Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag laten rooien:

Coniferenhaag laten rooien

Heg bij vrijstaande woning met voldoende ruimte aan beide zijden (2 en 3 meter). Of heg laten afvoeren of ver hakselen indien mogelijk. Wortels afvoeren. Verharde ondergrond om heg te kunnen rooien. Heg bestaat voor 2/3 uit thuja coniferen en 1/3 uit blauwspar. Lengte 27 meter.
Onze klant uit Zuidlaren (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag laten rooien uit heel Nederland:

Coniferenhaag rooien en afvoeren

In onze tuin staat een rij coniferen van 12 meter lang en ongeveer 2,5 meter hoog, die ik graag met wortel en al wil laten verwijderen. Daarna moet al het afval worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Coniferenhaag rooien

Coniferenhaag verwijderen: in totaal 26 meter coniferen rooien. Ze worden op 1 meter hoogte afgezaagd, tenzij dat voor u niet handig is. Alles wordt door ons afgevoerd. Er is een vrije achterom en de ruimte tussen de tuinen (voor machine) is 1,5 meter.

Coniferenhaag rooien en een schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe schutting. Het dienen betonnen palen te zijn met een betonnen onderplaat. De schuttingsdelen zullen van hout worden. Er is een zijde van 10 meter, een zijde van 12 meter en een achterzijde van 5 meter. In deze achterzijde dient er ook een poortdeur geplaatst te worden. Voordat de schutting geplaatst kan worden dient er een coniferenhaag van 10 meter lang verwijderd te worden.

Coniferenhaag rooien en afvoeren

Ik zou graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen en afvoeren van coniferen willen ontvangen. Het gaat om een rij van ongeveer 3 meter lang en ongeveer 2.5 meter hoog. Ik wil de coniferen met wortel en al verwijderd hebben.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik verneem graag een prijsindicatie om een coniferenhaag te laten rooien, deze is 16 meter lang en ca 2 meter hoog. Ik wil deze laten verwijderen en afvoeren.

Tuinrenovatie: tuin renoveren

Het betreft een grote tuinklus. Het gaat om het rooien van een grote beukenboom (er is hiervoor geen vergunning nodig), andere bomen en heesters en coniferenhagen. De tuin en het gras ongeveer 20 cm uitgraven, afvoeren en opnieuw bestraten. Afmeting van de coniferenhaag is ongeveer 7 meter aan de voorkant en aan de zijkant 10 meter. Afmeting van de tuin is ongeveer 85 m2. Ik heb al contact gehad met een andere hovenier, deze geeft aan dat de hele tuin afgegraven moet worden gezien de wortels van de te verwijderen bomen en hagen.

Coniferenhaag verwijderen

Ik wil mijn coniferenhaag met wortel en al laten rooien en afvoeren. De haag staat naast het trottoir. Op een nette manier, dus met beleid. De lengte van de haag is ongeveer 35 meter. De coniferen zijn ongeveer 2 meter hoog.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik wil een coniferenheg van 24 meter lang en 2 meter hoog laten rooien en afvoeren. De breedte van de heg is 1,5 meter. De heg is een erfafscheiding met de buren en is goed bereikbaar.

Coniferen laten rooien en schutting plaatsen

Verwijderen coniferenhaag van ong 13 meter, plaatsen van een schutting met een soort van overkapping voor een scooter , ongeveer 2. 5 x 3 meter en het plaatsen van een nieuwe poort, een brede ingang met een deel schutting er naast. Herstelwerk van de bestrating )evt herbestrating van alles 13 x 6 m' graag offerte met en zonder gehele herbestrating dans

Bomen en struiken rooien en stronken verwijderen

Dringend! Voor het bouwklaar maken van een kavel: dikke coniferenhaag, 100 dunne sparren en 5 dikke sparren vellen en stronken uitfrezen. Zie foto's in bijlage. Eventueel ook prijs voor enkel uitfrezen van de wortels. Periode: begin september (vanaf 8 september kapvergunning graag klaar voor 10 september). Plaats Essen België (5 min van Nispen Nederland).

Partners

Partners van Casius