Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Meppel of directe omgeving.

279 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Meppel:

Het plaatsen van een schutting inclusief poort

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting in mijn achtertuin kan plaatsen. Ik wil graag een schutting met betonpalen die 180 cm hoog is. Daarnaast moet er ook een poort komen. In totaal komt het neer op ongeveer 950 cm. Momenteel is er al een schutting aanwezig, deze verwijder ik waarschijnlijk zelf.

Schutting vervangen

Ik zou graag een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude weg laten halen. Het gaat om een schutting in een hoek waarvan 1 stuk ongeveer 1.50 meter is en 1 stuk 2.90 meter. Kunnen de schutting panelen op maat worden gemaakt? (Ze worden verkocht in panelen van 1.80 meter).

Stapelblokken afscheiding in de tuin maken

Ik wil graag een stapelblokken muurtje van 35 cm hoog. 1 stuk is 2,88 meter lang, het andere stuk 2,45 meter lang

Beschoeiing herstellen

De beschoeiing van mijn tuin op een (meestal) droge sloot is gedeeltelijk omgevallen. De totale beschoeiing is ongeveer 4 meter lang en er dient ongeveer 2 meter hersteld te worden. De vakman kan hier goed bijkomen.

Tuin egaliseren en inzaaien

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw opgeleverd huurhuis in Meppel. Na de gehele tuin te hebben ontdaan van onkruid en de grond te hebben omgespit, zouden wij graag gras zaaien nu het nog mogelijk is, zodat we komende zomer al kunnen genieten van onze tuin. Onze tuin is ongeveer 130 m², de grond is goed omgespit, en is (voor zover ik heb begrepen) dus klaar om geëgaliseerd en ingezaaid te worden. Daarnaast zijn onze buren aan weerskanten eventueel geïnteresseerd om dit samen te laten doen, waarbij het zou gaan om ongeveer 390 m². Er is nog geen erfscheiding dus het is gemakkelijk bereikbaar. Graag vragen wij aldus een offerte aan voor het egaliseren en inzaaien van 1 tuin én een offerte voor 3 tuinen.

Boomstronk verwijderen uit de tuin

In mijn voortuin heb ik een boom en een boomstronk staan. De boom zit dichtbij de afvoer naar het riool en de boomstronk zit tegen een muurtje aan, die ik deel met de buren. De stronk moet dan door de vakman afgevoerd worden.

Hout-met-betonschutting plaatsen

Wij willen een rechte hout-met-beton schutting laten plaatsen van 12 meter lang en 180 cm hoog. We willen graag antracietkleurige betonnen palen en vuren schuttingdelen met 21 planken per deel en een afdeklat aan de bovenzijde. We ontvangen graag een offerte voor de levering en montage. De datum voor de klus kunnen we in overleg inplannen, we hebben hier geen haast mee.

Schutting van betongaas bedekt met heidematten plaatsen

Schutting van betongaas bedekt met heidematten, hardhouten palen op paalpunten in beton over 10 meter

Laurier en Coniferen uit de tuin verwijderen

In verband met het willen laten zetten van een nieuwe schutting zoeken wij iemand die 7,50 meter Laurier van 150 cm breed en 2,0 meter hoog kan verwijderen. Het zijn vrij dikke stammen. Eventueel moet er ook nog 8 meter aan coniferen uit. De Coniferen zijn ongeveer 2,50 meter hoog en ze zijn niet al te best meer. Kunt u een prijsopgave doen?

Tuinhuis vernieuwen

Ons tuinhuis is aan vernieuwing toe. Wij willen een tuinhuis van 4 bij 4 meter, binnenmaat, met 2 meter veranda met overkapping. Ook wil ik een houtdikte van 45 mm. Geïmpregneerde delen, inclusief funderingsbalken. Ook willen wij dakpannen. Er moeten een deur in aan de zijkant en 2 openslaande deuren die uitkomen op de veranda. Nokhoogte moet voldoende zijn zodat ik er zelf een zoldertje in kan maken. Aan een zijde moet een raam in voor extra daglicht. Ik zorg zelf voor een stenen ondergrond. Wij willen ook het verschil weten van het zelf monteren of het uitbesteden.

