Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bron slaan:

Bron slaan

Ik zoek iemand om een bron plus beregeningsinstallatie te realiseren. Is ongeveer 450 m2.
Onze klant uit Nieuw Dordrecht (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bron slaan uit heel Nederland:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput boren in weiland. Ik heb een weiland in Geulle en wil graag een bron laten boren voor water. Ik had graag info over de prijs.

Bron slaan in de tuin en waterpomp aansluiten

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2) en voor- en zij tuin van circa 150 m2, die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten op onze aanwezige en nog uit te breiden druppelslangen. Geen idee hoe diep het geslagen moet. Geen ingang voor grote machines.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 300 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten op onze aanwezige ringleiding voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.

Waterbron of put in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van de tuin van ongeveer 3000 m2. Terrein is goed toegankelijk, ook met een (kleine) vrachtwagen. Diameter bron minimaal 10 cm, in verband met het in de toekomst plaatsen van een bronpomp.

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan in de tuin. Het gaat om ongeveer 400 m2. Het is zandgrond en de tuin is makkelijk te bereiken. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen

Waterput of bron slaan voor een sproeisysteem

Wij hebben een put bij het buitenterrein van een rijvereniging. Deze werkt niet meer naar behoren. Mogelijk hebben wij een nieuwe put nodig om de rijbakken te beregenen. De tuin is makkelijk te bereiken. En het is ongeveer 60 x 40 meter.

Bron slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan. We hebben aardig wat planten in de tuin, diepte tuin 12 m breed 16 m. Het is makkelijk te bereiken en ik heb kleigrond.

Bron laten slaan in de tuin

Bron slaan in achtertuin, het gaat om een tuin van ongeveer 10 x 7 meter. De tuin is goed bereikbaar via het huis en achterom.

Partners

Partners van Casius