Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting beton hout plaatsen:

Schutting beton hout plaatsen

Wij hebben een U vorm schutting nodig van 2x8,50 en 1x 8,10. Alle zijdes graag hetzelfde (beton en hout) en wij willen deze geplaatst hebben. 2 opties met verschillende houtsoorten bv zou gewenst zijn en de offerte duidelijk aangezien wij het plan met beide buren moeten overleggen
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting beton hout plaatsen uit heel Nederland:

Bestaande tuin vernieuwen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een competitieve offerte kan uitbrengen voor het aanpassen van onze bestaande tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed. Er staat een kleine vijver in de tuin die we willen houden. De tegels in de tuin moeten opnieuw gelegd en verhoogd worden om zo de overstap van binnen naar buiten gemakkelijker te maken. Ook willen wij dat het tussenliggende gedeelte verhoogd wordt zodat er geen afstapjes en opstapjes meer zijn. Wij willen een tegel extra aan het eerste terras toevoegen, zodat deze wat dieper wordt (de huidige tegels zijn 60x60, deze willen we blijven gebruiken). Waar het nu verlaagd is willen wij, na gelijk leggen met de omliggende tegels, gras hebben. Dit kan kunst of echt gras zijn, hier krijgen we graag een splitsing in binnen de offerte, van zowel de grassoort als de opties binnen de grassoorten. Mogelijk willen wij ook in het gras een in beton gezette houder voor een droogmolen geplaatst hebben zodat deze altijd goed blijft staan. Op het moment staat er ook een pergola in de tuin. Wij zouden graag adviezen willen hebben over de opties van een andere pergola of andere optie waar we bijvoorbeeld een schaduwdoek aan kunnen bevestigen. Ook kijken we naar de mogelijkheid om hier een schommel aan vast te maken waar qua gewicht een volwassene ook op kan zitten. De schutting aan de linkerzijde van het huis willen we vervangen voor iets wat bij de tuin past en wat ook past bij de schutting aan de andere zijde. Dit moet wel in overleg met de buren en we willen dit ook apart als optie of als losse offerte. De poort hangt scheef en dient opnieuw afgesteld te worden of te worden vervangen, afhankelijk van de kosten. Ook moet er een slot in komen met een kleine sleutel. De poort heeft nu ‘dubbele deuren’ en dit willen we graag zo houden. De huidige beplanting mag weg en wij zijn op zoek naar advies over nieuwe beplanting.

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van coniferen, en hiervoor in de plaats, het plaatsen van een schutting met onder beton + het verwijderen van een conifeer (13 meter) in de voortuin. Alles is makkelijk te bereiken.

Hout-betonschutting

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren en plaatsen van een hout beton schutting recht 12,10 mtr zonder obstakels. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaande schutting verstevigen

Bestaande schutting zit los, palen moeten in beton gegoten worden. Lengte is 12 meter, zijn 7 palen.

17 meter rechte schutting hardhout op zwart beton plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting in de tuin. Oude verwijderen we zelf.

Schutting plaatsen

Op erfscheiding met buren een beton/houtschutting plaatsen onderbroken door een steenkorf 60 cm breed. Lengte 12,8 meter. Glad grijs beton, palen diamantkop.

Schutting vervangen

We zoeken iemand die een schutting kan plaatsen van 22 meter, met 3 hoeken en een poort. Graag een in beton. De huidige schutting zou eerst verwijdert moeten worden en afgevoerd. Er is heel makkelijk bij te komen. Er is een achterom aanwezig.

Hout-beton schutting

Ik wilde graag een offerte opvragen voor het leveren plaatsen van een hout/beton schutting, grenen met zwart/antraciet beton en 2 schutting deuren van 1,5 meter, de totale lengte van het geheel zou ongeveer 31 m zijn. Al het materiaal hiervoor mag de vakman aanleveren. De locatie is goed toegankelijk.

Schutting plaatsen

Ik beschik over een complete schutting, maar die dient nog wel door een vakman geplaatst te worden. Het gaat dus om een schutting plaatsen met palen en met beton vast in de grond.

Herstelwerk aan schutting en schuur

Wij hebben vorig jaar een nieuwe schutting laten zetten. Die is door harde wind scheef gezakt. Wij willen de schutting graag laten herplaatsen en zodanig dat er minder kans op omwaaien is. Verder hebben wij een oudere schuur waarvan de windveren zijn afgewaaid en de overspanning te weinig blijkt, waardoor het dak doorbuigt. Wij zoeken een timmerman/klussenman die dit voor ons wil oplossen. De vakman kan het beste even bij ons langs komen om te zien wat er te doen valt. nieuwe overspannende balk voor de schuur. Schutting graag in beton, er is makkelijk bij te komen

Partners

Partners van Casius