Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lelystad of directe omgeving.

1461 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lelystad:

Schutting plaatsen

Hout betonschutting plaatsen tussen de buren. 12 meter lang, zonder poort in de goedkoopste uitvoering. Materiaal willen graag laten verzorgen door de vakman, de tuin is makkelijk te bereiken.

Omgewaaide schutting herstellen of opnieuw plaatsen

Ik wil graag een omgewaaide schutting laten herstellen en als herstel niet mogelijk is, graag opnieuw plaatsen. Het is aan 1 kant omgewaaid (niet aan de kant van de buren) dat gedeelte dat hersteld moet worden, is plus/minus 24 m lang. Er moet ook een nieuwe poort in, graag zou ik die ongeveer 120 cm breed hebben. De schutting graag 200 cm hoog. Graag zou ik een offerte willen ontvangen van het geheel, van wat dit gaat kosten.

Leveren en plaatsen nieuwe schutting

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan vervangen. Dit na de ontstane stormschade. Het gaat om 760 cm en 600 cm aan schutting. Daarnaast moet er ook een poort geplaatst worden. De schermen mogen van hout en de palen van beton.

Damwand plaatsen

Wij hebben een damwand nodig van 15 meter breed. Momenteel staat er niks, de vakman kan dus meteen beginnen met plaatsen.

Herinrichten van bestaande achtertuin

Herinrichten bestaande achtertuin (op het zuiden), opnieuw aanleggen terras en pad naar schuur, aanleggen waterdoorlatende kunstgrasmat (ca. 3 x 5 meter), verschillende struiken en planten borders. Dat alles onder het mom van een onderhoudsarme tuin waarin tevens 2 bestaande catalpa's zijn geïntegreerd. De catalpa's hebben een goede snoeibeurt nodig om hen weer in vorm te krijgen. De tuin is 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gras, grond afvoeren en bestraten

Het gras en zwarte grond afvoeren ~20m2 25cm diep. Ophoogzand voor bestrating aanbrengen. Oude opsluitband verwijderen (zie tekening.) Nieuwe palissade betonrand aanbrengen als afscheiding tussen bestrating en plantenbak. De palissade rand steekt 5cm boven bestrating uit. Bestaande bestrating bestaat uit bont gemengde beton klinkers deze moeten aangevuld in dezelfde kleur voor het nieuw te bestraten deel. De bestaande bestrating is licht verzakt door het gewicht van de auto en moet vlak gemaakt worden. Maten staan in tekening. Voor extra informatie graag mailen of bellen.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een compleet nieuwe hardhouten schutting van 2 meter laten plaatsen en ik ben benieuwd naar hoeveel dit kost. Graag een offerte.

Krulwilg snoeien en inkorten

We hebben een krulwilg die inmiddels weer zo groot geworden is dat hij boven het huis uitkomt. En aangezien wij deze zomer zonnepanelen hebben aangeschaft en de boom schaduw geeft waardoor er geen optimale opbrengst mogelijk is. De boom staan aan de zijkant van ons hoekhuis in officieel de gemeentetuin, maar de boom is vele jaren geleden door mijzelf geplant. De boom is op dit moment slechts van een kant te bereiken.

Gazon van 200 m2 egaliseren

Ons gazon heeft kale plekken en is ongelijk. Dit willen wij laten egaliseren, het gaat om een oppervlakte van ongeveer 200 m2.

Tuin omspitten, egaliseren en renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Hij is 20 (diep) x 16 (breed) meter. Er ligt 50 m2 gras wat er uit moet en moet worden afgevoerd. Er ligt in totaal 50 m2 aan waaltjes in die eruit moeten en er deels weer in gaan. Er is een Conifeer van 5 meter (stamdikte 20 cm) die eruit moet. Er komen twee nieuwe terrassen. een van 35 m2 (80x80 tegels heb ik in bezit) en een van 22 m2 (80x80 tegels heb ik in bezit). Er komt een pad te liggen met een totale lengte van ongeveer 36 m2.

