Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen in de voortuin:

Kunstgras leggen in de voortuin

Graag onze voortuin klaar maken om kunstgras te leggen incl het leggen ervan. De tuin is ongeveer 4x5 m ( met daarin een trampoline van 2. 44 doorsnee). En een stuk van 5x2 deze stukken raken elkaar.
Onze klant uit Paterswolde (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen in de voortuin uit heel Nederland:

Kunstgras leggen

Graag willen wij ongeveer 16 vierkante meter kunstgras laten leggen. Er ligt nu gras maar kinderen spelen erop dus daar is niet veel van over. Dus oude gras eruit en kunstgras voor kids erop. 4 x 4 meter. Graag een prijsopgave.

Kunstgras leveren en leggen

In de tuin zou ik graag een cirkel kunstgras willen laten plaatsen met een diameter van 6 meter. Op deze plek is nu gras aanwezig, dat zal ook door de vakman verwijderd moeten worden en de juiste ondergrond geplaatst.

Kunstgras leggen over bankirai op balkon

Ik wil graag kunstgras laten leggen over bankirai ca. 11 m2 op ons balkon.

Kunstgras laten leggen in achtertuin

Ik zoek een hovenier die ongeveer 11 m2 aan kunstgras kan leggen in mijn achtertuin. Eerst moet de huidige graszoden en aarde worden afgegraven. Daarna moet dit opgehoogd worden met zand en geëgaliseerd worden. Dan kan het kunstgras gelegd worden.

Kunstgras leggen

Op een stuk van 12 m2 willen wij graag kunstgras laten plaatsen. Het grind wat hier nu ligt zullen wij zelf verwijderen.

Kunstgras leggen

Graag zou ik een telefonische indicatie ontvangen voor het leggen van kunstgras. Het gaat om een oppervlakte van 30 m2 waar nu grind met daaronder een worteldoek ligt.

Nieuwe voortuin aanleggen

Wij hebben een voortuin waarin wij verplicht een parkeerplek hebben die wij gebruiken. En wij willen nu een stukje tuin aan laten leggen met tegels en een stukje kunstgras. Ook willen we plantenbakken. Daarbij willen we keramische tegels van 60 bij 60 en kunstgras. De hele voortuin is 8 meter breed en 6 meter diep. Ook willen we een nieuwe parkeerplek met wat kleinere tegels maar ik weet nog niet welke soort. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Terras leggen

Op dit moment ligt er een stenen terras overlopend in gras in een tweede terras met overkapping. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en de ruimte op nieuw aangelegd. Het eerste terras zal van composiet worden, 4.5 bij 3 meter groot, dan een stuk kunstgras van 5 bij 3.5 meter en het achter terras van 3.5 bij 3.5 meter met stenen die nu in de tuin liggen. De tuin is goed bereikbaar en het oude materiaal dient te worden afgevoerd.

Kunstgras laten leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van het gras en een looppad. Dit stuk is ongeveer 4.50 bij 3 meter, Hierna zal er kunstgras geplaatst moeten worden. Het gras en de tegels willen wij laten afvoeren.

Tuin ophogen en aanleggen

Onze tuin moet worden opgehoogd om vervolgens sierbestrating plus stukje kunstgras aan te leggen. Tevens schutting plaatsen. De tuin is ongeveer 45 m2. We hebben geen achterom.