Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Langelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Langelo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Langelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Langelo of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Langelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen voor gasten B&B, tuin opnieuw aanleggen, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Langelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Langelo:

Schutting vervangen

Ik zou graag een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude weg laten halen. Het gaat om een schutting in een hoek waarvan 1 stuk ongeveer 1,50m is en 1 stuk 2,90m. Kunnen de schutting panelen op maat worden gemaakt? (Ze worden verkocht in panelen van 1,80m)

Waterbron slaan

We willen graag een waterbron om de groentetuin, gazon en borders te besproeien, onze tuin is 900 vierkantemeter.

Stronken verwijderen

Stronken verwijderen Ongeveer 20.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een waterbron laten slaan voor gebruik van beregening en schoonmaakwerkzaamheden om het huis. Tuin is 1100 m2.

Waterbron slaan in de tuin

Graag offerte waterbron slaan. Goed bereikbaar Schipborg

Waterbron laten boren

Ik wil een waterbron laten boren. 15 meter diep, inclusief pomp en 50 meter slang. Geen zwaar materieel in verband met de oprit, die is hier niet geschikt voor. Plaats westerbork

Waterbron slaan in de tuin

Ik zou graag een waterbron in de tuin slaan. Graag de kosten hiervan weten met en zonder pomp om de tuin te voorzien van aansluitpunten en een beregening installatie. De tuin is ongeveer 200 m2. Er is een stroompunt. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Ik heb een huis aan een vijver en wil daar graag riet laten verwijderen het liefst met wortel en al. Het gaat om een stuk van 10.50 bij 2 meter. Het riet dient afgevoerd te worden.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in de tuin. Dit voor het sproeien van de tuin. De put moet op zo'n 15 meter diep komen. Prijzen graag inclusief BTW en graag met pomp en zonder pomp. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Waterput slaan voor tuinbesproeiing

Waterput slaan voor besproeiing van de tuin. Goed toegankelijke tuin.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin zodat ik de tuin kan besproeien. Het grondwater is ongeveer minder dan 6 meter diep. Ik heb een achteringang en een zijtuin.

Grondwater put slaan

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een grondwater put kan slaan/boren in mijn achtertuin. Als het mogelijk is ook de buis door een 10 cm betonvloer de schuur in kan krijgen naar de pomp. Het grondwater zit ongeveer 2-3 meter diep en we hebben een pad van 100 cm breed. De buren willen eventueel ook meedoen met hun eigen waterput.

Stapelblokken afscheiding in de tuin maken

Ik wil graag een stapelblokken muurtje van 35 cm hoog. 1 stuk is 2,88 meter lang, het andere stuk 2,45 meter lang

Bron laten slaan in de tuin

Wij willen graag een bron laten slaan in de tuin om de tuin te beregenen met verplaatsbaar beregeningssproeier, voor water bijvullen van regentonnen, aansluiten op hogedrukreiniger. Dit inclusief waterpomp en flexibele sproeikop. Tuinoppervlakte is ongeveer 300 m2, rondom vrijstaande woning dus makkelijk toegankelijk.

Waterbron in de tuin slaan

Waterbron slaan in de tuin

Schuttingen en palen plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingen en palen. Er staat nu nog een Conifeer, deze heb ik kaal gemaakt, zodat daar tegenaan de schutting geplaatst kan worden. Graag materialen in overleg, zit te denken aan een schutting van eikenhout, maar sta open voor advies.

Waterput slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar een partij die een bron kan slaan in mijn tuin. De tuin is zeer makkelijk bereikbaar.

Tuin opnieuw aanleggen

1. Plaatsen van schuur met overkapping 6×3 meter) 2. Leggrn van nieuwe tegels 3. Verwijderen van betonvloer 4. Leggen van nieuw gras 5. Aanleggen tuinverlichting 6. Advies en aanleggen borders 7. Egaliseren en opnieuw betegelen Tuin is ongeveer 20x8 Optioneel 8. Opnieuw betegelen oprit 9. Opnieuw aanleggen van kleine voortuin (3×2)

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een prijsindicatie voor het boren, spuiten van een waterput ten behoeve van tuinberegening. Dit moet plaatsvinden in mijn achtertuin welke goed bereikbaar is.

Trampoline in het gazon ingraven

Trampoline (half) ingraven in de tuin (gras). De trampoline heeft een doorsnede van ongeveer 3,5 meter.

Coniferen rooien

Graag een rij coniferen van ongeveer 8 meter hoog verwijderen en afvoeren. Een bezoek zou fijn zijn om de mogelijkheden te bespreken. De werkzaamheden staan bij ons gepland voor september/oktober

Drainage aanleggen in achtertuin

Onze achtertuin (zal leeg worden aangeleverd) is erg nat (veengrond) en dient voorzien te worden van drainage en eventuele afvoergoten. Er is reeds een drainage aanwezig, aangesloten op afvoer voor het huis, echter functioneert deze niet meer.