Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

509 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, nieuwbouwtuin inrichten, volledige renovatie van achtertuin, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, waterput slaan in de tuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

dinsdag 31 maart 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

ik wil mijn coniferenhaag laten verwijderen en afvoeren 7.50 haag hoogte 2 meter.achtertuin.
zondag 29 maart 2020

Schutting vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een oude schutting en het plaatsen van een nieuwe ( hout ). Lengte tuin 10 m en 75 cm. De breedte van de ingang is 1 m en 95 cm , moet ook een nieuwe poort in ( 90 cm breed ). Hoogte van de schutting moet standaart 1 m 80 cm zijn.
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

Het plaatsen van nieuwe betonschutting die al aanwezig is. Totale lengte 18 mtr. De huidige situatie is te zien op de foto, als er iets weggehaald moet worden dan graag weghalen en afvoeren wat mogelijk is.
donderdag 26 maart 2020

Remove some pine trees and stomps in the frontyard

Hi, i have several pine trees in the front yard that need to be removed and taken away. thank you!
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen damwand en opvullen talud

Wij willen voor onze tuin het talud voor een deel wegwerken middels ophoging. Er is op dit moment een talud van +-3 meter over de gehele achtertuin die een hoogteverschil naar beneden overbrugt van +- 1 meter. Wij willen dit graag ophogen en gelijk trekken met de rest van het kavel. Het gaat om een lengte van +- 22 meter waarbij het talud opgevuld dient te worden en er een kerende constructie/damwand ten behoeve van de grond geplaatst moet worden aan de waterzijde. Bij voorkeur hout. Graag kom ik in contact met een aannemer/hovenier die hier middels een portfolio ervaring mee heeft. Alvast bedankt.
maandag 23 maart 2020

Tuin afgraven en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin kan afgraven en afvoeren, het gaat om 4x4 m2 en om ongeveer 15 t/m 20 cm diep. De locatie is wel toegankelijk, maar er staan 2 schuurtjes waar rekening mee moet worden gehouden. Daarom zou het fijn zal als er iemand kan langs komen om dit te bekijken.
zondag 22 maart 2020

Onderhoudsvrije tuin met kunstgras aanleggen

Wij willen een renovatie van onze tuin met een stukje kunstgras en nieuwe tegels. Onze tuin is 24 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 14 maart 2020

Verhogen van talud en plaatsen damwand/beschoeiing

Bij een nieuwbouwwoning aan een sloot. Aan de sloot bevindt zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen (80 x 80, l=3 mtr) en hardhouten schotten tot circa 200 mm boven de waterlijn. De gehele tuin is zo’n 30 meter breed en de talud/omhoogkijk staat aangegeven op 4,20 vanaf de achtergrond van de kavel. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het ophogen van het talud en het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing. Los daarvan zouden we graag een offerte ontvangen voor wanneer we binnen bovenstaande optie over een breedte van 3,5 meter en een diepte van 2,5 meter een verlaagde vlonder met trappetje zouden laten aanbrengen.
vrijdag 13 maart 2020

Schutting plaatsen van 10 delen

Ik zoek iemand die 10 schuttingdelen langs mijn huis kan plaatsen. In overleg kan al het materiaal worden aangeleverd door de vakman. Ik laat mij graag adviseren over de soorten schuttingen. Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren.
zaterdag 7 maart 2020

grasveld opnieuw inzaaien (vrezen, egaliseren, inzaaien)

Ik wil het grasveld in de achtertuin opnieuw doen. Het is verzakt en heeft veel onkruid. Het is een stukje van 14 bij 5 meter. Het moet gevreesd worden, er moet grond bij en daarna ingezaaid worden .
zaterdag 7 maart 2020

Renovatie van voor- en achtertuin

Wij willen graag een tuin renovatie van de voor en achtertuin. Beide tuinen zijn 90 m2. Het betreft een hoekhuis, locatie is goed toegankelijk. Voortuin: hoeft niet veel te worden weggehaald. In overleg nieuwe tegels aanbieden door de vakman. Ik wil geen schutting maar een dichte ophoging ter hoogte van een hek. Enkele palissades en tuinbakken aanleggen. Achtertuin bezit nog een vijver. Deze mag behouden blijven als het onderhoudsvriendelijk kan. Graag advies van de vakman hierover. Grasmatten aanleggen.
maandag 2 maart 2020

Schutting plaatsen nieuwbouw

Schutting plaatsen 16 m2, materiaal in overleg met de vakman. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.
zondag 1 maart 2020

