Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven:

Tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven

Onlangs is onze tuin uitgeruimd. Nu zitten we met een berglandschap en hebben veel last van achtergebleven wortels en onvruchtbare grond. Graag willen we met u en in overleg met de tuinarchitect de tuin opnieuw vorm geven. Oppervlakte ca. 800 m2. Er moet vooral worden gelegaliseerd, wortels en struiken , ophogen en verlagen.
Onze klant uit Zuidlaren (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven uit heel Nederland:

Oprit en tuin extra paden bestraten en terras uitbreiden

Wij willen enkele extra paden laten bestraten in onze tuin. Het terras uitbreiden (er liggen nu cobblestones, maar er moeten meerdere gelegd worden). De oprit waar nu wit grind op ligt, willen we ook bestraten met cobblestones. De tuin is rond de 800 m2.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.

Tuin onderhoud, bomen, struiken en onkruid verwijderen en afvoeren

Tuin onderhoud : Alles snoeien, ongeveer 3/4 bomen, struiken en onkruid verwijderen. Vuil meenemen en afvoeren. Vrijstaand perceel van 800 m2, maar ik durf niet te zeggen hoe groot de tuin is. De achtertuin is via een poort die iets breder is dan een huisdeur te bereiken.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk laten staan voor het beregenen van mijn tuin van 800 m2.

Waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron inclusief pomp kan realiseren. De pomp moet een tuin van 800 m2 kunnen voorzien van water. De tuin is erg goed bereikbaar.

Een grote tuin egaliseren, bestraten en graszoden aanleggen

Ik zoek een hovenier die een grote tuin kan renoveren. De tuin is 800 m2. We zien graag graszoden en terrassen terug in de tuin. Het gaat ook om afgraven, ophogen en egaliseren. Ik bespreek graag met de hovenier wat de mogelijkheden zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 14+ meter. De oppervlakte van de tuin is 800 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.

Waterput boren of pulsen

Waterput slaan voor besproeien van tuin in droge periodes. Tuin is ongeveer 800 m2. Graag al het materiaal apart specificeren. Er is doorgang tot de locatie, tot ongeveer 60 cm.

Grondwaterberegeningspomp herstellen

Ik heb een grondwaterberegeningspomp: DAB Jet 100 M, die sinds dit seizoen met starten het grondwater niet goed omhoog kan krijgen. Heel vaak opnieuw starten en steeds weer bijvullen. De tuin is 800 m2. De leidingen met hun verbindingen lijken mij iets voor de vakman. Wat zijn de mogelijkheden voor herstel? Graag uw reactie. Bij voorbaat dank.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan en een pomp aanleggen in een particuliere tuin ten behoeve van bewatering tuinplanten en bomen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 800 m2. De doorgang tot de tuin heeft een doorsnede van maximaal 2 meter.

Partners

Partners van Casius