Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Flevoland.

492 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, tuin vernieuwen, tuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Flevoland:

vrijdag 23 februari 2018

Nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw woning. Wij hebben al planken om een terrasje te maken voor aan ons. Onze tuin is 11. 20 diep en 5. 10 breed. Daar moet dan nog een schuurtje van 3 bij 2. 50 van afgerekend worden. Ons voor straatje is 3 m diep wij willen voor de rest alleen soort beton tegels in de tuin. Aan de voorkant willen we ook alleen beton tegels, en dan aan de rand een grote plante bak. Want wij hebben 3 lijbomen
vrijdag 23 februari 2018

Schutting plaatsen en afvoeren

Het gaat om de schutting grenzend aan de brandgang (tussenwoning). De bestaande schutting is door de storm omver gewaaid en er moet een nieuwe voor in plaats komen (zie foto). Voorkeur gaat naar een standaard houten schutting met betonnen onderplaat en palen (kleur antraciet). Werkzaamheden zijn oude schutting verwijderen en afvoeren, nieuwe schutting leveren en plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.
dinsdag 20 februari 2018

Schutting plaatsen

Door de storm is mijn tuin schutting totaal beschadigd. Ik wil hem vernieuwen. Het gaat hier om het vervangen 5 houten schermen en 6 houten palen. De totale klus is ongeveer 9 meter lang zonder hoeken aan complete schutting indien er per meter wordt berekend. Ik heb een offerte van de complete klus inclusief materiaal en een andere offerte van het zelfde klus met beton palen voor de verzekering nodig. Ik betaal zelf het verschil tussen de betonnen palen en de houten palen.
dinsdag 20 februari 2018

Schutting plaatsen

Aan de zijkant van de garage wil ik een schutting. In de muur van de garage zijn al 3 gaten geboord voor hoekbevestiging van de schutting. Aan de paal zijn de hoek bevestiging al vast, maar in de stenen muur lukte het niet met schroef en plug en is bevestigt met montage kit. Volgens mij kan dit niet de schutting dragen. Wat kost het goed gedaan wordt?
zaterdag 17 februari 2018

Smalle hoge bomen rooien

Hierbij willen wij graag een offerte ontvangen over enkele te rooien struikjes, stronken en een redelijke hoge smalle boom in Almere-Buiten. De grote boom staat op een ongunstige plek van 20 meter hoog. De vakman mag vervolgens al het puin afvoeren.
dinsdag 13 februari 2018

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.
maandag 12 februari 2018

Afgebroken schutting repareren

Met de storm is onze gedeelde schutting met de buurman omgevallen/ afgebroken en wij willen graag dat dit gemaakt/een nieuwe schutting voor komt. De afmetingen die wij hadden zijn 2x 50 cm, 1x 180 cm en 3 palen van 10 cm per paal. Goed toegankelijke achtertuin.
maandag 12 februari 2018

Ophoogzand aanbrengen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen. Er moet 1 m3
zondag 11 februari 2018

Schuttingen en schuttingpalen plaatsen

Ik zou graag een offerte voor het plaatsen van een schutting en palen voor mijn achtertuin. Het gaat om ongeveer 10 schuttingen van 180 bij 180 cm en 10 palen. Ik hoor het graag.
vrijdag 9 februari 2018

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een nieuwe schutting wil ik de boomstronk die op de erfgrens staat laten verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van 65 cm. Goed toegankelijk dankzij de stukke schutting.
woensdag 7 februari 2018

Versleten houten poort repareren

Ik wil graag dat één van de houten poorten vervangen of gerepareerd kan worden. Poort staat in de voortuin, dus goed toegankelijk, vrijstaande woning.
zondag 4 februari 2018

Grond bij de woning afgraven

Bij onze nieuw te bouwen woning moet ongeveer 250 m2 zand afgegraven worden en gevuld met wit zand, 20 cm. De afgegraven grond kan verdeeld worden over de kavel en hoeft niet afgevoerd te worden. Tevens egaliseren van het zand vanuit het bouwdepot.
zaterdag 3 februari 2018

Border vervangen

Mijn houten border is beschadigd door de storm en moet vervangen worden. De border wil ik graag laten vervangen door steen. De lengte is ongeveer 5 meter en de diepte 1 meter. De voortuin is goed te bereiken.
donderdag 1 februari 2018

