Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5652 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Renovatie tuin: opnieuw bestraten en wellicht een nieuwe schuur

De tuin moet opgehoogd en de tegels terug gelegd. Mogelijk nieuwe schuur (dit is afhankelijk van de kosten). Ik wil aan de zijkant in het midden van de tuin, een kleine schuur zodat er 4 fietsen in kunnen. Materiaal maakt niet veel uit, als het maar mooi is. Wij zitten in een nieuwbouwwijk en onze tuin is heel erg verzakt. Er liggen momenteel stenen, deze kunnen wij er uithalen. De tuin is 50 m2. De oude stenen kunnen gebruikt worden.

Tuin opvullen en drillen

Tuin moet opgevuld worden en zand moet met machine 'gedrillt' worden. Omtrek is 20 × 20 m waarvan 50% bebouwd. Er is een talud van 5 meter schuin naar beneden.

Onkruid, planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en eventueel bestraten

Ik heb een grote groene heg aan de achterkant en een klein stukje aan de zijkant (8 meter). Die wil ik graag weg hebben en direct laten afvoeren. Dan wil ik aan de achterkant een schutting plaatsen (8 meter in totaal). Daarbij wil ik ook graag planten weghalen en afvoeren, het gaat om een stuk van ongeveer 10 meter bij 3 meter. En misschien zoveel mogelijk laten bestraten. De tuin is ongeveer 18 meter lang. Maar ik wil graag weten wat het allemaal gaat kosten. En is de offerte vrijblijvend.

Tuin leeghalen, zand aanvullen en sierbestrating leggen

Onze achtertuin moet worden leeggehaald, alleen de boom moet blijven staan. In de lengte van de tuin moet een stuk tuin blijven (boom staat hier ook in) De rest moet eruit en met zand worden aangevuld zodat er sierbestrating overheen kan. De tuin is ca. 6 mtr breed en 11 meter lang. De vakman mag mij de sierbestrating aanbieden. Deze klus heeft geen haast en mag eventueel in het 1e kwartaal van 2020 uitgevoerd worden.

Coniferen haag snoeien

Betreft het snoeien van coniferen haag, circa 6 meter lang, de hoogte en de breedte zijn uitgelopen. Deels zelf gesnoeid maar willen het verder professioneel laten doen. Hopelijk kan dit op korte termijn.

Schutting beton hout plaatsen

Wij hebben een U vorm schutting nodig van 2x8,50 en 1x 8,10. Alle zijdes graag hetzelfde (beton en hout) en wij willen deze geplaatst hebben. 2 opties met verschillende houtsoorten bv zou gewenst zijn en de offerte duidelijk aangezien wij het plan met beide buren moeten overleggen

Stobbe wegfrezen

Aan de voorkant van het huis moet een stobbe weggevreesd worden.

Voortuin en achtertuin opnieuw betegelen met een stukje kunstgras

Graag zou ik de achtertuin en een stuk voortuin opnieuw laten betegelen. In de achtertuin zou ik graag grote beton tegels met klein stukje kunstgras willen laten plaatsen. In de voortuin is een stuk zand, dit graag aanvullen met tegels. De tuin is net opgehoogd, de voortuin zou eventueel wel moeten opgehoogd worden. De tuin is ongeveer 45 m2.

Catalpakroon snoeien, voortuin leegruimen, en overig snoeiwerk

Ik wil graag een hovenier plus eventueel helper inhuren die in de achtertuin een catalpa flink gaan snoeien, in de voortuin dode buxusstruiken, een oud amandelboompje en wat wilde struiken en wild opgekomen boomstammetjes/ struikjes weghalen. De struiken die blijven staan in de voortuin snoeien. Nog wat snoeiwerk aan struiken en boompjes in de achtertuin zoveel er past in een dagwerk.

Tuin renovatie

Het verhogen (5 cm) en opnieuw bestraten bestaande tuin (15 m2). erfafscheiding in de vorm van een plantenbak en het monteren en plaatsen van een regenton.

Vijver dempen en trampoline ingraven

Ik wil graag de vijver laten dempen en volstorten met zand. Indien mogelijk het gat gebruiken voor een trampoline. Vijver loopt in een haakse bocht om overkapping heen. Breedte is 1 meter ongeveer, en lengte in totaal 3 tot 4. Dit is nog een schatting.

