Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Almere of directe omgeving.

5616 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Almere:

Tuin opruimen

Ik wil de tuin onkruid vrij maken en bestrating schoon maken. De tuin is 40 m2. Ik ben erg benieuwd naar wat dit zal kosten. Ik hoor het graag.

Tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn schutting - afmeting 7 bij 7 meter - kan verstevigen, circa 50 m² kunstgras kan aanleggen en een poort kan plaatsen. Schutting is van hout en begint te buigen.

Aanleggen nieuwe tuin + hekwerk

Tuin ophogen. Nieuw hekwerk naar voren plaatsen. Combinatie van 1 vlonder, tegels, gras en borders aanleggen, circa 90-100 m2. Tuin leeg halen, beplanting, verlichting doen wij in eigen beheer. Wij zijn opzoek naar een mogelijkheid een tuin te realiseren binnen budget. Uw website schetst deze mogelijkheid. Wij zijn bereid snel te handelen en kijken uit naar uw voorstel.

Frezen kleigrond en mengen met zand

Graag zou ik op korte termijn mijn tuin willen laten frezen. De grond bestaat uit kleigrond. We zouden graag de grond willen laten frezen en mengen met zand om de grond wat doorlaatbaarder te maken en de grote brokken klein te maken. Graag zouden we hiervoor een offerte willen ontvangen. De oppervlakte is circa 25 m2. De tuin is via een poortdeur te bereiken.

Vijver lek repareren

Ik heb een vijver van ongeveer 2x3 meter waarbij het diepste punt ongeveer 1 meter is. De vijver is bekleed met folie maar hier zit een lek in aangezien de vijver in 1 dag nagenoeg helemaal leeg is gegaan. De vijver is vorig jaar aangelegd maar dit is niet professioneel gedaan.

Stronken van een hazelaar verwijderen

In mijn voortuintje staat nu een hazelnoot, met 4 gedeeltes met stronken. Graag prijsopgaaf voor verwijderen.

Vlonder aanleggen op het water

Wij zouden graag een steiger/vlonder op cq boven het water willen hebben. Niet op het water drijven maar graag op palen. Het zal gaan om 27 m2 (9 bij 3 meter). Ben benieuwd of er een bedrijf alleen de palen kan aanbrengen in het water of de gehele steiger kan plaatsen en wat de kosten zijn.

Tuinschutting laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuin schutting (23 meter) voor mij kan plaatsen. Het liefst zo voordelig mogelijk. Ik ontvang graag een offerte incl. de materialen.

3 boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken verwijderen, en ik ben benieuwd naar wat dit gaat kosten.

Voor- en achtertuin ophogen

Wij willen onze voortuin, ongeveer 15 m2, en achtertuin, ongeveer 45 m2, ophogen. De oude tegels zullen voor beide kanten terug worden geplaatst. In zowel de voortuin als de achtertuin ligt een deel met siergrind, dit willen wij er uit hebben. Wij willen ook eventueel een stuk kunstgras in de achtertuin laten leggen. Tevens willen wij een nieuwe lage schutting laten plaatsen rondom de voortuin. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden en de kosten.

Coniferenhagen verwijderen

Aan beide kanten van onze tuin willen wij de coniferen hagen laten verwijderen en afvoeren.

Boomstam uit tuin verwijderen

Er is een boomstam van 1 m ong met een diameter van ong 30 cm die wij willen rooien en afvoeren. Met de auto is hier niet bij te komen.

Tuin renovatie

We willen onze tuin (30 m2) laten renoveren. Egaliseren, nieuwe tegels, kunstgras leggen, laten ons graag informeren over de mogelijkheden. Kunnen jullie even langskomen om te kijken en een offerte te maken?

Schutting laten repareren

In onze achtertuin is de houten schutting wat scheef gaan staan door de wind, zie foto's. De schutting is ± 14 meter lang.

Taxus verwijderen

In mijn tuin staat een plantenbak met een taxus boom van ongeveer 2 meter hoog. Deze wil ik graag laten verwijderen onder het maaiveld zodat ik daarna andere beplanting kan plaatsen. Het groen afval wil ik eventueel laten verwijderen.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Wij willen graag een kindvriendelijke tuin met een stuk kunstgras op de plek van een oude bloemperk. Er moet een klein deel betegeld worden en geëgaliseerd. Ook staat de schutting scheef. In totaal gaat het om +- 25 m2. De huidige bestrating verwijder ik zelf. Wellicht moet de tuin ook deels worden opgehoogd.

Tuintegels vernieuwen, ophogen, egaliseren en led verlichting plaatsen

Ik heb 50m2 tuin waarvan de huidige tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden. Daarna ophogen met zand en egaliseren. Nieuwe tegels worden geleverd door de vakman en gelegd. Tussen de nieuwe tegels moet er led verlichting geplaatst worden. Meerdere details in overleg met de vakman.

Tuin aanleg nieuwbouw

Het gaat om een tuin aanleg. Ik wil de grond afgraven en afvoeren, en een terras met een kleine border aanleggen in de achtertuin van 11 bij 10 meter. Daarnaast wil ik de voortuin en oprit bestraten 2 bij 10 meter. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, beplanting, bomen et cetera. Vervolgens dienen de tuinen betegeld te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin is 50 m2. In de voortuin moet een schutting geplaatst worden.

Tuin betegelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels in mijn tuin.. De tuin moet met 5 a 10 cm opgehoogd worden, en betegelen. De tuin is 20 m2.

Tuin aanleg nieuwbouw

Zoals het er nu naar uitziet ontvangen wij in september de sleutel van onze nieuwbouw woning. De voortuin is 60 m2 waarbij wij een oprit van ongeveer 15 m2 en een looppad van 10 m2 willen laten aanleggen. De overige 33 m2 willen wij voorzien van groen. De achtertuin is ongeveer 190 m2 groot waarbij er al een houten terras is van 25 m2, dit wordt zo opgeleverd. Voor de overige 165 m2 zal ongeveer 80 m2 gras, 40 m2 beplanting en 45 m2 bestrating of grind gelegd moeten worden. Aan 1 zijde en de achterzijde wil ik graag een heg laten plaatsen.

Renovatie achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die een tuinrenovatie in mijn achtertuin kan uitvoeren. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Verwijderen rij bamboes (3 m) en -wortels - Ophogen en opnieuw bestraten terras (16 m2) - Ophogen en egaliseren rest van de tuin - Vernieuwen anti-worteldoek onder grind - Verplaatsen aantal U-elementen - Plaatsen schutting (8,5 m) met poort - Aanleggen vlonder (4 x 4 m) - Zo mogelijk verplaatsen struik (Red Robin) - Plaatsen metalen berging

Hedera (klimop) + buxus (heg) + spar wortels/stronken verwijderen

De klimop, buxus en spar hebben we zelf al verwijderd. Kunt u een offerte sturen om de stronken/wortels te verwijderen? Klimop op 1 plek wortel. Buxus op 3 x 3 meter (12 x 12 wortels?) Spar op 1 plek wortel

Schutting en bestrating plaatsen

Ik wil graag de hele tuin bestraten. ongeveer 9.5 meter lang en 5.5 meter breed daarbij zal ook de grond geschikt gemaakt moeten worden tegen verzakking. De schutting willen we beton met hout. Wij vernemen graag de opties en kosten.

Coniferen verwijderen en hekwerk van harmonicagaas en Hedera plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning staat een coniferenhaag. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte met afzonderlijke posten voor: 1) Het verwijderen en afvoeren van een rij coniferen, ongeveer 40 coniferen, lengte van de haag is 25 meter 2) kosten en materiaalbeschrijving van een recht hekwerk, geen hoeken, van harmonicagaas met een liggende buis langs de bovenzijde, circa 25 meter lang en 3 meter hoog, alles in de kleur zwart en roestarm/-vrij 3) kosten en beschrijving van een Hedera Hibernica voor het begroeien van het harmonicagaas 4) kosten van het plaatsen van het hekwerk en de planten De uitvoering willen we in overleg.