Schutting van stenenkorven en hout maken

Over een lengte van 10,5 meter willen wij en de buren een nieuwe schutting. De oude is inmiddels weg, alleen het grondwerk ,wortels, nog. Graag willen we een combi van steenkorf en hout. Is dit bij u mogelijk en wat kost dit per meter inclusief plaatsen? Graag in de kleur antraciet.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen. In totaal is de schutting 35 strekkende meter, met twee hoeken van 90 graden en twee hoeken van 45 graden. Materialen wil ik graag kopen maar de hoeveelheden en resterende materialen is mij een vraagteken. Graag advies hierbij. Ik wil graag een standaard houten schutting met houten palen. De schutting moet ongeveer 2 meter hoog worden. Graag ontvang ik een offerte.

Notenboom verwijderen uit de achtertuin

Heb kleine stadstuin, en 20 jaar oude prachtige notenboom huizenhoog inmiddels, deze geeft teveel schaduw, graag advies en offerte.

Hout-/beton schutting op de erfscheiding plaatsen

Schutting van hout en beton plaatsen tussen ons en de buren. Schutting moet geen doorkijk geven. Lengte schutting max. 6 meter (bv. 3 delen van 2 meter) en hoog min. 2 meter.

Terras herstellen en vijver herstellen

Ik zoek iemand die mijn terras hersteld en tegels tegen de vijverwand plakt

Tuin veranderen

De tuin veranderen.

Tuinrenovatie: onderhoudsarme tuin maken

Onze tuin bestaat nu uit terrasjes en siertegels. Graag willen wij de tuin renoveren en er een een mooi strakke onderhoudsarme tuin van maken. De oppervlakte van de tuin is 120 m2. Graag willen wij een vijver en vlonders laten plaatsen en achterin de tuin over de gehele breed, 8 meter, een tuinhuisje waarvan een gedeelte open is. Verder zal er ook betegeld moeten worden. Wellicht kunnen de tegels hiervoor hergebruikt worden.

Boom kappen in de voortuin

We willen een boom kappen in onze voortuin. Circa 10 meter hoog, 7 meter breed, betreft een naaldboom.

Kastanje rooien

15 jaar oude kastanje is ziek en moet verwijderd. Doorsnede stam circa 18 cm, boom circa 7 meter hoog. Staat in de achtertuin vlak bij een pad. Geen vogelnest in de boom. Graag een indicatie van de kosten.

Boomstronk verwijderen uit de tuin

Boomstronk verwijderen uit tuin. Ik heb een tweetal foto's toegevoegd.

Snoeien / kappen van een naaldboom

Wij zouden graag willen weten wat het kost om onze boom te snoeien, danwel weg te laten halen.

Renovatie bestaande tuin

Het betreft een achtertuin van ongeveer 20 x 6 meter. Er staat een schuurtje links, los achter in de tuin, ongeveer 4 bij 3 meter groot. Helft van de tuin is bestraat en overwoekerd door gras, andere helft bestaat uit gras incl. zevenblad. Aan 1 lange zijde staat een haag incl. opschot van bomen en onkruid. De tuin dient opnieuw bestraat te worden met de bestaande bestrating, nieuw gras gelegd te worden en het onkruid dient te worden verwijderd. Desnoods in gedeelten verdeeld over een paar jaar.

Aanleg graszoden

Het betreft het leggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van het oude gazon. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 50 m2. Gaat ook om het leveren van de nieuwe graszoden.

Kappen en zagen tot stamhout berkenboom

In onze achtertuin staat een berk van circa 23 meter hoog, met een diameter van 75 cm. Wij willen deze graag nog in maart laten kappen & laten zagen tot stamhout. Omdat de boom in de achertuin staat kan er geen hoogwerker aan te pas komen. Takken, etc. zal afgevoerd moeten worden middels de bijkeuken.

Tuinrenovatie tegelwerk

Tuin van 6 x 4 meter leeghalen en opnieuw tegelen.