Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

525 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

vrijdag 10 juli 2020

Bomen en struiken verhuizen

Wij zijn net verhuisd en willen graag 2 bomen (appel, kweepeer) en 3 struiken (hortensia, buxus, roos) van onze oude woning naar onze nieuwe woning verplaatsen. Deze moeten dus uitgegraven, vervoerd en opnieuw geplaatst moeten worden. Ik heb al aangegeven dat deze planten nog meegaan met ons. Afstand tussen de twee huizen is ongeveer 5 km.
woensdag 8 juli 2020

Renoveren Jeu de boulebaan

Er moet een nieuwe laag op de baan gelegd worden alles is keihard geworden. Gaat om 1 baan, afmeting niet bekend.
dinsdag 7 juli 2020

Een schutting met betonnen palen leveren en plaatsen

Wij willen de schutting vervangen door een variant met button pallen, houten schutting delen boven en een betonnen rand onder. Het betreft 11 meter, 8 meter en 2 meter inclusief poort wat verwijderd en geplaatst moet worden.
dinsdag 7 juli 2020

3 Bamboe struiken geheel! verwijderen uit achtertuin

We hebben een schuurtje in het midden achter in onze tuin staan die vervangen gaat worden door een veel grotere schuur met overkapping waardoor de bamboes aan beide zijden van de schuur eruit moeten. We hebben helaas geen achterom dus alles moet door het huis afgevoerd worden, 3 deuren, voor-kamer en tuindeur van 80 en 90 cm breed. Het liefst zo snel mogelijk gezien de hoeveelheid werk en herstellen daarna alvorens schuur wordt geplaatst prognose aug.
maandag 6 juli 2020

Opnieuw bestraten

Opdracht bestaat uit het ophogen van bestaande tuin a 59 m2 met 7m3 zand wat ik nog niet zelf in huis heb. Plus het opnieuw leggen van deze bestrating welke ik zelf eerst verwijder. 15,5m2 van 60x60 en 43,5m2 van 15x15. 70 % van de bestrating kan weer teruggelegd worden. Tegels zijn al besteld.
zondag 5 juli 2020

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting en het verwijderen van een heg

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Daarnaast moet er ook een poort (met slot) geplaatst worden. Momenteel staat er een grote heg als schutting, die mag verwijderd worden. Het betreft 10 strekkende meter aan schutting (incl. poort) die geplaatst moet worden. Achterzijde woning goed bereikbaar. Schutting graag met houten palen en planken
vrijdag 3 juli 2020

Het indelen en aanleggen van de achtertuin

Wij willen graag onze tuin geheel opnieuw laten aanleggen. Hierbij willen wij graag dat de schutting aan de achterkant van de tuin wordt verwijderd, en dat er een Schuur met veranda tegen de gehele achterkant word geplaatst. Zelf zullen wij de huidige schuur en de tegels verwijderen uit de tuin, het afbreken/verwijderen/afvoeren hiervan zal niet nodig zijn. Ik heb aan deze email een tekening op schaal hoe wij de tuin willen hebben. Ook heb ik een offerte die wij reeds ontvangen hebben voor een schuur + veranda echter kan ik deze niet aan dit formulier toevoegen. Voor de bestrating willen wij de volgende tegels (nr 1): H2O-Mixed Cloudy Brown wildverband 5cm dik (actieprijs 23,50 per m2) https://www.zamsierbestrating.nl/h20-design-mixed-5-cm-cloudy-brown-emotion?search=cloudy%20brown Voor de plantenbakken willen wij de volgende stapelblokken (nr 3): Cliff Walling getrommeld 30x12x12cm bruin/zwart. (3,25 per stuk) https://www.zamsierbestrating.nl/cliff-walling-getrommeld-30x12x12-cm-bruin-zwart?search=cliff%20walling Voor het pad willen wij de volgende staptegels (ipv bestrating, nr 4): Staptegel Deccan Red (10,95 per stuk) https://www.zamsierbestrating.nl/staptegel-deccan-red?search=staptegel Alvast bedankt voor uw reactie!
donderdag 2 juli 2020

Oude aanlegsteiger vervangen

Ik ontvang graag 2 opties voor het vernieuwen en of onderhouden van onze steiger te Lelystad. Voor alleen het vernieuwen van de begrenzing van de tuin ( om de tuin intact te houden ) en een offerte voor het vernieuwen van de steiger. Zie foto's. Op de foto ziet u een trapsteiger, dit wordt opgevuld met aarde om de tuin te vergroten. Daarbij ziet een u vorming design en dit word ook veranderd. De totale lengte van de rand van de tuin is 23 meter. Voor het eventueel het vernieuwen van een steiger zal de lengte 3 m breed zijn. Samengevat : een prijsopgave voor alleen 23 m in de lengte om de tuin bakken bij elkaar te houden en een offerte voor 23 m lang bij 3 breed aanleg of eventueel vernieuwen van een steiger. Ik weet niet of u ook deze funderingen kunt gebruiken zodat er geen nieuwe palen geplaatst hoeven te worden. Ik denk hierbij aan pvc palen en planken om de tuin bij elkaar te houden.
zondag 28 juni 2020

