Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lelystad of directe omgeving.

1452 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lelystad:

lekkage vijver oplossen

lekkage opsporen en dicht maken. De vijvers is ongeveer 3x4 meter plaats lelystad

Bron voor grondwater slaan met certificaat

Wij willen graag een bron laten slaan /pulsen op de ponyclub voor het beregenen van de rijbak. Het gaat om een oppervlakte van 20m x 40m. Graag een put met een capaciteit van 10 kuub per uur. Het terrein is goed te bereiken vanaf de straatkant.

Twee maal per jaar haagbeuk en lei-linde onderhouden

Ik zoek een hovenier die mijn tuin jaarlijks (2 maal bijvoorbeeld) kan onderhouden. Het gaat om 35 meter aan haagbeuk en een aantal lei-lindes.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik volkstuin

Wil een waterput met handbedieningpomp{zwengel}, eventueel met motorpompje op volkstuincomplex aan de rand van Lelystad. tuin is 400 m kleigrond. Misschien willen nog anderen ook een pomp maar daarvoor moet ik eerst de prijs weten en de mogelijkheden.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten wat het mij kost om een gewone houten schutting te laten plaatsen van 5.40 breed

Schutting

Graag will ik weten wat het kost om schutting van 8 meter te laten zetten.

Oprit op camping aanleggen

Wij zijn bezig een sta caravan te kopen. Daar moet een oprit komen van 7 bij 3 er zit nu gras in. Ik zoek dus een stratenmaker die 21 m2 aan bestrating kan aanleggen.

Vernieuwen cq reparatie damwand

In mijn tuin bevinden zich damwanden (grondkeringen) ter overbrugging van het hoogteverschil. Deze zijn meer dan 20 jaar oud, gemaakt van hardhout maar een deel van de planken zijn aan het wegrotten, terwijl de constructie die de planken vasthoudt goed lijkt. Het gaat om ca 25 meter.

Bamboe uitgraven

Ik wil 1 bamboeplant uit mijn achtertuin laten verwijderen. Hij is inmiddels gesnoeid, maar nu moet hij nog uit de grond. De plant bestrijkt circa 1 vierkante meter. Een graafmachine o.i.d. is geen optie, dit vanwege de positie in mijn siertuin. Het graafwerk zal handmatig moeten gebeuren. Het afvoeren van de struik is niet per se nodig.

Achterschuttingen

Goedendag.wij willen als buren graag nieuwe schuttingen Het gaat om: 1) 1 lange schutting van 19 meter en 1 gezamelijke schutting van 11.8 meter. 2) 1 gezamelijke schutting van 11.8 meter. 3) 1 dwars schutting van 4.3 meter met brede poort 4) 1 gezamelijk schuuting van 14.3 meter 5) Gezamelijke schutting van 14 .3 meter 6) Een extra stuk van 1.6 meTer met brede poort 7) 1 schutting tegen schutting van de buren aan van 9.4 meter. Graag voor ieder adres een afzonderlijke offerte. Het gaat om het plaatsen van schutting.(beton onderzijde rotsmotief oid) donkermet douglashout. Eventueel ook graag offerte extra voor afbreken en afvoeren Ik wilde graag fotos toevoegen maar dit lukt niet. Misschien kan ik ze mailen oid.

Grond afgraven achtertuin (nieuwbouw) en vullen met ophoogzand

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag onze achtertuin uit willen laten graven (ongeveer 20 cm diepte), afvoeren en vervolgens ophoogzand laten plaatsen. Wij kunnen u helaas niet uitnodigen om de tuin te bezichtigen, wij krijgen 1 mei de sleutel. Wel hebben wij een plattegrond van de achtertuin en het gaat om circa 36 vierkante meter tuin. De tuin is tot 12 mei via een gezamenlijk binnenterrein te bereiken, hierna zal er een schutting omheen staan. Onze voorkeur gaat daarom uit om voor 12 mei het project uit te voeren, omdat het dan nog makkelijker bereikbaar is. Wij zijn erg benieuwd naar een prijsopgave voor het gevraagde. Zie bijlage voor afmetingen. Indien mogelijk via de mail te reageren, telefonisch slecht bereikbaar.

Replace fence and tiles

Hello, I am loooking to renovate my garden with a new fence and tiles. The current fence needs to be removed, it's not the complete garden fence, but 1 side. I have a corner house, and it's the side facing the corner that needs to be replaced. The total is 50 m2, but this is about a part of 6 m, including the gate. The current tiles need to be removed. It's about 30 - 35 m2.

aanleggen schutting voor hoekwoning

Wij zouden graag een offerte aan willen vragen voor onze achtertuin. Wat hebben wij voor ogen hebben: Schutting plaatsen (ca 31 in totaal). Hiervan zou 23m een hoge schutting worden en 8m lage schutting. De schutting zouden wij graag geplaatst willen hebben met betonnenpalen en op hogere betonnen stenen, zodat die nog een stuk van de grond af is. Wij hebben een hoekhuis dus willen hem graag zo stevig mogelijk. Wij kunnen zelf de tuin leeghalen en klaarmaken zodat er alleen hoeft worden opgebouwd. Wij horen graag wat ons dit zou gaan kosten.

