Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Emmeloord of directe omgeving.

198 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, schutting plaatsen (en terras herbestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Emmeloord:

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag een stuk van 12 m2 met kunstgras aan laten leggen, maar eerst laten egaliseren. Wat zijn hier de totale kosten van?

Tuin egaliseren, beplanting, struiken,kleine boompjes weghalen

In de goed bereikbare achtertuin wil ik graag de beplanting, struiken en kleine boompjes weg laten halen en afvoeren. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden. De tuin is ongeveer 30 meter lang en 5.5 meter breed.

Lekkage vijver repareren

Onze vijver van 3x3. lekt. Ik zoek een vijver specialist die het lek kan opsporen en kan repareren.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Plaatsen van schutting, tuinhuis en veranda, 130 m2 bestraten.

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan of boren in Emmeloord, voor een tuin van 150 m2. Het water moet uiteraard wel geschikt zijn om te beregenen. Met kraan en een elektrische pomp. Eventueel kan ik zelf mee werken. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Schanskorf schutting plaatsen

De eerste fase is het plaatsen van een schutting met de buren. Wij willen graag een schanskorf schutting met natuursteen, licht van kleur. Of een combinatie van deze delen met houten schuttingdelen. Allen met een hoogte van 2 meter. De lengte is 10 meter. Daarnaast willen we de achtertuin aanpassen met daarbij een plaatsing van een schuurtje met een overdekt zitgedeelte. Maar dat is fase 2. Voor de eerste fase graag een gedetailleerde offerte, inclusief materialen en uren.

Thuja kappen of rooien

Ik wil de boom op de foto graag weg laten laten.

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik zou graag 1 schuttingdeel willen plaatsen met betonpalen en 1 deur.

Schutting plaatsen

Het gaat om 12 meter hout beton

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).

Antraciet Zweeds rabatschutting laten plaatsen

Wij willen in onze tuin een rechte antraciet Zweeds rabat schutting laten plaatsen van 8 meter lang en 180 cm hoog. Bij voorkeur willen we ook antracietkleurige betonpalen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Betonpalen met Douglas schutting plaatsen

Beschrijving Hout/beton schuttingsysteem: 1. Scherm Douglas hout 2. Betonpalen antraciet 12 x 12 systeem 3. Betonplaten antraciet glad 4. 2x Poort b x h = 100 x 190 cm incl. Cilinderslot met sleutels Situatiebeschrijving 1; tussenscheiding huisnummer 6 en 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 11,00 meter met 2 delen schanskorf inclusief vulling. Situatiebeschrijving 2; achterkant huisnummer 6 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 3; achterkant huisnummer 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 4; tussenscheiding huisnummer 8 en 10 Antraciet Rabbat schutting van totaal 11,00 met antraciet palen Plaatsen jullie ook schanskorven? In dat geval graag een 2e offerte/meerprijs willen ontvangen indien in situatiebeschrijving 1 2 gevulde schanskorven geplaatst worden. Tevens graag een foto hoe de schutting eruit zou komen te zien.

Maatwerk schuttingdeur

Graag wil ik een schuttingdeur van 90 x 210 cm (volgens mij maatwerk) laten maken. Eventueel mag u de deur ook plaatsen, maar dat is nog nader te bepalen. Ik heb een voorkeur voor een dichte deur, van geïmpregneerd hout. Graag van kwaliteitshout (zware kwaliteit, maar niet perse hardhout), wellicht Douglas? Ik zie graag uw voorstel tegemoet.

Schuttingen bij nieuwbouwwoningen plaatsen

Het plaatsen van 67 meter schutting, bij 5 woningen. Inclusief 4 poort delen. Het gaat hier om een schutting van beton/hout. Het beton worden gewoon witte palen. De schutting delen worden 21-planks delen. Graag zou ik hier een offerte van willen hebben zodat ik het kan overleggen. Er is een foto beschikbaar.

Kunstgras aanleggen en trampoline plaatsen

In de achtertuin willen wij het bestaande gras laten vervangen voor kunstgras. Daarnaast willen wij op deze plek een trampoline laten in graven. Oppervlak huidig gras betreft 6,7 x 4,6 meter en de trampoline betreft een Ø 3,30 meter variant. Kunstgras en trampoline (incl. Aanverwante artikelen) kunnen eventueel door vakman worden geleverd. Afvoeren restmaterialen wordt door de vakman verzorgd. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Breed aan de zijkant van het huis.

Tuinhuisje verwijderen en schutting plaatsen

Een houten tuinhuisje moet worden afgebroken en worden afgevoerd, er moet een tuin schutting worden geplaatst. Lengte (naar schatting) 10 meter. Er staat nog geen schutting. De schutting kan geleverd worden. Een standaard houten schutting.

Tuin grondig renoveren

Wij willen onze achtertuin van 13 x 13 meter laten renoveren. We willen een nieuw terras aan laten leggen van 3 x 10 meter. Een houten vlonder van 3 x 4 meter moet worden verwijderd en afgevoerd en dat stuk willen wij ook laten bestraten. Verder moeten er enkele borders worden aangelegd van 13 meter lang en 3 meter breed. Er moeten 2 haagbeuken worden verwijderd, inclusief de wortels. Ook moet er een speeltoestel worden verwijderd en afgevoerd. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en de materiaalkeuze.

Monteren van schuttingdelen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van 3 houten schuttingsdelen inclusief de palen.

Hek om voortuin.

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een hek rondom mijn voortuin.

Boomstronken en haag verwijderen

Graag wil ik de boomstronken in mijn achtertuin van 15 bij 12 meter laten verwijderen. Het zijn er ongeveer 10. De grootste is ongeveer 40 cm breed. Ook wil ik een coniferen haag van 13 a 15 meter lang laten verwijderen en afvoeren. Verder zal er dan eventueel graszoden gelegd moeten worden met een oppervlakte van 10 bij 10 meter.

Gat graven voor een trampoline

De trampoline is 4.23 bij 2.44 meter en ik zou deze graag ongeveer 60 cm diep laten ingraven.

Schuttingdelen met betonnen palen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 5 schuttingdelen, met betonnen onderplaten en betonnen palen.

Schutting herstellen

5 nieuwe palen plaatsen tussen de schutting, de schutting is 6 meter. Betreft verzekeringswerk. De gehele schutting is omgevallen door windschade, nu staat deze omhoog met touwen en andere ondersteuningen. De schutting zal eerst gedemonteerd moeten worden waarna deze vervolgens weer in elkaar gezet moet worden.

Lekkende vijver renoveren

Lekkende vijver renoveren. De vijver heeft een L-vorm. De langste zijde is circa 6 meter en korte zijde is 4 meter. Het diepste punt zal tegen de 2 meter aan liggen. Mogelijk ook aanpassingen maken voor de styling van de vijver.

Werkzaamheden in de achtertuin

We willen graag een boompje (circa 3 meter hoog) en wat buxussen verplaatsen. Ook 2 stronken (hedera) laten uitgraven en terras opnieuw laten leggen circa 32 m2 met de huidige of nieuwe tegels. Achtertuin is alleen bereikbaar via buren door smalle schuttingdeur of door het huis.