Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor renovatie tuinen:

Renovatie tuinen

Renovatie huis en tuinen voor en achter. Met betrekking tot de tuin: * Oude verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen, tuin is 8 m2 + afdak maken. * Voortuin is ook 8 m2, moet ook opnieuw betegeld worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie tuinen uit heel Nederland:

Renovatie van voor- en achtertuin

Wij willen graag een tuin renovatie van de voor en achtertuin. Beide tuinen zijn 90 m2. Het betreft een hoekhuis, locatie is goed toegankelijk. Voortuin: hoeft niet veel te worden weggehaald. In overleg nieuwe tegels aanbieden door de vakman. Ik wil geen schutting maar een dichte ophoging ter hoogte van een hek. Enkele palissades en tuinbakken aanleggen. Achtertuin bezit nog een vijver. Deze mag behouden blijven als het onderhoudsvriendelijk kan. Graag advies van de vakman hierover. Grasmatten aanleggen.

Bouwbegeleider bij groot onderhoud VVE (17 woningen, 28 p-plaatsen)

Wij zijn een VVE met 28 parkeerplaatsen in een souterrain garage onder een blok van 17 herenhuizen, bouwjaar 2005. Er is al enkele jaren sprake van diverse lekkages. In 2021 willen we groot onderhoud gaan uitvoeren. Dit betekent verwijderen aarde en groenvoorziening, tegels en terrasschermen en bitumen laag. Vervolgens aanbrengen waterdichte laag op het dak, standaard tegels, terrasschermen en groene heggen als afscheiding tussen de tuinen. De tuinen zijn allen ca. 4 m breed en 10 m lang. Wij zoeken een partij die ons kan helpen met aanvragen diverse offertes, advies bij keuze, en begeleiding van de renovatie.

Complete voor- en achtertuin renovatie

Circa 130 m2 achter- en voortuin renovatie, incl. poort. Tevens oude tuinen verwijderen. Gaat om tegels, gras, elektra en trapjes. Zie bijlagen. Verder dienen een nieuwe schuur, schutting, pergola, poortdeuren en hekwerk geplaatst te worden. Graag al het materiaal opnemen in de offerte. De situatie is goed toegankelijk. Ik ben bereikbaar voor toelichting/overleg.

Voor- en achtertuin renovatie

Wij hebben onlangs een huis gekocht met flinke achter- en voortuin. Graag willen wij beide opnieuw laten aanleggen in de periode maart/april. Denk aan voortuin: terras vernieuwen (nu vlonders), heg verlagen/vernieuwen en hekwerk vernieuwen en opnieuw oprit bestraten (andere tegels ook). Achtertuin ondergrond egaliseren en huiskant vochtvrij maken, opnieuw bestraten, inclusief borders en nieuw hekwerk. Wij zoeken mensen die kunnen helpen meedenken en uitvoeren Totale oppervlakte van beide tuinen is ongeveer 140m2

Volledige tuinrenovatie

Het gaat om de renovatie van de voor en achtertuin. In beide tuinen samen willen wij ongeveer 55 m2 bestraat hebben. In de achtertuin willen wij graag 2 stukken gras van ongeveer 4 m2. Op dit moment zijn de tuinen bestraat en beplant, dit moet allemaal verwijderd en afgegraven worden.

Tuin renovatie Zeewolde

De werkzaamheden zijn: - De tuin leeg halen. (struiken en een stuk oud gazon, klein deel terras); - Drie buxussen die herplaatst moeten worden; - Eén laurier die herplaatst moet worden; - Twee terrassen die aangelegd moeten worden met nieuwe tegels; - Tussen de terrassen (voor en achter in de tuin) paadjes die aangelegd moeten worden met de koppelstones, deze zijn al aanwezig; - Pergola bij het achterste terrasje; - Afscheiding tussen twee tuinen, betonmatten met hardhouten palen ertussen. Er is een tekening toegevoegd. Tuin is alleen door de garage te bereiken via gewone deur. Het grote terras is 20 m2 en de kleine achterin is 12 m2. Het hele kleine plaatsje is ca. 2 m2. De rest zijn de paden, 23 m2

ik heb een achtertuin met de afmetingen ...

ik heb een achtertuin met de afmetingen 7 X 9 mtr. (ruime schatting)en het is helemaal aan renovatie toe. Momenteel is het een onkruidparadijs maar dat kan ik wel verwijderen zodat het minder werk voor u is. ONtwerp heb ik het één en ander al bedacht: Eerst het geheel zand en antiworteldoek werk. Betegeling wil ik graag in chinees hardsteen(http://www.tuinhoutsteengoed.nl/aanbiedingen08/chineeshardsteen.jpg). klein grint tuintje erin van 1 bij 2 mtr. Van de kant van tuinachterdeur een steiger vloer(http://www.gemarko.nl/images/foto-s/natuursteen-tuinen-a/image/design_tuinen_gemarko_003.jpg)die 2 meter diep de tuin ingaat, die iets hoger is dan wat betegeld word.(zie afbeelding) Apart heb ik nog een zijpad naast me huis die ook dezelfde betegeling nodig zou kunnen hebben

Tuin renovatie voor en achter van een ...

Tuin renovatie voor en achter van een huis uit 1924, twee onder een kap. Geen bruikbare beplanting meer aanwezig, terras in prima staat, enkel een klein stukje bestrating aan de voorzijde van het huis moet vernieuwd worden. We hebben een redelijk goed idee hoe de tuin eruit moet gaan zien; strakke lijnen met buxus vakken en grote speelgazons voor de kinderen. De voortuin meet 18 bij 11 meter breed op het noorden (nw), achtertuin meet 20 bij 11 meter breed op het zuiden (zo). Bosgrond/zandgrond met veel bomen in de omliggende tuinen.

Tuin moet opgehoogd (door renovatie ...

Tuin moet opgehoogd (door renovatie tuinen beide buren wateroverlast), nieuwe bestrating terassen, gras en deels nieuwe beplanting borders. Enige aanpassing van de architectuur.