Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zuidlaren of directe omgeving.

109 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zuidlaren:

Tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven

Onlangs is onze tuin uitgeruimd. Nu zitten we met een berglandschap en hebben veel last van achtergebleven wortels en onvruchtbare grond. Graag willen we met u en in overleg met de tuinarchitect de tuin opnieuw vorm geven. Oppervlakte ca. 800 m2. Er moet vooral worden gelegaliseerd, wortels en struiken , ophogen en verlagen.

Grote boom kappen, boomstronk fresen en afvoeren

Ik zoek iemand voor het weghalen van een boom, de boom bevindt zich in een achtertuin. Niet gemakkelijk bereikbaar. Boom is tussen 10-15 meter hoog en deels dood (gemaakt).

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag onze tuin willen beregenen via een bronpomp. De tuin (circa 400 m2) is bereikbaar via een schuttingdeur (90 cm). Graag een offerte voor het boren/slaan van een bron. Graag pomp apart aanbieden.

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag onze hek en eindwoning van nieuwe schuttingen voorzien. Hout beton liefst Douglass hout 21 planks, en een schutting deur. Circa 34 meter.

Tuin opnieuw aanleggen

1. Plaatsen van schuur met overkapping 6×3 meter) 2. Leggrn van nieuwe tegels 3. Verwijderen van betonvloer 4. Leggen van nieuw gras 5. Aanleggen tuinverlichting 6. Advies en aanleggen borders 7. Egaliseren en opnieuw betegelen Tuin is ongeveer 20x8 Optioneel 8. Opnieuw betegelen oprit 9. Opnieuw aanleggen van kleine voortuin (3×2)

Hout met betonschutting plaatsen

Schutting van 14 meter. Materiaal en plaatsen. Hout-beton schutting. Verticale planken.

Coniferen halveren

Mijn coniferen zijn ongeveer 3 meter hoog en ik wil daar ongeveer een meter vanaf hebben. Het gaat om twee rijen van 25 meter (beide kanten van tuin). Coniferen hoeven niet aan zijkant te worden gesnoeid, alleen bovenkant een meter er af. Ook graag het afval afvoeren. De tuin is bereikbaar met een poort, dus het wordt lastig met een aanhanger daar in te rijden.

Tuingrond afvoeren

Ongeveer 10 kub tuingrond afvoeren schone grond van een normale tuin

Klussen in de tuin

Graag wil ik voor mijn zoontje een klein grasveldje realiseren. Het betreft ongeveer 27 vierkante meter. Ik heb de tegels verwijderd en ben begonnen met het afgraven van wit zand. Ik heb de helft van het oppervlak afgegraven tot zo'n 15 cm diep. Ik heb tevens de ondergrond(klei) enigszins los geharkt en gemengd met het laagje resterende wit zand. Het idee is om de andere helft op dezelfde wijze af te graven en vervolgens zwarte aarde te storten over het gehele oppervlak. Er dient ongeveer 10 cm opgevuld te worden. Ik vroeg mij af wat de kosten zouden zijn wanneer ik de klus vanaf nu uitbesteed... of welke werkzaamheden ik zelf nog dien te verrichten om uit te kunnen besteden en de kosten welke dan zouden volgen.

Betongaas schutting met palen plaatsen

Betongaas schutting inclusief palen. Lengte 15 meter meteen hoogt van 2 meter en 14 meter lengt met een hoogte van 120 meter

Coniferenhaag laten rooien

Heg bij vrijstaande woning met voldoende ruimte aan beide zijden (2 en 3 meter). Of heg laten afvoeren of ver hakselen indien mogelijk. Wortels afvoeren. Verharde ondergrond om heg te kunnen rooien. Heg bestaat voor 2/3 uit thuja coniferen en 1/3 uit blauwspar. Lengte 27 meter.

Onderhoud plegen aan de voortuin

Ik zoek iemand voor het onderhoud van de voortuin van ongeveer 70 m2. Voornamelijk struiken die gefatsoeneerd moeten worden, maximaal een meter hoog. En wat andere lage beplating.

Boomwortels verwijderen

Wat kost het om boomwortels uit mijn voortuin te laten verwijderen? Het gaat om wortels van 2 bomen, een pruimenboom en een conifeer. Het zijn beide flinke bomen geweest.

Coniferen met stam en wortels verwijderen

62 coniferen verwijderen met stam en wortels plus afvoeren daarvan

Coniferen met wortels en stam verwijderen

62 coniferen verwijderen met stam en wortels plus afvoeren daarvan

Aanleggen terras en graszoden

Het gaat om een terras van 36m2. Daarop willen we graag Chinees natuursteen leggen, tegels van 1 bij 1 meter. Er ligt al geel zand en de ondergrond is vlak. Daarnaast komt een grasveld van circa 10 bij 12 meter (met daarin een al ingegraven trampoline met een diameter van circa 3.50 m). Hierop willen we graag graszoden. De ondergrond moet nog voorbereid worden, maar er groeit weinig tot geen gras.

Coniferenhaag snoeien

Coniferenhaag snoeien: 22 meter lang en 3 meter hoog. Inclusief afvoer snoeiafval.

Kunstgras leggen en paar planten plaatsen

Ik heb een voortuin waarvan ik geen onderhoud meer wil. Mijn wens is er kunstgras in te leggen. De tuin is circa 25 vierkante meter. De planten zijn eruit en heb zo goed als mogelijk de wortels uit het zwarte grond gehaald. Wel moeten er weer een paar boompjes/ struikjes /plantjes in geplaatst worden, die het gras weer opfleuren. Daarover heb ik nog geen idee. Misschien een tip? Graag zou ik dit uitbesteden.

Kappen van een hele hoge boom.

Kappen van een hele hoge boom.

Renovatie (wegens lekkage) en ...

Renovatie (wegens lekkage) en verduurzamen vijver: folie vervangen door milieuvriendelijke folie liefst aardebruin, met vlies als onderbekleding? installatie vijverpomp op zonne-energie (voor bestaande waterval), gedeeltelijke randafwerking met kokosmatten met plantzakken (voor bestaande turflaag). Afmetingen 8-vormige vijver: ca 6 bij 2,5 meter met 2 poelen van 1m diep, randen lopen glooiend af.

plaatsen van een houten schutting van 30 ...

plaatsen van een houten schutting van 30 meter op de erfafscheiding