Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tweede Exloermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tweede Exloermond heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tweede Exloermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tweede Exloermond of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tweede Exloermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tweede Exloermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tweede Exloermond:

Waterbron slaan

Wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. het gaat alleen om het slaan van een bron. De tuin is 2300 m2. Graag een offerte.

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn achtertuin laten egaliseren. De tuin is in totaal 50 x 27 meter groot en goed bereikbaar.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen 2 meter hoog inclusief de betonpalen over een lengte van 13 meter. Het moet een houten schutting worden.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Wij gaan in oktober verhuizen naar een nieuw huis. Langs deze tuin staan coniferen. Ongeveer 20 meter. Deze coniferen willen we laten verwijderen en daarvoor in de plaats een schutting/hekwerk. Vaste plannen hebben we daarvoor nog niet. Graag ideeën. We hebben honden, en willen daarom vrij zitten. Geen geblaf omdat ze aan de andere kant wat zien. Het hekwerk zou ook kunnen bestaan uit kenneldelen de wij nog hebben. Kenneldelen moeten dan met planten begroeit worden. Het werk is de coniferen verwijderen en de schutting/hekwerk plaatsen. De tuin onder de coniferen moet worden opgeknapt. De rest van de tuin ziet er mooi uit, en willen we graag zo houden. De aanschaf van materiaal in overleg, graag laten weten wat u kunt aanbieden.

Hekwerk leveren en plaatsen

Ik wil de tuin afzetten met gaas zodat mijn kat en hond niet op de openbare weg kunnen komen. Ik heb grofweg gemeten en kom uit op een gaas hek van in totaal 63 meter, ik wil ook twee hekjes daarbij hebben. De hoogte moet rond de 1.20 meter worden en er zal denk ik ook iets in de grond moeten komen of een betonrand zodat de dieren zich geen weg naar buiten kunnen graven. Graag ontvang ik van u gepast advies.

Voor- en achtertuin vernieuwen

We zijn net verhuisd en willen zowel de voor- als de achtertuin geheel laten vernieuwen. Het gras en de struiken moeten eruit, behalve wat nog goed is, dat kan blijven staan. Verder willen we ook wel een gedeelte laten bestraten. We hebben nog geen idee hoe het uiteindelijk moet worden en willen dit graag met u bespreken. Ook de afmetingen van de tuin weten wij niet.

Leveren en plaatsen van een schutting

Het betreft het leveren en plaatsen van 27 meter schutting. De palen graag van hardhout vierkant 7 cm en planken om en om. Waarbij geen doorkijk meer mogelijk is. Hoogte van de schutting 2 meter. De laatste 6 meter loopt de schutting van 2 meter naar 1 meter hoogte.