Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Paterswolde of directe omgeving.

35 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Paterswolde:

Kunstgras leggen in de voortuin

Graag onze voortuin klaar maken om kunstgras te leggen incl het leggen ervan. De tuin is ongeveer 4x5 m ( met daarin een trampoline van 2. 44 doorsnee). En een stuk van 5x2 deze stukken raken elkaar.

Trampoline ingraven

Wii willen graag een trampoline trampolinf maar willen ook dat deze wordt ingegraven. Wat zijn de mogelijkheden? Leveren jullie ook trampolines? Het zal een trampoline van ongeveer 3. 00 meter worden.

Fruitbomen snoeien

In mijn moeders tuin staan fruitbomen die al 6 jaar niet meer zijn bijgehouden. Het zijn ongeveer 4-5 pruimenbomen en een peer. Ik zoek iemand die ECHT verstand heeft van pruimenbomen zodat de oogst ook goed gaat.

Schuttingen plaatsen van gaas en planken

Plaatsen van in totaal 50 meter schutting, gedeelte betongaas, gedeelte verticale ruw houten planken, beide ongeveer de helft. Tevens plaatsen van 1 goed afsluitbare houten deur in de schutting. De deur mag 90 cm breed zijn. Er hoeft niets weggehaald te worden, dat doen we zelf.

Heggen snoeien en inkorten

1) circa 10 meter ligusterheg knippen en tot 2 meter hoogte inkorten. De heg is nu ongeveer 2.5 meter hoog. Het knipsel afvoeren. 2) circa 20 meter beukenheg knippen en tot 1.5 meter hoogte inkorten. Die is nu bijna 2 meter hoog. Het knipsel afvoeren. Beide heggen staan in de achtertuin, op de erfscheiding met de buren. Graag per mail een opgave van de kosten.

Stevige schutting laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een goede stevige houten schutting voor maximaal 4 meter. De vakman dient de materialen te leveren en te plaatsen. Ook ontvangen wij graag advies voor de mogelijkheden.l

Speeltoestel plaatsen

Wij willen het speeltoestel Kapitein B* vrijstaand model Art.nr. 302350 van Karwei aanschaffen. Is het ook mogelijk dat jullie deze voor ons in elkaar zetten en met grondankers in onze tuin verankeren? Hoe duur is dat? Het betreft een houten toestel.

lala la,akdn

lala la,akdn