Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zwevende vlonder / steiger aanleggen:

Zwevende vlonder / steiger aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning in Almere aan het water kunnen we een meerwerkoptie mee laten nemen voor een vlinder van 3 bij 3 waarbij 1 metee over het water hangt. Op de foto zien we geen palen in het water. Lijkt zwevend te zijn. We willen weten of de meerwerkoptie redelijk in prijs is of dat het vele malen goedkoper kan.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevende vlonder / steiger aanleggen uit heel Nederland:

Dakterras bouwen

Ik wil graag een dakterras van 8 x 3 meter op een plat dak laten plaatsen. We willen graag een zwevende vlonder erop laten plaatsen. De werkruimte is vrij.

Egaliseren en vloer leggen

Het betreft het laten leggen van een zwevende eiken of bamboe vloer van ongeveer 45 m2. Op de bestaande vloer ligt voor het grootste deel marmoleum, een klein deel van ongeveer 8 m2 is met een houten vlonder afgedekt maar daaronder zit ruw en lager liggend beton. Dit moet waarschijnlijk geëgaliseerd worden voordat de vloer gelegd kan worden. Het keukenblok blijft zoals het is, hier moet omheen gelegd worden De vloer moet doorlopen in de ruimte achter de schuifdeur. Wij verhuizen op 4 september, voor deze datum moet de vloer gelegd worden. Op de foto is de vlonder goed te zien, deze moet verwijderd worden.

Aanleggen zwevende vlonder/steiger

Aanleggen van een zwevende vlonder/steiger van hardhout, breedte ca 5m en lang 3 meter waarvan 1 meter boven water. Er komen dus 2 palen in het water. Op elke hoek een ijzeren vlechtplaat van 1x1m.

Tuin grenst aan een sloot. Breedte van ...

Tuin grenst aan een sloot. Breedte van de tuin betreft ongeveer 9 meter. Het taluut naar de sloot wil ik deels voorzien van een zogenaamde zwevende vlonder. In het midden van deze vlonder wil ik over een breedte van ongeveer 2 meter een verlaging, bijv. dmv treden, naar de sloot. Dit wil ik laten eindigen op ongv. een halve meter boven het water. Verder wil ik een laag van ongeveer 20 cm grond uit zowel de voor- als achtertuin laten verwijderen en afvoeren. Mijn buurman heeft eveneens interresse in het laten plaatsen van een vlonder. De opdracht zal dus mogelijk voor 2 tuinen betreffen.