Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

507 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw, 8 Tuinen afgraven, ophogen en egaliseren, tuin nieuwbouwwoning, achtertuin aanleggen, tuin leeghalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

zondag 19 januari 2020

Bestaande tuin vernieuwen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een competitieve offerte kan uitbrengen voor het aanpassen van onze bestaande tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed. Er staat een kleine vijver in de tuin die we willen houden. De tegels in de tuin moeten opnieuw gelegd en verhoogd worden om zo de overstap van binnen naar buiten gemakkelijker te maken. Ook willen wij dat het tussenliggende gedeelte verhoogd wordt zodat er geen afstapjes en opstapjes meer zijn. Wij willen een tegel extra aan het eerste terras toevoegen, zodat deze wat dieper wordt (de huidige tegels zijn 60x60, deze willen we blijven gebruiken). Waar het nu verlaagd is willen wij, na gelijk leggen met de omliggende tegels, gras hebben. Dit kan kunst of echt gras zijn, hier krijgen we graag een splitsing in binnen de offerte, van zowel de grassoort als de opties binnen de grassoorten. Mogelijk willen wij ook in het gras een in beton gezette houder voor een droogmolen geplaatst hebben zodat deze altijd goed blijft staan. Op het moment staat er ook een pergola in de tuin. Wij zouden graag adviezen willen hebben over de opties van een andere pergola of andere optie waar we bijvoorbeeld een schaduwdoek aan kunnen bevestigen. Ook kijken we naar de mogelijkheid om hier een schommel aan vast te maken waar qua gewicht een volwassene ook op kan zitten. De schutting aan de linkerzijde van het huis willen we vervangen voor iets wat bij de tuin past en wat ook past bij de schutting aan de andere zijde. Dit moet wel in overleg met de buren en we willen dit ook apart als optie of als losse offerte. De poort hangt scheef en dient opnieuw afgesteld te worden of te worden vervangen, afhankelijk van de kosten. Ook moet er een slot in komen met een kleine sleutel. De poort heeft nu ‘dubbele deuren’ en dit willen we graag zo houden. De huidige beplanting mag weg en wij zijn op zoek naar advies over nieuwe beplanting.
zaterdag 18 januari 2020

Ontwerpen en aanleggen tuin

We willen graag onze tuin opknappen, een schutting die veel wind doorlaat rondom, verder betegeld met een paar grote bakken voor boompjes etc, verder ook tegels rondom het huis. de tuin heeft een oppervlakte van ongv 50 m2
donderdag 16 januari 2020

Tuin aaleggen met een level hoogteverschil

Wij willen onze tuin opnieuw aanleggen inclusief tegels en borders. De tuin zoals deze nu is, is niet naar onze smaak. Totale oppervlakte is 60 m2 Er ligt 24 m2 aan vlonder, voor de rest liggen er tegels en glas. We willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, en het leggen van nieuwe (en bordeers). Graag ontvang ik een offerte.
zondag 12 januari 2020

Tuinontwerp laten maken

Ik wil een deel van de achtertuin een upgrade gaan geven. Jullie ons hiermee helpen met een tuin ontwerp en daarna mogelijk ook de aanleg?
zaterdag 11 januari 2020

Tuin afgraven en ontdoen van struiken

Ik wil een tuin van 8 x 20 meter laten afgraven (15 cm) en ontdoen van struiken (circa 40 m2). Het materiaal mag worden afgevoerd.
donderdag 9 januari 2020

Terras ontwerpen en inrichten

Het is een terras bij een appartement van ongeveer 70 vierkante meter. Diepte ongeveer 4 meter over de gehele breedte.
woensdag 8 januari 2020

Tuin ophogen en betegelen + schutting

Ik heb een tuin van 40 m2 die ik volledig wil laten betegelen. Daarnaast wil ik het op laten hogen met 20 cm, en een houten schutting van (ongeveer) 19 meter laten plaatsen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
dinsdag 7 januari 2020

