Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg van kunstgras:

Aanleg van kunstgras

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het aan laten leggen van kunstgras in onze tuin. Het type gras wat ik erin wil hebben moet geschikt zijn voor intensief door kinderen. Het betreft een stuk van 9.70 x 3.80 meter. En een stukje van 2.10 x 2.20 meter. In de bijgevoegde foto kunt u zien waar het om gaat. In de offerte zou ik graag een totaal prijs willen zien inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Tuin is via de zijkant van het huis goed bereikbaar. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij altijd bellen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg van kunstgras uit heel Nederland:

Tuin aanleg

Achtertuin aanleggen. Vlonders (kunnen op tegels gelegd worden, kunstgras, stukje tegels, border met beplanting en stukjes heg. Ontwerp is aanwezig

Aanleg terras en kunstgras

Huidige tuin moet leeg, enkel tegels. Daarna ca 40m2 tegels leggen en 30m2 kunstgras .

Kleine tuin herinrichten

Wij willen ons achterplaats 35 m2 graag deels met kunstgras en de bestaande bestrating opnieuw laten inrichten. Kunstgras max 25 m2. Schuttingen staan al. Het betreft uitsluitend aanleg van kunstgras en goede ideeën met betrekking tot de inrichting.

Tuin bestrating renoveren

Wij zoeken een stratenmaker voor onze tuin. Onze wensen: *het afvoeren van +\- 40m2 gras en 15m2 straatwerk. (Minigraafmachine) *aanbreng van wit zand. *het leggen en regelen van nieuwe Tegels 50/50 antraciet grijs. *aanleg plantenbak van antraciet grijzen blokken. Maat bak 3,5x2,0 meter. Het totaal tuin oppervlakte is 65 vierkante meter, waarvan 1,5x3,5m vrij moet blijven voor kunstgras. Word door ons zelf geregeld

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Bodem gereed maken voor aanleg speeltuin met kunstgras

Ik zou graag een prijsopgaaf willen hebben voor een speeltuin van circa 10 m1 x 30 m1 tot. 300 m2. Aan een stuk gelegd incl. de bodem gereed maken wat voor kunstgras geschikt is bijv. worteldoek of anders? Grondgesteldheid is mooie schone zwarte grond en daaronder op circa 30 cm. diepte goede stevige gele grond . Uiteraard worden er later speeltoestellen geplaatst en 2 trampolines van circa 11 m2 per stuk ingebouwd in de grond . In afwachting op een passende offerte bvd.

Tuinaanleg

Ik wil onze tuin voorzien van schuttingen, nieuwe tegels, kunstgras. Renovatie, aanleg). - Schuttingen moeten 8 meter lang worden, en er moet een poort in - Er moet 35 m2 betegeld worden - Er moet 8 m2 kunstgras aangelegd worden Graag ontvang ik een offerte.

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Vergelijking vlonder, tegels en kunstgras voor terras

Voor ons terras dat vervangen moet worden, zouden we graag een vergelijking willen tussen de kosten voor aanleg van een hardhouten (Bankirai) vlonder, stoeptegels, dan wel kunstgras (incl. alle benodigde materialen en uitvoeringskosten). De totale oppervlakte is 35 m2, waarvan 25 vierkant is en de rest schuin toelopend aan een zijde (zie tekening).

Partners

Partners van Casius