Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lelystad of directe omgeving.

1462 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lelystad:

Tuin leeghalen en ontdoen van de aanwezige wortels

Ik zoek een partij die mijn voortuin boom- en struikvrij kan maken. Mijn voortuin is 32 m2. Het grindpad mag blijven liggen. Daarnaast dienen de struiken/bomen afgevoerd te worden.

Kunstgras leggen

We willen in onze nieuwe achtertuin een stuk met kunstgras voorzien. De ondergrond is al met zand voorzien en al vast getrild. Het gaat om een oppervlakte van circa 155 m2. Kunt u op basis van deze info een prijsopgave doen?

Bomen kappen en afvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie van u ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van één boom die is gaan splitsen en nu 2 bomen zijn. Deze staan in de achtertuin en zijn wel lastig te bereiken.

Schuttingsdelen met palen plaatsen

De oude houten schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een nieuw schutting laten plaatsen met houten schuttingsdelen en palen van beton of houten palen gefixeerd in beton. De lengte van de schutting is 10.80 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin staat een boomstronk van ongeveer 1 meter hoog. De stronk willen wij graag volledig laten verwijderen. De stronk staat redelijk vrij en de tuin is goed bereikbaar.

Graafwerk in de tuin

Wij willen een kuil in onze achtertuin van 4.50 meter bij 4 meter en 1 meter diep, 18 m3. Wij zijn zelf al gestart en er staat al een 10 m3 grondcontainer voor de deur en deze is gevuld met circa 5 m3. Hier kan dus nog 5 m3 bij. Er dient nog 13 m3 uitgegraven te worden. Het oppervlak is alvast afgestoken, diepe toplaag is weg. Wat zijn de kosten om dit verder uit te laten graven inclusief afvoer?

Tuin afgraven

De voortuin willen we 30 cm afgegraven hebben. Het deel van de voortuin dat gedaan moet worden is ongeveer 4 x 3 meter. Ik wil graag 2 prijzen weten: 1) Voor alleen afgraven en afvoer 2) Voor afgraven en afvoer en vullen met tuinaarde.

Twee hagen en een boom verwijderen

In onze achtertuin graag twee hagen van 12.20 meter en 8.80 meter verwijderen en een conifeer van circa 7-8 meter hoogte. Wij hebben geen achterom. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Gestabiliseerd zand voor een zwembad aanbrengen

Graag zouden wij een prijsopgave ontvangen voor het volgende: - Gestabiliseerd zandbodem voor aanleg zwembad. Oppervlak 7x5,5m 15 cm dik (waterpas afrijen voor plaatsing watervast plaatmateriaal als ondergrond). - Opvullen ruimte om het zwembad na opbouw ( ongeveer 20 m3) incl. Afrijen voor afwerking met terrastegels.

Nieuwbouw tuin ophogen

Betreft 465 m2 nieuwbouw tuin (woning is daar al vanaf) waarvan ongeveer 160 m2 bestrating en ongeveer 15 m2 tuinhuis. Tuin moet in zijn geheel ongeveer een halve meter opgehoogd worden. 175 m2 zand dan waarschijnlijk en 285 m2 tuinaarde? Tuin grenst aan het water.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

Achtertuin van ongeveer 12 x 6 meter, en voortuin van ongeveer 4 x 3 meter zijn jarenlang niet onderhouden. Wij willen graag de tuin leeghalen, egaliseren en alle tuinafval/struiken afvoeren. Tuin heeft een achterom, maar dit is een soort brandgang. Moet netjes ogen voor de verkoop.

Achtertuin renoveren

Ik wil kunstgras in combinatie met grijze platen en stenen verwelkomen houten elementen . Hangmat schommel en barbecue plaak nodig Achtertuin 40 m2

Tuin renoveren

De tuin van 12 bij 18 meter willen wij graag vernieuwen. Er moeten 2 terrassen gelegd worden met nieuwe bestrating en het grasveld vervangen. Verder zal er een looppad naar achter gelegd moeten worden en een houten schutting van 4 meter breed en 1.80 meter hoog geplaatst worden. Als laatste willen wij graag een terrasoverkapping van 4 bij 4 meter. De materiaal keuze is hiervoor nog niet bekend. De tuin is via de garage te bereiken, er is geen achterom.

Groentetuin afgraven

Een strook met zand en grind afgraven wat groentetuin moet worden. Door de vermening met grind lukt het ons niet de schop erin te zetten. Betreft 4 a 5 m2.

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Hout/beton schutting laten plaatsen

Graag wil ik een beton/hout schutting laten plaatsen (19 planks). De palen moeten afgedekt worden met afdekpiramides. Het gaat om een erfgrensafscheiding van 10,60 meter en een stuk achterin de tuin van 2,80 meter waar ook een poort (inclusief een stalen frame en RVS hang en sluitwerk) van 1 meter breed in verwerkt moet worden. Het beton mag geen rots- of stenenmotief of iets dergelijks zijn maar gewoon basic.

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.

Tuin bestraten

Tuin ophogen met 3.5 m3 ophoogzand. Het gaat om een tuin waar 32 m2 tuintegels ingelegd en ingevoegd moeten worden. De tuintegels en ontwerptekening zijn aanwezig.

Gazon aanleggen en bestraten

De achtertuin die goed bereikbaar is wil ik graag renoveren. De oppervlakte is ongeveer 17 meter lang en 18 meter breed. De bestrating en het gras moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de tuin geëgaliseerd worden en wil ik graag bestrating en gras laten plaatsen. Hiervoor wil ik graag advies van de vakman ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Schutting plaatsen met betonnen palen

Plaatsen van 6 x 1.80 meter tuinschermen met betonnen palen en onderplaten van beton. Is afscheiding tussen twee woningen, dus vanaf de achterkant van de woning. Betreft een recht stuk.

Hekwerk plaatsen

Een klassiek hekwerk plaatsen. Bij Praxis geweest en helaas geen hekwerk gezien, wat vroeger wel aangeboden werd. Ik wil een hekwerk om anderen buiten de tuin te houden. Het moet dus voldoende hoog zijn om niet zomaar over te stappen. Er moet ook een deurtje met slot in. De tuin is vier meter breed. Kunt u dit compleet aanbieden? En een houten deurtje opnieuw vastzetten? Kunt u dat ook doen?

Bestaande vijver dieper maken

De vijver is nu circa 6 x 4 meter met vijverfolie, 15 jaar oud, maar 50-60 cm diep. Wij willen in ieder geval de vijver minimaal 1,20 meter diep hebben. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? Er zitten windes in en voldoende zuurstofplanten. De rand is met betontegels afgewerkt.

Boomstronken verwijderen

2 boomstronken (20 cm doorsnee en 30 cm doorsnee) verwijderen van twee bomen die op 1 meter hoogte zijn afgezaagd. Liefst uitgraven op minimaal 40 cm diepte.

Coniferen snoeien en afvoeren

In verband met het nieuw aanleggen van de bestrating door de gemeente moeten de coniferen weg. De coniferen staan naast de oprit, de wortels ervan drukken de stenen omhoog. Als alles klaar is willen we daarom de oprit opnieuw laten leggen. Voor nu moeten de coniferen afgezaagd worden. Graag zou ik de kosten ervan willen weten. Het gaat om 13 coniferen op rij, met een aardige hoogte. De coniferen moeten ook meegenomen worden. Goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen om vervolgens gras aan te leggen. Stamomtrek is ongeveer 30 cm.