Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stevige schuttingdeur plaatsen:

Stevige schuttingdeur plaatsen

Stevige constructie in breed zijpad (+/-1,5 m) plaatsen met in het midden een schuttingdeur. Deze is al aanwezig! Vrijblijvend komen kijken heeft mijn voorkeur.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stevige schuttingdeur plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingdelen en schuttingdeur plaatsen

Onze schutting is afgelopen nacht voor de 2e keer dit jaar omgewaaid door de storm. Ik wil het nu gewoon goed hebben, liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Er staan nu 3 schuttingdelen + een deur met slot (ongeveer 7.5 meter, inclusief poort). Het liefst zou ik een schutting met gemetselde onderkant en tussenpilaren hebben, maar ik weet niet hoe duur dat is. Anders gewoon een goede stevige schutting met misschien betonnen palen. In ieder geval moet het werk zo snel mogelijk worden uitgevoerd, want we zitten zo nogal te kijk...

Schutting plaatsen

Graag willen wij een nieuwe schutting tussen de tuin van ons en die van de buurman. De oude schutting is er al uit. Het gaat om ongeveer 6 tot 8 schuttingsdelen en een schuttingdeur. We willen graag gewoon een goede stevige schutting, geen poespas, en het liefst zo snel mogelijk zelfs morgen al als het kan. Alvast bedankt voor uw reactie. De schuttingsdelen en deur zijn in overleg te leveren.

Hoi Ik wil graag een schuttingdeur ...

Hoi Ik wil graag een schuttingdeur plaatsen in onze tuin tussen heg en huis. Er is ruimte voor een iets bredere deur en een klein stukje schutting (ca 2 mtr). Ik wil graag een stevige deur, maar hij hoeft niet helemaal dicht te zijn. Dat vind ik te onpersoonlijk naar de buren toe.