Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5611 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras, waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Renovatie van de tuin

Bestaande tuin van 120 m2 opnieuw bestraten met bestaande tegel, en een looppad aanleggen van de achterdeur naar de achterpoort, 1 blauwspak en 2 dennenbomen bomen inclusief wortels verwijderen, 3 nieuwe schuttingen plaatsen waarvan twee met loopdeur, palen plaatsen voor schaduwdoek en borders of bloembakken aanleggen. De schutting wordt eventueel gedeeld met de buren, dus een gesplistse.

Herbestrating tuin

Herbestrating van tuin met tegels die er al in liggen. Zand wordt geleverd door woningbouwvereniging. Zit ophoging in tuin die verwijderd moet worden. Kunstgras aanwezig die er in gelegd moet worden. De tuin is 30 m2.

Aanleg bestaande tuin

Wij zijn bezig met een huis waarvan de bestaande tuin totaal veranderd moet worden. Alles moet eruit, er moet opnieuw betegeld worden en er moet nieuwe beplanting in komen. Het gaat om een afmeting van 13 x 15 meter, zonder achterom. Aan- en afvoer moet via de garage naar de voorkant. We willen graag een onderhoudsvrije tuin met eventueel vijver (afhankelijk van de totaalprijs)

Waterbron slaan in een volkstuin

In mijn volkstuin in Almere wil ik graag een waterput geslagen hebben. Het moet een put zijn met een handpomp. Graag de kosten en tijdstip wanneer dit mogelijk is. Het gaat om een tuinoppervlakte van 180 m2 op het complex van de kleurtuin.

Voortuin bestraten

Ik wil mijn tuin laten betegelen met simpele tegels. De afmetingen weet ik helaas niet. Graag een offerte hiervoor.

3 boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken (allemaal ongeveer 1,5 meter hoog) laten verwijderen en wil daar graag een offerte en wanneer dat eventueel zou kunnen. Heb nog 2 foto´s van de andere stronken, maar kon die niet toevoegen.

Tuin aanleggen, grond afvoeren en spots plaatsen

De tuin van onze nieuwbouwwoning willen we graag aanpakken. Het betreft het weghalen en afvoeren van wat puinzand, het ophogen met zand, het leggen van tegels met daaronder een worteldoek. Dit is ongeveer 32 m2. Nu liggen er losse keien, wanneer de tuin verlaag moet worden, dan zouden deze ook verwijdert moeten worden. Wij willen graag ook twee verhogingen in de tuin voor planten, met verlichting in de tuin verwerkt (4 spots). Wij willen er een van 1 x 2 meter en een van 1 x 1 meter. Eventuele elektra is aanwezig. Er is al een kabel aangesloten in het huis voor de verlichting. Materialen moeten nog gekocht en gekozen worden. Het betreft ongeveer 35 m2 tuinoppervlakte in totaal. Achterom is er een ruime poort aanwezig. Als het nodig is, kan er eventueel naar binnen getakeld worden. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offeren.

Boomstronk uit voortuin verwijderen

Hello. I want to have a tree trunk (boomstronk) removed. Please see the attachment for photo. The diameter of the tree was approx. 25 cm. The tree trunk is in the front garden.

Voortuin renoveren, hek plaatsen en bestrating

Ik wil mijn voortuin laten renoveren. De tuin is 2,52 bij 5,46 meter groot. In de tuin moeten tuinhekjes (zonder poort), bestrating (14 m2) en tuintegels vervangen worden (oude tegels weghalen en afvoeren). Ik heb een voorbeeld van een tuinhekje. Materialen deels zelf aanschaffen en deels door de hovenier te leveren. In overleg.

Fence installation

I am looking for some professional to place my fences in my garden. One side is 8 meters and the other is 7 meters. I have attached the image with the details for further understanding. Looking forward to hearing from someone soon. Thanks!

treurwilg (12 jaar oud) weghalen

Ik wil een 12 jaar oude treurwilg laten kappen. Het is ongeveer 10 meter lang. De boom staat a/d rand van de tuin met daarnaast open (gemeentelijk) grasveld.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen onze bestaande tuin geheel renoveren: - De tuin is 65 m2 - De tuin moet helemaal verwijderd en afgevoerd worden en er moet een compleet nieuwe tuin aangelegd worden - Ik wil een nieuwe houten schutting met betonpalen en een poort van 15 meter lang - Ik wil een houten schuur van 2,5 bij 3 meter plaatsen - Vijver met 2 stukken van 1 bij 2 meter met een betonnen rand plaatsen - Borders aanleggen - Er is een tekening beschikbaar Graag een offerte hiervoor.

Tuin deels egaliseren, deels vervangen, borders plaatsen en beplanting

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Het gaat om egaliseren van een terras, vervangen van stenen en het realiseren van beplanting. In onze achtertuin liggen wat tegels (60 bij 60 cm) scheef. Graag egaliseren. Ander deel van terras kleine stenen vervangen voor mooie tegels of houten vlonders. Plaatsen van 2 hoge borders. Daarnaast wat nieuwe beplanting, 3 bomen snoeien. Veder aanbrengen tuin verlichting. Voortuin: Egaliseren bestrating oprit, vervangen 3 boompjes. De tuin is alleen bereikbaar via de garage.

