Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver weghalen en alles bestraten :

Vijver weghalen en alles bestraten

In de achtertuin moet de vijver weggehaald worden en de rest moet in de bestrating komen. Het gaat om een vijver van 2,5 meter breed en 5 meter lang en in totaal een straatwerk van ongeveer 35 m2.
Onze klant uit Schoonebeek (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver weghalen en alles bestraten uit heel Nederland:

Waaltjes in achtertuin plaatsen

Ik wil graag een kleine vijver (opbouw) weghalen en daarvoor in de plaats waaltjes (net zoals in de rest van de tuin. Dit gaat om zo een 4 m2. Ook bij de schutting wil ik 2 m2 extra waaltjes in de tuin.

Vijver weghalen en bestraten

Ik wil graag de vijver kwijt Is een kunstofbak en de bestrating aanvullen en egaliseren. Er is een achterom. Oppervl ongeveer 35 M2 Vierkante kleine stenen niet de allerkleinste

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.

Vijver dempen in de tuin

In de achtertuin zouden we graag de bestaande vijver van 3 x 2,5 meter willen weghalen en daarvoor in de plaats een gazon of split of andere goedkope oplossing laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via achterlangs. Materialen in overleg.

Rubber folie in vijver vernieuwen

We hebben een lek in onze vijver (hond van vrienden is erin gesprongen en nu moeten we hem steeds bijvullen). Nu willen we het rubber in zijn geheel laten vervangen. De vijver is 6 x 4 meter en 60 cm diep. Het is een natuurvijver, vissen, kikkers en planten. Het enige onderhoud wat we hebben is het weghalen van overtollige planten, de rest leeft vanzelf.

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver van ongeveer 5 bij 3 meter laten verwijderd uit de tuin. Hier zal dan kunstgras geplaatst moeten worden. Verder zal er een stukje border voorzien moeten worden van een muurtje van stapelblokken. Dit zal ongeveer 1 bij 1 meter worden. Hier moet dan wel aarde in komen, de beplanting ga ik zelf regelen.

Koivijver en tuin aanleggen

Wij zijn bezig met een nieuw ontwerp voor een bestaande tuin en we zijn nu op zoek naar iemand die onze wensen met ons kan doornemen, aanpassen waar nodig en realiseren. Het gaat om een kleine tuin in de Reeshof (6 x 9,20 meter), waar we graag een verhoogde koivijver van 2,25 x 1,30 x 2 meter met een raam van 1,90 x 0,50 meter en plantenfilter (2,25 x 1 x 1.5 meter) willen realiseren. De bestaande UV lampen, filter en luchtpomp willen we proberen opnieuw te gebruiken indien mogelijk. Verder willen we kunstgras (7,40 x 2,30 meter en 2,30 x 3,25 meter) leggen (aan elkaar gemaakt), een loungeset met zonwering plaatsen en de huidige bestrating hergebruiken. De vijver willen we bekleden met natuursteenstrips en een vijverrand ook van natuursteen. Wat hebben we zelf: - Bestrating (tegels 40 x 40 cm) - Vijverfilter - Vijverpompen - Vijverplanten - Waterval - Loungeset Werkzaamheden Uitgraven plantenfilter (25cm diep) Uitgraven vijver (1,4m diep) Afgraven tuin 20cm Dichtgooien deel bestaande vijver Weghalen kunstgras Weghalen opsluitbanden Weghalen bestrating Frame maken plantenfilter (betonblokken) Frame maken vijver (betonblokken) Aanleggen waterval (1,20 meter RVS) Frame maken filterput (betonblokken) Deksel maken filterput Aanleggen beluchte bodemdrain vijver naar hemelwaterafvoer en luchtpomp Aanleggen: bodemdrain plantenfilter naar hemelwaterafvoer doorvoer voor vijverpomp naar filter doorvoer voor filter naar plantenfilter doorvoer voor watervalpomp naar waterval (via schuur) overstort van plantenfilter naar vijver afvoer van de filter op hemelwaterafvoer verlichting in vijver vijverrand plantenfilterrand Beplanten plantenfilter Aanbrengen vijverfolie Ophogen tuin met geel zand 20 cm Aanleggen elektriciteitskabels naar schuur t.b.v. stopcontacten en verlichting Bestrating opnieuw leggen (in specie??) Kunstgras leggen Plaatsen loungeset

Complete tuin laten renoveren

Achtertuin renovatie, 42 m2 in 2 verdiepingen verdeeld. Omschrijving: schutting maken, vlonder leggen, onder vlonder opbergruimte maken, kunstgras leggen, en vijver weghalen. Er is een tekening beschikbaar.

Kleine vijver repareren

Het betreft een kleine vijver van 220 centimeter lang x 150 centimeter breed x 110 centimeter hoog. Na poging tot verfraaiing is er te veel spanning op folie gekomen waardoor meer verknoeid dan goedgemaakt is. Op meerdere plaatsen is de folie nu lek. Offerte gevraagd voor reparatie van de folie. In de vijver zijn aan een lange zijde en een korte zijde twee terrassen boven elkaar van ongeveer 50 centimeter hoogte deze zijn vervormd door druk van het zand. Afgezien van de optie niets doen en terrassen zo laten, zijn er nog twee mogelijkheden: terrassen verbeteren of weghalen zodat alleen een rechthoekige vijver overblijft. Derhalve ook een offerte voor reparatie van de folie en verwijderen van de terrassen.

Tegels in voor- en achtertuin leggen

Het weghalen van bestaand grind en daar in de voortuin ongeveer 20 m2 tegels leggen (grote Chinese tegels van 1 m2 per stuk). In achtertuin ook wat grind weghalen en rondom de vijver een rij tegels leggen van ongeveer 60x60, ongeveer 20 stuks. Levering tegels in overleg, kan ze zelf kopen, maar kunnen eventueel geleverd worden door de vakman.