boomstronken die verwijderd moeten worden. Verder moet de tuin geëgaliseerd worden, zodat wij zelf kunnen straten.

Duurzame tuinschutting plaatsen

Wil graag een offerte van duurzame en bamboe schuttings plus de palen

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Aanbrengen van 15 meter beschoeiing langs sloot. Er zit wel een beschoeiing maar is niet zo goed meer. Last van Muskusratten, die graven onder de beschoeiing door. Wellicht willen de buren ook meedoen.

Tuin renoveren

Tuin vernieuwen. Gehele tuin leeghalen, met name beplanting/struiken/boompjes. In nieuwe situatie alleen tegels en gras. Tuin is 50 a 60 m2. Levering graszoden en tegels in overleg.

Tuin opknappen

Het verbreden van de oprit. Verwijderen van grote hagen. Plaatsen schutting.

Achtertuin renoveren

Graag wil ik voor de zomer, de achtertuin klaar hebben. Ik wil graag grasmatten geplaatst hebben, en in de hoek van onze tuin wil ik een zitgedeelte. Momenteel ligt in deze hoek grind. Ik wil deze hoek iets opgehoogd met een houten vloer, en ook een overkapping van hout. Terras met overkapping van 3 m bij 3 meter. Verder moet het schuurtje in de andere hoek weg, en dit gelijk worden getrokken met de grond zodat hier ook normaal grasmatten kunnen liggen. Onze tuin is grofweg berekend 10 meter in de breedte en 12 meter in de lengte. Grasmatten en hout ook leveren.