Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsten:

Schutting plaatsten

Ik wil een nieuwe schutting laten zetten, een houten betonnen schutting. De lengte is 15 m en de breedte is 6 m, ik zou ook 2 poorten laten plaatsen: 1 van 1 m breed en die andere 1.10 m breed. Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten. Voor de helft is de huidige schutting eruit gevallen, de rest moet eruit worden gehaald. Graag een offerte inclusief materiaal en een offerte exclusief materiaal.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsten uit heel Nederland:

Schutting plaatsten

oude schutting is omgevallen en weggehaald. De vraag is hoeveel een nieuwe schutting incl. laten plaatsten kost. Ik wil gewoon standaard geïmpregneerd hout. Het gaat om 14 m. Misschien moeten er alleen palen geplaatst worden geplaatst en een paar planken gerepareerd, wat zou dit eventueel kosten en wat zou het kosten als de schutting in zijn geheel wordt vervangen? Het gaat om de schutting tussen mij en mijn buurman in.

Tuinrenovatie

We zijn een jaar terug in ons huis komen wonen. We hebben een tuin maar deze bestaat vooral uit tegels. We willen graag gras laten aanleggen en wellicht wel nog een stuk met tegels. Willen ook een nieuwe schutting om de tuin heen laten plaatsten. Staat nu nog een tuinhuisje (zie foto). We zijn nog aan afstemmen of we deze willen laten staan of weghalen. Denk dat de tuin rond 20 m2/25 m2 is. We hebben een achterom van ongeveer 980 cm breed. Al het benodigde materiaal mag de vakman opnemen in de offerte.

Een nieuwe schutting plaatsten

het pand staat in Tilburg. De heg wordt verwijderd. Clickmelding en meerprijsopgave voor verwijderen wortels. De bestaande poort mag blijven staan. Tuin is 7,7 m diep, woning 10m lang. Ik gok ca 2m de hoek om en bij de poort 1m. Ook meerprijs poort opgeven aub, zit te twijfelen deze toch te laten vervangen. Hierin wil ik de bestaande slot behouden. De afmetingen van te realiseren schutting gaan 17.7 x 2 x 1 meter zijn . Als er een goedkoper alternatief is (hardhouten palen met schermen bijvoorbeeld), dan graag daarvan ook prijsopgave. Offerte incl plaatsten!

Tuin leeg halen en dan weer inrichten

Ik wil graag de voor en achtertuin leegruimen en daarna een groot deel betegeld hebben. Tevens houten schutting met betonnen palen plaatsten (18 meter) en een thuis huis. Achtertuin is 6x9 meter. Voortuin is 6x5 meter. In de voortuin moet er ook een grote boom gekapt worden. Op dit moment ligt er een deel tegels welke ook verwijderd moeten worden. Ik ontvang graag een offerte.

Schutting met betonpalen plaatsten

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan afmaken. Vorig jaar is er een stuk schutting geplaatst door een bedrijfje dat sindsdien niet meer te achterhalen is. Nu moeten er nog 3 schuttingdelen bij worden geplaatst van hetzelfde type maar we weten niet wat deze scoring vandaan komt. Het gaat 3 panelen van 180 cm breed. De schutting heeft een betonnen onderrand met houten delen daarboven. Ook moeten er nog 2 of 3 betonnen palen (met sleuf) geplaatst worden.

Schutting met duur plaatsten

Ik wil schutting met deur plaatsen. De schutting is 2,45 bij 1,80 meter.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een beton/ houten schutting laten plaatsen en een stukje van de carpoort ongeveer 1. 10 bij de tuin trekken. Zo snel mogelijk laten plaatsten. Liefst binnen twee weken

Hout-/betonschutting laten monteren

Ik ben op zoek naar iemand die het plaatsten van een schutting in onze zijtuin op zich wil nemen. De lengte van de schutting is 11.40 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Schutting laten plaatsen achtertuin

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsten van schutting in onze achtertuin. De lengte van de schutting is 18.55 meter exclusief een poortdeur van 1 meter breed en de hoogte 1.80 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Meerdere schuttingen plaatsen

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het plaatsten van een schutting. Het zou gaan over de Jumbo 180 x 180 cm met bijpassende palen. Het zou gaan om een blok van 6 huizen. Ongeveer 60 strekkende meter. Dit is exclusief poort. Wat zal dit ongeveer gaan kosten? Het betreft nieuwbouw, dus er is geen voorwerk.

Partners

Partners van Casius