Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5796 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

3 Bamboe struiken geheel! verwijderen uit achtertuin

We hebben een schuurtje in het midden achter in onze tuin staan die vervangen gaat worden door een veel grotere schuur met overkapping waardoor de bamboes aan beide zijden van de schuur eruit moeten. We hebben helaas geen achterom dus alles moet door het huis afgevoerd worden, 3 deuren, voor-kamer en tuindeur van 80 en 90 cm breed. Het liefst zo snel mogelijk gezien de hoeveelheid werk en herstellen daarna alvorens schuur wordt geplaatst prognose aug.

Composiet vlonders laten leggen

Ik wil graag in de achtertuin composiet vlonders laten aanleggen. Het gaat om ongeveer 6 x 3,5 meter, dus 21m2. De breedte is iets minder als 6 meter. Indien mogelijk graag uiterlijk de 14 juli gereed.

Complete tuin wortelvrij maken

In de voor-, zij en achtertuin staan meerdere dunne boomstronken. 1 grote met een diameter van ca 50cm. Ik wil deze stronken inclusief wortels laten verwijderen op korte termijn.

Schutting en poort plaatsen

Mijn schutting valt uit elkaar en zal vervangen moeten worden. Ik ben opzoek naar een partij die een betaalbare houten schutting kan leveren en plaatsen inclusief poort over 1 zijde van de tuin. Dit zal 6 meter lang worden.

Bamboe verwijderen en opnieuw betegelen tuin

Wij hebben anderhalve maand geleden de tuin laten doen. Hij is deels leeggegraven, bij het gras en over de enkele tegels overheen getegeld. Wij hebben altijd last gehad van bamboe van de buren. Zij hebben de stronk verwijderd en nergens meer last van. Wij hebben echter nu dus wel dat de nieuwe tegels omhoog komen door de bamboe. We zoeken dus iemand die netjes de tegels uit de tuin kan halen (deze moeten weer teruggeplaatst worden) alles afgraaft en alle wortels en uitlopers verwijderd. En hier ook veel ervaring mee heeft. En daarnaast ook de tuin weer wilt vullen en kan betegelen. En dat alles het liefst zo snel mogelijk! De tuin is circa 40 m2

Bamboe verwijderen en schade herstellen

Wij hebben onze achtertuin laten bestraten. De tuin is zo'n 7 bij 5 meter breed en is inmiddels volledig bestraat. We hebben voorheen veel last gehad van bamboo wortels door een oude bamboo struik bij de buren. Deze zou verwijderd zijn echter bleven de wortels alsnog bij ons naar boven komen. De stratenmaker gaf aan dat dit geen probleem was voordat hij begon met bestraten. Nu een paar weken later komen enkele nieuwe tegels naar boven toe en zijn we erachter dat het alsnog bamboo is. De stratenmaker blijft herhalen dat hij van te voren van niks wist - echter hebben wij hier meerdere keren naar gevraagd omdat wij hier al voor vreesden - het was nooit een probleem en hij had het niet gezien bij het uitgraven van de tuin. We waren erg gelukkig met de tuin maar nu balen we echt als een stekker! We willen zo snel mogelijk actie omdat we bang zijn dat anders de tegels kapot zullen gaan en we alsnog niet lekker van onze tuin kunnen genieten.

Schutting plaatsen

Goede dat, ik koop al het materiaal zelf voor de schutting ik wil alleen de prijs weten om het te laten plaatsen. Mijn tuin is 10 meter lang naar achteren waar de schutting komt. Ik ben van plan om een houten schutting te plaatsen met betonpalen ertussen en een betonplank eronder. Kunt u mij een prijsindicatie geven?

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen 14 m lang 180 cm hoog met betonnen paalen hoeveel gaat dat kosten all-in

Aanleg schutting

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen van circa 14.5 M. Lengte 11.20 en haaks daarop een lengte van 3.30m

Schutting plaatsten

Ik wil een nieuwe schutting laten zetten, een houten betonnen schutting. De lengte is 15 m en de breedte is 6 m, ik zou ook 2 poorten laten plaatsen: 1 van 1 m breed en die andere 1.10 m breed. Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten. Voor de helft is de huidige schutting eruit gevallen, de rest moet eruit worden gehaald. Graag een offerte inclusief materiaal en een offerte exclusief materiaal.

Hout-beton schutting plaatsen

Ik wil een luxe hout-beton schutting van 8.5 meter met 1 hoek laten plaatsen. Er staat nu niets. De foto is van hoe ik wil dat het wordt.