Tuin aanleggen nieuwbouw

Zie bijlage: - Het betreft de aanleg van een tuin bij een nieuwbouwwoning. De aanwezige grond bij oplevering is aarde. - Het gaat in de basis om de aanleg van de oprit met grint, een grindpad rondom het huis, een terras van steenschotten in de tuin en de aanleg van een gazon. - Daarnaast zouden we graag op de vier punten waar de hemelwaterafvoer plaatsvindt infiltratieblokken in de grond willen waar de regenpijp op wordt aangesloten. Dit omdat we het regenwater niet op het riool mogen laten afwateren en we ook geen verzakkingen willen. - Vanuit het project waarbinnen ons huis wordt gebouwd wordt de beplanting voor een groot deel aangebracht (vooral voortuin). De verdere beplanting bepalen we later maar ik heb in de tekening hier wel ruimte voor open gehouden. Ik heb ons tuinidee ook al enigszins uitgewerkt (zie bijlage). Ik kom obv dit ontwerp tot (de oppervlakte wordt door het programma berekend): - 55 m2 terras - 310 m2 gras (incl. terrasdeel) - 136 m2 grint + matten voorzien van wortelden. - 55 m opsluitstaal - 4x hydroblock met koppeling op regenpijp Ik heb zelf een idee wat er nodig is, dus ik zou het zelf kunnen bestellen. Graag wil ik rond juni beginnen.
maandag 6 januari 2020

Renovatie tuin + steiger

Ik wil mijn tuin van 86 m2 renoveren. Dit bestaat uit betegelen (25 % van de 86 m2) , 7,5 cm ophogen en het vervangen van steigerdelen. De steiger is 36 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zondag 5 januari 2020

Tuin ontwerp en bestrating

We gaan binnenkort naar een nieuwbouwwoning en zouden graag wat adviezen willen hoe we het kunnen inrichten. Onze wensen in de tuin: - Moestuin op een verhoogde bloempot. Dit ivm zoveel mogelijk onkruid tegen te gaan. - Verlichting ingefreesd. - Een gedeelte met vlonders - Beplanting die de winter kunnen overleven. We kunnen ook telefonisch onze wensen verder bespreken. Ik stuur de plattegrond mee. Het is de linkse woning. Ik hoor graag van u.
zondag 5 januari 2020

Beplanting tuin

Ik wil beplanting in mijn tuin hebben. Er moet ongeveer 5 m2 aan beplating in de voor en achtertuin komen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
zaterdag 4 januari 2020

Ophogen tuin voor en achter

Betreft het ophogen van de voor - en achtertuin met zand, het verwijderen en opnieuw plaatsen van bestaande tegels. De voortuin dient tevens (gedeeltelijk) als oprit. De totale oppervlakte is ongeveer 87 M2 en de verzakking is aan de voorkant ongeveer 8 cm en achter 11 cm.
woensdag 1 januari 2020

Oprit grind en terras achter nieuwe tegels

Mijn oprit voor het huis en terras achter de woning zijn momenteel bestraat met klinkers. Ik overweeg de oprit te vervangen door grind (boerengrind, niet te grof, niet te fijn), dat past bij mijn boerderij-type-woning (Wolfskap). Oprit met pad langs woning is ongeveer 60 m2. Terras achter de woning is ongeveer 80 m2. Ik zou hier graag grotere tegels willen laten leggen. Op dit moment is het ondoenlijk met alle onkruid in de vele voegen tussen de klinkers. Ik denk aan 60x60 tegels in een grijstint of 60x40 iets in die richting. Ik kan zelf de oude betegeling verwijderen eventueel. Zou graag een offerte ontvangen. Mogelijk is het noodzakelijk te kijken hoe de betegeling terras achterzijde het beste gelegd kan worden.
zondag 29 december 2019

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Graag willen we in de toekomst een terras laten aanleggen. Hiervoor moet eerst de tuin afgegraven worden. Het gaat hierbij om de tuin bij een nieuwbouwwoning. We denken aan 40 m2 terras en nog een aantal m2 richting de schuur en oprit (in totaal dus 60m2) Eind januari gaan de buren starten met de bouw van hun woning, voor die tijd is het nog makkelijk mogelijk om met een graafmachine in de tuin te komen.
zondag 29 december 2019

Tuin voor en achter renoveren ofwel opnieuw aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is 30 m2 en de achtertuin is 70 m2. De voorkant dient betegeld te worden, beplanting verwijderen en ophogen. De achtertuin dient bamboe-vrij gemaakt te worden, opgehoogd, betegeld en een deel met gras te worden voorzien. Daarnaast moet de vlonder blijven en wellicht de schutting vervangen.
donderdag 26 december 2019

kunstgras aanleggen

Ik zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: Stuk gras weg. 16 m2 aan tegels afvoeren. Egaliseren/ zand ophogen ? 44 m2 kunstgras leggen.
donderdag 26 december 2019

