Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5680 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren, verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Stormbestendige schutting vervangen

Wij willen onze schutting op onze parkeerplaats voor de garage vervangen, die als afscherming en bescherming van het looppad dient. TOTALE LENGTE CA 5,70 METER EN HOOGTE 1,85 METER. Wij willen een combinatie van hardhout planken die horizontaal zijn geplaatst (enkel met kleine spatie tussen de planken) tussen betonnen palen met dito platen aan de onderkant. Graag zo stevig en onderhoudsvrij mogelijk.

Renovatie tuinen

Renovatie huis en tuinen voor en achter. Met betrekking tot de tuin: * Oude verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen, tuin is 8 m2 + afdak maken. * Voortuin is ook 8 m2, moet ook opnieuw betegeld worden.

Tuin laten ophogen, bestraten, border maken + tuinhuis realiseren

Onze tuin (ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed) willen we graag laten bestraten en eerst ophogen (2 meter ongeveer). Er liggen kleine tegels, wellicht halen wij deze zelf weg. Graag laat ik het materiaal door de vakman regelen. Verder willen we 2 rechthoekige borders laten maken van ongeveer 2 m bij 3 m. Verder willen we kijken naar een schuur over de hele breedte met overkapping. Deze zou 6 meter breed bij 3 meter diep worden. Deze graag van hout. Er is geen vergunning nodig. Er ligt een betonnenplaat onder de huidige schuur (3 m), maar ik weet niet of de rest ook beton is, dus misschien moet er een deel fundering gemaakt worden.

Tuin ophogen

Ophogen van tuin in totaal 3000 m2. Waarvan 400 m2. terras en oprit. Gemiddelde hg. Om op te hogen, het 25 cm.

Ophogen & Schutting

De tuinen, voor en achter moeten opgehoogd worden, zodat ik met mijn rolstoel mijn schuur in kan en ook met gemak mijn huis in en uit kan. De woningbouw hebben al gezegd dat ze gratis zand kunnen leveren, maar zelf kan ik mijn tuinen niet ophogen. Ook is er maar een halve schutting, waar een stukje aangebouwd moet worden, zo dat mijn hulphond niet bij de buren zit.

Winterklaar maken van voor- en achtertuin

Offerte aanvraag voor: Gras winter klaar maken en verticuteren. Heg snoeien en bijwerken, onkruid verwijderen tussen de tuinplanten. Terras egaliseren, reinigen en onkruid verwijderen. Voortuin: verwijderen onkruid en worteldoek vernieuwen. De tuin is 7 meter breed en 13 meter diep.

Terrastegels leggen en oprit

ik zoek iemand voor het uitgraven van het terras van 60 m2 en aanbrengen van puin en zand. Daarnaast ook de voortuin 175 m2 uitgraven en vullen met puin en zand en aanbrengen van kiezel. Een looppad van stenen van de erfgrens naar de deur 550 cm. Stenen pad zijn 80 bij 80 op 4 cm. Verlichting langs de stenen pad. Afvoeren van overtollige tuinaarde. Uitgraven en aanbrengen puin en zand voor tuinhuisje 900 bij 400 cm

Tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen

Wij willen onze voortuin (ca. 50 m2) en achtertuin (ca. 60 m2) graag opnieuw laten aanleggen. In de achtertuin willen wij graag 2 terrassen, in de voortuin 1 terras en verder heel veel groen. De voortuin is heel erg verzakt. Indien mogelijk willen wij daar alleen het terras verhoogd hebben en de rest laag houden zodat we een soort van parkidee kunnen creëren. Er is geen ontwerp aanwezig. Wij zijn opzoek naar een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan om een tekening te maken, de plannen concreet te bespreken en het uit te laten voeren

Riet verwijderen met wortel

Graag wil ik aan de achterzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed. Het riet staat niet in het water maar aan de slootkant

Tuin onderhoud uitvoeren

Ik ben opzoek naar iemand die tuinonderhoud kan uitvoeren. Het gaat om onkruid bestrijding, grind en betegelde stukken (ongeveer 100 m2) onkruid wegspuiten. Dan moet de haag aan twee kanten gesnoeid worden ( 2 hagen van 25 meter ongeveer) en struiken en fruitbomen. De bomen en struiken zijn iets van 3 - 4 meter hoog. 1 boompje met dikkere takken van ongeveer 4 meter hoog. De hagen zitten aan beide kanten van de tuin, ik heb buren aan twee kanten. Er is makkelijk bij te komen. Afvoeren mag door de vakman. Er is een achterom aanwezig.

Kweekkas plaatsen

Ik heb een kweekkas besteld bij Fonteyn, Venus 7500 De bedoeling is dat het 6 april 2020 geleverd wordt in Almere, Oosterwold Zou het in die week geïnstalleerd kunnen worden en wat zijn de montage kosten ? De woning wordt in maart 2020 opgeleverd.

Onderhoud van de voor- en achtertuin

Ik wil graag het onkruid wieden, snoeien, etc. Het gaat om mijn voortuin (30 m2) en mijn achtertuin (100 m2). De voortuin is makkelijk te bereiken. U moet door het huis heen als u bij mijn achtertuin wilt komen maar dat vind ik niet erg. Ik ontvang graag een offerte.

