Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bouwgrond afvoeren:

Bouwgrond afvoeren

Graag ontvang ik van u een prijs voor het afvoeren van bouwgrond ongeveer 80m3
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwgrond afvoeren uit heel Nederland:

Nieuwbouw tuin afgraven, afvoeren en opvullen met zand

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven en afvoeren van het bouwgrond bij een nieuwbouwwoning. De tuin dient te worden opgevuld met zand. De hoekwoning is goed bereikbaar vanaf de straat. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en er zal 15 cm zand gestort moeten worden.

Tuin afgraven en zand leggen bij nieuwbouw

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7. 5 bij 5.5. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter (660m2). Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn. Met vriendelijke groeten, Zoë Geneste

Bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7.50 bij 5.50 meter. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter, 660 m2. Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn.

Uitgraven en afvoeren van bouwgrond

Uitgraven en afvoeren van bouwgrond inclusief zand voor totaal 4 huizen. 90 m2 per woning.

Bouwgrond afgraven

(Bouw) Grond afgraven en afvoeren 30-35cm. Ongeveer 40 m3. Goed bereikbaar met groot materieel. Aan een openbare weg.

Bouwgrond afgraven, egaliseren, betegelen en kunstgras aanleggen

Ons nieuwbouwhuis wordt over een jaar opgeleverd. De achtertuin is 5.40 bij 10 meter, minus een schuurtje van 2 x 3 meter. Dus in totaal 48 m2. De tuin is goed bereikbaar via achterdeur die direct aan parkeerplaats grenst. - We willen de bouwgrond graag laten afgraven, 20cm diep. - We willen tegelzand laten storten en laten egaliseren. - We willen een gedeelte van de tuin laten betegelen ca. 25 m2 - En we willen op ongeveer. 10 m 2 kunstgras laten aanleggen. Het afvoeren van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Dit najaar willen wij onze tuin gaan aanleggen. Wij hebben reeds een ontwerp gemaakt die wij graag willen laten uitwerken. Het gaat om, het afgraven van een nieuwbouwtuin en afvoeren van de grond. Hierna zal er zand, aarde en puin gestort moeten worden. Er zal een terras geplaatst moeten worden, looppaden, houten vlonders, een tuinhuisje, schuttingwerk en beplanting. Op dit moment is de tuin nog kaal, alleen bouwgrond. De tuin is 14.97 meter breed en 25.57 meter lang.

Tuin afgraven, zand afvoeren en nieuw zand storten

Het betreft een nieuwbouwhuis; opgeleverd per 1/3/'18 in Delft. We willen graag een indicatie van de kosten om het afgraven van bouwgrond en aanvullen met zand. De tuin is +/- 40 m2; de optie die door de aannemer oorspronkelijk werd aangeboden was afgraven en een laag van +/- 30 cm zand. Maar deze is waarschijnlijk niet meer beschikbaar.

Bouwgrond afvoeren

Er dient ongeveer 120 m3 afgegraven bouwgrond afgevoerd te worden. De grond ligt op een kavel en is goed bereikbaar.

Tuinaanleg bij een nieuwbouwhuis

60 cm omspitten vanwege verdichting onder gras en beplantingsvakken. Oprit 20 cm repac en 20 cm zand. Terrassen 20 cm uitgraven en 20 cm zand plaatsen. Combinatie van klinkers en keramische tegels (stelpost 45 euro) zie tekening, randen klinkers iets groter dan hier aangegeven. Bouwgrond onder gras 5 cm afvoeren en bij mesten met tuinaarde, beplantingsvakken bouwgrond afvoeren en tuinaarde plaatsen. Fietsenschuur van geïmpregneerd zwart gespoten rabatdelen, dak doorlopend tot aan huis en deur om voorkant af te sluiten ook in zwart horizontaal rabbat (anders dan op tekening). Erfafscheiding buren links beukenhaag 1. 8 meter zicht dicht. Links achterin berging en overkapping staan er al. Schutting achterburen,15 meter geïmpregneerd en zwart gespoten rabat 1.80 hoog. Hedera erfafscheiding rechterkant staat er al, aanvullen voor lage muurtje (eerste tot tweede krijsje (iets anders dan op tekening). Afscheiding rechts voorkant hekje 1.20 meter en beukenhaag 1 m (zodat je er niet door kan lopen dus flint dicht). Ingegraven berg trampoline. Nog geen beplanting anders dan beuken erfafscheiding.