Plaatsen schutting

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen. Tekeningen zijn op schaal gemaakt, elk blokje is 30x30cm. Gedeelte met groen hoeft geen schutting, dit zijn mijn buitenmuren. Schutting met horizontale grenen planken. Max 180 hoog, deels 90 hoog (zie deel E en deels deel D). Planken van 16x140x*mm. *= 180, 300, 360 cm. 22 palen van 68x68mm, 270cm hoog. Per paal 14-15 planken met 2cm overlap aan elke zijde. Materiaal is aanwezig. 1400 RVS hardhout schroeven + 4 sets L-beslag RVS schroeven voor bevestiging trellis. Gereedschap niet aanwezig, planken bij zijde A+B+E moeten bijgezaagd worden.
zondag 28 juni 2020

Recht zetten van een schutting

Mijn schutting is scheef gewaaid en moet weer rechtgezet en vastgezet worden. Het gaat om 1 schuttingdeel.
zondag 28 juni 2020

Waterput slaan in tuin

Ik wil graag een waterput in de tuin die zowel de voor- als de achtertuin kan beregenen. de kavel (met huis) is 1300 m2
maandag 22 juni 2020

Voortuin betegelen

Wij willen graag een nieuwe voortuin, die kind vriendelijk en onderhoud vrij is. De tuin is tussen de 15 en 20 m2, en er liggen nu stenen. Graag deze verwijderen en afvoeren en opnieuw betegelen. Wat kost dat ongeveer?
zondag 21 juni 2020

Schutting plaatsen

Ik zou graag een schutting willen plaatsen tussen 2 huizen van ongeveer 8 m. Alles is er al uitgehaald. Ik wil graag een houten schutting met betonnen palen.
vrijdag 19 juni 2020

Bomen inkorten

Ik zou graag 3 bomen in mijn tuin willen inkorten. Het betreft 2 coniferen en 1 dennen boom.
woensdag 17 juni 2020

Vlonderterras vervangen

Wij zouden graag ons terras laten vervangen door bruin composiethout. Het terras is ongeveer 5.35 m bij 3.3 m. De huidige ondergrond moet er eerst nog uitgehaald worden.
dinsdag 16 juni 2020

Voortuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn voortuin van circa 18 m2 laten betegelen met grote grijs chinees hardstenen tegels en een rand van betonnen bielzen. De tuin heeft beplanting gehad en moet geëgaliseerd worden. Tevens is het trottoir rond the tuin verzakt en dit dient tevens hersteld te worden. Een schets van de gewenste situatie en foto's van de huidige situatie zijn bijgesloten.
maandag 15 juni 2020

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Ik wil de beplanting kunnen besproeien met grondwater en de vijver (bij)vullen.
zondag 14 juni 2020

Riet verwijderen uit sloot in achtertuin

Ik zoek iemand die 11 meter rietkraag in de sloot van onze achtertuin kan verwijderen en afvoeren.
vrijdag 12 juni 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe douglas houten schutting bestellen en laten plaatsen. Het is 10,5 meter en we willen twee poort deuren met slot. Graag ook weghalen van de oude schutting.
dinsdag 9 juni 2020

Terras opnieuw aan laten leggen

Terras tegels liggen los. Graag vastzetten. Gaat om tegels van 100 x 100 x 4 die met cement op betonvloer gelijmd zijn, maar een aantal wiebelen nogal. Terras is totaal zo'n 18 m2.
zondag 7 juni 2020

Tuinrenovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren ongeveer 55 m2. O.a. vanwege een Engelenboom/duivelswandelstok die in een groot deel van de tuin uitlopers/wortels heeft willen wij renoveren. De wortels dienen dus overal verwijderd te worden. Tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. We hebben ook een vijver met veel fauna, die wij graag willen verplaatsen (meer naar de zijkant/achterkant). Daarnaast willen wij ons kleine grasveldje weg hebben en zal er opnieuw bestraat dienen te worden. Mogelijk willen wij aan één kant nog een schutting plaatsen (12.5 m)
zondag 7 juni 2020

Terrasje

Ik wil een klein terras van 7,5 vierkante meter aan laten leggen. Open zand op dit moment, ik regel zelf het materiaal.
woensdag 3 juni 2020

Tuin onderhoud

Hello, I would like to know what sort of maintenance contracts are offered. My garden is quite big, overall property is 1060 m2 but garden to care for spreads around about 500 m2 (there is about 200 m2 of grass). We have plants, coniferen, hagen, buxus, etc Types of contracts we would like to know about: 1. Maintenance with a big voorjaar work and big najaar work 2. Partial maintenance - for example the two big works mentioned above and one time a month to do maintenance around the garden - or something similar (a model where you do work but we also need to do some maintenance tasks) 3. Full maintenance contract Also please specify what is included in the contract cost. Pictures attached. Thank you.
woensdag 3 juni 2020

lekkage vijver oplossen

lekkage opsporen en dicht maken. De vijvers is ongeveer 3x4 meter plaats lelystad
woensdag 3 juni 2020

Bron voor grondwater slaan met certificaat

Wij willen graag een bron laten slaan /pulsen op de ponyclub voor het beregenen van de rijbak. Het gaat om een oppervlakte van 20m x 40m. Graag een put met een capaciteit van 10 kuub per uur. Het terrein is goed te bereiken vanaf de straatkant.

Partners

Partners van Casius