Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Klazienaveen of directe omgeving.

47 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Klazienaveen:

Drainage aanleggen in achtertuin

Onze achtertuin (zal leeg worden aangeleverd) is erg nat (veengrond) en dient voorzien te worden van drainage en eventuele afvoergoten. Er is reeds een drainage aanwezig, aangesloten op afvoer voor het huis, echter functioneert deze niet meer.

Schutting laten plaatsen

De oude schutting gaan wij zelf verwijderen. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden van ongeveer 17 meter lang en 1.80 meter hoog. Wij hebben nog geen keuze gemaakt of het een houten, kunststof of composiet schutting moet worden. Hiervoor ontvangen wij graag advies en prijzen.

Berkenboom kappen

Het betreft het kappen van een Berk. Er is vanaf de tuin een oprit beschikbaar, waardoor je zeer dicht bij de boom kan komen met een hoogwerker. Het 25 meter lange pad mag ook gebruikt worden om de boom te versnipperen. Het hout mag meegenomen worden. Het gaat om een berk, van ongeveer 14 meter hoog. En met twee stammen.

Draaipoort plaatsen

Voor de oprit voor mijn garage zou ik graag een automatische draaipoort geplaatst willen hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar een poort die uit 2 delen bestaat en met een zender te bedienen is De te overbruggen breedte is ongeveer 4 meter. Ik zou graag een offerte ontvangen waarin het leveren, plaatsen en aansluiten is meegenomen. ik kijk uit naar uw reactie!

Nieuwe schutting

Verwijderen van een oude schutting en coniferen, ongeveer 20 stuks. Een nieuwe schutting + deur plaatsen van 16 meter lengte. Materiaal moet nog besteld worden. Deze kan dus eventueel ook geleverd worden door de vakman.

Het afgraven van 40x20 buitenbak en hier ...

Het afgraven van 40x20 buitenbak en hier geel zand in terug gestort. Het dicht storten van een veenven met de afgegraven grond.