Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhagen verwijderen:

Coniferenhagen verwijderen

Aan beide kanten van onze tuin willen wij de coniferen hagen laten verwijderen en afvoeren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhagen verwijderen uit heel Nederland:

Coniferenhagen verwijderen en straatwerk ophogen

Voortuin opknappen: - Coniferenhagen aan beide zijden uitgraven en met een laag aarde afvoeren. De lengte van de coniferenhaag is 6.20 meter. Aan beide kanten staat er een haag. - Bestaande bestrating ophogen en aanvullen met een aantal nieuwe grote tegels, als looppad in het midden. Dat is een kleine 40 m2. Kunt u de nieuwe tegels leveren? - Aan beide zijden split/grint in honingraat matten plaatsen. Dit kunt u mogelijk ook leveren?

Onderhoud aan de tuin

Onderhoud van tuin, bestaande uit het snoeien van 3 coniferenhagen van tezamen ongeveer 23 meter lengte, snoeien van beplanting en onkruid verwijderen waar nodig (oppervlakte +/- 25 m2). Advies vervolgonderhoud. Uitvoering graag uiterlijk deze zomer.

Tuinrenovatie: tuin renoveren

Het betreft een grote tuinklus. Het gaat om het rooien van een grote beukenboom (er is hiervoor geen vergunning nodig), andere bomen en heesters en coniferenhagen. De tuin en het gras ongeveer 20 cm uitgraven, afvoeren en opnieuw bestraten. Afmeting van de coniferenhaag is ongeveer 7 meter aan de voorkant en aan de zijkant 10 meter. Afmeting van de tuin is ongeveer 85 m2. Ik heb al contact gehad met een andere hovenier, deze geeft aan dat de hele tuin afgegraven moet worden gezien de wortels van de te verwijderen bomen en hagen.

Coniferenhagen verwijderen

Mijn tuin bevat 2 hagen met coniferen (totaal 34 stammen) welke verwijderd moeten worden (incl wortel) Ik heb een hoekwoning waardoor je er gemakkelijk bij kan. Graag een totaalprijs geven met en zonder afvoer. Startdatum is flexibel.

Coniferen verwijderen

Ik zou graag (vrijblijvend) een offerte willen voor het verwijderen van 3 coniferenhagen. Ruwe schatting; 5 meter, 2 meter en 6 meter, dikte 60/70 cm. Inclusief afvoeren. Hoogte van de haag is ongeveer 1.30 meter.