Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

518 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

woensdag 17 april 2019

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag een stuk van 12 m2 met kunstgras aan laten leggen, maar eerst laten egaliseren. Wat zijn hier de totale kosten van?
maandag 15 april 2019

Coniferenhagen verwijderen

Aan beide kanten van onze tuin willen wij de coniferen hagen laten verwijderen en afvoeren.
maandag 15 april 2019

Boomstam uit tuin verwijderen

Er is een boomstam van 1 m ong met een diameter van ong 30 cm die wij willen rooien en afvoeren. Met de auto is hier niet bij te komen.
maandag 15 april 2019

Tuin renovatie

We willen onze tuin (30 m2) laten renoveren. Egaliseren, nieuwe tegels, kunstgras leggen, laten ons graag informeren over de mogelijkheden. Kunnen jullie even langskomen om te kijken en een offerte te maken?
zondag 14 april 2019

Schutting laten repareren

In onze achtertuin is de houten schutting wat scheef gaan staan door de wind, zie foto's. De schutting is ± 14 meter lang.
zondag 14 april 2019

Taxus verwijderen

In mijn tuin staat een plantenbak met een taxus boom van ongeveer 2 meter hoog. Deze wil ik graag laten verwijderen onder het maaiveld zodat ik daarna andere beplanting kan plaatsen. Het groen afval wil ik eventueel laten verwijderen.
zaterdag 13 april 2019

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Wij willen graag een kindvriendelijke tuin met een stuk kunstgras op de plek van een oude bloemperk. Er moet een klein deel betegeld worden en geëgaliseerd. Ook staat de schutting scheef. In totaal gaat het om +- 25 m2. De huidige bestrating verwijder ik zelf. Wellicht moet de tuin ook deels worden opgehoogd.
zaterdag 13 april 2019

Tuintegels vernieuwen, inclusief ophogen, egaliseren en led verlichting plaatsen

Ik heb 50m2 tuin waarvan de huidige tegels verwijderd en afgevoerd moeten worden. Daarna ophogen met zand en egaliseren. Nieuwe tegels worden geleverd door de vakman en gelegd. Tussen de nieuwe tegels moet er led verlichting geplaatst worden. Meerdere details in overleg met de vakman.
vrijdag 12 april 2019

Tuin aanleg nieuwbouw

Het gaat om een tuin aanleg. Ik wil de grond afgraven en afvoeren, en een terras met een kleine border aanleggen in de achtertuin van 11 bij 10 meter. Daarnaast wil ik de voortuin en oprit bestraten 2 bij 10 meter. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.
donderdag 11 april 2019

Voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, beplanting, bomen et cetera. Vervolgens dienen de tuinen betegeld te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin is 50 m2. In de voortuin moet een schutting geplaatst worden.
donderdag 11 april 2019

Tuin afgraven

Ik wil graag mijn tuin afgraven om er en zandlaag van 15 a 20 cm in aan te kunnen brengen. Tuin is 6.50 bij 5 meter. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 11 april 2019

Tuin betegelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels in mijn tuin.. De tuin moet met 5 a 10 cm opgehoogd worden, en betegelen. De tuin is 20 m2.
woensdag 10 april 2019

Boomstronken verwijderen en frezen

Ik zoek een hovenier die een boomstronk kan verwijderen. Het gaat om een boomstronk met een diameter van ongeveer 35 cm. op de breedste kant met 4 stammetjes van 10 cm en minder, die gezaagd moeten worden (lengte +/- 1 meter, waarvan 1 iets langer) zodat de frezen zijn werk kan doen.
woensdag 10 april 2019

Tuin aanleg nieuwbouw

Zoals het er nu naar uitziet ontvangen wij in september de sleutel van onze nieuwbouw woning. De voortuin is 60 m2 waarbij wij een oprit van ongeveer 15 m2 en een looppad van 10 m2 willen laten aanleggen. De overige 33 m2 willen wij voorzien van groen. De achtertuin is ongeveer 190 m2 groot waarbij er al een houten terras is van 25 m2, dit wordt zo opgeleverd. Voor de overige 165 m2 zal ongeveer 80 m2 gras, 40 m2 beplanting en 45 m2 bestrating of grind gelegd moeten worden. Aan 1 zijde en de achterzijde wil ik graag een heg laten plaatsen.
woensdag 10 april 2019

