Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor reparatie van een tuinschutting:

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van een tuinschutting uit heel Nederland:

Reparatie van een tuinschutting

Er zijn 2 delen van mijn schutting omgewaaid. Het gaat om delen van 180 bij 180 cm. Indien mogelijk wil ik dit graag repareren.

Reparatie aan houten tuinschutting

Reparatie aan houten tuinschutting. Staat krom door de storm. Aantal steunpalen bleken rot en zijn afgebroken. Graag vrijblijvende offerte rechtzetten tuinschutting kan mogelijk via verzekeraar.