Schutting plaatsen

Wij willen graag schuttingen voor onze tuin. Gezien wij niet een al te groot budget hebben hiervoor, maar het ook niet zelf kunnen plaatsen willen wij voor de goedkopere houten schutting gaan (wel 180x180). Onze tuin is 16 meter lang. Graag ontvang ik een offerte voor 16 meter en voor 32 meter.

Schutting plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting moet 11,60 meter worden, we doen het samen met de buren. De oude schutting is al verwijderd. Graag 80 cm x 1,80 m waarvan 2 delen van 1,80 breed, 90 cm hoog mag zijn. Het liefst van hardhout. Via een achterom is onze achtertuin te bereiken.

Ophogen en bestraten van tuin

Bestaande tegels 80x80 eruit halen, de tuin is via een pad van 2 meter breed bereikbaar. Daarna graven wij het zelf uit, en enkele tijd later zal u dit weer met ca 10 cm zandophogen en weer bestraten opnieuw. Tot ca 120 m2

Riet verwijderen

Ik wil riet laten verwijderen langs mijn woning. Het gaat om een stuk van ongeveer 40 meter lang en 1 meter breed.

Vervangen van tegels in onze voor en achter tuin

Onze voor en achtertuin zijn voorzien van Tegels. Deze willen vervangen. We halen de huidige tegels zelf uit en U dient de zand te trillen (rqualiseren) en de nieuwe Tegels aanbrengen. Area om te tegel te zitten is tussen 10 a 15 m3. Exacte afmetingen ga ik later sturen.

Spoed klus: Tuin ontruimen/leeghalen

Spoed klus - binnen 2 weken van start Tuin leeg halen +/- 70 m2

Schutting plaatsen

Beste ik zou graag een offerte willen voor een schutting van plus minus 9 meter. Ik hoef geen betonnen maar een houten schutting en aangezien het om een huur huis gaat zo goedkoop mogelijke (houten) schutting. Oud materiaal graag verwijderen an afvoeren.

Schuttingen plaatsen, tuin ophogen en tegels plaatsen

Ik heb tegels, zand en schuttingen nodig om mijn tuin aan te kleden. Het gaat om plus minus 45m2 aan tegels. Ongeveer 14 m3 zand en aan schuttingen van 530cm en 528 cm. Ik bespreek graag met de specialist wat mijn exacte wensen zijn.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen. van huis tot schuur (ca. 10,8m) en van huis tot poort (ca. 10,4m) van hout met beton (antraciet). Geen hoeken, geen poort. De oude schutting verwijderen we zelf. De schutting moet ongeveer 180 cm hoog worden.

Zonwering verwijderen en een nieuwe elektrische plaatsen

Wij willen de zonwering uit de praxiskrant hebben, maar zijn op leeftijd dus kunnen niet zelf de oude verwijderen en de nieuwe ophangen. Nu willen wij weten wat dit ons gaat kosten. Wij hebben nu een zonwering met een stang en willen een elektrische. Bij de praxis hebben ze nu een aanbieden voor zo een zonwering, deze zouden wij eventueel zelf kunnen aanschaffen.

Plaatsen tuinpoort

Onze tuinpoort is stuk en we willen deze vervangen door een nieuwe. Afmeting 100 x 200. Met slot.

Aanleg voortuin

De voortuin moet opnieuw worden aanleggen. Het gaat om een tuin van 2,5 m bij 2,5 m. De huidige bestrating moet er worden uitgehaald. Tuin moet daarnaast met zand worden opgehoogd en er moet een worteldoek worden geplaatst. Daarnaast moet de Boom moet met wortel en al eruit.

Sierbestrating en hek plaatsen

Het gaat om sierbestrating leggen en een hek plaatsen. De tuin is 30 m2 en er moet opgehoogd worden. Oude tegels haal ik er zelf uit. Er moet een semi lux hout-beton halve schutting komen. Afmetingen staan in de bijlage. Laatste week van mei graag beginnen.

Tuin omspitten en egaliseren en eventueel een schuurtje verwijderen

Ik wil mijn achtertuin egaliseren zodat er kunstgras op de gehele vlakte gelegd kan worden. Het stuk dat geëgaliseerd moet worden is ongeveer 45m2. Er is een achterpoort. Eventueel ook geïnteresseerd om te weten te komen wat de kosten zijn voor het weghalen van een klein schuurtje. Deze is van een soort aluminium, het is bijgebouwd en kan makkelijk weggehaald worden, deze is ongeveer 2 bij 3 m. Het liefste zou ik voor de zomer deze klus hebben afgerond.