Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

475 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen, verontreinigde grond saneren, verhogen van beschoeiing en talud, complete renovatie van dakterras, tuin renoveren, tuinwerkzaamheden rondom de woning, tuinaanleg aan de voorkant en achterkant, tuin aanleggen, visvijver aanleggen, tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen, nieuwe tuin aanleggen, drainage aanleggen in weiland, nieuwe tuin aanleggen, tuin herbestraten met nieuwe tegels, tuin ontwerpen en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

woensdag 6 december 2017

Bouwgrond afvoeren

Graag ontvang ik van u een prijs voor het afvoeren van bouwgrond ongeveer 80m3
woensdag 29 november 2017

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn tuin afgraven en afvoeren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2. De tuin is via de achterzijde te bereiken. Deze is 1,20 meter breed.
dinsdag 21 november 2017

Tuin opvullen, afvlakken en drainage aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt bijna opgeleverd. De tuin van 12 bij 12 meter zal 50 cm opgehoogd moeten worden. Daarnaast is er nog een zijtuin van ongeveer 2 bij 20 meter en oprit wat ook opgehoogd dient te worden, Hierna dient alles afgevlakt moeten worden en een drainage aangelegd. Meerdere buren zijn ook op zoek naar een vakman voor deze werkzaamheden.
maandag 13 november 2017

Zwevende vlonder / steiger aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning in Almere aan het water kunnen we een meerwerkoptie mee laten nemen voor een vlinder van 3 bij 3 waarbij 1 metee over het water hangt. Op de foto zien we geen palen in het water. Lijkt zwevend te zijn. We willen weten of de meerwerkoptie redelijk in prijs is of dat het vele malen goedkoper kan.
maandag 13 november 2017

Schuttingdelen en terrasschermen plaatsen

Schuttingdelen/terrasschermen plaatsen. Ik koop zelf de schuttingdelen/terrasschermen + overig bevestigingsmateriaal met palen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is goed bereikbaar.
maandag 6 november 2017

Vijver en kiezelsteen verwijderen.

Ik heb een hoekwoning gekocht in Almere waar in de achtertuin een vijver is aangelegd en een stuk tuin bedekt is met kiezelstenen. Beiden wil ik verwijderen en de zwarte grond vervangen door geel zand. Wat gaat me dat kosten? De vijver is ongeveer 1m x 4m en er ligt ongeveer 12m2 kiezels.
zaterdag 28 oktober 2017

Tuin compleet leeghalen

Ik wil graag mijn tuin leeghalen.
donderdag 26 oktober 2017

Trampoline laten ingraven

Graag willen wij een trampoline met een doorsnee van 240 centimeter laten ingraven. Staat nu op het gras en dat gras wordt uiteindelijk vervangen door kunstgras. Al de vakman zelf het kunstgras erbij kan leggen dan mag hij dat meenemen in zijn offerte.
zondag 22 oktober 2017

Tuin onderhoud en diverse aanpassingen

Het onderhoud van mijn tuin zou ik graag willen uitbesteden. Het gaat voornamelijk om de snoeiwerkzaamheden van de heggen. De diverse aanpassingen aan de voor-, zij- en achtertuin hebben betrekking om het onderhoud te vergemakkelijken. Momenteel heb ik geen budget voor een complete tuinrenovatie dus dit zou in fases kunnen gebeuren?
zondag 22 oktober 2017

Schutting compleet plaatsen

De gemeente gaat begin volgend jaar de straat ophogen. Hiervoor willen wij graag een kunststof schutting geplaatst hebben. De coniferenheg zullen wij zelf verwijderen. Het gaat om een lengte van ongeveer 21 meter inclusief poortdeur met een hoogte van 1.80 a 2 meter. Onze hoekwoning is goed bereikbaar.
vrijdag 20 oktober 2017

Schutting plaatsen

Ik wil in de voortuin en achtertuin schuttingen laten plaatsen, maar die van de voortuin kunnen eventueel wegvallen, afhankelijk van de prijs. Schutting achtertuin lange zijde 1270 cm. Schutting achtertuin lange zijde 990 cm. Schutting voortuin linker- en rechterzijde 2 x 690 cm. Schutting voor zijde voortuin 2 x circa 260 cm (er blijft een tussen ruimte over van een meter). Het materiaal moet zijn: composiet, antraciet en met plaatsing graag goedkoopste versie (materiaal niet afwerking).
woensdag 18 oktober 2017

Schutting met betonnen palen installeren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een schutting ter grootte van 8.90 meter. We willen houten schuttingen met betonnen palen en betonnen onderranden.
woensdag 18 oktober 2017

