Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor riet in de vijver compleet met wortel verwijderen:

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Ik heb een huis aan een vijver en wil daar graag riet laten verwijderen het liefst met wortel en al. Het gaat om een stuk van 10.50 bij 2 meter. Het riet dient afgevoerd te worden.
Onze klant uit Nijeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riet in de vijver compleet met wortel verwijderen uit heel Nederland:

Riet verwijderen uit de vijver

Sinds 3 jaar groeit er riet in onze vijver die meer en meer gaat uitbreiden. Wie kan dit verwijderen? Het is niet vanaf de kant te doen omdat de vijver best groot is. Daarom is er een bootje nodig.

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Vijver van circa 30 bij 30 meter op ons hondentrainingsveld rietvrij maken.

Natuurlijke vijver schoonmaken

Ik ben op zoek naar iemand die mijn vijver kan schoonmaken. De vijver heeft een doorsnee van 15 meter. Eventueel moet het riet etc. worden afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?

Bestaande vijver vervangen

Het opnieuw aanbrengen van een vijver van circa 4,00 x 6,00 meter. De huidige vijver is lek en al enkele malen is de folie vervangen door nieuw. Wij hebben veel last van riet dat door de bodem groeit vandaar dat het ons beter lijkt om een stevige bak op de bodem te plaatsen die tegen het riet kan of de vijver in zijn geheel te vervangen. Daarom zoeken wij iemand die ons hierin kan adviseren. De tuin en vijver zijn goed bereikbaar.

Vijver herinrichten

Ik heb een grote vijver van ongeveer 250 m2 groot die volkomen dichtgegroeid is met riet. Wat zijn de kosten als ik deze vijver wil laten leegpompen, het riet laten verwijderen en vervolgens van een sterke folielaag laat voorzien? De vijver is ongeveer 1-1.5 meter diep.

Tuinklussen

- Uitgraven dood riet en plaatsen nieuw riet op 2 plekken in de tuin. In totaal ca 1 a 2 m2; - Opnieuw bestraten van enkele natuurstenen tegels + vervangen van enkele tegels. Enkele vierkante meters, materiaal hoeft niet geleverd te worden; - Lek in zeil onder vijver opzoeken en plakken. Daartoe kiezels verwijderen en na herstel van het lek weer terugleggen.

Vijver in border veranderen

Vijver, volgegroeid met verschillende waterplanten waaronder riet, leegmaken en dan vullen met tuinaarde. De oppervlakte is 32 m2.

oude vijver opvullen met grond (ongeveer ...

oude vijver opvullen met grond (ongeveer 12m3 zwarte grond). riet en vijverbeplanting verwijderen en afvoeren.