Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bron slaan:

Bron slaan

Ik zoek iemand om een bron plus beregeningsinstallatie te realiseren. Is ongeveer 450 m2.
Onze klant uit Nieuw Dordrecht (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bron slaan uit heel Nederland:

Waterbron slaan in de tuin

De vorige bewoners van onze woning hebben ooit een bron laten slaan, maar die is onherstelbaar beschadigd. Wij willen graag een nieuwe put laten slaan. De tuin is 1000 m2 en is makkelijk bereikbaar.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is 900 m2, en om er te komen zou u door een poort moeten komen, die even breed is als een normale huis deur. Ik denk dat de bron 10 meter diep moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.

Waterbron slaan

Graag een offerte voor het slaan van een waterbron inc pomp installatie. Geschatte diepte: 40 meter. Het oppervlakte van de tuin is ongeveer 1400m2, daarmee is de plek van de bron goed bereikbaar ook voor zwaarder apparatuur.

Waterpuls slaan

Ik wil graag een tweetal waterputten laten slaan. Liefst 125 mm doorsnede. Water zit hier op 5 meter diep, en op 17 meter zit een kleilaag. Ik denk dat het handig is om ongeveer 5 meter filterbuis toe te passen. De ene bron wordt een haalbron, de ander retour, voor een warmtepomp. Max 4 m3 per uur. Een put moet achter het huis komen, doorgang is ongeveer 80 cm.

Waterput slaan

Bij een basisschool moet een puls (bron) worden geslagen. De buis moet een grote diameter krijgen, zodat gemakkelijk water is op te pompen met een handpomp. De bron zelf moet ongeveer een halve m2 worden. Ik durf niet te zeggen hoe diep de put moet, ik denk ongeveer 1,5 tot 2 meter. De pomp hoeft niet geregeld te worden. Er is makkelijk bij te komen. In verband met andere werkzaamheden op het schoolplein willen we de werkzaamheden op korte termijn uitvoeren.

Bron slaan in de tuin

We hebben een nieuw huis gekocht en het moet nog gebouwd worden. In het oude huis hebben we grondwater met pomp om de tuin te sproeien enzovoort dit willen we ook graag in het nieuwe huis. Nu is de vraag kan het en hoeveel gaat dit kosten. Met een pomp van 6000 liter per uur moet het voldoende zijn. De tuin is 100 m2.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput boren in weiland. Ik heb een weiland in Geulle en wil graag een bron laten boren voor water. Ik had graag info over de prijs.