Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoogeveen of directe omgeving.

307 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: schuttingen plaatsen bij 9 nieuwbouwwoningen, verontreinigde grond saneren, verhogen van beschoeiing en talud, complete renovatie van dakterras, tuinaanleg aan de voorkant en achterkant, tuin aanleggen, visvijver aanleggen, tuin en voortuin bestraten, stuk kunstgras leggen en overkapping plaatsen, nieuwe tuin aanleggen, drainage aanleggen in weiland, nieuwe tuin aanleggen, tuin herbestraten met nieuwe tegels, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen, voor- en achtertuin straatwerk en vlonder leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoogeveen:

Heg en bielzen verwijderen en hek plaatsen

Wij hebben om onze tuin 16 meter laurierheg. Deze heg dient te worden verwijderd. In de heg staat ook een prunus en een boog met klimop die verwijderd dient te worden Er is ook een deel waar bielzen liggen, die moeten ook weggehaald worden. Al het puin dient hier na te worden afgevoerd. De bedoeling hierna is om er een sierhek te plaatsen die bestaat uit delen van 6 meter lang en 80 cm hoog. Dit hek zullen wij zelf aanschaffen.

Afgraven van zwart zand

Betreft het afgraven 15 m2 zwart zand met een diepte van 10 tot 20 cm en vervolgens afvoeren, zodat hier later bestrating gerealiseerd kan worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stevige schuttingdeur plaatsen

Stevige constructie in breed zijpad (+/-1,5 m) plaatsen met in het midden een schuttingdeur. Deze is al aanwezig! Vrijblijvend komen kijken heeft mijn voorkeur.

Terrasvloer in de achtertuin maken

Tuin van 3.20 x 3.60 meter moet terrasvloer komen van tuintegels. Ligt nog gras. Indien mogelijk gras afvoeren, opvullen met zand en egaliseren.

Terras in de achtertuin laten maken

Tuin is 3.20 x 3.60 meter. Er ligt nu nog gras, maar moet terras komen van houten tuintegel reliëf van 100 x 100 cm. Indien mogelijk gras verwijderen, zand storten en egaliseren.

Schutting van Douglas hout plaatsen

Ik wil mijn oude schutting van 22 meter lang en 2 meter hoog laten vervangen door een schutting met Douglas planken. Ik wil geen tuinschermen maar losse horizontale planken die zo dicht op elkaar geplaatst worden, dat je er niet op kunt klimmen. Ook wil ik een stevige poort met afsluitbare deur laten plaatsen. De oude schutting zal ik zelf verwijderen. Mijn tuin is goed bereikbaar. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schutting met deur plaatsen

Ik wil graag een schutting met poortdeur laten plaatsen. Bestaande uit 3 panelen van 1.80 bij 1.80 meter. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Er zitten ook al gaten in de grond. Ik zou graag advies willen ontvangen over de materialen die ik moet aanschaffen.

Zwarte grond afgraven en afvoeren

Er dient ongeveer 12 m3 zwarte grond afgegraven te worden en afgevoerd. De tuin is bereikbaar via een pad van 1 meter breed. Op 40 meter afstand van de tuin kan de auto staan voor het afgevoerde grond.

Schutting en schuur plaatsen

Ik wil een schutting met een poort plaatsen. Verder heb ik behoefte aan een plek om de fietsen droog te zetten. Misschien een combinatie van schutting en schuurtje?

Schutting laten leveren

De goedkoopste optie voor schutting van 6 meter. Inclusief palen.

Schutting met poort plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er een houten schutting met houten palen geplaatst moeten worden. Het gaat om ongeveer 5 á 6 meter met een poort/deur. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen: 21 planks horizontaal geplaatst met antraciet betonnen palen en onderin betonplaten. 1 kant is 11 meter en de andere kant is 19 meter in totaal dus 30 meter. Er hoeft een oude schutting verwijderd te worden. Wat is de prijs?

Tuinhek repareren of vervangen

Ik wil graag mijn hardhouten hekje laten repareren. Ik heb een offerte nodig voor de brandschade die is aangericht aan het hekje. Het hekje is 80 cm hoog en 180 cm breed. Er zouden dan 4 gedeeltes van 180 cm breed vervangen moeten worden en 1 poortje van 1.00 meter breed. Het hekje is van het merk Elephant. Graag hoor ik van U.

