Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

471 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage op een volkstuincomplex aanleggen, tuin en voortuin renoveren, schuttingen plaatsen bij vier tuinen, vervuilde grond afvoeren, tuin voor achter verbouwen, vijver aanleggen voor karpers, tuin aanleggen, tuin afgraven, eventueel ophogen en bestraten, tuin renoveren, tuin volgens een tuinontwerp aanleggen, voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen, keermuur/damwand metselen of aanbrengen, gezamenlijke schutting plaatsen, renovatie van de voortuin, vernieuwen van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

vrijdag 20 oktober 2017

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).
woensdag 18 oktober 2017

Schutting met betonnen palen installeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een schutting ter grootte van 8.90 meter. We willen houten schuttingen met betonnen palen en betonnen onderranden.
woensdag 18 oktober 2017

Tuin en voortuin renoveren

Gevraagd, een hovenier met ervaring in het werken met poldergrond. Het betreft een grote renovatie van de voor- en achtertuin. Beiden zijn goed bereikbaar. De achtertuin is ongeveer 120 m2. Hier staat een tuinhuisje zeskantig dat weggehaald dient te worden. Verder moet er een afwateringssysteem worden aangelegd. Beplanting waaronder een plataan, buxushaag, gras en stenen moeten worden weggehaald. De tuin dient te worden opgehoogd, bestraat en tuinbakken gemaakt over een lengte van ongeveer 8 meter. Verder komt er nog een schutting en tuinverlichting. De voortuin en oprit zijn circa 60 m2. Hier dient te bestrating te worden omgedraaid en vastgelegd in zand en cement. Ook hier weer kleine beplanting weg halen.
maandag 16 oktober 2017

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.
zaterdag 14 oktober 2017

Gezamenlijke schutting plaatsen

Graag zouden wij gezamenlijk met de buren een schutting willen plaatsen. De schutting zal over een lengte van ongeveer 22 meter moeten komen. Met aan zowel de straatzijde als aan de bosrand een voor beide huizen een poort, 4 in totaal. Waarvan aan de straatzijde van huisnummer 84 een lage poort moet komen en de overige 3 hoog. De schutting komt dus in een soort van H vorm. De schutting welke wij op het oog hebben is een ‘hout/beton’ schutting. Met rots motief in de klaar antraciet. De palen mogen een vlakke kop hebben.
dinsdag 10 oktober 2017

Tuin winterklaar maken

Het winterklaar maken van de tuin.
donderdag 5 oktober 2017

Schutting van Zweeds rabat maken

Wij willen in onze tuin een dubbelzijdige antraciet Zweeds rabat schutting laten plaatsen van 8 strekkende meter lang en 180 cm hoog. Bij voorkeur willen we ook antracietkleurige betonpalen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 2 oktober 2017

Drainage op een volkstuincomplex aanleggen

Namens de leden van onze volkstuinvereniging wil ik een offerte aanvragen voor het aanleggen van drainage op een terrein van 2,4 hectare. Die drainage moet een uitloop krijgen in een gemeentelijke sloot. De oude drainage is kapot en ligt er al 30 jaar. Momenteel komen de volkstuinen onder water te staan en de groente staat te verrotten. We hopen dat er een mogelijkheid is om dit probleem te kunnen oplossen en dat het betaalbaar is. Er staan huisjes en kassen op het terrein. We laten het graag even beoordelen en staan open voor uw advies.
vrijdag 29 september 2017

Composiet schutting installeren

Ik ben geïnteresseerd in een antraciet composiet schutting inclusief alle materiaal, leveren en plaatsen. Het gaat om 9 meter lang en moet geplaatst worden in zand.
vrijdag 29 september 2017

Antraciet Zweeds rabatschutting laten plaatsen

Wij willen in onze tuin een rechte antraciet Zweeds rabat schutting laten plaatsen van 8 meter lang en 180 cm hoog. Bij voorkeur willen we ook antracietkleurige betonpalen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 28 september 2017

Tuinschutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een schutting. Er dienen betonnen palen en onderplaten geplaatst te worden met houten schuttingsdelen. De lengte is ongeveer 9 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.
donderdag 28 september 2017

Boom snoeien in de achtertuin

Ik ontvang graag een offerte voor het snoeien van een lijsterbes in de achtertuin. De boom is ongeveer 12 meter hoog en rondom goed bereikbaar.
woensdag 27 september 2017

Tuin bestraten, boom en tuinhuis weghalen

We willen onze tuin bestraten (abbeystones over 80 m2). Er wordt een chalet geplaatst en het tuinhuis dat er staat moet weggehaald worden (16 m2 gemaakt van hout), evenals een middelgrote boom. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u. Het nieuwe chalet is 40-42 m2. De hele tuin 120-125 m2. Zie bijlage.
vrijdag 22 september 2017

Klein voortuintje aanpassen

Graag advies, overleg en vervolgens hulp bij uitvoering voor het aanpassen van klein voortuintje. Afmeting 1.50 meter diep, 5.00 meter lengte. Graag advies voor het snoeien of eventueel verwijderen van een hoge "kerstboom". Ik heb nog geen idee van welke materialen ik wil gaan gebruiken. Mogelijk kunnen de buxushagen blijven staan, of verplaatst worden. Ik zou graag meehelpen door bijvoorbeeld al wat materialen te verwijderen.
dinsdag 19 september 2017