Renovatie tuin 120 m2

Wij zouden graag onze tuin willen laten doen. De huidige staat is dat het vol met onkruid en beplanting. Wij willen het terras van Tevens hadden wij een vijver welke nu weg is. Wij zouden graag het het gat van de vijver willen vullen met zand. Alle huidige tegels eruit en nieuwe tegels ervoor terug. Een stukje grasveld en een border met plantjes en Een overkapping. Oppervlakte 120m (10x12). Het grootste willen wij betegelen, denk ook 70m2. Wij willen ook een overkapping realiseren. Graag gaan wij met een hovenier in gesprek om dit alles planmatig op gang te krijgen.
zondag 1 maart 2020

Terras aanleggen in tuin

We zoeken een vakman die in onze tuin een terras kan aanleggen ongeveer 30 m2 en borders aanleggen. Graag zou ik willen dat de vakman zelf even langs komt om de situatie te bekijken
donderdag 27 februari 2020

Verstevigen van schutting

Door storm zijn de hout palen onder de grond afgebroken, deze zijn met cement onder de grond. Graag zou ik de palen willen vervangen door beton palen. Het gaat om 6 palen.
vrijdag 21 februari 2020

Boomstronk verwijderen

Bij mij in de tuin zit een oude boomstronk die eruit moet omdat ik samen met de buren de schutting wil gaan vervangen. Het is een redelijke stronk, want toen wij de boom hadden omgezaagd konden we zo snel 37 ringen tellen, maar hij heeft ook al een tweetal jaar elfenbankjes verzameld, dus ik hoop dat ie de strijd snel opgeeft. De splinters van de boom hoeven niet afgevoerd te worden, die laat ik in de tuin liggen. Zie foto Op de foto is ook een kleine stronk te zien, die zou ik ook graag laten verwijderen op dezelfde dag. Ook al weet ik niet wat het is, alleen dat ie heel diep gaat (want ik heb een keer geprobeerd 'm uit te graven).
donderdag 20 februari 2020

Tuinhekken vervangen

Tuinhekken verwijderen, goeie onderlaag als basis met beton en nieuwe tuinhekken plaatsen. Met hardhouten palen. De ene hoek is 2 meter, lange wand van 8 meter en een klein deel van 4 meter. Het verwijderen van de betonnen fundering, dit zal opnieuw moeten worden gegoten.
woensdag 19 februari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Schuttingen zijn door de storm omver gewaaid. In de gehele lengte van de tuin, zowel links als rechts. Denk dat het in totaal om +/- 12 m gaat. Weet alleen niet of er ook nieuwe schutting nodig zijn.
woensdag 19 februari 2020

Schutting plaatsen

Hout betonschutting plaatsen tussen de buren. 12 meter lang, zonder poort in de goedkoopste uitvoering. Materiaal willen graag laten verzorgen door de vakman, de tuin is makkelijk te bereiken.
maandag 17 februari 2020

Omgewaaide schutting herstellen of opnieuw plaatsen

Ik wil graag een omgewaaide schutting laten herstellen en als herstel niet mogelijk is, graag opnieuw plaatsen. Het is aan 1 kant omgewaaid (niet aan de kant van de buren) dat gedeelte dat hersteld moet worden, is plus/minus 24 m lang. Er moet ook een nieuwe poort in, graag zou ik die ongeveer 120 cm breed hebben. De schutting graag 200 cm hoog. Graag zou ik een offerte willen ontvangen van het geheel, van wat dit gaat kosten.
zondag 16 februari 2020

Leveren en plaatsen nieuwe schutting

Ik zoek een hovenier die onze schutting kan vervangen. Dit na de ontstane stormschade. Het gaat om 760 cm en 600 cm aan schutting. Daarnaast moet er ook een poort geplaatst worden. De schermen mogen van hout en de palen van beton.
zaterdag 15 februari 2020

Schutting plaatsen

Ik ben opzoek naar een vakman die een schutting kan plaatsen met betonnen palen en een betonen randje.afmeting: lengte is ongeveer 9,20 m2. Op dit moment staat er een oude schutting, deze halen we zelf weg en voeren we zelf af.
woensdag 12 februari 2020

Tuinschuttingen plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om 8 tuinschuttingen en een poort. De afmetingen zijn 8 delen van 2 x 2 meter. Al het materiaal zullen wij al voor handen hebben.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuw hek door stormschade

Ca 9 meter hek + poortje vervangen in voortuin. Oud materiaal ook graag afvoeren. Nieuw hek weer graag van hout.
maandag 10 februari 2020

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Partners

Partners van Casius