Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Linde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Linde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Linde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Linde of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Linde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin totaal renoveren, printbeton in de tuin storten, beschoeiing vervangen, tuin renovatie, tuin herinrichten, nieuwbouw tuin aanleggen, tuin egaliseren en betegelen, tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen, tuinen afgraven en zand en aarde storten, eigen tuinontwerp laten uitvoeren, tuin bij het nieuwbouwhuis aanleggen, tuin renovatie, tuin helemaal renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Linde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Linde:

Tuin afgraven en nieuw zand erin

Graag een prijsopgave van het zand afgraven en afvoeren plus nieuw zand erin. Het gaat om 60 m2 . Zodat de straat opnieuw gelegd kan worden.

Hout met betonschutting plaatsen

Schutting van 14 meter. Materiaal en plaatsen. Hout-beton schutting. Verticale planken.

Erfscheidingsput vervangen

Huidige erfscheidingsput is stuk aan onderzijde en moet vervangen worden. Graag deze week (voor 17 maart as.). De put ligt al open. Advies van de gemeentemedewerker is nog om er een verticale buis in te plaatsen met putdeksel daar bovenop, zodat bij een eventuele volgende verstopping niet weer 1mtr diep gegraven hoeft te worden. Dit graag als optie meenemen in de offerte.

Nieuwe schutting en nieuwe stenen aanbrengen

Een nieuwe schutting om te gehele tuin, De bestaande stenen eruit en nieuwe stenen erin

Drainage aanleggen en bestraten

Mijn tuin is ongeveer 9 x 7 meter groot en ligt lager dan de buren. Er staat een blokhut op die erg vochtig blijft binnen. Ook in de tuin zelf blijft er veel water staan. Op dit moment liggen er grote tegels in de tuin. Graag zouden wij een advies willen ontvangen wat de optie zijn om dit probleem op te lossen. Wellicht is een drainage een optie?

Vijver verwijderen en dichtmaken

De vijver in de tuin dient te worden gedicht. De afmeting is ongeveer 2 meter bij 1 meter. Het afval dient te worden afgevoerd door de vakman.

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.

Composiet terras aanbrengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 3,6 x 4,0 m ongeveer. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een composiet-plankenterras van ongeveer 3,6 x 4,0 meter. Het komt in de plek van een deel van het gazon, dat nu in de schaduw staat van een pergola en een moerbeiboom. Vermoedelijk moet de bovenlaag van het gazon worden verwijderd en ge-egaliseerd met zand voordat leggers geplaatst kunnen worden. Het vlonderterras moet in kleine uitsparingen rondom vijf pergola-palen gelegd worden. Iets uit het midden moet er een uitsparing komen voor de moerbeiboom.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg is 7 meter. Met de kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Wij willen het tuinhuis (2.5 x 3 meter) "bieslook" geplaatst hebben. Ook moeten er ventilatieroosters in gezet worden. De oude schuur van hout moet worden afgebroken en afgevoerd. Het parket zal in delen aangeleverd moeten worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben we een branduitgang.

Plaatsen van een schutting

Door stormschade is mijn schutting dermate vernield dat er een nieuwe geplaatst moet worden. Het gaat om een totale lengte van 15 meter waar ook een deur in gemaakt moet worden. Ik wil een gewone houten schutting van 180 bij 180 cm laten plaatsen met een poort van 90 cm.

Wilgenrollen plaatsen aan betonmatten

Ik wil 16 wilgenrollen (dit is voor 28 meter) laten plaatsen deze worden dan vastgezet aan betonmatten die zijn aanwezig. Materiaal haal ik zelf, hoeveel kost het om dit te laten plaatsen?

Nieuwe schutting plaatsen

In verband met stormschade moet ik een nieuwe schutting laten plaatsen, alleen eerst heb ik een offerte nodig voor mijn verzekering, zou daarom ook graag eerst een offerte van u willen hebben. In de bijlage ziet u de tuinschade. Het gaat om een nieuwe hekwerk plaatsen van 12 meter. Er zijn 3 hoeken. Inclusief voorwerk (oude schutting in zijn geheel verwijderen). Graag zoek ik iemand die zowel materialen als montage kan realiseren.

Apenboom laten kappen

Het betreft een ape boom plus minus 12 meter hoog

Schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen van hout met palen erin en ook een deur. Het gaat om een lengte van 35 meter. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schutting over een lengte van 30 meter. Inclusief palen en bevestigingsmateriaal

Tuin drainage aanleggen

Tuin drainage aanleggen aan de achterkant is een sloot aanwezig. Tuin is ongeveer 50 bij 12 meter.

Moestuin aanleggen

Ik wil de bedden van de moestuin afgrenzen met hardhouten planken en de paadjes ertussen bekleden met worteldoek met daaroverheen houtsnippers. De afmeting van de moestuin is circa 22 x 7.50 meter, in de lengte 4 x 4 bedden, 3 x 4 bedden met afmeting 1.20 x 5 meter en 1 x 4 bedden met afmeting 1.20 x 4 meter.

Overkapping en terras in de tuin maken

Ik wil een vrijstaande overkapping van hout laten plaatsen achter in mijn tuin. De maat is 4 x 3 meter en de overkapping heeft een dichte zijwand en een dichte achterwand.Ook wil ik onder en bij de overkapping een terras laten aanleggen van ongeveer 16 m² met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De materialen zullen wij zelf kopen. Ik hoor graag welke vakman er tijd heeft voor deze klus en ontvang daarbij graag uw prijsopgave.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen 2 meter hoog inclusief de betonpalen over een lengte van 13 meter. Het moet een houten schutting worden.

Drainage doorspuiten bij een sportpark

Op ons hoofdveld van VV Buinerveen blijft water staan en is vaak drassig. Wat zijn de kosten om de drainage van het voetbalveld te laten doorspuiten?

Aanbouw uitgraven

Aanbouw van 5. 50 x 4. 50 +- 70 cm uitgraven en grond afvoeren Kun met shovel of minikraan langs huis.

Bestaande vijver uitbreiden

Ik wil mijn bestaande vijver van 3 x 1,8 x 0,8 meter gaan uitbreiden en daarom laten uitgraven. De nieuwe vijver moet ongeveer 6 x 3,5 x 1 worden. Ik wil daarbij een goede kwaliteit folie laten gebruiken. Indien gewenst kan ik meehelpen. De plek waar de vijver moet komen is goed bereikbaar. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Afvoeren van zwarte grond

Afvoeren bult grond, komt uit fundering woning, zit wel wat puin en stenen in. Kan moeilijk inschatten wat de m3 zijn... maar gok op dik 50m3

Tuin egaliseren en inzaaien

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw opgeleverd huurhuis in Meppel. Na de gehele tuin te hebben ontdaan van onkruid en de grond te hebben omgespit, zouden wij graag gras zaaien nu het nog mogelijk is, zodat we komende zomer al kunnen genieten van onze tuin. Onze tuin is ongeveer 130 m², de grond is goed omgespit, en is (voor zover ik heb begrepen) dus klaar om geëgaliseerd en ingezaaid te worden. Daarnaast zijn onze buren aan weerskanten eventueel geïnteresseerd om dit samen te laten doen, waarbij het zou gaan om ongeveer 390 m². Er is nog geen erfscheiding dus het is gemakkelijk bereikbaar. Graag vragen wij aldus een offerte aan voor het egaliseren en inzaaien van 1 tuin én een offerte voor 3 tuinen.