Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in tuin:

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Ik heb weet niet hoe diep deze moet. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Ens (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in tuin uit heel Nederland:

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on) mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?

Waterput slaan in de achtertuin

Willen graag bron laten slaan in achtertuin, hebben een tuin van +/- 150 m2. Gebruik sproeien als eerste doeleinde. Wel compleet, werkend met pomp.

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Waterput slaan voor tuinberegening

in onze tuin van 800m2 willen wij graag een waterput slaan. Doel is om de tuin te besproeien. Machines kunnen goed de locatie bereiken. Waterverbruik en hoeveel bar dat geleverd moet worden is nog onduidelijk. Ik verneem graag de kosten hiervan.

Puntstuk slaan en pomp installeren

Ik wil graag een waterput in mijn tuin laten boren om hier dmv een pomp mijn tuin te kunnen beregenen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Waterput slaan en pomp aansluiten

Wij willen graag een put in de tuin hebben om met grondwater onze tuin water te geven. Graag ook de pomp aansluiten. Verder leggen wij het zelf aan (het gedeelte na de pomp).

Waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen

Ik ben mijn achtertuin aan het renoveren en zou graag een offerte ontvangen voor het slaan/boren van een waterput incl afvoer afval/slib etc. Ik heb een tuin van circa 600 m2 die nog volledig moet worden gerenoveerd. Daarnaast zou ik graag een offerte ontvangen voor het leggen van graszoden op een deel van de tuin (circa 250 m2) inclusief het egaliseren, bemesten etc.

Waterput slaan in de achtertuin en voortuin

Ik heb reeds een waterbron in de achtertuin. Deze moet verplaats worden en ik wil een extra put in de voortuin. Het water zit op ca 5 meter. Het is pure zandgrond. Doel is beregenen van tuin.

Waterput slaan of bestaande put aanpassen

ik heb een put van 7 meter diep, en ik heb veel last van geel zand in zuigslang. Ik vroeg me af of dit weggehaald kan worden zodat de put weer werkt, of of het mogelijk is om een nieuwe put te slaan als dat niet lukt. Ik hoor het graag.

Waterput slaan of pulsen

Voor mijn particuliere tuin van ca 400 m2 wil ik graag weten wat het slaan van een waterput en installeren van een pomp kost. Helaas moet deze met de hand worden geslagen. Met machine is niet haalbaar door bereikbaarheid achtertuin. Doel is voor het besproeien van de tuin.

Partners

Partners van Casius