Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor hout/beton schutting laten plaatsen:

Hout/beton schutting laten plaatsen

Graag wil ik een beton/hout schutting laten plaatsen (19 planks). De palen moeten afgedekt worden met afdekpiramides. Het gaat om een erfgrensafscheiding van 10,60 meter en een stuk achterin de tuin van 2,80 meter waar ook een poort (inclusief een stalen frame en RVS hang en sluitwerk) van 1 meter breed in verwerkt moet worden. Het beton mag geen rots- of stenenmotief of iets dergelijks zijn maar gewoon basic.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hout/beton schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Schutting hout/beton. Geimpregneerd hout (grenen/vurenhout) 12 meter en haaks erop 2 meter met een poort van een meter breed. Met afdeklat boven op schutting. Plaatsing begin mei. Graag offerte incl. Plaatsen en BTW.

Schuttingen in douglas - beton laten plaatsen

Wij willen graag een schutting kopen en laten plaatsen met douglas hout en antraciet beton palen ook met een onderpaal. Zie toegevoede bijlage voor meer informatie hierover. Ongeveer totalen van schuttingen: -hoge (2m): 39m incl 1 poort -lage (1m): 6m incl 1 poort -gaaspanelen: 2m lang, 2 stuks -diagonaal: 2m lang, 1 stuk

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.

Schutting en bestrating plaatsen

Ik wil graag de hele tuin bestraten. ongeveer 9.5 meter lang en 5.5 meter breed daarbij zal ook de grond geschikt gemaakt moeten worden tegen verzakking. De schutting willen we beton met hout. Wij vernemen graag de opties en kosten.

Schuttingen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen van 180 x 180 cm en het plaatsen van een poortdeur van 110 cm. De palen dienen van hout of beton te worden en de tuin is goed te bereiken. Ik zou graag separaat een prijs ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Hout-beton schutting plaatsen en muur afbreken en afvoeren

Er moet een schutting in mijn achtertuin worden vervangen en de oude afgebroken en afgevoerd worden. De lengte bedraagt zo'n 8 meter. Er is makkelijk bij te komen, en afvoeren kent geen obstakels. Ik wil graag een dezelfde schutting als die er al staat. Graag in overleg met vakman als hij komt kijken of hij dit ook kan verzorgen.

Fundering tuinhuis

Wij willen een tuinhuis, hout bouw,realiseren met goed geïsoleerde vloer en wanden en hebben daar een fundering voor nodig. Het zal gaan een fundering, bewapend beton met een dekvloer, met een afmeting van 2,70 x 5 meter.

Slaapkamer vergroten door uit te bouwen

Vergroten slaapkamer door uit te bouwen op 1e verdieping bovenop het platte dak van de keukenaanbouw. 3 meter lang en 2,5 meter breed Huidige slaapkamer is te klein. Is 1.90 x 1.90 nu. Vervangen dak tussen keukenaanbouw dmv. beton of hout door, buitenmuur doorbreken, muur buiten opmetselen met kozijn, en plat dak er boven op. (huidige kozijn zou nog hergebruikt kunnen worden wellicht. Uitbouw maatwerk en prefab berekening. Elektrapunten aanpassen, radiator aanpassen.

Houtbeton schutting voor de voortuin realiseren

We willen deze schutting graag zo omdat de rest van de tuin, zijkant en achtertuin ook van beton/hout zijn. - Zie de foto voor de huidige situatie. De schutting begint dan vanaf de lantaarn paal, op het lege stukje zetten we dan een plant. - Zie de andere foto voor de gewenste type lage schutting. De hoogte bedraagt zo'n 65 cm en aan de voor/straatkant is het zo'n 5 meter. Om de hoek bedraagt het overige gedeelte zo'n 4,76 cm. - Verwijderen en afvoeren van de buxus. We zijn flexibel wat betreft planning, er is geen haast bij maar mag ook snel als er een gaatje is.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag nieuwe schuttingen willen laten plaatsen. Het gaat om 2 zijden van een achtertuin met een lengte van 3.40 meter per zijde. De oude schutting moet verwijderd en afgevoerd worden. De palen willen wij van beton, kleur antraciet met graniet profiel. De schutting delen 23 planken van Douglas hout. De beton palen moeten met betonvoet krijgen.

Partners

Partners van Casius