Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor krulwilg snoeien en inkorten:

Krulwilg snoeien en inkorten

We hebben een krulwilg die inmiddels weer zo groot geworden is dat hij boven het huis uitkomt. En aangezien wij deze zomer zonnepanelen hebben aangeschaft en de boom schaduw geeft waardoor er geen optimale opbrengst mogelijk is. De boom staan aan de zijkant van ons hoekhuis in officieel de gemeentetuin, maar de boom is vele jaren geleden door mijzelf geplant. De boom is op dit moment slechts van een kant te bereiken.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krulwilg snoeien en inkorten uit heel Nederland:

Treurwilg snoeien

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een krulwilg van ongeveer 8 meter hoog kan kortwieken. De achtertuin is goed bereikbaar.

Krulwilg snoeien en inkorten

Krulwilg van ongeveer 8 meter inkorten. Staat tussen huizen in.

Boom snoeien of verwijderen

Ik wil graag onze boom gesnoeid hebben. Het is een vrij grote boom. Een krulwilg. Bij de stam afzagen of de boom geheel verwijderen. De boom is ergens tussen de 10 en 12 meter hoog. Materialen daarna afvoeren.

Berk snoeien en krulwilg rooien

De berk in onze voortuin (goed bereikbaar) we wonen op een hoek, is hard toe aan een snoeibeurt zodat hij minder kans op afbrekende takken heeft en ook weer een mooie vorm krijgt. Verder hangen de takken nu op het dak van het huis waarin we een dakraam willen plaatsen. De boom is 10 meter hoog en moet flink teruggesnoeid worden. Als tweede klus willen we de krulwilg in onze achtertuin laten rooien. Deze is te groot geworden en verdringt andere bomen. Hij staat tegen de schutting aan en is ongeveer 6 meter.

Krulwilg snoeien

Wij hebben in de achtertuin een krulwilg van ca 9 meter hoog en breedte 6 meter, diversen uitlooptakken. De boom staat aan het water (sloot). Er kan niet om ons huis gelopen worden, dus afvoer door het huis heen. Afstand vanaf boom tot oprit woonhuis ca 20 meter. De boom moet minimaal voor de helft korter en smaller worden. Foto van de situatie kan ik doormailen. Er zit nog geen blad aan de boom maar de eerste groene puntjes zijn zichtbaar. Is een spoedklus voordat de boom volop in het blad staat.

Krulwilg snoeien

Ik heb een Krulwilg van 9 meter hoog en met de stam 1 meter dik. Originele stam is al eerder gesnoeid. Deze willen we laten inkorten / zijtakken dik en hoog snoeien zodat wij er zelf weer bijkunnen komen om te snoeien. Boom staat in kleine voortuin van 3 x 4 meter, direkt aan de stoep van de straat. Dus alleen top snoeien en inkorten.

Krulwilg snoeien

Wilg is ongeveer 12-15 meter hoog. Snoeien op 3 meter hoogte. Boom is redelijk bereikbaar. Er is redelijk wat vrije vrije valruimte rond de boom. Inclusief afvoeren of ter plaatse verhakselen (kan achterblijven) van het snoeiafval.

Snoeien krulwilg

Snoeien van een krulwilg van een meter of 5-6;maximaal snoeien in verband met overlast buren. Fotos zijn beschikbaar.