Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5529 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Tuin egaliseren en boom kappen

Boom kappen en tuin egaliseren

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een poort plaatsen en ophangen, een slot erin zetten en een paal in de grond zetten voor de poort. De poort zal ongeveer een meter zijn.

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.

Tuin opknappen

De tuin is 14 bij 5 meter breed. Deels betegeld en aan de weerszijden heb ik beplanting, de beplanting wil ik zo houden. Gedeelte van de betegeling wil ik wat laten ophogen en opnieuw dezelfde tegels erop. Bij het berghok (circa 2.80 x 0.90 meter) achter wil ik een overkapping over de breedte van het berghok (een doorzichtig dak van golfplaten). Het dakgoot van het berghok zou ik ook willen laten nakijken, eventueel repareren.

Ophogen van de achtertuin

Ik wil een prijsindicatie voor het ophogen van mijn achtertuin. De achtertuin is 60 m2. Ik heb geen achterom.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen om uiteindelijk te bestraten en een aanbouw op de plaatsen. Diameter boomstronk 64 cm

Uitgraven en zand erin

In de achtertuin dient er 45 m2 uitgegraven te worden. Dit gaat om aarde en gras en zal ook afgevoerd moeten worden. Hierna zal de 45 m2 opgevuld moeten worden met zand. De tuin heeft een achterom.

Tuin compleet aanleggen

Wij willen onze tuin compleet laten aanleggen. Er komen verhoogde terrassen in van hout. De tuin is 110 m2 groot. De wensen zijn als volgt: Terras huiskamer: 20.05 m2 Terras: 15 m2 Bestrating: 39 m2 Grind: 22 m2 bij 5 cm dikte is 1,1 m3 Kiezelbandjes: 2.5 m2 -> 50 bandjes van 1 meter Opsluitband hoog model: 10 meter Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Zand afgraven en afvoeren

Er moet zand uit de tuin afgevoerd en uitgegraven worden gaat om 200 m2.

Kunstgras aanleggen

Stuk huidige gras vervangen voor kunstgras. Is een relatief klein stuk, namelijk 3-4 m2.

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik een tuin schutting laten plaatsen van 180 cm hoog in composiet. De schutting heb ik reeds uitgezocht. De totale lengte van de schutting bedraagt ongeveer 25 meter met inbegrip van 2 deuren. Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het plaatsen van de schutting. 1 deur moet 2 meter zijn en 1 deur 1 meter.

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.

Verzakt vlonderterras herstellen

Ligt nu vlonder, verzakt. Terras ligt iets hoger dan tuin 15-20 cm

Voortuin opnieuw bestraten, omheinen en beplanten

Wij hebben nu een voortuin die alleen maar kiezelstenentegels heeft zonder hek, en onkruid. Wij willen een nieuw en mooie voortuin creëren en zoeken hiervoor een goede maar ook betaalbare hovenier die alles zo als de titel zegt kan regelen voor ons.

Achtertuin betegelen en schutting plaatsen

Er zijn momenteel tegel geplaatst in mijn achtertuin, echter zijn deze niet goed geplaatst en er zijn al verzakkingen. Het betreft een achtertuin van ongeveer 50 m2. De tegels moeten verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Ook wil ik graag dat de schutting na het betegelen geplaatst word. Er zijn een aantal banden aanwezig en deze wil ik graag hoog, langs de schutting geplaatst hebben.

Boom snoeien en een boom weghalen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 5 meter die gekapt dient te worden tot net onder het maaiveld. De boom staat tegen een heg aan. Verder is er nog een andere boom van ongeveer 2 meter hoog die gesnoeid dient te worden. Ook deze boom staat in de achtertuin maar staat vrij. Er is een achterom aanwezig en het afval dient te worden meegenomen.