Tuin egaliseren en bestraten, optioneel schutting vervangen

We willen onze tuin opnieuw laten bestraten met 60x60 stenen over ongeveer 90 m2 en een stuk kunstgras laten leggen van ongeveer 15 m2. Hierbij moet de tuin +/- 5 cm worden opgehoogd en worden geëgaliseerd. Daarnaast moeten de schuttingen worden vervangen. Dit kan los staan van de opdracht voor bestrating van de tuin.

Tuinonderhoud kinderopvang

Wij gaan binnenkort met onze kinderopvang open en willen graag nog de laatste klusjes afronden. Daarbij heeft onze tuin nog een onderhoudsbeurt nodig. Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor enkele werkzaamheden aan onze tuin. Daarbij gaat het om de volgende punten: - Langs hekwerk gras weghalen en rubberen tegels in de plaats zetten. Breedte 40 cm, lengte ongeveer 50 m. In plaats van rubberen tegels zou er ook standaard steen geplaatst kunnen worden. Graag advies hierop inclusief prijzen. - Weghalen van gras bij een oppervlakte van circa 60 m2 en bedekken met kunstgras. Daarop zal een speeltoestel geplaatst worden geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. - Opnieuw aanleggen van bestrating rondom twee bomen. Daarnaast ook verwijderen van boomwortels in de grond. Ik zal enkele foto's in de bijlage toevoegen om een beter beeld te kunnen geven. Kunt u mij per onderdeel advies en prijs kunnen geven, zodat ik uw offerte met mijn collega's kan bespreken?

Terras en tuin ophogen

Omdat er nieuwe schuttingen zijn geplaatst en onze buren hun tuin hebben opgehoogd en betegeld, blijkt ons terras van circa 2,5 x 5 meter ongeveer 10 centimeter te laag te liggen. Ook het pad van het huis naar dat terras zou dan moeten worden opgehoogd (en daardoor ook de borderranden). De tuin heeft een totale oppervlakte van 5 x ongeveer 14 meter, waarin 2 terrassen. Een 3x5 vlonder en dus die van 2,5x5 meter. Misschien is het een idee om iemand te laten kijken en ons advies hierover te geven.

Tuin bestraten inclusief coniferen bijwerken

Beste, graag willen we onze achtertuin in Almere-Oostvaardersbuurt laten bestraten. De tuin is ongeveer 55 m2. Al het groen moet eruit, behalve 1 of 2 bomen. Coniferen dienen bijgewerkt te worden. En verder de hele tuin netjes en strak betegelen, graag inclusief prijzen voor budgettegels. Het liefst op korte termijn.

Tuin ontruimen, bestraten, leveren en plaatsen schutting en tuinhuis

Ik wil onze tuin aanpakken door het volgende uit te besteden: Onze achtertuin (20 m2) leeghalen en afvoeren (verwijderen/rooien bomen, bestrating, klimop), voor het opnieuw betegelen. Leveren en plaatsen van standaard tegels, standaard schutting inclusief fundering, prefab tuinschuur.

Tuin renovatie

Ik wil mijn tuin volledig aanpakken, tegels, beplanting en een vijver maar kan wellicht wat hulp gebruiken. De tuin is 16 bij 5 meter. De vijver wil ik over de volle breedte hebben met een bruggetje erover + een kleine waterval. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is.

Kunstgras leggen

Ondergrond zand 4 x 3 meter gelegd met kunstgras. Wat grind is, moet kunstgras worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Aanleggen kunstgras tuin

In onze tuin ligt al kunstgras. Een kleine stuk daarvan is niet vlak en ligt wat lager dan de rest van gras. Deze willen we gelijk laten trekken en over de gehele oppervlakte het kunstgras laten vervangen. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Tuin werkzaamheden

Recent is ca 33 m2 van onze achtertuin is met een stobbefrees omgeploegd. We willen graag 6 m2 split en de rest (27m2) plantklaar laten maken (grondafgraven met goede grondverbeteraar en compost vullen).

Het ontwerpen en renoveren van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is ongeveer 12 m2, hier moet onder andere een haag en nog wat beplanting/bestrating verwijderd. In de voortuin zie ik graag bestrating. Voor de achtertuin zou ik graag samen met de hovenier een ontwerp willen maken. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Een boom kappen en wegfrezen

Ik zoek een hovenier die een flinke boom met veel takken uit mijn achtertuin kan verwijderen. De wortels/stam dienen weggefreesd te worden. De boom is zeer goed bereikbaar.

Bomen uit voortuin halen

Ik ben op zoek naar iemand die 1 boom (1,5 meter hoog) en 3 planten kan verwijderen uit de voortuin. Ik ben benieuw naar wat de kosten zullen zijn. Graag een offerte.