Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

497 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinrenovatie uitvoeren, complete tuin ontwerpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

woensdag 25 april 2018

Sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen ong, 75 m2 en shuttingen laten plaatsen ong. 18 meter. Houten schutting met betonpalen en onderkant. Ik denk ook zand ophogen. Tegels of stenen maakt niet veel uit, wil wel graag iets lichtgrijs. Kan de tuin evt. Zelf leeghalen, liggen nu tegels in en klimop aan/om de schutting en og tuinhuisje. Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om ook de tuin leeg te laten halen. Met vriendelijke groet, R Engelhart
dinsdag 24 april 2018

Groentetuin afgraven

Een strook met zand en grind afgraven wat groentetuin moet worden. Door de vermening met grind lukt het ons niet de schop erin te zetten. Betreft 4 a 5 m2.
maandag 23 april 2018

Boomstronk verwijderen

Recent is een deel van de tuin qua begroeiing verwijderd. Er staan echter nog diverse kleine wortelresten (diverse diameters, foto's als bijlagen beschikbaar). Opgemerkt dient te worden dat er geen achterom is. Men zal dus met de machine door het huis naar de achtertuin moeten ( smalste deurbreedte is 80 cm ). De bedoeling is dat er bestrating komt dus 20 cm diep is voldoende. Graag ontvang ik van u een offerte,
vrijdag 20 april 2018

Coniferenhaag verwijderen

Wij hebben een coniferenhaag die moet worden verwijderd. Afzagen kan ik zelf en afvoeren maar in de grond moeten de wortels worden verwijderd. Circa 7 meter coniferen.
donderdag 19 april 2018

Tuinschermen met betonpalen plaatsen

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. Het gaat om 18 schermen. De schermen moeten geplaatst worden tussen betonnen palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. Ik zal zelf zorgen dat de materialen aanwezig zijn.
woensdag 18 april 2018

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?
woensdag 18 april 2018

Schuttingen vernieuwen

Ik wil nieuwe schuttingen laten plaatsen. De tuin is 10 meter lang. 1e 4 schuttingen hout met boog en verticaal houtwerk. Laatste stuk open hekwerk. Hekwerk is aanwezig, recycling van materialen. Er zijn wel 4 nieuwe schuttingen en hardhouten palen nodig. Weghalen en afvoeren van oude schuttingen begroeid met klimop moet ook gebeuren.
woensdag 18 april 2018

Haag snoeien

Snoeien coniferen haag rond 6 meter lang, wat zijn de kosten en wanneer kan dit worden gedaan?
dinsdag 17 april 2018

Tuin egaliseren en ophogen

We willen onze tuin (40 m2) laten ophogen en egaliseren en borders laten plaatsen (2x 8,5 meter). Zou dit eventueel In mei gedaan kunnen worden?
dinsdag 17 april 2018

Aanleg van kunstgras

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het aan laten leggen van kunstgras in onze tuin. Het type gras wat ik erin wil hebben moet geschikt zijn voor intensief door kinderen. Het betreft een stuk van 9.70 x 3.80 meter. En een stukje van 2.10 x 2.20 meter. In de bijgevoegde foto kunt u zien waar het om gaat. In de offerte zou ik graag een totaal prijs willen zien inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Tuin is via de zijkant van het huis goed bereikbaar. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij altijd bellen.
dinsdag 17 april 2018

Lekkende vijver repareren

De vijver is lek, het loopt niet leeg maar blijft op een bepaald niveau staan.
dinsdag 17 april 2018

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.
maandag 16 april 2018

Hout/beton schutting laten plaatsen

Graag wil ik een beton/hout schutting laten plaatsen (19 planks). De palen moeten afgedekt worden met afdekpiramides. Het gaat om een erfgrensafscheiding van 10,60 meter en een stuk achterin de tuin van 2,80 meter waar ook een poort (inclusief een stalen frame en RVS hang en sluitwerk) van 1 meter breed in verwerkt moet worden. Het beton mag geen rots- of stenenmotief of iets dergelijks zijn maar gewoon basic.
zaterdag 14 april 2018