Gazon verwijderen en afvoeren, daarna aanvullen en bestraten (105m2)

Achtertuin 45m2 gazon verwijderen en 0,15 m afgraven incl. Afvoer gazon/grond. Opvullen met zand voor aanleg terras. Mogelijkheid voor kleine graafmachine ( max 0,85m breed) Bestaande terras (60 m2) tegels verwijderen (0,5x0,5) en zand aanvullen (ongeveer 1a 2 m2 zand aanvullen). Bestraten achtertuin (45+60=105m2), stenen/ tegels nog uit te zoeken. Bestaande oprit plus voortuin ophogen en herbestraten (52m2).

Beukenhaag verwijderem

Er moet een beukenhaag verwijderd worden, inclusief de wortels. Ongeveer 13 meter lang en minder dan 2 meter hoog. Graag ontvang ik offertes hiervoor inclusief afvoeren. De tuinen zijn bereikbaar via de achterom. Er staat een schuur aan de ene kant en een houten vlonderterras aan de andere kant. Wij plaatsen zelf een nieuwe schutting.

Coniferen laten verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 8 coniferen en een paar struiken laten verwijderen en afgevoerd willen hebben.

Onderhoudsvrije tuin met kunstgras aanleggen

Wij willen een renovatie van onze tuin met een stukje kunstgras en nieuwe tegels. Onze tuin is 24 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting plaatsen

Hout betonschutting plaatsen tussen de buren. 12 meter lang, zonder poort in de goedkoopste uitvoering. Materiaal willen graag laten verzorgen door de vakman, de tuin is makkelijk te bereiken.

Omgewaaide schutting herstellen of opnieuw plaatsen

Ik wil graag een omgewaaide schutting laten herstellen en als herstel niet mogelijk is, graag opnieuw plaatsen. Het is aan 1 kant omgewaaid (niet aan de kant van de buren) dat gedeelte dat hersteld moet worden, is plus/minus 24 m lang. Er moet ook een nieuwe poort in, graag zou ik die ongeveer 120 cm breed hebben. De schutting graag 200 cm hoog. Graag zou ik een offerte willen ontvangen van het geheel, van wat dit gaat kosten.

Leveren en plaatsen nieuwe schutting

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan vervangen. Dit na de ontstane stormschade. Het gaat om 760 cm en 600 cm aan schutting. Daarnaast moet er ook een poort geplaatst worden. De schermen mogen van hout en de palen van beton.

Damwand plaatsen

Wij hebben een damwand nodig van 15 meter breed. Momenteel staat er niks, de vakman kan dus meteen beginnen met plaatsen.

Herinrichten van bestaande achtertuin

Herinrichten bestaande achtertuin (op het zuiden), opnieuw aanleggen terras en pad naar schuur, aanleggen waterdoorlatende kunstgrasmat (ca. 3 x 5 meter), verschillende struiken en planten borders. Dat alles onder het mom van een onderhoudsarme tuin waarin tevens 2 bestaande catalpa's zijn geïntegreerd. De catalpa's hebben een goede snoeibeurt nodig om hen weer in vorm te krijgen. De tuin is 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gras, grond afvoeren en bestraten

Het gras en zwarte grond afvoeren ~20m2 25cm diep. Ophoogzand voor bestrating aanbrengen. Oude opsluitband verwijderen (zie tekening.) Nieuwe palissade betonrand aanbrengen als afscheiding tussen bestrating en plantenbak. De palissade rand steekt 5cm boven bestrating uit. Bestaande bestrating bestaat uit bont gemengde beton klinkers deze moeten aangevuld in dezelfde kleur voor het nieuw te bestraten deel. De bestaande bestrating is licht verzakt door het gewicht van de auto en moet vlak gemaakt worden. Maten staan in tekening. Voor extra informatie graag mailen of bellen.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een compleet nieuwe hardhouten schutting van 2 meter laten plaatsen en ik ben benieuwd naar hoeveel dit kost. Graag een offerte.

Krulwilg snoeien en inkorten

We hebben een krulwilg die inmiddels weer zo groot geworden is dat hij boven het huis uitkomt. En aangezien wij deze zomer zonnepanelen hebben aangeschaft en de boom schaduw geeft waardoor er geen optimale opbrengst mogelijk is. De boom staan aan de zijkant van ons hoekhuis in officieel de gemeentetuin, maar de boom is vele jaren geleden door mijzelf geplant. De boom is op dit moment slechts van een kant te bereiken.