Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom omzagen op 7 meter hoog:

Boom omzagen op 7 meter hoog

In archipel in onze tuin pak weg 15 meter hoog staat snelle groei boom.. die 4 meter breed begroeid is door klimop, daardoor erg gevoelig bij storm. Bedoeling is de twee hoofdtakken in te korten tot net boven boomhut op 7 meter hoogte zou dan zagen zijn... boomhut mogelijkheid behouden, twee takken behouden op hoogte van 6 meter, zodat risico met storm door veel windvang met klimop beperkt is. Zelf deels meewerken kan, als dat wenselijk is. Hout graag behouden voor eigen haard. Staat naast fietspad op eigen grond. Graag suggesties of doel: offerte. Nu is herfst ver genoeg om te zagen en boom te behouden na insmeren met boomwondverzorging.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom omzagen op 7 meter hoog uit heel Nederland:

Boom en boomwortels rooien

Graag boom omzagen en wortels eruit freezen en ook afvoeren. Graag op kort termijn. Goed bereikbaar.

Dode Kersenboom verwijderen

Ik wil een kersenboom, die van binnenuit lijkt te verrotten, omzagen. Deze zit in de achtertuin. De boom is boven de 6 meter. Ik heb een achterom. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Boom omzagen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 15 meter hoog. De boom dient te worden gekapt en er mag een stronk van ongeveer 1 meter hoogte blijven staan. Het afval dient te worden afgevoerd en er is een achterom aanwezig.

Boomstam afvoeren en bomen omzagen

Door de storm is er een grote boom (conifeer) omgewaaid en op de straat beland. De brandweer heeft hem in grove stukken gezaagd en aan de zijkanten van de weg gelegd. Het moet zo snel mogelijk worden opgeruimd. De offerte wil ik naar de verzekering sturen. Dan staan daar nog 2 (hoge) bomen een berk en nog een Conifeer en een boomstam (zonder kruin) met de doorsnede van circa 1 meter die ik omgezaagd wil hebben en afgevoerd. Daar wil ik een aparte offerte voor.

Naaldboom omzagen

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 20 meter hoogte die schuin staat richting de buren. Deze willen wij graag laten omzagen zodat er 1 meter blijft staan. De boom is redelijk goed bereikbaar maar dient wel van boven naar beneden afgetopt te worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Twee bomen omzagen en afvoeren

In onze achtertuin staan 2 oude en bijna kale coniferen die door de sneeuw topzwaar zijn geworden. Eén boom staat nu schuin en dreigt tegen de woning van de achterburen te vallen. We willen beide bomen op korte termijn laten omzagen en afvoeren. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Grote boom weghalen

Er staat een witte Abeel naast ons pad, 24 meter hoog doorsnede stam ongeveer 60 cm. Er staan schuren omheen en onze boerderij. Je kunt er wel goed met een hoogwerker bij. Alleen omzagen het hout gebruiken we voor de houtkachels. De storing stobbe mag blijven zitten. Locatie is goed bereikbaar.

Boom omzagen

Het omzagen van een grote beuk, die bijna tegen de dakgoot van de garage leunt. De stronk moet weggehaald worden daarna en het puin moet afgevoerd worden.

Boom omzagen

Ik wil mijn boom laten omzagen (wortels mogen blijven zitten). Het is een boom in de achtertuin. De boom is ongeveer 10 meter hoog. Hij helt over bij de buren. Er is geen vergunning voor nodig.

Populier en conifeer verwijderen uit de tuin

- Omzagen Populier, ongeveer 20-25 m hoog, stamomtrek op 1 m: 295 cm, boom staat op/tegen de erfgrens en bijna tegen de schuur van achterbuurman (zie foto's, zorgvuldigheid bij omzagen is vereist, boom kan niet vallen). - Afvoeren hout. Takken en blad, wegfrezen van de stobbe. - Omzagen Conifeer, ongeveer 7 meter hoog, bestaande uit 10-12 dunnere stammen. - Afvoeren hout en afval, verwijderen stobbe. De bomen staan in Duiven. Het kippenhok op de foto's kan weggehaald worden vooraf. Via voor- en zijtuin is er ruime toegang (ongeveer 4 meter breed). Aan de achterzijde is er een gemeenteperk, maar daar staat een laag hekje voor. Wilt u per boom een gespecificeerde prijs opgeven en de termijn vermelden waarop u in de gelegenheid bent de werkzaamheden uit te voeren? Volgens de klant is er geen kapvergunning vereist.