Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

509 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

dinsdag 19 juni 2018

Kunstgras in de tuin aanbrengen

Ik wil graag kunstgras laten leggen in de tuin. Het gaat om een stuk van 2 x 4 meter. Kunt u aangeven wat de meerprijs wordt wanneer het materiaal door de vakman wordt aangeleverd. Geen voorwerk.
dinsdag 19 juni 2018

Tuin egaliseren en boom kappen

Boom kappen en tuin egaliseren
zondag 17 juni 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een poort plaatsen en ophangen, een slot erin zetten en een paal in de grond zetten voor de poort. De poort zal ongeveer een meter zijn.
dinsdag 12 juni 2018

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.
dinsdag 12 juni 2018

Tuin opknappen

De tuin is 14 bij 5 meter breed. Deels betegeld en aan de weerszijden heb ik beplanting, de beplanting wil ik zo houden. Gedeelte van de betegeling wil ik wat laten ophogen en opnieuw dezelfde tegels erop. Bij het berghok (circa 2.80 x 0.90 meter) achter wil ik een overkapping over de breedte van het berghok (een doorzichtig dak van golfplaten). Het dakgoot van het berghok zou ik ook willen laten nakijken, eventueel repareren.
zondag 10 juni 2018

Ophogen van de achtertuin

Ik wil een prijsindicatie voor het ophogen van mijn achtertuin. De achtertuin is 60 m2. Ik heb geen achterom.
zaterdag 9 juni 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen om uiteindelijk te bestraten en een aanbouw op de plaatsen. Diameter boomstronk 64 cm
vrijdag 8 juni 2018

Tuin leeghalen en ontdoen van de aanwezige wortels

Ik zoek een partij die mijn voortuin boom- en struikvrij kan maken. Mijn voortuin is 32 m2. Het grindpad mag blijven liggen. Daarnaast dienen de struiken/bomen afgevoerd te worden.
maandag 4 juni 2018

Kunstgras leggen

We willen in onze nieuwe achtertuin een stuk met kunstgras voorzien. De ondergrond is al met zand voorzien en al vast getrild. Het gaat om een oppervlakte van circa 155 m2. Kunt u op basis van deze info een prijsopgave doen?
maandag 4 juni 2018

Uitgraven en zand erin

In de achtertuin dient er 45 m2 uitgegraven te worden. Dit gaat om aarde en gras en zal ook afgevoerd moeten worden. Hierna zal de 45 m2 opgevuld moeten worden met zand. De tuin heeft een achterom.
zondag 3 juni 2018

Tuin compleet aanleggen

Wij willen onze tuin compleet laten aanleggen. Er komen verhoogde terrassen in van hout. De tuin is 110 m2 groot. De wensen zijn als volgt: Terras huiskamer: 20.05 m2 Terras: 15 m2 Bestrating: 39 m2 Grind: 22 m2 bij 5 cm dikte is 1,1 m3 Kiezelbandjes: 2.5 m2 -> 50 bandjes van 1 meter Opsluitband hoog model: 10 meter Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.
zaterdag 2 juni 2018

Bomen kappen en afvoeren

Ik wil graag een prijsindicatie van u ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van één boom die is gaan splitsen en nu 2 bomen zijn. Deze staan in de achtertuin en zijn wel lastig te bereiken.
zaterdag 2 juni 2018

Zand afgraven en afvoeren

Er moet zand uit de tuin afgevoerd en uitgegraven worden gaat om 200 m2.
donderdag 31 mei 2018

Kunstgras aanleggen

Stuk huidige gras vervangen voor kunstgras. Is een relatief klein stuk, namelijk 3-4 m2.
woensdag 30 mei 2018

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik een tuin schutting laten plaatsen van 180 cm hoog in composiet. De schutting heb ik reeds uitgezocht. De totale lengte van de schutting bedraagt ongeveer 25 meter met inbegrip van 2 deuren. Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het plaatsen van de schutting. 1 deur moet 2 meter zijn en 1 deur 1 meter.
maandag 28 mei 2018

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.
zaterdag 26 mei 2018

Schuttingsdelen met palen plaatsen

De oude houten schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een nieuw schutting laten plaatsen met houten schuttingsdelen en palen van beton of houten palen gefixeerd in beton. De lengte van de schutting is 10.80 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed te bereiken.
vrijdag 25 mei 2018

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin staat een boomstronk van ongeveer 1 meter hoog. De stronk willen wij graag volledig laten verwijderen. De stronk staat redelijk vrij en de tuin is goed bereikbaar.
donderdag 24 mei 2018

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.
woensdag 23 mei 2018

Verzakt vlonderterras herstellen

Ligt nu vlonder, verzakt. Terras ligt iets hoger dan tuin 15-20 cm
dinsdag 22 mei 2018

Voortuin opnieuw bestraten, omheinen en beplanten

Wij hebben nu een voortuin die alleen maar kiezelstenentegels heeft zonder hek, en onkruid. Wij willen een nieuw en mooie voortuin creëren en zoeken hiervoor een goede maar ook betaalbare hovenier die alles zo als de titel zegt kan regelen voor ons.
dinsdag 22 mei 2018

Graafwerk in de tuin

Wij willen een kuil in onze achtertuin van 4.50 meter bij 4 meter en 1 meter diep, 18 m3. Wij zijn zelf al gestart en er staat al een 10 m3 grondcontainer voor de deur en deze is gevuld met circa 5 m3. Hier kan dus nog 5 m3 bij. Er dient nog 13 m3 uitgegraven te worden. Het oppervlak is alvast afgestoken, diepe toplaag is weg. Wat zijn de kosten om dit verder uit te laten graven inclusief afvoer?
dinsdag 22 mei 2018

Achtertuin betegelen en schutting plaatsen

Er zijn momenteel tegel geplaatst in mijn achtertuin, echter zijn deze niet goed geplaatst en er zijn al verzakkingen. Het betreft een achtertuin van ongeveer 50 m2. De tegels moeten verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Ook wil ik graag dat de schutting na het betegelen geplaatst word. Er zijn een aantal banden aanwezig en deze wil ik graag hoog, langs de schutting geplaatst hebben.
dinsdag 22 mei 2018

Hekwerk van palen met gaas zetten

Het betreft het plaatsen van Gaas (op rol) aan palen. Gaas moet circa 2 meter hoog zijn. De lengte van het gaas is 20 meter. Graag voorafgaand advies hoeveel palen en wat verder te bestellen. Bevestigingsmateriaal en dergelijke schaffen wij aan bij GAMMA.
maandag 21 mei 2018

Boom snoeien en een boom weghalen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 5 meter die gekapt dient te worden tot net onder het maaiveld. De boom staat tegen een heg aan. Verder is er nog een andere boom van ongeveer 2 meter hoog die gesnoeid dient te worden. Ook deze boom staat in de achtertuin maar staat vrij. Er is een achterom aanwezig en het afval dient te worden meegenomen.