Tuinontwerp, tuin ophogen, bestraten (met wat stroken voor planten), schutting plaatsen

Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over een tuinontwerp en die dat voor ons kan uitvoeren voor een redelijke prijs. Onze tuin moet worden opgehoogd en we willen het grootste deel van de tuin betegelen, maar ook een deel beplanten. Verder moeten we nog een schutting plaatsen en willen we nog een deel gebruiken voor een schuurtje. Onze tuin is 12.8 meter lang en loopt van 7.30 schuin af naar 5.30 meter. We moeten ook een parkeerplaats realiseren op eigen terrein van ongeveer 2.50 x 5 meter.

Schutting op dakterras plaatsen

Ons terras heeft een hekwerk met strekmetaal en aan het eind 7 meter. De bedoeling is dat wij het hekwerk aan het eind van ons terras hoger willen naar bijvoorbeeld 1.80 meter. Wij willen hiervoor bamboe rollen gebruiken met bamboe stokken van ca. 25 mm dik aan het hekwerk windvast te monteren. Het hekwerk is 1 meter hoog en de ijzeren palen zitten in het beton gemonteerd.

Coniferen inclusief wortels verwijderen en afvoeren en schutting plaatsen

Ik wil graag een rij coniferen van circa 7 meter laten verwijderen en afvoeren. In de plaats daarvan een schutting plaatsen (ook circa 7 meter).

Boom verwijderen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van onze fruitboom in de achtertuin. (Inclusief het afvoeren van het snoeiafval) -Boom hoogte +/- 2,5m - 3m (Zie bijlage) -Stamdikte omtrek (+/- 40cm)

Veertien meter schutting plaatsen

Graag zou ik een prijs ontvangen voor het plaatsen van 2 delen schutting. 1x6 en 1x8 meter beide delen vanaf een huis naar een schuur. Uitgevoerd in bankirai hout, zichtdicht icm antraciet gecoate palen en onderschermen van beton. Alvast dank!

Vlonder aanleggen van composiet

We willen een vlonder laten aanleggen van composiet, van 4 bij 4 meter met een deel dat over de vijver heen komt.

Tuin opknappen

Schutting en coniferen weghalen en nieuwe schutting plaatsen en terras aanleggen. Als we er budgettair uitkomen de gehele tuin opknappen. Ik heb een tekening beschikbaar. afmetingen van de tuin zijn 7.5 bij 9.25

Ophogen en bestraten tuin

Graag ontvang ik een offerte voor ongeveer 17 kuub zand ophogen (graag even komen inmeten) en dan willen we de tegel PotterStone wildverband. Er ligt al worteldoek maar de vraag is of deze vervangen moet worden. Graag wil ik een afspraak maken om te komen inmeten en de offerte op te maken om het zand en de tegels te laten leggen, de oude tegels halen wij er zelf uit. Borders zijn aanwezig , moeten alleen geplaatst worden

Herinrichten bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin ophogen met 5 tot 10 cm, 40 m2 tuin bestraten (de tuin is 8 bij 7 meter), nieuwe borders plaatsen, een nieuwe houten hek van 11 meter plaatsen, en een schuurtje van 2,80 bij 1,60 meter plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Voor- en achtertuin ophogen en bestraten, inclusief bloembakken realiseren

Onze achtertuin wil ik graag laten ophogen en bestraten. Onze voortuin alleen bestraten. Plus bij beide tuinen aanleg van bloembakken van tegels. In totaal gaat het om 71 m2. Wij verzorgen de tegels.

Schuttingen en hek plaatsen

Ik wil houten schuttingen plaatsen. - Aan de zijkant 1,60 hoog en 1 meter lang. - Aan de voorkant 1,60 hoog en 3,30 lang - Klein zijstukje 1 meter goor en 2,20 lang. Ik ontvang graag een offerte.

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Een nieuwe kunststof schutting leveren en plaatsen (10 meter). Onze tuin is ongeveer 10 eter lang en 5 meter breed.

Elk kwartaal onderhoud aan het terrein van een appartementencomplex

We zoeken als appartementencomplex een hovenier die 3 tot 4 maal per jaar onderhoud kan uitvoeren bij ons terrein. Daarnaast moet er nog voor ongeveer 40 m2 worteldoek en grind geplaatst worden. Het hele terrein is een paar honderd m2. Ik bespreek graag met de hovenier wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Renovatie van de tuin

Bestaande tuin van 120 m2 opnieuw bestraten met bestaande tegel, en een looppad aanleggen van de achterdeur naar de achterpoort, 1 blauwspak en 2 dennenbomen bomen inclusief wortels verwijderen, 3 nieuwe schuttingen plaatsen waarvan twee met loopdeur, palen plaatsen voor schaduwdoek en borders of bloembakken aanleggen. De schutting wordt eventueel gedeeld met de buren, dus een gesplistse.