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Ik heb weet niet hoe diep deze moet. Goed bereikbaar.
vrijdag 13 april 2018

Vlonders onder terrasoverkapping plaatsen

Wilde een offerte vragen voor het aanleggen van vlonders rond de 18m2. Nu zijn er op het terras tegels. Zou gaan om vlonders van gamma: Vlonderdeel HKC antraciet 300x25x2,5.
woensdag 11 april 2018

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.
woensdag 11 april 2018

Tuin bestraten

Tuin ophogen met 3.5 m3 ophoogzand. Het gaat om een tuin waar 32 m2 tuintegels ingelegd en ingevoegd moeten worden. De tuintegels en ontwerptekening zijn aanwezig.
dinsdag 10 april 2018

Tuin aanleggen bij nieuwbouw woning

Wij zijn sinds kort op zoek naar een aannemer die voor ons de tuin wilt bestraten, de schutting wil plaatsen en een overkapping kan maken. Er is een ontwerp gemaakt voor de tuin van ongeveer 8 bij 9 meter groot. Er zal een schutting van Bankirai planken geplaatst moeten worden. De bestrating zal ongeveer 65 m2 zijn en het kunstgras 4 bij 2.50 meter. De overkapping zal 6 bij 2.50 meter gaan worden Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het realiseren van verlichting, in de balken van de overkapping & aan de schuttingen en het make n van 2 bloembakken.
dinsdag 10 april 2018

Gazon aanleggen en bestraten

De achtertuin die goed bereikbaar is wil ik graag renoveren. De oppervlakte is ongeveer 17 meter lang en 18 meter breed. De bestrating en het gras moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet de tuin geëgaliseerd worden en wil ik graag bestrating en gras laten plaatsen. Hiervoor wil ik graag advies van de vakman ontvangen wat de mogelijkheden zijn.
zondag 8 april 2018

Schutting plaatsen met betonnen palen

Plaatsen van 6 x 1.80 meter tuinschermen met betonnen palen en onderplaten van beton. Is afscheiding tussen twee woningen, dus vanaf de achterkant van de woning. Betreft een recht stuk.
zondag 8 april 2018

Tuinrenovatie

Ik wil mijn achtertuin (5,15 x 17) laten afgraven en egaliseren plus het afvoeren van materiaal. Het laten verwijderen van enkele hedera's. Daarna de tuin laten bestraten. Een stuk van 3 x 4 meter moet kunstgras worden, we willen ook een strook voor beplanting.
zondag 8 april 2018

Schutting met deur laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 10 a 11 meter lang en dan aan het einde een deur erin. Wij verrichten zelf alle voorwerk. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.
zondag 8 april 2018

Coniferenhaag door een schutting vervangen

De bestaande coniferenhaag van ongeveer 20 meter lengte vervangen (en afvoeren) door een schutting van 2 meter hoog. De palen moeten van hardhout zijn, de planken van grenen die horizontaal geplaatst moeten worden. De tuin is goed toegankelijk. Coniferen ook afvoeren graag.
zaterdag 7 april 2018

Hekwerk plaatsen

Een klassiek hekwerk plaatsen. Bij Praxis geweest en helaas geen hekwerk gezien, wat vroeger wel aangeboden werd. Ik wil een hekwerk om anderen buiten de tuin te houden. Het moet dus voldoende hoog zijn om niet zomaar over te stappen. Er moet ook een deurtje met slot in. De tuin is vier meter breed. Kunt u dit compleet aanbieden? En een houten deurtje opnieuw vastzetten? Kunt u dat ook doen?
zaterdag 7 april 2018

Bestaande vijver dieper maken

De vijver is nu circa 6 x 4 meter met vijverfolie, 15 jaar oud, maar 50-60 cm diep. Wij willen in ieder geval de vijver minimaal 1,20 meter diep hebben. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? Er zitten windes in en voldoende zuurstofplanten. De rand is met betontegels afgewerkt.

Partners

Partners van Casius