Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in tuin:

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Ik heb weet niet hoe diep deze moet. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Ens (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan in tuin

Ik wil een water put laten slaan, of boren in Emmeloord, voor een tuin van 150 m2, T water moet uiteraard wel geschikt zijn om te beregenen. Met kraan en een elektrische pomp. Eventueel kan ik zelf mee werken!

Put slaan

Ik wil een waterput geslagen of gepulst hebben van circa 10 meter diep. Er is een pad van 1,50 meter breed en een poort van 2,50 m hoog.

Waterput slaan voor beregening

Ik wil een waterput slaan voor het beregenen van de tuin. De tuin is ongeveer 300 vierkante meter. Er is een zijpoort 1,20 m.

Waterput slaan en pomp leveren

Bij ons vakantiehuisje een waterput slaan inclusief levering pomp. Goed toegankelijke plek.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Offerte voor een bron, inclusief pomp. Er is een achterom van ongeveer 2 a 2.50 meter breed.

Waterput slaan in de tuin

Tuin van 1000 m2. Ik wil graag een waterput laten slaan. Eventueel met pomp. Ligt aan de kosten van de pomp daar er vele pompen in omloop zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Bestaande tuin, in centrum van Amsterdam, met auto bereikbaar, grond hoeft niet afgevoerd te worden. Oppervlak tuin ongeveer 1400 m2 Gebruik voor bevloeiing van de tuin. Tuin grens an een gracht/kanaal (Westerkanaal), zie voor ligging ook hier hebben we water uit gepompt, waarschijnlijk is het water te zout, geeft bruine vlekken op planten. Dus... verzoek om een bron te slaan.

Waterput laten slaan

Ik wil weten wat een waterput slaan kost, 7 meter diep. Kunststof of metaal is allebei goed, gaat om een volkstuintje. Goed toegankelijk dus.

Waterput slaan in de tuin

Wij willen graag een waterput laten slaan en het water gebruiken om de tuin te besproeien. De diepte van het grondwater is 6 meter. De tuin is totaal (voor achter en zij) ongeveer 200 m2.

Het slaan van een waterput

Mijn tuin is 2000 m2. Ik wil een put met elektrische pomp en slang waarop ik meerdere slangen kan aansluiten. Dus zeg maar een basisuitrusting. Voor verdere aanleg in de tuin verzorg ikzelf. Het grondwater zit 10-12 meter diep.

Partners

Partners van Casius