Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lelystad of directe omgeving.

1449 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, beschoeiing en terrasvlonder aanleggen, complete tuinaanleg, grondwerk bij meerdere woningen, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lelystad:

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Hout/beton schutting laten plaatsen

Graag wil ik een beton/hout schutting laten plaatsen (19 planks). De palen moeten afgedekt worden met afdekpiramides. Het gaat om een erfgrensafscheiding van 10,60 meter en een stuk achterin de tuin van 2,80 meter waar ook een poort (inclusief een stalen frame en RVS hang en sluitwerk) van 1 meter breed in verwerkt moet worden. Het beton mag geen rots- of stenenmotief of iets dergelijks zijn maar gewoon basic.

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.

Tuin bestraten

Tuin ophogen met 3.5 m3 ophoogzand. Het gaat om een tuin waar 32 m2 tuintegels ingelegd en ingevoegd moeten worden. De tuintegels en ontwerptekening zijn aanwezig.

Gazon aanleggen en bestraten

De achtertuin die goed bereikbaar is wil ik graag renoveren. De oppervlakte is ongeveer 17 meter lang en 18 meter breed. De bestrating en het gras moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de tuin geëgaliseerd worden en wil ik graag bestrating en gras laten plaatsen. Hiervoor wil ik graag advies van de vakman ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Schutting plaatsen met betonnen palen

Plaatsen van 6 x 1.80 meter tuinschermen met betonnen palen en onderplaten van beton. Is afscheiding tussen twee woningen, dus vanaf de achterkant van de woning. Betreft een recht stuk.

Hekwerk plaatsen

Een klassiek hekwerk plaatsen. Bij Praxis geweest en helaas geen hekwerk gezien, wat vroeger wel aangeboden werd. Ik wil een hekwerk om anderen buiten de tuin te houden. Het moet dus voldoende hoog zijn om niet zomaar over te stappen. Er moet ook een deurtje met slot in. De tuin is vier meter breed. Kunt u dit compleet aanbieden? En een houten deurtje opnieuw vastzetten? Kunt u dat ook doen?

Bestaande vijver dieper maken

De vijver is nu circa 6 x 4 meter met vijverfolie, 15 jaar oud, maar 50-60 cm diep. Wij willen in ieder geval de vijver minimaal 1,20 meter diep hebben. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? Er zitten windes in en voldoende zuurstofplanten. De rand is met betontegels afgewerkt.

Boomstronken verwijderen

2 boomstronken (20 cm doorsnee en 30 cm doorsnee) verwijderen van twee bomen die op 1 meter hoogte zijn afgezaagd. Liefst uitgraven op minimaal 40 cm diepte.

Coniferen snoeien en afvoeren

In verband met het nieuw aanleggen van de bestrating door de gemeente moeten de coniferen weg. De coniferen staan naast de oprit, de wortels ervan drukken de stenen omhoog. Als alles klaar is willen we daarom de oprit opnieuw laten leggen. Voor nu moeten de coniferen afgezaagd worden. Graag zou ik de kosten ervan willen weten. Het gaat om 13 coniferen op rij, met een aardige hoogte. De coniferen moeten ook meegenomen worden. Goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen om vervolgens gras aan te leggen. Stamomtrek is ongeveer 30 cm.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een nieuwe schutting wil ik de boomstronk die op de erfgrens staat laten verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van 65 cm. Goed toegankelijk dankzij de stukke schutting.

Schutting en schuttingpoort plaatsen

Een recht stuk van 4 schermen plus hardhout palen plaatsen. Dan achter haaks daarop iets meer dan 5 meter schutting. Maar er zal een deur in komen op het midden van die 5 meter. De deur wordt 1.10 meter breed. Daar ligt ook een stoep met 30 x 30 cm tegels. De stoep is 1,5 meter breed. Dit gedeelte schutting krijgt betonpalen en 18 mm dikke planken (schermen van 180 x 180 cm). Voor de deur zullen houten palen of wat mogelijk is noodzakelijk zijn (kan dit ook beton zijn?). De deur krijgt een cilinderslot en beslag incl. gegalvaniseerd binnenframe. Graag het materiaal opnemen in de offerte. Het lijkt mij zinvol dat de vakman komt ter plaatse komt kijken.

Betonnen palen met houten schuttingen plaatsen

Ik wil mijn tuin met betonnen palen en hout schutting plaatsen de tuin is 12 meter lang en 5 meter breed. Hoeft geen poort/deur te plaatsen.

Ceder rooien

In ons achtertuin staat een Ceder van circa 14 meter hoog, helaas in slechte conditie. Wij willen de Ceder compleet verwijderd hebben. De stronk mag blijven staan. Gaarne hiervoor een vrijblijvende aanbieding.

Houten schuttingdelen en een poort plaatsen

Plaatsen van 9 delen (120cm hoog) en poort (1m breed). Houten schutting.

Schuttingdelen en terrasschermen plaatsen

Schuttingdelen/terrasschermen plaatsen. Ik koop zelf de schuttingdelen/terrasschermen + overig bevestigingsmateriaal met palen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is goed bereikbaar.

Schutting compleet plaatsen

De gemeente gaat begin volgend jaar de straat ophogen. Hiervoor willen wij graag een kunststof schutting geplaatst hebben. De coniferenheg zullen wij zelf verwijderen. Het gaat om een lengte van ongeveer 21 meter inclusief poortdeur met een hoogte van 1.80 a 2 meter. Onze hoekwoning is goed bereikbaar.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Drainage op een volkstuincomplex aanleggen

Namens de leden van onze volkstuinvereniging wil ik een offerte aanvragen voor het aanleggen van drainage op een terrein van 2,4 hectare. Die drainage moet een uitloop krijgen in een gemeentelijke sloot. De oude drainage is kapot en ligt er al 30 jaar. Momenteel komen de volkstuinen onder water te staan en de groente staat te verrotten. We hopen dat er een mogelijkheid is om dit probleem te kunnen oplossen en dat het betaalbaar is. Er staan huisjes en kassen op het terrein. We laten het graag even beoordelen en staan open voor uw advies.

Klein voortuintje aanpassen

Graag advies, overleg en vervolgens hulp bij uitvoering voor het aanpassen van klein voortuintje. Afmeting 1.50 meter diep, 5.00 meter lengte. Graag advies voor het snoeien of eventueel verwijderen van een hoge "kerstboom". Ik heb nog geen idee van welke materialen ik wil gaan gebruiken. Mogelijk kunnen de buxushagen blijven staan, of verplaatst worden. Ik zou graag meehelpen door bijvoorbeeld al wat materialen te verwijderen.

Tuin laten egaliseren

Tuin is 10 breed en 5 meter diep en heeft een afloop van 50 cm, dit moet worden geegaliseerd.

Grond met wortels afvoeren

Ik zou graag een aantal kuub vervuilde grond laten afvoeren. De grond is vervuild met wortels. Waarschijnlijk maximaal 6 kuub. Welke mogelijkheden hebben jullie en wat gaat het kosten?

Hekwerk Napoli laten plaatsen

Wij willen de Napoli hek laten plaatsen. Wij hebben echter geen idee wat daarvoor nodig is en hoe wij dit juist bevestigen. Het gaat om 12 meter.