Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5551 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, tuin renoveren, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen aan de achter ruin. Het gaat om de breedte circa 550 M met 1 poort . De steunbalken wil ik graag in beton. Materiaal, schutting en balken van de Gamma zelf.

Houten terras laten leggen

In de achteruin wil ik een houte tarras laten liggen het lieftst hard hout 42 m2 moet 100 % waterpas zijn ivm opzetzwembad met 26800 lieter water dus mogelijk moeten we palen de grond in ? Ik wil mogelijk dit in de maand feb 2019

Tuin afgraven en ophogen

Ik wil mijn tuin afgraven en ophogen. Ook wil ik tegels en kunstgras laten plaatsen. Daarnaast moet er een tuinhuisje komen. Eventueel ook schutting. De achtertuin is 12 meter bij 10 meter. Ik heb geen poort maar wel een zijstrook en voortuin. De voortuin is 2 bij 10 meter.

Freezen van 100m2 tuin grond

Graag zou ik op korte termijn mijn tuin willen laten frezen. De grond bestaat uit kleigrond en er is een laag voor de verhoging van de grond opgekomen. Nu zouden we graag de grond 1x willen frezen en willen mengen met zand om de grond wat doorlaatbaarder te maken en de grote brokken te verkleinen. Graag zouden we hiervoor een offerte willen ontvangen. De oppervlakte is ca. 100m2.

Schutting vervangen en bestraten

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen en vervangen van de huidige schutting. De schutting heeft een totale lengte van 20 meter. Daarnaast moet de gehele tuin, wat 44 m2 betreft, betegeld worden. Wellicht moet de tuin eerst worden opgehoogd of geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.

Grondwaterput laten slaan voor moestuincomplex

Ik heb een moestuin van 300 m2 en wil daar graag een waterbron laten slaan bedoeld voor beregening. De moestuin is goed bereikbaar.

Grondwater put maken

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen met een grondwaterput voor het beregenen van de tuin. De put moet minimaal 20 meter diep worden. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is via een achterom met een breedte van 120 cm. Het gaat puur om de put, nog niet om de pomp et cetera.

Boomstronken verwijderen

Ik heb 4 boomstronken die verwijderd moeten worden. De diameter van de bomen was circa 30-40 centimeter. 3 staan aan de kant van de weg en 1 langs de garage. Alles moet afgevoerd worden door de vakman.

Bamboe begrenzen

Ik wil een begrenzing plaatsen tegen een bestaande bamboestruik zodat hij niet naar de buren woekert. De lengte is ongeveer 10 meter. Hiervoor moet door wortels van de bamboe worden heen gegraven.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning die over een jaar wordt opgeleverd zijn we op zoek naar offertes voor onze tuin. Het betreft een vrijstaande woning met daaromheen een L-vorm tuin. Dit betreft 30 m2. In de tuin zien we graag bestrating en kunstgras met plantenbakken terug.

Grond uitgraven

Gat graven voor een vijver. 1. 20 diep. 3 meter lang en 3. 10 breed

Vijvertje aanleggen in de tuin

Graag wilden wij informeren naar de prijs van het aan laten leggen van een kleine vijver voor onze goudvissen, die nu de kom uit groeien! (bijna 20 cm lang nu). Het hoeft maar de kleinste formaat vijver te zijn die er is, is altijd groter dan een aquarium van 15 liter. Tevens leuk om wat planten en rotsen erom heen te doen. Horen graag van U. Er is plek al in de tuin (gras).

Bomen kappen en stronken wegfrezen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het rooien en het verwijderen van stronken van 3 bomen. De achtertuin is ongeveer 16 meter breed en 10 meter diep. De boom naast de coniferen (links) mag blijven staan. Kapvergunning: in Almere is deze niet nodig. (buren zijn ingelicht en akkoord). Grinko heeft stamomtrek van ongeveer 107 cm en is ongeveer 7 meter hoog. De hoge donkere conifeer is ongeveer 6 meter hoog en heeft een stamomtrek van 84 cm, de lichte conifeer is ongeveer 5 meter hoog met een stamomtrek van 62 cm. Stamomtrek is gemeten vlak boven de grond. Wij willen alles afgevoerd hebben. Er is een achterom (ingang via gemeentegrond met hoge brandnetels). Naast het huis is ook een ingang naar de tuin. Wij willen de stronken weg gefreesd hebben.

Boomstronk verwijderen

Graag wil ik weten wat het kost om deze boomstronk, zie foto, te verwijderen.

Betonnen schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag schuttingen en een deur kopen en laten monteren Ca 11meter En ca 3 meter. Incl deur.

Tuin betegelen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 40 m2 van de tuin betegelen en in de tuin openslaande deuren plaatsen. Tegels rond 40 x 60 cm. De tuin heeft een achterom.

Schutting laten plaatsen

Ik zoek een partij die een schuttingdeel en een deur kan plaatsen. Het schutting deel moet 180 breed en 180 hoog worden. De deur moet met slot 1 meter breed 180 en hoog 1 worden. Dit alles inclusief één betonnen paal want 1 paal staat er al. De tuin is goed bereikbaar en er dient niets afgevoerd te worden

Kunstgras plaatsen

Graag kunstgras plaatsen 20 m2. Hiervoor moet wel eerst wat onkruid verwijderd worden. Ik heb al wat kunstgras liggen, ik weet alleen niet of het voldoende is.

Bamboe uit een volkstuin verwijderen

Wij willen de bamboe in onze volkstuin laten verwijderen. Het gaat om een haag van ongeveer 6 vierkante meter en een losse plant. Op maandag/woensdag en zaterdag mag er met gemotoriseerd gereedschap gewerkt worden.

Tuin egaliserenen kunstgras aanleggen

Tuin egaliseren tbv aanleg kunstgras Ca 36 m2

Kunstgras plaatsen

In de achtertuin is een deel wat onkruidvrij gemaakt dient te worden. Hierna zou ik graag kunstgras willen laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 18 m2 en de tuin is goed te bereiken.

Kunstgras in de tuin aanbrengen

Ik wil graag kunstgras laten leggen in de tuin. Het gaat om een stuk van 2 x 4 meter. Kunt u aangeven wat de meerprijs wordt wanneer het materiaal door de vakman wordt aangeleverd? Geen voorwerk.

Tuin egaliseren en boom kappen

Boom kappen en tuin egaliseren

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een poort plaatsen en ophangen, een slot erin zetten en een paal in de grond zetten voor de poort. De poort zal ongeveer een meter zijn.

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.