Hout-/betonschuttingen plaatsen

Graag zouden wij op korte termijn met een goed en strak resultaat houtbeton schuttingen achter het huis gerealiseerd willen hebben. De lengtes waar de houtbeton schuttingen dienen te komen zijn 9.75 meter en 9.60 meter + 2 keer een poort van 1 meter breed. Let op! De houtbeton schuttingen dienen strak tegen de bestaande hedera schuttingen geplaatst te worden, die nu is ingepakt met worteldoek en wortelbegrenzer. Ik stel het op prijs als de situatie in de achter tuin ter plaatse vrijblijvend wordt bekeken en beoordeeld, voordat er vrijblijvende offertes worden uitgegeven. Voor een afspraak in te plannen mag u mij bellen. Bij voorbaat dank. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij mailen en/of bellen.

Boomstronken verwijderen

Graag willen wij 3 boomstronken uit een tuin verwijderd zien. Verwijderen tot 40 a 50 cm onder het maaiveld? Zo ver dat het betegeld kan worden. De stronken zijn er 2 die dicht op elkaar staan en 60 cm diameter hebben, en nog een van 50 cm diameter. De tuin is via een pad wat erachter loopt bereikbaar. Kunt u hiervoor een offerte maken zodat wij weten wat dit ons gaat kosten.

Gazon van nieuwe graszoden voorzien

Wij willen onze grasmat graag egaliseren en nieuwe zoden erin. Ons gazon is ongeveer 20-25 m2, Graag zouden willen weten wat het kost om dit gazon te vervangen.

Schutting en poort plaatsen

Er staat nu ook een schutting maar die is omgewaaid. Moet er een nieuwe komen of kan hij opnieuw geplaatst worden? De schutting is ongeveer 7 meter inclusief een tuinpoort. Ik zou graag ook een offerte willen hebben voor het plaatsen van een overkapping.

Schutting met schuifdeur plaatsen

We willen een schutting met deur laten plaatsen over een breedte van 4,37 meter. Opgebouwd uit donker antraciet beton palen en betonnen onderstroken, 21 planks houten schuttingdelen en een schuifdeur van circa 1,80 meter (met klink en slot). De deur moet circa 15 cm overlappen met de schutting. We ontvangen graag een offerte met twee voorstellen. Een exclusief en een inclusief het verwijderen van de bestaande tuinafscheiding.

Nieuwe schuttingen plaatsen

4 Nieuwe schuttingen plaatsen en oude meenemen. Nieuwe schuttingen materiaal zijn al gekocht.

Stormschade aan schutting repareren

Door de storm zijn de hardhouten palen en schuttingsdelen van mijn hek beschadigd. Een deel is kapot en een paal ook, andere paal zo scheef dat hij waarschijnlijk ook gebroken is. Gaarne offerte nieuwe schuttingsdelen 5 x (1,80x1,80 hardhout) totale lengte ongeveer 9 meter en 10 hardhouten palen, inclusief plaatsen.

Omgewaaide bomen laten opruimen

Tijdens de storm van afgelopen maandag is er een boom omgewaaid bij mij achter het huis. De boom is bij de grond afgeknapt en heeft ook een groot gedeelte van een andere boom meegenomen. Alles ligt in de gemeentelijke vijver. Kunnen jullie een offerte maken voor het opruimen en het fatsoeneren van de geamputeerde boom. Het zijn allebei wilgen. De treurwilg moet gefatsoeneerd (terug snoeien) worden. Het afvoeren moet wel achterlangs gebeuren, dat lijkt mij het makkelijkst. De stukken zijn te groot om alles langs ons huis naar voren te slepen en door de garage bij de buurvrouw is al helemaal geen optie.

Schutting met poortdeur plaatsen

Schutting plaatsen met tuindeur. Het is een stuk van ongeveer 3 meter. Schutting koop ik waarschijnlijk zelf.

Gras vervangen

Tuin gras er af in verband met moslaag en nieuwe zoden erop. Ook een boomstronk verwijderen. Ongeveer 55 vierkante meter. Graszoden ook leveren plus grond egaliseren.

Begroeiing voortuin uitdunnen

De begroeiing van mijn voortuin wordt te dicht en dient opgeschoond te worden. Eventueel moeten er 1 of 2 grote struiken aan de kant van het naastgelegen huis worden verwijderd. Er is ook een ondiepe, smalle vijver die uitgedund moet worden. Tevens moet de heg aan de rechterzijde en ook aan de kant van het naastgelegen huis gesnoeid worden. Betreft dus onderhoud met vooral snoeiwerk.

vijver rand vernieuwen

Nieuwe vijver rand maken