Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin en achtertuin renoveren:

Voortuin en achtertuin renoveren

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 140 m2 opnieuw inrichten. De vijver dient te worden verwijderd en er zal een nieuw ontwerp voor een moderne tuin gemaakt moeten worden. Hier zal het gaan om ongeveer de helft nieuwe bestrating en de helft beplanting. Hij dient zo onderhoudsvrij mogelijk te worden. De bestrating in de voortuinen de oprit is verzakt. Hier zal het vooral gaan om het ophogen. De totalen oppervlakte is 75 m2. De tegels willen wij graag opnieuw gebruiken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin en achtertuin renoveren uit heel Nederland:

Tuin renoveren

De voortuin met oprit is ongeveer 60 m2 en de achtertuin is 70 m2. Beide tuinen dienen leeg gehaald te worden, bestrating en eventueel afgraven, en het puin afgevoerd. De voortuin en oprit dienen te worden bestraat. De achtertuin zal gras en tegels worden en er moeten een hout/beton schutting geplaatst worden van 18 meter lengte en 2 meter hoogte. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuin aanleggen

OFFERTE VOOR: Achtertuin nieuwbouwhuis met poort achterom, ca 5,4x8 20cm grond uitgraven, afvoeren, 20 cm zand erin, daarna tegelen met kleine border. Voortuin 5,4x5 20 of 40 cm uitgraven en repac + zand erin en alleen zand en tegelen met kleine border.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Tuin egaliseren en straatwerk leggen

De voor en achtertuin graag renoveren. In de voortuin een struik verwijderen en in de achtertuin een boormstronk verwijderen. Beide tuinen egaliseren, bestraten met steen, gedeeltelijk kustgras en grind. Oppervlakte voortuin 10m2 Oppervlakte achtertuin 52m2

Bestraten voor- en achtertuin

Het bestraten van de voortuin, ongeveer 24 m2, en achtertuin, ongeveer 60 m2, inclusief het aanleggen van borders. Op dit moment ligt er in de achtertuin nog wat gras en beplanting. De voortuin bevat nog beplanting.

Bomen en struiken rooien

Graag offerte voor het rooien van verschillende bomen en struiken, voor aanleg nieuwe tuin. Voortuin 1x conifeer - 2x grote struik - 1x kleine struik - hulstheg - Berk snoeien Achtertuin - Berk - Hulstheg -1 x struik -2 boomstammen - 1 x struik/boomstam

Tuin aanleggen met kunstgras en verlichting

Kunstgras leggen in achtertuin van ongeveer 35 m2 Grondspotjes plaatsen aan een kant Eventueel bomen planten aan een kant. Vlonderplanken plaatsen in voortuin ongeveer 8 m2 Graag prijs van de werkzaamheden zonder spullen.

Schuttingen laten vervangen

In mijn voor- en achtertuin moeten de schuttingen vervangen worden. De achtertuin is 11 meter diep en 5 meter breed. De voortuin is (ongeveer) 6 meter diep en 4 meter breed. Kan ik een prijs indicatie krijgen van materiaal kosten en arbeidskosten?

Voor- en achtertuin ophogen en herstraten met dezelfde stenen

Stenen uitgraven, tenminste 5 cm ophogen (schatting). Zand mag door de vakman geleverd worden. Bestaande stenen terugleggen en mooi afwerken. Goed bereikbaar. Voortuin is 15 m2 en achtertuin is 62 m2.

Bestraten en ophogen achtertuin en voortuin

Achtertuin opnieuw ophogen, verwijderen bestaande beplanting en tegels en opnieuw bestraten. Geldt ook voor voortuin. Verder ook tuinverlichting aanleggen

Partners

Partners van Casius