Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinscherm van gaas en prikkeldraad plaatsen:

Tuinscherm van gaas en prikkeldraad plaatsen

Ik wil een tuinscherm van gaas en prikkeldraad erbovenop gerold laten plaatsen. Het gaat om een stukje van ongeveer 5 meter met groen gaas en 5 ronde palen.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinscherm van gaas en prikkeldraad plaatsen uit heel Nederland:

Schutting leveren en plaatsen

Houtsoort: Geïmpregneerd grenen, Lariks/Douglas, Hardhout. Tuinscherm: 19 planks, 21 planks, Hardhout, 23 planks Situatie Beschrijving: 20 meter dichte schutting met betonnen palen en betonnen banden onder de schutting. Het liefst zijn de betonnen delen antraciet kleur. Daarna volgt er een schutting met een lengte van 17 meter en van 1 meter hoog, met staal gaas erop voor klim beplanting. Het materiaal moet bij een rode klinker straat met antraciet kleurige trottoir banden passen. Met een zo lang mogelijke levensduur. Kortom 20 meter dichte schutting, 17 meter half hoge schutting (onder 1 meter in verband met aangrenzend openbaar gebied) met gaas erop. Liefst afwaterings planken op de bovenkant over de gehele lengte. Betonnen palen en betonnen planken onder de schuttingdelen. Inclusief bevestigings materiaal en leveren op locatie. Hoge schutting delen niet hoger dan 180. Plus de banden eronder zal die hoog genoeg zijn. Bij voorkeur een tekening bij de offerte te voegen. Prijzen van meerdere materialen mogen gegeven worden dan kan ik prijzen vergelijken.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting in mijn tuin en de oude graag laten verwijderen. De nieuwe schutting omvat 5 maal een tuinscherm (2 tuinscherm met gaas), 1 overlapping van 60 cm en 1 deur.

Hardhouten tuinschermen laten plaatsen

We willen graag een offerte voor een tuinscherm van 12 meter lang en 180 cm hoog, van hardhout, gemiddelde doorkijk, met 3 gaas openingen van 90 cm. Daarna een deel van 15 meter lang, 180 cm hoog, de verticale planken met 4 stukken gaas, erin. Eerste 5 meter bij terras aan de gevel dicht, daarna tot aan tuin hek, ingang, speels met gaas openingen. Alles moet geplaatst worden. Het is een nieuwbouwwoning. Ik woon in een rijtje van 8, wellicht dat alle buren ook mee willen doen, de tuinen lopen wel iet af, dus wellicht zal het gaan om 80 meter schutting.