Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grondwaterput in de tuin slaan:

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.
Onze klant uit Zeijen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterput in de tuin slaan uit heel Nederland:

Waterput slaan in particuliere tuin

Ik wil graag een grondwaterput ten behoeve van het beregenen van mijn tuin. Het gedeelte van de voor/achtertuin dat besproeid moet worden is ongeveer 200m2. Graag inclusief het plaatsen van een pomp die ik kan in programmeren, zodat de bewatering ook kan plaatsvinden als ik er niet ben. Ik weet niet of het nodig is, maar ook eventueel een ontijzeringsinstallatie.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag een grondwaterput laten slaan, evt met beregeningsinstallatie voor de tuin (200m).

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

We willen graag grondwater gebruiken om een groot deel van onze tuin (circa 450 m2 grasveld) te kunnen besproeien. We hebben dus een put nodig inclusief pomp. Sproeiers hebben we al (Gardena).

Grondwaterput in achtertuin

Ik wil een grondwater put laten slaan om mijn tuin te beregenen. Graag geen roestwater. Ik weet niet hoe dit verder in zijn werk gaat en waar we rekening mee moeten houden, maar onze achtertuin is enkel via de garage toegankelijk (deur is wel 1m breed). Ben benieuwd naar kosten en waar we rekening mee moeten houden.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Wij willen een grondwaterput laten slaan op Gorp te Hilvarenbeek. Geen idee hoe diep die zou moeten gaan. Dit is om onze tuin te kunnen beregenen. De tuin is prima bereikbaar.

Grondwaterput slaan om zowel de tuin als de rijbak re beregenen

Ik wil een bron laten slaan voor de tuin en rijbak te beregen

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin Ik zoek een hovenier die een put kan slaan in mijn tuin ten behoeve van het beregenen van de tuin. De tuin is max 150 m2 groot. De achtertuin is bereikbaar via een poort

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Voor onze tuin (perceel 750m²), zouden wij graag een grondwaterput laten slaan. Hierbij zouden wij dan onze tuin willen besproeien. Horen graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterpomp, voor de kinderen om mee te spelen. En mogelijk kan ik hem gebruiken om de tuin te besproeien. De tuin is 13 x 7 meter. Wat zijn de kosten? Moet ik hem laten boren of spuiten? En wat heb ik nodig aan materiaal?

Offerte voor grondwaterput

Bij onze nieuwe woning overwegen we een put te laten boren voor grondwater om de tuin te onderhouden. (4000 vierkante meter) Wat zijn de kosten voor boring, pomp en aansluiting? Graag een offerte.