Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in tuin:

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Ik heb weet niet hoe diep deze moet. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Ens (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in tuin uit heel Nederland:

Waterput in de tuin slaan en elektrische pomp aansluiten

Oude puls werkt niet meer, zit verstopt / zuigt lucht aan. Waterpomp is nieuw, maar er moet een nieuwe puls geslagen worden. Met spoed, want 800 m2 gras is net ingezaaid.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Graag zou ik in de achtertuin een waterbron/put geslagen hebben. Wat kost dat? Het installeren van een bronpomp doen we zelf. Ik heb een achterom met een poort van 2,05 meter hoog.

Waterput slaan in tuin

Betreft het slaan van een waterput ten behoeve van het bijvullen van een vijver. Capaciteit ca. 1 vierkante meter per uur (meer mag ook uiteraard).

Waterput slaan of boren in de achtertuin

Graag een offerte voor het slaan of boren van een waterput (inclusief pomp en aansluiting) voor het besproeien van de tuin. Tuin is lastig bereikbaar. Ik heb een schematische tekening beschikbaar.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een zwengelpomp in mijn moestuin hebben. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan, om de tuin te kunnen besproeien. Zandgrond. De tuin is reeds aangelegd, smalle doorgang naar gewenste put locatie.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Graag een offerte voor het slaan of boren van een waterput (inclusief pomp en aansluiting) voor het besproeien van de tuin en eveneens voorzien van water voor toilet en wasmachine.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput maken in de tuin om met grondwater de tuin te kunnen besproeien en bijvoorbeeld de auto te wassen. Graag ontvang ik een offerte wat het kost. Het perceel (totaal 635 m2) is gelegen in Bunnik, redelijk dicht bij de Krommerijn. De bovenste laag grond is vooral kleigrond (en al best vochtig). Dank voor uw bericht.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een tuin van circa 33 meter lang en 12 meter breed en wil achterin een grondwater bron geslagen hebben om daar een pomp en 4 "beregenings sproeiers" aan te koppelen. Mijn 2 buren beschikken reeds over een grondwater bron, dus de mogelijkheid er toe is aanwezig. Ik zou hier graag een offerte voor ontvangen.

Partners

Partners van Casius