Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor blokhut plaatsen en oude schuur afbreken:

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Wij willen het tuinhuis (2.5 x 3 meter) "bieslook" geplaatst hebben. Ook moeten er ventilatieroosters in gezet worden. De oude schuur van hout moet worden afgebroken en afgevoerd. Het parket zal in delen aangeleverd moeten worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben we een branduitgang.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen en oude schuur afbreken uit heel Nederland:

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag de onderstaande tuinhuis in elkaar willen laten zetten: -merseburg-4-met-veranda-78231. Htm Is het mogelijk om dit door jullie te laten doen en zo ja, vooor welke prijs?

Blokhut Iris laten plaatsen

Hoeveel bedragen de montagekosten wanneer we in onze tuin een blokhut (tuinhuis Iris 250 x 250 cm blank of tuinhuis Bieslook 230 x 200 cm) vrij van de schutting willen laten plaatsen? En moet de grond waar de blokhut komt te staan leeg zijn of mogen hier nog tegels aanwezig zijn?

Blokhut Iris plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van blokhut 'Iris' 250 x 195 cm.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut als een pakket gekocht en zou die gemonteerd willen hebben. Zouden jullie me daarmee kunnen helpen? Het is een blokhut die ik gedemonteerd heb en gekocht heb via Marktplaats. Het is 3 x 4 meter. Graag verneem ik van u. Er is een achterom.

Blokhut monteren

Zou graag een offerte willen voor het plaatsen van een blokhut die ik bij Gamma gekocht heb. De blokhut is 295 x 295 cm. Hij zal rond 1 juni bezorgd worden. Zoek iemand die deze in elkaar kan zetten voor mij.

Blokhut Gember plaatsen

We hebben een tuinhuis Gember 240x180 gekocht. We waren in de veronderstelling dat het icl montage was. Graag uw offerte.

Blokhut plaatsen

We hebben tuinhuis Gember gekocht. We willen dit graag laten monteren. Het tuinhuis is 240 bij 180 cm.

Blokhut plaatsen

613488 TUINHUIS NOVIA 28 MM BLANK 620 x 295cm. Moet in de tuin geplaatst worden, tuin is makkelijk begaanbaar, parkeerplaats ernaast. Klant geeft voorkeur aan Engelse correspondentie indien mogelijk! (<- ingevuld door Gamma medewerker!).

Blokhut met invallend dak plaatsen

Het betreft een blokhut van circa 7,35 x 4,85 meter met invallend dak (zie tekening). De montage kan beginnen vanaf 14 mei (en wellicht enkele dagen eerder). Ik wil de blokhut laten plaatsen.

Blokhut plaatsen

Ik wil een blokhut plaatsen van 200 x 300 cm. De materialen mogen door de vakman aangeleverd worden.

Partners

Partners van Casius