Renovatie achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die een tuinrenovatie in mijn achtertuin kan uitvoeren. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Verwijderen rij bamboes (3 m) en -wortels - Ophogen en opnieuw bestraten terras (16 m2) - Ophogen en egaliseren rest van de tuin - Vernieuwen anti-worteldoek onder grind - Verplaatsen aantal U-elementen - Plaatsen schutting (8,5 m) met poort - Aanleggen vlonder (4 x 4 m) - Zo mogelijk verplaatsen struik (Red Robin) - Plaatsen metalen berging
maandag 8 april 2019

Tuin egaliseren

Deel van onze tuin, voornamelijk grasveld, graag egaliseren voor de aanleg van deels tegels en deels kunstgras. Het gaat om ongeveer 15 x 7 meter. Hoeveel gaat dit kosten? En hoe snel kan het gedaan worden?
maandag 8 april 2019

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen in de tuin over een oppervlak van ongeveer 15 m2. Het gras moet bespeelbaar zijn voor kinderen en dus lang mee gaan. Ik woon in de polder dus heb een klei ondergrond. Momenteel liggen er alleen maar tegels in de tuin.
zaterdag 6 april 2019

Hedera (klimop) + buxus (heg) + spar wortels/stronken verwijderen

De klimop, buxus en spar hebben we zelf al verwijderd. Kunt u een offerte sturen om de stronken/wortels te verwijderen? Klimop op 1 plek wortel. Buxus op 3 x 3 meter (12 x 12 wortels?) Spar op 1 plek wortel
vrijdag 5 april 2019

Schutting en bestrating plaatsen

Ik wil graag de hele tuin bestraten. ongeveer 9.5 meter lang en 5.5 meter breed daarbij zal ook de grond geschikt gemaakt moeten worden tegen verzakking. De schutting willen we beton met hout. Wij vernemen graag de opties en kosten.
vrijdag 5 april 2019

Coniferen verwijderen en hekwerk van harmonicagaas en Hedera plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning staat een coniferenhaag. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte met afzonderlijke posten voor: 1) Het verwijderen en afvoeren van een rij coniferen, ongeveer 40 coniferen, lengte van de haag is 25 meter 2) kosten en materiaalbeschrijving van een recht hekwerk, geen hoeken, van harmonicagaas met een liggende buis langs de bovenzijde, circa 25 meter lang en 3 meter hoog, alles in de kleur zwart en roestarm/-vrij 3) kosten en beschrijving van een Hedera Hibernica voor het begroeien van het harmonicagaas 4) kosten van het plaatsen van het hekwerk en de planten De uitvoering willen we in overleg.
vrijdag 5 april 2019

Nieuwe beplanting aanleggen en lampen plaatsen

De achtertuin is ongeveer 10 meter lang en 5 meter breed. De oude struiken en pergola dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De plastic lampen dienen ook te worden vervangen. De nieuwe beplanting dient tropisch te zijn met verlichting, ook onder de palmbomen.
vrijdag 5 april 2019

Terras bestraten

Tegels leggen (met zand) op afschot 25m2 (5x5) (geimpregneerde tegels kan ik zelf aanschaffen 4cm dik maar hoeft niet ligt aan prijs)
maandag 1 april 2019

Nieuwe schutting en opnieuw bestraten

De oude schutting, bestrating en een boomstronk wil ik laten verwijderen en een nieuwe schutting en nieuwe bestrating laten aanleggen. Er zal een hard houten schutting van ongeveer 7 meter lang geplaatst moeten worden inclusief poortdeur met cilinderslot. Daarnaast zal er nog 17 m2 bestraat moeten worden met tegels van 60 bij 60 cm.
maandag 1 april 2019

Afgraven, drainagesysteem en bestraten

Onze tuin van 100 m2 moet afgegraven worden, met zand bedekt worden, een drainage systeem ingebouwd worden, bestraat worden, en ook voor een deel beplant worden. Voor de tegels wordt gezorgd. Beplanting in overleg.
maandag 1 april 2019

Kunstgras leggen

Ik wil een stukje tuin voorzien van kunstgras. Het oude gras eruit halen. Zie foto. Planten halen wij eruit. Boom blijft staan. En ongeveer 15 vierkante meter kunstgras door jullie laten leggen. Graag ontvangen wij een incl. arbeidsloon offerte.

Partners

Partners van Casius