Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting beton hout plaatsen:

Schutting beton hout plaatsen

Wij hebben een U vorm schutting nodig van 2x8,50 en 1x 8,10. Alle zijdes graag hetzelfde (beton en hout) en wij willen deze geplaatst hebben. 2 opties met verschillende houtsoorten bv zou gewenst zijn en de offerte duidelijk aangezien wij het plan met beide buren moeten overleggen
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting beton hout plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschutting plaatsen

Huidige Houten geïmpregneerde schutting dient vervangen te worden. Schutting verwijder ikzelf, moet wel afgevoerd worden. Beplanting in de tuin verwijder ik ook zelf. Nieuwe schutting Lengte tussen huis en schuur 450 cm. Betonplaten zwart 10 x10 cm Tuinschermen 180 x 120 cm Onder zwarte beton of kunststof banden.

Plaatsen schutting

Graag een globale prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een schutting van circa 10 meter lang. Gelieve te offreren voor de volgende varianten: - hardhout, larics/douglas, geïmpregneerd hout. Palen moeten van antraciet-kleurig beton zijn. Verticale planken met optimale privacy en aan de onderkant afgedicht met een betonnen antraciet-kleurige plaat.

Schutting plaatsen met beton voet

schutting 25 meter inclusief poort en beslag

Schutting plaatsen

Wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen van 13 meter in de kleur beton antraciet. Het materiaal moet door het huis, er is geen poort. Palen in beton storten. 23 planks.

Uitgraven, egaliseren, nieuwe grond en materialen aanbrengen

Ik zoek een hovenier voor de volgende klussen: Achter: uitgraven, verwijderen en afvoeren van thuja's, enkele dennen en struiken in achtertuin. Ook wortels hiervan verwijderen. Oude grond weghalen en voedzame grond toevoegen. Nieuwe grasmat zaaien of aanleggen. Oud tuinhuisje verwijderen. Mogelijk extra beton voor nieuw tuinhuisje. Oude houten schutting verwijderen en nieuwe kunststof schutting plaatsen met gaas voor klimplanten. Terrastegels verwijderen, grond ophogen en nieuwe tegels leggen. Voor: deel tegels verwijderen, oude grond verwijderen en voedzame grond storten. Mogelijk nieuwe struiken leveren en/of planten. Afmetingen achtertuin 10 x 20, voortuin 6,5 x 4 meter.

Schutting op dakterras plaatsen

Ons terras heeft een hekwerk met strekmetaal en aan het eind 7 meter. De bedoeling is dat wij het hekwerk aan het eind van ons terras hoger willen naar bijvoorbeeld 1.80 meter. Wij willen hiervoor bamboe rollen gebruiken met bamboe stokken van ca. 25 mm dik aan het hekwerk windvast te monteren. Het hekwerk is 1 meter hoog en de ijzeren palen zitten in het beton gemonteerd.

Nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen

Schutting verwijderen, afvoeren en nieuwe schutting plaatsen van 13,5 m achterkant 4,43 m waarin 2 poorten van 1,20 m schutting is nu +3,60 m met hoogte van 1,80 rest van de afstand is +1,50 dit willen ,als dat kan ook weer zo achterin de tuin hoogte van 1,80 met bij ons en bij buren een poort van 1,20m graag offerte, schutting met beton-alen en grenen planken.

Schutting afbreken afvoeren en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn bestaande schutting van ong. 12 m. in de achtertuin laten afbreken en afvoeren en een nieuwe hout beton schutting laten plaatsen. De huidige schuttingpalen staan in beton, dat ook verwijderd moet worden. Ik heb een hoekwoning; de schutting bevindt zich aan de buitenzijkant van mijn tuin.

Achtertuin herinrichten, voortuin schutting plaatsen

Achtertuin circa 12 meter diep en 5 meter breed. - rondom voorzien van nieuwe schutting, hout op beton (2 meter hoog) - toegangsdeur met slot in de schutting - verwijderen van 1 naaldboom en 1 conifeer, beide circa 5 meter hoog. - verwijderen van overige struiken en planten - afbreken tuinhuisje circa 6 m2 - tuin is voor de helft voorzien van tegels, deze doorleggen in de hele tuin - plaatsen nieuw tuinhuis/ schuurtje met extra overkapping. Schuurtje circa 3 bij 2,5. Overkapping 2,5 meter (totaal 5 m over gehele breedte van de tuin. Voortuin circa 4 meter diep en 5 meter breed. - schutting aan de zijkant 4 meter (2 meter hoog) -schutting/hekje aan de voorkant 3 meter(1 meter hoog) Al het oude materiaal ook graag afvoeren

Veertien meter schutting plaatsen

Graag zou ik een prijs ontvangen voor het plaatsen van 2 delen schutting. 1x6 en 1x8 meter beide delen vanaf een huis naar een schuur. Uitgevoerd in bankirai hout, zichtdicht icm antraciet gecoate palen en onderschermen van beton. Alvast dank!

Partners

Partners van Casius