Gehele voor,- achter- en zijtuin laten bestraten

Het zal gaan om een aangesloten oppervlakte van plus minus 320 m2. Wij zouden grijze betonklinkers willen en graag een prijs ontvangen incl leggen en opsluitbanden a 250 meter.Het betreft nu op dit nog een offerte voor een begroting echter leg tijd zal april mei zijn. Gezien de verzakking en de te verwijderen aarde zullen we plus minus 8 m3 (kuup) zand nodig hebben graag deze mee rekenen In afwachting op bericht uwerzijds verblijven wij.
woensdag 4 december 2019

Damwand plaatsen

Wij hebben een damwand nodig van 15 meter breed. Momenteel staat er niks, de vakman kan dus meteen beginnen met plaatsen.
maandag 2 december 2019

Afgraven, afvoeren aarde en leveren en ophogen zand

We zouden graag een offerte ontvangen voor: 16 x 2 m2 x 0,5 m= circa 16 m3 afgraven en afvoeren. Betreft aarde langs de rand van de sloot. Circa 104 m3 wit zand leveren en ophogen rond om de woning. Zie afbeelding.
zaterdag 30 november 2019

Schutting eruit halen en verhogen

De straatkant is met 30 cm verhoogd. Nu moet de schutting met 30 cm worden verhoogd.
maandag 25 november 2019

Talud ophogen en betegelen

Ik wil een talud laten ophogen. De tuin is vorig jaar aangelegd. De breedte van de tuin is 12 meter. Ongeveer de helft van de breedte is nu aangelegd als steiger met een keerwand aan de zijkant van de steiger die schuin afloopt richting het water. Naast de steiger hebben we het talud beplant. Dit gaat om een oppervlakte van circa 4,5 meter breed en 3 meter diep. Dit gedeelte zouden we graag laten ophogen. Dit betekent ook dat de keerwand 'recht getrokken' moet worden aan de zijde van de steiger. We zouden graag alles uit handen geven. Van ophogen tot het betegelen (tegels schaffen we hierbij zelf aan) en de beplanting verwijderen we zelf.
dinsdag 12 november 2019

Herinrichten van bestaande achtertuin

Herinrichten bestaande achtertuin (op het zuiden), opnieuw aanleggen terras en pad naar schuur, aanleggen waterdoorlatende kunstgrasmat (ca. 3 x 5 meter), verschillende struiken en planten borders. Dat alles onder het mom van een onderhoudsarme tuin waarin tevens 2 bestaande catalpa's zijn geïntegreerd. De catalpa's hebben een goede snoeibeurt nodig om hen weer in vorm te krijgen. De tuin is 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Stormbestendige schutting vervangen

Wij willen onze schutting op onze parkeerplaats voor de garage vervangen, die als afscherming en bescherming van het looppad dient. TOTALE LENGTE CA 5,70 METER EN HOOGTE 1,85 METER. Wij willen een combinatie van hardhout planken die horizontaal zijn geplaatst (enkel met kleine spatie tussen de planken) tussen betonnen palen met dito platen aan de onderkant. Graag zo stevig en onderhoudsvrij mogelijk.
maandag 11 november 2019

Gras, grond afvoeren en bestraten

Het gras en zwarte grond afvoeren ~20m2 25cm diep. Ophoogzand voor bestrating aanbrengen. Oude opsluitband verwijderen (zie tekening.) Nieuwe palissade betonrand aanbrengen als afscheiding tussen bestrating en plantenbak. De palissade rand steekt 5cm boven bestrating uit. Bestaande bestrating bestaat uit bont gemengde beton klinkers deze moeten aangevuld in dezelfde kleur voor het nieuw te bestraten deel. De bestaande bestrating is licht verzakt door het gewicht van de auto en moet vlak gemaakt worden. Maten staan in tekening. Voor extra informatie graag mailen of bellen.
vrijdag 8 november 2019

Renovatie tuinen

Renovatie huis en tuinen voor en achter. Met betrekking tot de tuin: * Oude verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen, tuin is 8 m2 + afdak maken. * Voortuin is ook 8 m2, moet ook opnieuw betegeld worden.

Partners

Partners van Casius