Boompjes en haag verwijderen

Graag 2 x vormboom inclusief wortels en Ligusterhaag verwijderen in achtertuin + 1 x boom verwijderen in voortuin inclusief wortels. Graag alles versnipperen en afvoeren (kosten hiervan graag apart vermelden). Achtertuin is redelijk bereikbaar, paadje tussen de huizen door is ongeveer 1 meter breed.

Tuin leeghalen en egaliseren

In mijn tuin moet het onkruid worden verwijderd en de grond worden geëgaliseerd. Het betreft een vrijstaande- nieuwbouwwoning welk goed bereikbaar is. Het betreft een tuin van ongeveer 900 m2. Gras zaai ik vervolgens zelf.

Stuk schutting plaatsen

Wij willen graag op korte termijn een stuk schutting geplaatst hebben. De schutting die wij hebben is van Timberlane en die willen wij nu ook op het korte stuk in onze tuin hebben. Het zijn waarschijnlijk 2 en een halve schuttingdelen die hiervoor nodig zijn en natuurlijk de palen. Deze opdracht willen wij dus zo snel mogelijk laten uitvoeren dus als u ons spoedig een offerte wilt toesturen , heel graag. Een offerte met een totaal prijs zodat er achteraf geen geschil hierover kan komen.

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een beukenhaag van ongeveer 10m aan de straatkant die ik wil laten vervangen door een schutting. Tevens een beukenhaag van ook ongeveer 10m een meter verlagen.

Ophogen en puin storten

Wij moeten samen met 4 aanliggende buren de tuin ophogen, plus daarbij puin storten tegen het wegzakken van de inrit van de parkeerplek. Ophoogzand kunnen wij gratis afhalen bij de gemeente Almere. Gaat om ongeveer 70 m2 per tuin en ophogen moet overal met 50 cm.

Gras verwijderen en afvoeren

Ik ga mijn tuin opnieuw laten bestraten. Nu zit ik met ongeveer 16 vierkante meter gras wat eruit moet en afgevoerd moet worden. Mijn tuin wordt op 18 juni opnieuw bestraat en het gras moet dus ergens voor die tijd eruit.

Drainage aanleggen en grond aanvoeren

Het betreft een woning die nog gebouwd moet worden, echter bouwen de buren dicht tegen ons huis aan (5-10 cm) dus qua drainage kunnen we er via de garage niet meer omheen dus zullen daar onderdoor moeten, of als de fundering gelegd is alvast een stukje drainage slang die eronder gelegd kan worden. In de bijlage drainage op pagina 2 figuur 1 een idee hoe we het graag willen hebben. De aannemer maakt een koppelstuk aan het hemelwaterafvoer kanaal. De drainage hoeft daar alleen maar aan vast gemaakt te worden. Onze bouwgrond moet aan het eind van de rit ook opgehoogd worden met Goois groenzand voor het grasveldje,Voor de beplanting potgrond en de bestrating zand. Ons bouwnummer is 4047. Hierbij staan ook de afmetingen. Enkele eisen en wensen die genoemd worden. - Op eigen terrein dient u minimaal een doorspuit punt in uw drainagesysteem aan te leggen. -De minimale diameter van de drainage is ø80mm. -Om een goede toestroom van grondwater mogelijk te maken de drainage in een grindkoffer van circa 400 x 400 mm aanleggen. -Om wortel ingroei te voorkómen de grindkoffer omhullen met een anti-worteldoek. -Leg op knikpunten in de leiding doorspuit punten aan. We horen het graag per mail.

Tuin- en tegelwerk

Stoepje voordeur ongeveer 8 cm verhogen. Dit stoepje betreft ongeveer 0,5 m2, dit moet waarschijnlijk ook d.m.v. een opsluitband. Ik de hoek naast de schutting moet de grond ook ongeveer 5 cm verhoogd worden. Wellicht heeft de schutting ook een nieuwe steunpaal nodig. Daarnaast wil ik graag dat er twee planten verwijderd worden en één plant verplaatst wordt. Dit moet gebeuren aan de straatkant, het is dus goed te bereiken.