Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin winterklaar maken:

Tuin winterklaar maken

Het winterklaar maken van de tuin.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin winterklaar maken uit heel Nederland:

Penslot in tuindeur plaatsen en de tuin winterklaar maken

Daar diegene mij heeft laten zitten voor deze klussen (via de Ooievaarsregeling) zou ik graag eerst een prijsopgave van u willen weten. Penslot van de tuindeur kapot, deur gaat niet meer open. Slot vervangen. 2) Tuin winterklaar maken,wat allang had moeten gebeuren, maar goed, diegene waar ik deze afspraak mee had, heeft mij laten zitten. Dus graag een prijsopgave van u voor deze 2 dingen.

Diverse werkzaamheden in de tuin bij een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd en wij willen daar graag voor de winter 2 terrassen en een pad naar de voordeur laten bestraten. Het gaat om het pad van 2 x 5 meter naar de voordeur met tegels van 60 x 60 x 6 cm en om een terras bij de keuken van 20 m² klein wildverband van 5 cm dik en om betegeling onder de veranda van 18 m² met dezelfde terrastegels. In de vloer van de veranda komt een afvoerputje dat leidt naar de regenwaterafvoerpijp. Onder het terras van de veranda moet een ondergrondse elektriciteitsleiding doorlopen naar het eind van de tuin. Verder willen we een paadje van grind van 10 meter lang en 60 cm breed met opsluitbandjes. De tuin is nu nog ongelijk en er staat nog onkruid in. We willen dus de bestrating laten aanleggen en de rest van de tuin omgespit en "winterklaar" zonder onkruid. Eventueel zou tegelijkertijd in overleg een eenvoudig en betaalbaar beregeningssysteem aangelegd kunnen worden, waarvan de leidingen dan waarschijnlijk onder het terras en de veranda door moeten lopen, maar als dat niet handig is laten we dat achterwege. De bestrating, puin, zand, grind en dergelijke niet meenemen in de offerte, die worden apart aangeschaft. Dus graag alleen een offerte voor het werk/aantal manuren. NB: Als het voordeliger is inclusief de materialen dan horen we dat graag. We stellen uw bezoek op prijs.

Eenmalig tuin winterklaar maken

Graag een offerte opsturen voor het eenmalige winterklaar maken van mijn tuin? Heesterbeplanting snoeien, Dakplantanen snoeien, Haagplanten snoeien, Bestrating schoonmaken & ontkruid verwijder, Gazon maaien & bemesten, groenafval verwijder?

Tuin snoeien en fatsoenlijk maken

De tuin is ongeveer 6 meter breed en 4 meter lang. Er is lange tijd niet gesnoeid. Graag laat ik de tuin snoeien en het groen verwijderen. Verder dient de tuin winterklaar gemaakt te worden.

Tuin zomer- en winterklaar maken

Wij zouden graag 2x per jaar een hovenier in willen huren die in maart en oktober onze voortuin verzorgt. Onze voortuin is +/- 80-100 m2 groot en het grootste deel is bestraat. Belangrijk is dat het onkruid tussen de stenen wordt verwijderd en dat de heggen worden gesnoeid. Daarnaast zou ik graag 2 of 3 leibomen willen laten planten in de achtertuin. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor boomsoort. Dus zou hier ook graag advies in willen hebben.

Kleine tuin winterklaar maken

`winterklaar maken van klein tuintje

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Halfjaarlijks tuinonderhoud uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een tuinman die bereid is om minimaal 2 x per jaar onze tuin voorjaarsklaar / winterklaar te maken. Het gaat om het snoeien van diverse bomen en struiken. Verder willen we ook het onderhoud van het gras laten verzorgen, zodat het groen, gezond, egaal en voldoende bemest is met kalk. Indien nodig moeten er nieuwe planten worden geleverd en geplaatst. Het is de bedoeling dat er de rest van het jaar slechts klein onderhoud noodzakelijk is, dat we zelf kunnen uitvoeren. Wij ontvangen graag uw offerte.

Jaarlijks tuinonderhoud

Graag een offerte voor terugkerend tuinonderhoud. Het gaat om een tuin van ongeveer 30 x 20 meter die gelegen is bij een aantal woonboten. Wij zoeken iemand die ongeveer 2-3 keer per jaar de tuin onderhoud, lage bomen snoeien, tuin afval verwijderen en dergelijke. Ook de tuin winterklaar maken behoort tot de werkzaamheden.

Onderhoudsbeurt en winterklaar maken van de tuin

Voor- en achtertuin dienen een algemene onderhoudsbeurt te krijgen. Het gaat om wat licht snoeiwerk (o.a. rozen - groot snoeiwerk is al in het voorjaar gedaan), onkruid verwijderen, schoonmaken et cetera. Achtertuin is ongeveer 10 meter diep, 5 meter breed, veelal betegeld met bloembedden/struiken en buxushaag. Voortuin is klein met 2 bloembedden.

Partners

Partners van Casius