Tuin en voortuin renoveren

Gevraagd, een hovenier met ervaring in het werken met poldergrond. Het betreft een grote renovatie van de voor- en achtertuin. Beiden zijn goed bereikbaar. De achtertuin is ongeveer 120 m2. Hier staat een tuinhuisje zeskantig dat weggehaald dient te worden. Verder moet er een afwateringssysteem worden aangelegd. Beplanting waaronder een plataan, buxushaag, gras en stenen moeten worden weggehaald. De tuin dient te worden opgehoogd, bestraat en tuinbakken gemaakt over een lengte van ongeveer 8 meter. Verder komt er nog een schutting en tuinverlichting. De voortuin en oprit zijn circa 60 m2. Hier dient te bestrating te worden omgedraaid en vastgelegd in zand en cement. Ook hier weer kleine beplanting weg halen.
maandag 16 oktober 2017

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.
zaterdag 14 oktober 2017

Gezamenlijke schutting plaatsen

Graag zouden wij gezamenlijk met de buren een schutting willen plaatsen. De schutting zal over een lengte van ongeveer 22 meter moeten komen. Met aan zowel de straatzijde als aan de bosrand een voor beide huizen een poort, 4 in totaal. Waarvan aan de straatzijde van huisnummer 84 een lage poort moet komen en de overige 3 hoog. De schutting komt dus in een soort van H vorm. De schutting welke wij op het oog hebben is een ‘hout/beton’ schutting. Met rots motief in de klaar antraciet. De palen mogen een vlakke kop hebben.
dinsdag 10 oktober 2017

Tuin winterklaar maken

Het winterklaar maken van de tuin.
donderdag 5 oktober 2017

Schutting van Zweeds rabat maken

Wij willen in onze tuin een dubbelzijdige antraciet Zweeds rabat schutting laten plaatsen van 8 strekkende meter lang en 180 cm hoog. Bij voorkeur willen we ook antracietkleurige betonpalen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 2 oktober 2017

Drainage op een volkstuincomplex aanleggen

Namens de leden van onze volkstuinvereniging wil ik een offerte aanvragen voor het aanleggen van drainage op een terrein van 2,4 hectare. Die drainage moet een uitloop krijgen in een gemeentelijke sloot. De oude drainage is kapot en ligt er al 30 jaar. Momenteel komen de volkstuinen onder water te staan en de groente staat te verrotten. We hopen dat er een mogelijkheid is om dit probleem te kunnen oplossen en dat het betaalbaar is. Er staan huisjes en kassen op het terrein. We laten het graag even beoordelen en staan open voor uw advies.
vrijdag 29 september 2017

Composiet schutting installeren

Ik ben geïnteresseerd in een antraciet composiet schutting inclusief alle materiaal, leveren en plaatsen. Het gaat om 9 meter lang en moet geplaatst worden in zand.
vrijdag 29 september 2017

Antraciet Zweeds rabatschutting laten plaatsen

Wij willen in onze tuin een rechte antraciet Zweeds rabat schutting laten plaatsen van 8 meter lang en 180 cm hoog. Bij voorkeur willen we ook antracietkleurige betonpalen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 28 september 2017

Tuinschutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een schutting. Er dienen betonnen palen en onderplaten geplaatst te worden met houten schuttingsdelen. De lengte is ongeveer 9 meter en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.
donderdag 28 september 2017

Boom snoeien in de achtertuin

Ik ontvang graag een offerte voor het snoeien van een lijsterbes in de achtertuin. De boom is ongeveer 12 meter hoog en rondom goed bereikbaar.
woensdag 27 september 2017

Tuin bestraten, boom en tuinhuis weghalen

We willen onze tuin bestraten (abbeystones over 80 m2). Er wordt een chalet geplaatst en het tuinhuis dat er staat moet weggehaald worden (16 m2 gemaakt van hout), evenals een middelgrote boom. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u. Het nieuwe chalet is 40-42 m2. De hele tuin 120-125 m2. Zie bijlage.
vrijdag 22 september 2017

Klein voortuintje aanpassen

Graag advies, overleg en vervolgens hulp bij uitvoering voor het aanpassen van klein voortuintje. Afmeting 1.50 meter diep, 5.00 meter lengte. Graag advies voor het snoeien of eventueel verwijderen van een hoge "kerstboom". Ik heb nog geen idee van welke materialen ik wil gaan gebruiken. Mogelijk kunnen de buxushagen blijven staan, of verplaatst worden. Ik zou graag meehelpen door bijvoorbeeld al wat materialen te verwijderen.
dinsdag 19 september 2017

Snoeien van een hedera tuinafscheiding

Ik wil het snoeien van totaal ongeveer 66 meter schutting/hedera tuinafscheiding (waarvan circa 35 aan de straatzijde, rest tuin binnen) realiseren. Huidige hoogte 2.60 meter terug naar circa 2 meter en afvoeren van snoeiafval naar gemeente stortplaats circa 4,5 km verderop.

Partners

Partners van Casius