Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor hout/betonschuttingen laten plaatsen:

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hout/betonschuttingen laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting met poort plaatsen

40 m hout betonschuttingen grenzen geïmpregneerd vlakken van antraciet onder plaat met een poort van 1 m breed 2 hoeken.

Hout-betonschuttingen leveren en plaatsen

Plaatsen van 2 schuttingen. Grenen hout met antraciet beton (5.06 en 7.93 meter). In totaal 2 meter hoog. Achtertuin is bereikbaar via brandgang en poortdeur. Het eventueel verwijderen van de oude schuttingen apart meenemen in de offerte.

Hout-/betonschutting plaatsen bij woningen

Wij - met het woonblok / 7 huizen- willen graag schuttingen en een poorten laten plaatsen. In de bijgevoegde JPG kunt u precies zien wat de situatie is en wat de afmetingen zijn. In de JPG moet nummer 19 in plaats van 3.02 meter, 4.80 meter worden. Voor de rest gaat het om het leveren en plaatsen van antraciet houten betonschuttingen met diamantkop, 21-planks inclusief poorten op stalen frame met afdeklat. JPG is bijgevoegd.

Hout-/betonschuttingen plaatsen

Graag zouden wij op korte termijn met een goed en strak resultaat houtbeton schuttingen achter het huis gerealiseerd willen hebben. De lengtes waar de houtbeton schuttingen dienen te komen zijn 9.75 meter en 9.60 meter + 2 keer een poort van 1 meter breed. Let op! De houtbeton schuttingen dienen strak tegen de bestaande hedera schuttingen geplaatst te worden, die nu is ingepakt met worteldoek en wortelbegrenzer. Ik stel het op prijs als de situatie in de achter tuin ter plaatse vrijblijvend wordt bekeken en beoordeeld, voordat er vrijblijvende offertes worden uitgegeven. Voor een afspraak in te plannen mag u mij bellen. Bij voorbaat dank. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij mailen en/of bellen.

Hout-/betonschutting plaatsen

Het plaatsen van 2 hout/betonschuttingen: 1 deel van 4,50 x 1,80 meter en 1 deel van 2,25 x 1,80 meter. Het is als afscheiding tussen mijn tuin en het gezamenlijke pad naar de bergingen, aan de voor- en achterzijde van de woning (klein appartementencomplex). De houten schuttingdelen met planken, afhankelijk van de kosten horizontale of verticale planken. Optioneel van de kosten ook de oude schutting verwijderen en afvoeren. Aan beide zijden goed bereikbaar (evt. met auto). Ik woon in Houten. Graag de voordeligste optie.

Plaatsen schuttingen

Medio september 2012 willen wij zowel de voor- als achtertuin voorzien van nieuwe schuttingen. Onze voorkeur gaat uit naar hout-betonschuttingen, inclusief poort met een cilinderslot. De tuin is 11 meter diep en aan de andere zijkant 3 schermen, aan de achterkant nog 2 schuttingdelen plus een deur. Zowel levering als plaatsing. We denken aan september voor uitvoering.

Plaatsen van hout-beton schuttingen

Het betreft schuttingen (hout-betonschuttingen) voor 4 tuinen. De afmetingen zijn als volgt: - tuin 1: 2,5 meter en waar de poort moet komen is 1,75 meter; - tuin 2: 7,5 meter en waar de poort moet komen is 1,75 meter; - tuin 3: 10, 5 meter en waar de poort moet komen is 1,75 meter; - tuin 4: 7,5 meter en waar de poort moet komen is 1,75 meter. Bij tuin 1 en 2 komt de poort tussen een bestaand hek en de schuur. Bij tuin 3 en 4 komt de poort haaks op de 10,5 meter schutting (en aan de andere kant de schuur).