Betonnen palen met houten schuttingen plaatsen

De schutting van achtertuin is beschadigd door de storm. Die wil ik nu laten vernieuwen. De schutting is nu van hout. De palen wil ik van beton. Wat is hier eigenlijk het verschil tussen in prijs en kwaliteit? Is kunststof ook mogelijk? De schutting is iets minder dan 9 meter. Er zijn 6 palen en 5 stukken schuttingdelen. De tuin heeft een achterom. Ik wil graag weten wat het mij zal kosten, alles inclusief.
donderdag 1 februari 2018

Schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen

Schuttingpoort en 1 deel van de schutting is door de storm omgewaaid. Dit wil ik opnieuw laten plaatsen. De huidige schutting kan vervolgens afgevoerd worden. De schutting moet 180 bij 180 zijn met een poort van 90-100 cm.
woensdag 31 januari 2018

Stormschade aan schutting repareren

De schutting in de achtertuin heeft schade opgelopen tijdens laatste storm, zeker 1 scherm (1.80 meter) moet vervangen worden. En ogenschijnlijk 3 palen. Wat is een indicatie van de maximale kosten totaal?
woensdag 31 januari 2018

Schuttingpalen met stormschade vervangen

Vanwege stormschade is de schutting deels afgebroken. Het betreft de schutting in de achtertuin. Graag zou ik dit zo spoedig mogelijk laten vervangen. Voor de verzekering hebben we een inspectie offerte nodig.
dinsdag 30 januari 2018

Schuttingen plaatsen

Graag een prijsopgave voor het plaatsen van 6 schuttingen met alle toebehoren, graag geïmpregneerd hout. Inclusief arbeidsloon en btw. Er kan bij de woning geparkeerd worden. De schutting heeft een lengte van 10 meter. Oude schutting moet afgevoerd worden. Achtertuin is goed toegankelijk.
dinsdag 30 januari 2018

Nieuwe tuinschermen plaatsen

Door stormschade moeten de tuinschermen (schuttingen) worden vervangen. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude tuinschermen alsmede het plaatsen van de nieuwe tuinschermen. Daarnaast wil ik gaarne 2 schermen plaatsen op onze balkon, type: Elephant tuinscherm WPC Basic 180 x 180 cm (EAN:). De werkzaamheden die gepaard gaan met de tuinschermen worden deels door de verzekeraars vergoed. De werkzaamheden van de balkon niet. Gelet hierop gaarne aparte offertes opstellen.
dinsdag 30 januari 2018

Tuin bestraten en tuinkamer monteren

Aanleggen van 120 m2 tuintegels van 60 x 60 cm Monteren van een tuinkamer van 6 x 3,50 meter met aan de voorkant 4 glazen schuifdeuren. De tuinkamer word aan het huis gemonteerd.
maandag 29 januari 2018

Tuinschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag 4 schuttingdelen laten plaatsen. Het gaat om een houten schutting met houten.
maandag 29 januari 2018

Schutting en schuttingpoort plaatsen

Een recht stuk van 4 schermen plus hardhout palen plaatsen. Dan achter haaks daarop iets meer dan 5 meter schutting. Maar er zal een deur in komen op het midden van die 5 meter. De deur wordt 1.10 meter breed. Daar ligt ook een stoep met 30 x 30 cm tegels. De stoep is 1,5 meter breed. Dit gedeelte schutting krijgt betonpalen en 18 mm dikke planken (schermen van 180 x 180 cm). Voor de deur zullen houten palen of wat mogelijk is noodzakelijk zijn (kan dit ook beton zijn?). De deur krijgt een cilinderslot en beslag incl. gegalvaniseerd binnenframe. Graag het materiaal opnemen in de offerte. Het lijkt mij zinvol dat de vakman komt ter plaatse komt kijken.
maandag 29 januari 2018

Reparatie van een omgewaaide schutting

Schutting 12 meter omgewaaid door de storm van 18 januari 2018. Nu met twee schroeven tijdelijk vastgezet, echter reparatie en of vervanging is noodzakelijk.
maandag 29 januari 2018

Bomen kappen en verwijderen

Ik heb een tweetal bomen (circa 9 meter hoog) in de achtertuin staan. Beide zullen verwijderd moeten worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor de verwijdering van deze bomen.

Partners

Partners van Casius