Heg, grond en stenen verwijderen en afvoeren

Het gaat om heg weghalen en afvoeren (ongeveer 10m2 en planten, struiken en tegels weghalen/afvoeren (ongeveer 40m2). Mogelijk ook vervolgwerkzaamheden, maar eerst bovenstaande.

Renovatie tuin: opnieuw bestraten en wellicht een nieuwe schuur

De tuin moet opgehoogd en de tegels terug gelegd. Mogelijk nieuwe schuur (dit is afhankelijk van de kosten). Ik wil aan de zijkant in het midden van de tuin, een kleine schuur zodat er 4 fietsen in kunnen. Materiaal maakt niet veel uit, als het maar mooi is. Wij zitten in een nieuwbouwwijk en onze tuin is heel erg verzakt. Er liggen momenteel stenen, deze kunnen wij er uithalen. De tuin is 50 m2. De oude stenen kunnen gebruikt worden.

Tuin opvullen en drillen

Tuin moet opgevuld worden en zand moet met machine 'gedrillt' worden. Omtrek is 20 × 20 m waarvan 50% bebouwd. Er is een talud van 5 meter schuin naar beneden.

Onkruid, planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en eventueel bestraten

Ik heb een grote groene heg aan de achterkant en een klein stukje aan de zijkant (8 meter). Die wil ik graag weg hebben en direct laten afvoeren. Dan wil ik aan de achterkant een schutting plaatsen (8 meter in totaal). Daarbij wil ik ook graag planten weghalen en afvoeren, het gaat om een stuk van ongeveer 10 meter bij 3 meter. En misschien zoveel mogelijk laten bestraten. De tuin is ongeveer 18 meter lang. Maar ik wil graag weten wat het allemaal gaat kosten. En is de offerte vrijblijvend.

Tuin leeghalen, zand aanvullen en sierbestrating leggen

Onze achtertuin moet worden leeggehaald, alleen de boom moet blijven staan. In de lengte van de tuin moet een stuk tuin blijven (boom staat hier ook in) De rest moet eruit en met zand worden aangevuld zodat er sierbestrating overheen kan. De tuin is ca. 6 mtr breed en 11 meter lang. De vakman mag mij de sierbestrating aanbieden. Deze klus heeft geen haast en mag eventueel in het 1e kwartaal van 2020 uitgevoerd worden.

Coniferen haag snoeien

Betreft het snoeien van coniferen haag, circa 6 meter lang, de hoogte en de breedte zijn uitgelopen. Deels zelf gesnoeid maar willen het verder professioneel laten doen. Hopelijk kan dit op korte termijn.

Schutting beton hout plaatsen

Wij hebben een U vorm schutting nodig van 2x8,50 en 1x 8,10. Alle zijdes graag hetzelfde (beton en hout) en wij willen deze geplaatst hebben. 2 opties met verschillende houtsoorten bv zou gewenst zijn en de offerte duidelijk aangezien wij het plan met beide buren moeten overleggen

Stobbe wegfrezen

Aan de voorkant van het huis moet een stobbe weggevreesd worden.

Voortuin en achtertuin opnieuw betegelen met een stukje kunstgras

Graag zou ik de achtertuin en een stuk voortuin opnieuw laten betegelen. In de achtertuin zou ik graag grote beton tegels met klein stukje kunstgras willen laten plaatsen. In de voortuin is een stuk zand, dit graag aanvullen met tegels. De tuin is net opgehoogd, de voortuin zou eventueel wel moeten opgehoogd worden. De tuin is ongeveer 45 m2.

Catalpakroon snoeien, voortuin leegruimen, en overig snoeiwerk

Ik wil graag een hovenier plus eventueel helper inhuren die in de achtertuin een catalpa flink gaan snoeien, in de voortuin dode buxusstruiken, een oud amandelboompje en wat wilde struiken en wild opgekomen boomstammetjes/ struikjes weghalen. De struiken die blijven staan in de voortuin snoeien. Nog wat snoeiwerk aan struiken en boompjes in de achtertuin zoveel er past in een dagwerk.

Tuin renovatie

Het verhogen (5 cm) en opnieuw bestraten bestaande tuin (15 m2). erfafscheiding in de vorm van een plantenbak en het monteren en plaatsen van een regenton.

Vijver dempen en trampoline ingraven

Ik wil graag de vijver laten dempen en volstorten met zand. Indien mogelijk het gat gebruiken voor een trampoline. Vijver loopt in een haakse bocht om overkapping heen. Breedte is 1 meter ongeveer, en lengte in totaal 3 tot 4. Dit is nog een schatting.

Tuinontwerp, tuin ophogen, bestraten (met wat stroken voor planten), schutting plaatsen

Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over een tuinontwerp en die dat voor ons kan uitvoeren voor een redelijke prijs. Onze tuin moet worden opgehoogd en we willen het grootste deel van de tuin betegelen, maar ook een deel beplanten. Verder moeten we nog een schutting plaatsen en willen we nog een deel gebruiken voor een schuurtje. Onze tuin is 12.8 meter lang en loopt van 7.30 schuin af naar 5.30 meter. We moeten ook een parkeerplaats realiseren op eigen terrein van ongeveer 2.50 x 5 meter.