Damwand aanleggen

Wij hebben een tuin van 21 meter diep. Na een terras van ongeveer 9 meter, hebben wij een verlaging in de tuin aangebracht (uit laten graven). Wij moeten echter een damwand plaatsen om uitloop van de tuin (verhoging) te voorkomen. Dit moet een U profiel zijn, omdat wij aan weerszijden grenzen aan de tuin met de buren. Naast het huis loopt aan de rechterkant een pad van 2,5 meter naar de tuin. Graag zou ik van u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn van een dergelijke dam/keerwand. Wie kan mij hierbij helpen?

Heggen laten snoeien en inkorten

Ik wil mijn heg 1 meter inkorten de lengte is ongeveer 7 meter. Ik wil graag weten wat dit kost.

Een vijver met glas realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een vijver kan realiseren zoals op de foto. De vijver wordt 4 bij 2 meter groot met een diepte (inclusief rand) van 120 cm. Het moet een gemetselde/betonnen rand hebben met glas er in. Ook moet dit inclusief filter/pompsysteem. De achtertuin is bereikbaar via de garage.

Koi vijver met raam maken

Bouwt u ook koi vijvers 50 cm boven de grond? Hierin willen wij 2 ramen geplaatst hebben. Lengte 6 m x 2. 7 m x circa 1. 5 m diep. De bak word een 5 hoek waarvan de hoek een raam moet en de korte gedeelte ook een raam. 2 bodem drain met lucht en 1 zij drain. AM 25 m2 filter. Ik kan maar 1 foto toevoegen vandaar alleen de foto van hoe wij het willen hebben. Ik hoor graag van u.

Boomstronk frezen

In de voortuin staat een boomstronk die ik graag wil laten wegfrezen zodat ik er laten tegels overheen kan gaan leggen. De stronk is goed te bereiken.

Waterbron slaan

Voor een tuin van +/- 500 m2 wil ik een grondwater put laten slaan. Graag ontvang ik hiervoor een complete vrijblijvende offerte.

Tuin egaliseren en grond afvoeren

Ik wil mijn tuin vlak hebben voor nieuwe bestrating en graszoden, echter heb ik de vraag of jullie ook alleen egaliseren doen zonder verdere opdrachten en of jullie grond ook afvoeren. De tuin is 70 m2. Ik hoor graag van u.

Oprit van 2 woningen afgraven, opvullen en egaliseren 320 m2

Het gaat om 2 nieuwbouwwoningen met een gezamenlijke oprit. De bouwgrond moet worden afgegraven, in totaal 320 m2 en vullen met zand. Daarna de gehele oppervlakte egaliseren.

Vijverfolie plaatsen op locatie

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van vijverfolie (4ever flex). De vijver is 4,30 x 2,15 meter en 1,10 meter diep. Er zit ook een ondieper gedeelte in. Ook graag de levertijd aangeven, waarvoor dank.

Tuin afgraven

Ik wil graag mijn tuin afgraven om er en zandlaag van 15 a 20 cm in aan te kunnen brengen. Tuin is 6.50 bij 5 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Boomstronken verwijderen en frezen

Ik zoek een hovenier die een boomstronk kan verwijderen. Het gaat om een boomstronk met een diameter van ongeveer 35 cm. op de breedste kant met 4 stammetjes van 10 cm en minder, die gezaagd moeten worden (lengte +/- 1 meter, waarvan 1 iets langer) zodat de frezen zijn werk kan doen.

Tuin egaliseren

Deel van onze tuin, voornamelijk grasveld, graag egaliseren voor de aanleg van deels tegels en deels kunstgras. Het gaat om ongeveer 15 x 7 meter. Hoeveel gaat dit kosten? En hoe snel kan het gedaan worden?

Egaliseren en bestraten

Er dient een deel van 3 bij 2 meter te worden geëgaliseerd en daarna bestraat. Dit stuk zou nog groter kunnen worden.

Rooien boom

In de achtertuin die via een achterom te bereiken is, staat een boom van ongeveer 10 meter hoog. Deze willen wij graag laten rooien. De boom staat vrij en het afval mag blijven liggen.

Schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele schutting kan vervangen. Het gaat om de schutting rondom mijn achtertuin. De schutting moet ongeveer 24 meter lang worden. De 24 meter is inclusief de poort. Ik zie graag een houten schutting in mijn achtertuin welk bestand is tegen harde wind. De rest bespreek ik met de vakman.