Snoeien van een hedera tuinafscheiding

Ik wil het snoeien van totaal ongeveer 66 meter schutting/hedera tuinafscheiding (waarvan circa 35 aan de straatzijde, rest tuin binnen) realiseren. Huidige hoogte 2.60 meter terug naar circa 2 meter en afvoeren van snoeiafval naar gemeente stortplaats circa 4,5 km verderop.
dinsdag 19 september 2017

Betonpalen met Douglas schutting plaatsen

Beschrijving Hout/beton schuttingsysteem: 1. Scherm Douglas hout 2. Betonpalen antraciet 12 x 12 systeem 3. Betonplaten antraciet glad 4. 2x Poort b x h = 100 x 190 cm incl. Cilinderslot met sleutels Situatiebeschrijving 1; tussenscheiding huisnummer 6 en 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 11,00 meter met 2 delen schanskorf inclusief vulling. Situatiebeschrijving 2; achterkant huisnummer 6 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 3; achterkant huisnummer 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 4; tussenscheiding huisnummer 8 en 10 Antraciet Rabbat schutting van totaal 11,00 met antraciet palen Plaatsen jullie ook schanskorven? In dat geval graag een 2e offerte/meerprijs willen ontvangen indien in situatiebeschrijving 1 2 gevulde schanskorven geplaatst worden. Tevens graag een foto hoe de schutting eruit zou komen te zien.
zaterdag 16 september 2017

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen.
vrijdag 15 september 2017

Drainage aanleggen

Achter het terras de bodem voorzien van een drainage. Na de vele regen van de afgelopen dagen loopt het water tot aan het huis. De lengte is ongeveer 10 meter van de tuin. Het water stroomt nu naar 1 punt toe
donderdag 14 september 2017

Tuin laten egaliseren

Tuin is 10 breed en 5 meter diep en heeft een afloop van 50 cm, dit moet worden geegaliseerd.
woensdag 13 september 2017

Rechte Bankirai schutting plaatsen

Een Bankirai schutting plaatsen zonder betonplaat en betonpalen. Hoogte 200 cm. Zonder hoeken. Met twee keer een deur van Bankirai binnen een afstand van 2.26 meter, van schuur naar schuur. Dit alles met Bankiraipalen. We willen graag weten wat het gaat kosten.
dinsdag 12 september 2017

Grond met wortels afvoeren

Ik zou graag een aantal kuub vervuilde grond laten afvoeren. De grond is vervuild met wortels. Waarschijnlijk maximaal 6 kuub. Welke mogelijkheden hebben jullie en wat gaat het kosten?
dinsdag 12 september 2017

Volledige tuinrenovatie

Wij zijn momenteel naar een nieuwe woning aan het kijken waarbij de tuin in zijn totaliteit moet worden vernieuwd. Onze wensen zijn een strakke tuin met een comfortabele, overdekte relax hoek. Een ingegraven trampoline, een klein tuinspeelhuisje. Terras voor tuintafel om lekker aan te kunnen eten. Ruimte om in de zomer een zwembad op te kunnen zetten. Totaal dient een chique en gezellige uitstraling te hebben, onderhoudsvriendelijk te zijn (we hebben geen groene vingers) en voorkant bij de garage ook een nettere aanblik geven. Foto's zitten in de verkoopbrochure bijgesloten. Helaas kan ik die niet laden omdat het geen foto is maar PDF en ik kan maar 1 foto laden dus ik hoor graag hoe ik de rest van de foto's jullie kant op kan laten komen voor een offerte.
vrijdag 8 september 2017

Composiet vlonder aanleggen

De tuin is nu betegeld. Graag zou ik een composiet vlonder laten plaatsen. Wanneer dit over de tegels dan graag anders dienen deze te worden verwijderd. De oppervlakte van de tuin is 34 m2.
donderdag 7 september 2017

Tuin inrichten met witte muren en bankirai schutting

We willen onze achtertuin aanleggen, aan de ene kant over een lengte van 9 meter willen een muurtje van 80 cm hoog (strak wit afgewerkt) met daarbovenop 1.40 meter horizontale bankirai schuttingplanken, zonder zichtbare palen ertussen. Aan de andere kant willen we over de gehele lengte van de tuin 11.40 meter hetzelfde (80 cm, muur met 1.40 meter horizontaal bankirai) met een moderne (wit afgestreken) vierkante, afgedekte vuurplaats/bbq/houtoven (1.20 meter breed, 60 cm diep, 2 meter hoog) en aan de beide zijkanten stenen bakken voor planten (60 cm hoog, 60 cm diep en 2 meter breed, ook wit afgestreken) met een rand van 10 cm. Aan de achterkant willen we 2.40 meter lang 2.20 meter hoog bankirai horizontale schutting en een 1.20 meter deurtje naar achteren. Rechts achterin willen we een met hout (bankirai) aan 3 kanten (2 x korte zijde, 1 x lange zijde die in de tuin staat) afgewerkte schuur van 2 meter x 3.60 meter en 2.40 meter hoog.
donderdag 7 september 2017

Schutting in achtertuin vervangen

Ik ben invalide en kan niks, en zoek voor de vervanging van de achter schutting bij het voetpad en een deur, op de site van jullie heb ik onderdelen gezien en op papier gezet, die ik dan wil bestellen. Wat zijn de verwijdering kosten en het plaatsen. Het zijn twee schermen en een deur en de palen, de kosten van het materiaal wat ik op het oog heb, bedraagt rond de 120,00 euro

Partners

Partners van Casius