Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

515 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

dinsdag 18 juni 2019

Damwand aanleggen

Wij hebben een tuin van 21 meter diep. Na een terras van ongeveer 9 meter, hebben wij een verlaging in de tuin aangebracht (uit laten graven). Wij moeten echter een damwand plaatsen om uitloop van de tuin (verhoging) te voorkomen. Dit moet een U profiel zijn, omdat wij aan weerszijden grenzen aan de tuin met de buren. Naast het huis loopt aan de rechterkant een pad van 2,5 meter naar de tuin. Graag zou ik van u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn van een dergelijke dam/keerwand. Wie kan mij hierbij helpen?
donderdag 13 juni 2019

Kunstgras leggen

Ondergrond zand 4 x 3 meter gelegd met kunstgras. Wat grind is, moet kunstgras worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
woensdag 12 juni 2019

Aanleggen kunstgras tuin

In onze tuin ligt al kunstgras. Een kleine stuk daarvan is niet vlak en ligt wat lager dan de rest van gras. Deze willen we gelijk laten trekken en over de gehele oppervlak het kunstgras laten vervangen. Het gaat om ongeveer 30 m2.
vrijdag 7 juni 2019

Tuin werkzaamheden

Recent is ca 33 m2 van onze achtertuin is met een stobbefrees omgeploegd. We willen graag 6 m2 split en de rest (27m2) plantklaar laten maken (grondafgraven met goede grondverbeteraar en compost vullen).
woensdag 5 juni 2019

Het ontwerpen en renoveren van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is ongeveer 12 m2, hier moet onder andere een haag en nog wat beplanting/bestrating verwijderd. In de voortuin zie ik graag bestrating. Voor de achtertuin zou ik graag samen met de hovenier een ontwerp willen maken. De achtertuin is ongeveer 30 m2.
maandag 3 juni 2019

Boom verwijderen uit een achtertuin

Ik zoek een hovenier die die een boom uit de achtertuin kan verwijderen. De boom is ongeveer 750 cm hoog. De boom is matig bereikbaar. De boom dient gekapt, uitgefreesd en afgevoerd te worden.
zondag 2 juni 2019

Heggen laten snoeien en inkorten

Ik wil mijn heg 1 meter inkorten de lengte is ongeveer 7 meter. Ik wil graag weten wat dit kost.
zondag 2 juni 2019

Een boom kappen en wegfrezen

Ik zoek een hovenier die een flinke boom met veel takken uit mijn achtertuin kan verwijderen. De wortels/stam dienen weggefreesd te worden. De boom is zeer goed bereikbaar.
zaterdag 1 juni 2019

Bomen uit voortuin halen

Ik ben op zoek naar iemand die 1 boom (1,5 meter hoog) en 3 planten kan verwijderen uit de voortuin. Ik ben benieuw naar wat de kosten zullen zijn. Graag een offerte.
zaterdag 1 juni 2019

Voortuin onderhoud

De voortuin netjes onderhouden, netjes maken en eventuele stronken/planten verwijderen. De tuin is 20 m2.
vrijdag 31 mei 2019

Leeghalen van de tuin, ophogen en bestraten

Leeghalen van alles in de tuin. Het groen is niet veel: 1 grote struik al wel gekapt en kaal. En alle stenen 66 m2 en afvoeren. Mogelijk daarna ophogen met 10 cm en bestraten. Ik ontvang graag een aparte offerte met de kosten voor het alleen bestraten en ophogen van de tuin.
woensdag 29 mei 2019

Een vijver met glas realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een vijver kan realiseren zoals op de foto. De vijver wordt 4 bij 2 meter groot met een diepte (inclusief rand) van 120 cm. Het moet een gemetselde/betonnen rand hebben met glas er in. Ook moet dit inclusief filter/pompsysteem. De achtertuin is bereikbaar via de garage.
dinsdag 28 mei 2019

Vijver aanleggen voor schoolopdracht

Deze offerte is eens iets anders dan normaal. Voor een schoolopdracht zijn we bezig met een hondenspeelveld ontwerpen. Hier willen we dan ook een vijver in hebben. We willen graag een vijver van 6 meter doorsnede laten plaatsen. We willen dat de vijver langzaam naar het midden afloopt, met het diepste punt 100 cm. Wat zou dit voor ons kosten? Graag hoor ik van u.
zaterdag 25 mei 2019

Koi vijver met raam maken

Bouwt u ook koi vijvers 50 cm boven de grond? Hierin willen wij 2 ramen geplaatst hebben. Lengte 6 m x 2. 7 m x circa 1. 5 m diep. De bak word een 5 hoek waarvan de hoek een raam moet en de korte gedeelte ook een raam. 2 bodem drain met lucht en 1 zij drain. AM 25 m2 filter. Ik kan maar 1 foto toevoegen vandaar alleen de foto van hoe wij het willen hebben. Ik hoor graag van u.
vrijdag 24 mei 2019

Zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten

Wij beschikken over een stadstuin van ongeveer 5,50 x 11 meter. Het deel waarvoor wij hulp zoeken, is het terras aan huis. Dit terras willen wij ophogen met gemiddeld 16 cm. Bovendien willen we het terras vergroten. In bijgaande tekening heb ik schematisch weergegeven wat de oude situatie is en de vorm en oppervlak van het nieuwe terras. De open strook aan de linkerkant (ca 50 cm) is bedoeld om ruimte te geven aan een appel- en perenboom, beide in leivorm. De afgeronde vorm aan de rechterkant vinden wij mooi, maar zou ook met haakse hoeken kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van de uitvoer mogelijkheden en de kosten daarvan. De grond achter het terras zal een stuk lager moeten liggen, omdat we anders niet goed uitkomen t.o.v. het achterpad achter onze tuin. We schatten, dat een hoogteverschil van 15 cm voldoende zal zijn. Het oppervlak van het bestaande terras is 14,3 m2 en van het nieuw terras 20,25 m2. We zouden graag 2 offertes willen ontvangen: een offerte voor het aanleggen van het zandbed t.b.v. het nieuwe terras een offerte voor het genoemde zandbed + het bestraten met aanwezige 14 x 14 x 6 cm trommelstenen.
woensdag 22 mei 2019

Tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren

Ik wil de tuin opnieuw bestraten met een kleine verhoging tegen het huis aan. In de lengte van de tuin wil ik stenen plantenbakken aan de zijkant laten realiseren. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Ik zorg er zelf voor dat de huidige tegels verwijderd worden.
woensdag 22 mei 2019

Tuin afgraven, afvoeren, egaliseren, bestraten en aanleg moestuin

In de voortuin (11 x 4) dient een stuk van ongeveer 4 bij 10 meter afgegraven te worden. Hier is oude beplanting en een vijver aanwezig. De grond dient te worden afgevoerd en de ruimte geëgaliseerd. Hier na dient er 20 m2 zand voor bestrating en 20 m2 aarde voor een moestuin aangelegd worden.
maandag 20 mei 2019

Boomstronk frezen

In de voortuin staat een boomstronk die ik graag wil laten wegfrezen zodat ik er laten tegels overheen kan gaan leggen. De stronk is goed te bereiken.
zondag 19 mei 2019

Tuin opruimen

Ik wil de tuin onkruid vrij maken en bestrating schoon maken. De tuin is 40 m2. Ik ben erg benieuwd naar wat dit zal kosten. Ik hoor het graag.
zondag 19 mei 2019

Tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn schutting - afmeting 7 bij 7 meter - kan verstevigen, circa 50 m² kunstgras kan aanleggen en een poort kan plaatsen. Schutting is van hout en begint te buigen.
donderdag 16 mei 2019

Aanleggen nieuwe tuin + hekwerk

Tuin ophogen. Nieuw hekwerk naar voren plaatsen. Combinatie van 1 vlonder, tegels, gras en borders aanleggen, circa 90-100 m2. Tuin leeg halen, beplanting, verlichting doen wij in eigen beheer. Wij zijn opzoek naar een mogelijkheid een tuin te realiseren binnen budget. Uw website schetst deze mogelijkheid. Wij zijn bereid snel te handelen en kijken uit naar uw voorstel.
maandag 13 mei 2019

Waterbron slaan

Voor een tuin van +/- 500 m2 wil ik een grondwater put laten slaan. Graag ontvang ik hiervoor een complete vrijblijvende offerte.
zaterdag 11 mei 2019

Tuin egaliseren en grond afvoeren

Ik wil mijn tuin vlak hebben voor nieuwe bestrating en graszoden, echter heb ik de vraag of jullie ook alleen egaliseren doen zonder verdere opdrachten en of jullie grond ook afvoeren. De tuin is 70 m2. Ik hoor graag van u.
zaterdag 11 mei 2019

Frezen kleigrond en mengen met zand

Graag zou ik op korte termijn mijn tuin willen laten frezen. De grond bestaat uit kleigrond. We zouden graag de grond willen laten frezen en mengen met zand om de grond wat doorlaatbaarder te maken en de grote brokken klein te maken. Graag zouden we hiervoor een offerte willen ontvangen. De oppervlakte is circa 25 m2. De tuin is via een poortdeur te bereiken.
woensdag 8 mei 2019

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil mijn tuin van +-450 m2, 20cm afgraven en opvullen voor aanplanten gazon. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius